Форум за конспирации, уфология и мистика.

Конспирации => Исторически конспирации => Темата е започната от: Alien в Февруари 20, 2006, 10:52:54 am

Титла: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Февруари 20, 2006, 10:52:54 am
Понеже стана дума в други теми за този въпрос реших да отворя една тема за него. В нета има много материали но повечето са на английски и затова се нуждаят от превод. Някой от тях са прекалено обширни и се изисква  много време и труд. Затова като попаднах да едни конкретни 66 въпроса и отговора всичките свързани с този проблем реших че са идеални за започване на темата и нейното представяне в резюме. Те са публикувани още преди 10 години от Institute For Historical Review. Засега преведах 12 от тях и моля кажете си мнението дали се интересувате от тази тема и дали има смисъл да превеждам останалите щото ако не друго то поне се хаби време :P


1. Какви доказателства съществуват че Нацистите са избили 6 милиона Евреи?

Никакви. Всичко което имаме са следвоенни показания, най – вече на индивидуални “оцелели”. Тези показания са противоречиви и в много малко от тях се твърди че напрактика оцелелите са били свидетели на обгазяване. Няма никакви документи от този период или твърди доказателства: никакви могили от пепел, никакви крематории способни да обработят милиони трупове, няма и “човешки сапун” нито пък лампиони от човешка кожа, нито пък стойностна демографска статистика потвърждаваща това

2. Какви доказателства съществуват че 6 милиона Евреи НЕ са убити от Нацистите?

Обширни юредически, демографски, аналитични и сравнителни доказателства демонстрират невъзможността за подобна картина. Широко повтаряното “ 6 милиона” е безотговорно преувеличение.


3. Дали Simon Wiesenthal е написал собственоръчно “няма никакви ликвидационни лагери на германска почва”?

Да. Известният “Нациски ловец” написа това в "Звезди и Нашивки" през януари 1993 г. Той също твърди че обгазяване на евреи е имало само в Полша.

4. Ако Dachau е бил в Германия и дори Wiesenthal казва, че  няма екстерминационни лагери, защо много американски ветерани казват че това е бил точно такъв лагер?

След като Съюзниците превземат Dachau много военни и други са заведени до лагера и им е показана сграда набедена да е била “газова камера”. Масмедиите широко но фалшиво продължават да поддържат че Dachau  е бил “газов” лагер.


5. Ами за Auschwitz? Имали някакво доказателство че газови камери са били използвани да убиват хора там?

Не. Auschwitz е превзет от Съветските войници и е бил преоборудван след войната и една стая е била реконструирана да прилича като огромна “газова камера”. След като водещият  американски експерт  по конструиране и дизайн  на газови камери Fred Leuchter изследвал тази и други набедени за газови сгради в Auschwitz той заявил че е “пълен абсурд” да се твърди тези   сгради са били или биха могли да бъдат използвани за екзекуции.6. Ако Auschwitz не е бил “лагер на смъртта” каква е била неговата действителна цел?


Той е бил център за интерниране и част от едромащабен производителен комплекс. Синтетично гориво е било прозивеждано там и интернантите са били използвани като работна ръка.

7. Кой прави първите концентрационни лагери?


През Войната на Бурите (1899-1902) Британците правят това което наричат “концентрационни лагери” в Южна Африка да държат африкански жени и деца. Около 30 000 умират в тези дупки на ада, които са толкова ужасни, колкото германските концетрационни лагери от  Втората световна война.


8. По какво немските концентрационни лагери се различават от американските “релокационни” лагери в които Японо-американци са интернирани през Втората световна война?

Основната съществена разлика  е била , че германците интернират на базата  на съществуваща или подозирана заплаха за сигурността за Германските военни усилия докато администрацията на Рузвелт интернира хора на базата само на раса.

9. Защо германското правителство интернира Евреи в лагерите?


Защото то е смятало Евреите като директна заплаха за националната сигурност (Евреите били представени масово в комунистическите подривни дейности.) Въпреки всичко всички рискове за сигурността – не само Евреите били затрашени от интерниране.


10. Какави враждебни мерки предприема световното Еврейство срещу Германия още през 1933 г.?

През март 1933 г. международната еврейска организация декларира бойкот на немски стоки.


11. Дали евреите по света “декларират война на Германия”?  


Да. Вестниците по цял свят показват това. На челна страница в Лондонския  Daily Express (Март 24, 1933), например  е анонсирано: “Юдея обявява война на Германия”.


12. Това преди или след  като историите за лагерите на смъртта започват?


Това става години преди историите за лагерите на смъртта започват през 1941-1942 г.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: coroviev в Февруари 20, 2006, 13:22:55 pm
 Има избити евреи в лагерите,но не са  само те.Руските военнопленници и отведените на принудителна работа от Русия са го отнесли най-много.Хитлер е изпитвел някакво свръх озлобление срещу руснаците,май заради желанието на Сталин да го удари в гръб.
  Много от лагерите попадат в руски ръце и след войната са използвани по предназначени за прочистване на врагове на работническата класа в "освободените" територии.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: zaio в Февруари 20, 2006, 14:15:34 pm
Ейлиън това много намирисва на пропаганда. Нямало е такива убийства, лагерите не са били това което се показва, такова нещо не е станало. Нямало е турско робство, а присъствие. Исляма  е мирна религия и не е това за което се представя. Всичките тези твърдения са във този дух.Вече наистина не знам в какво да вярвам и какви ценности да изповядвам.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Февруари 20, 2006, 14:21:43 pm
живей си живота
има два варианта

или пропагандата е сега
или е била преди


единствения начин да узнаеш нещо без да ти мирише на пропаганда е да си в центъра на събитията

и всичко е индивидуално...и конкретно

нещата не бива да се подставят под общ знаменател
това е най-важното
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: H. в Февруари 20, 2006, 14:49:00 pm
Супер си Alien - продължавай! :) ;) ;D Както си я подкарал преведи и за Stargate-овете - хи-хи-хи :P :P :P

Btw, в момента в conspiracycentral има филм за измамата Холокост - A HoloHoax Analysis (by David Cole, Jewish Truth Seeker).

Закачам и книгата на Norman Finkelstein - The Holocaust Industry. На английски е, който има мерак и интерес към темата :)

(http://digilander.libero.it/biblioego/finkelstein.jpg)
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Февруари 20, 2006, 14:50:30 pm
ОООО

аз ще си я сваля

 :P :P
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: coroviev в Февруари 20, 2006, 18:53:23 pm
Цитат
Вече наистина не знам в какво да вярвам и какви ценности да изповядвам.
  Най-добрия начин да отсееш истинита е ,като четеш най-официалната и правоверна литература.Точно там има най-много противоречия и истини.Разбира се трябва и да анализираш това което четеш,но то си е удоволствие.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: zaio в Февруари 21, 2006, 01:06:27 am
Кой може да ми гарантира, че това което пише в официалната и правоверна литература е истина. Май по-добре е нищо да не чета и за нищо да не разсъждавам.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Gil-Galadh в Февруари 21, 2006, 08:15:03 am
Кой може да ми гарантира, че това което пише в официалната и правоверна литература е истина. Май по-добре е нищо да не чета и за нищо да не разсъждавам.
противоречията и очевидните глупости,просто се усеща кога авторите се опитват да замажат нещо.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: H. в Февруари 22, 2006, 01:57:35 am
Корицата на книгата горе е много показателна - само да поясня идеята - еврейската звезда е направена от неонова тръба - както по рекламите на баровете и всичко останало - т. е. - Холокоста е реклама и театър.

Да си кажа де :P
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Март 02, 2006, 09:46:04 am
Ето продължението до 30-ти въпрос общо взето това е почти половината :P


13. Коя нация за първи път в историята практикува масирано бомбардиране на цивилни?


Великобритания – на 11 май 1940 г.


14. Колко “газови камери” за убиване на хора са се намирали в Auschwitz?

Нито една.15. Колко Евреи са живеели в земите които попадат под германски контрол през войната?

По-малко от 6 милиона.16. Ако Евреите не са били ликвидирани от нацистите какво се е случило с тях?

След войната милиони Евреи са били все още живи в Европа. Стотици хиляди дори може би до 1,5 милиона са умрели по различни причини по-време на войната. Останалите емигрират в Палестина, САЩ и други държави. Все пак повече Евреи напускат Европа след войната.


17. Колко Евреи избягват или са евакуирани дълбоко в границите на Съветския Съюз ?

Повече от 2 милиона избягват или са евакуирани от Съветските власти през 1941-1942г. Така тези Евреи никога не попадат под германски контрол!


18. Колко Евреи емигрират от Европа точно преди войната и така успяват да останат извън германски обхват?

Може би милион (без да се включват тези абсорбирани от СССР).

19. Ако Auschwitz не е бил екстерминационен лагер защо коменданта Rudolf Hoess признава че е бил?

Той е бил измъчван от Британската военна полиция както един от неговите разпитващи по-късно признава.

20. Има ли някакво доказателства за Американска, Британска и Съветска политика да се измъчват германски затворници за получаване на “точни признания” за използване при съдебни процеси  като в Нюрмберг и други ?

Да мъченията са били широко прилагани, за да се произведат фалшиви “доказателства” за скандалните Нюрмбергски процеси и в други  процеци за военни престъпления след войната.


21. Как историята за Холокоста ползва Евреите днес?Помага да се пазят Евреите като група от критики. Като един вид светска религия дава емоционална връзка между евреите и техните лидери. Освен това е изключително силен инструмент в кампаниите за набиране на пари и се използва да се оправдае американската помощ за Израел.


22. Как се възползва държавата Израел от историята за  Холокоста?

Оправдава милиардите долари за “репарации” които Германия трябва да плати на Израел  и на много индивидуални “оцелели” Използвана е за  Ционисткото/Израелско лоби да диктува Израело-Американската външна политика в Близкия изток и да накара американските данъкоплатци да помагат на Израел давайки милиарди долари всяка година.


23. Как история се използва от християнските духовници?

Историята за Холокоста е с цел да се оправдае представата в Стария завет за евреите като свещен народ и вечно преследваните “Избрани Хора”

24. Как се ползва историята от Комунистите?

Отвлича вниманието от Съветските военни зверства преди, повреме и след войната.25. Как се ползва от Великобритания?


В голяма степен по същия начин както при СССР.


26. Има ли някакви доказателства, че Хитлер е наредил масово избиване на евреи?

Не.


27. Какъв вид газ е бил използван в Германските военни концентрационни лагери?


Hydrocyanic газ от "Zyklon B" – комерсиален пестицид, който е широко използван в цяла Европа.


28. За каква цел е бил прозивеждан "Zyklon B"?

Бил е пестицид, който е използван за дезинфекциране на дрехи и обувки за да убива въшките носещи тиф и други вредители.29. Бил ли е този продукт подходящ за масово избиване?

Не. Ако нацистите са искали да изплзват отровен газ за да избиват хора, много по-ефикасни продукти са били на тяхно разположение. Zyklon е бавнодействащ дезинфиктиращ агент.


30. Колко дълго отнема да се проветри мястото след дезинфекциране с "Zyklon B"?

Обикновенно около 20 часа. Цялата процедура е много сложна и опасна. Трябва да се използват газови маски и само тренирани техници се назначават за тази цел.


Следва продължение
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: coroviev в Март 02, 2006, 10:27:03 am
  Хм , тука малко се опитват да кажат , че  холокост не е съществувал въобще.Това не е вярно имало е целенасочено избиване ,но....не само на евреи.Най-много го отнасят руснаците , на второ място поляците , а евреите са трети.
  В СССР са действали " айнзацкомандо " , които са се занимавали с изтребване на евреи , политкомисари и партийци в окупираните територии. Използвали са камионетки със херметично затворена каросерия в която пускали газове от ауспуха. Обаче било икономически неизгодно и трудоемко.Всъщност , Хитлер много губи като почва да избива местното население.Хората го посрещат с хляб и сол , а той....?
   Абе пълен идиот и луд за връзване!Направо ми е жал за тоя човек!Хем го подвеждат да почне първи , а той се връзва , хем благодарение на неговите действия , евреите получават територия да си направят държава! И то им я дават англичаните , с/у които доскоро евреите иизвършват атентати и стрелят! Представяш ли си? Избиваш няколко милиона и нито е дин съществен сред тях!

  Снимките са от екзекуции от СССР , главно Украйна.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Mirotvorec в Март 02, 2006, 10:59:15 am
Отвратително!
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Март 02, 2006, 11:14:49 am
Тука става върос за Холокоста като явление против Евреите като има много солидни доказателства че умишлено в крайна сметка са избити около 300-400 хиляди. Руснаците през първата половина на 20-ти век избиват около 35 милиона свои граждани. A че най много го отнасят руснаците спор няма никакъв. Бтв тези въпроси съвсем накратко засягат проблематика има много пдробни изследвания по въпроса , но може би трябва да преведа една статийка където нещата са по- систематизирани.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: coroviev в Март 02, 2006, 11:38:19 am
  Чел съм статийки , ама това последното малко го докарва все едно е измислено всичко.Това не е така.Избивали са евреи.Въпроса е колко , как ,кога.Дори в най-правоверни и официални източници се посочва , че затрудненията при избиването идват от големите разходи и нервен срив сред извършващите екзекуции. За съществуването на  заповеди за започване на "Окончателното решение" доказателства има достатъчно , но кой е най-голяма жертва на войната(руснаците или евреите), няма официална позиция.
 
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Март 02, 2006, 11:57:51 am
Ами ето тука един документ на Червения кръст при неговата проверка през 1984 се оказва че всички избити в немските лагери са 282,077 смъртни случаи по всякакви причини !
Сега отделно ако са избивани военнопленници които не са били в лагери е друго но пак евреите са  под 1 милион!
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: coroviev в Март 02, 2006, 12:19:32 pm
  В крайна сметка сме на едно мнение.Просто ми се стори , че в поста
Цитат
Ето продължението до 30-ти въпрос общо взето това е почти половината
отричат въобще избиването на евреи.
   


 Като спомена "Червен кръст" , дядо ми е бил пленник в лагер "Офлаг 8". В спомените си разказва , че само руснаците са били третирани по-зле от нашите офицери и войници. "Червения кръст" се грижел идеално за пленниците на съюзниците.Те били хранени и обличани по-добре от германската охрана и цитирам "...бяха зачервили вратовете като шопари" . Нашите правили опити да уведомят "Червения кръст" , като хвърлят бележки на минаващи колони англичани, най-вече за да се отбележи на картите ,че там има лагер и да не бомбардират района.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: H. в Март 02, 2006, 15:08:14 pm
Става въпрос за това, че когато са се избивали хора, това е нормално и не се отичта, а когато се избиват евреи, това вече е Холокост!!! >:( >:( >:(
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: coroviev в Март 02, 2006, 18:16:23 pm
Цитат
Става въпрос за това, че когато са се избивали хора, това е нормално и не се отичта, а когато се избиват евреи, това вече е Холокост!!! Angry
Да , така е , но защо забравят сталиновия антисеметизъм? Ми той е изтрепал повече евреи от Хитлер!
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Април 27, 2006, 19:37:36 pm
actualno.com

Махмуд Ахмадинеджад заяви, че германците са жертва на ционизма
    
 Президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад заяви днес, че германците са жертва на арогантните и ненаситни ционисти, предаде Франс прес. В реч в град Занян, на 320 километра западно от Техеран, Ахмадинеджад отбеляза, че днес, 60 години след края на Втората световна война, германците са все още нейни заложници. "Германският народ все още няма право на независима политика и собствена отбрана.

Всеки роден германец все още е длъжник на арогантните и ненаситни ционисти", допълни той. По думите на иранския президент "за разлика от другите държави, където се издигат символи на национална гордост, в Германия всички паметници напомнят на германския народ, че предците му са били убийци, а той все още е длъжник на ционистите". През септември Ахмадинеджад заяви, че Израел трябва да бъде изтрит от картата на света.Tой постави под съмнение Холокоста, който нарече мит, и обясни на европейците, че ако се чувстват отговорни за Холокоста, трябва да приемат държавата Израел на своя територия
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: AU в Май 10, 2006, 22:03:27 pm

  за религията холокост :
  за съжаление на Английски ...   :(
 
  http://stateofnature.org/holocaustReligion.html

  ЕЗК   
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Antonium в Май 16, 2006, 12:43:53 pm
Еилиън внимавай, че в някой страни от Европа дори съмнението, че е имало Холкост  е углавно престъпление
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Май 16, 2006, 13:27:19 pm
В Уса май беше така.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Antonium в Май 16, 2006, 14:00:58 pm
И за Източния райх съм сигурен
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Атила в Май 24, 2006, 16:39:44 pm
ейлиън, голяма част от материалите и информацията не ти е вярна. ама за да те оборя трябва да седна и един-два дена само да пиша.

Холокост не е имало, това е така. Твоите информации са си обаче чиста фашистка пропаганда.

Циклон Б е отровен гас и разреден се е ползвал за дезинфекция. Въпроса е друг - как са ги изгорили толкова много хора. В Аушвиц са депортирани към 1 000 000 еврея и 200 000 мангусти. Днешно време за кремирането на един труп се необходими 45-50 мин. и пещите са газови. Което ще рече, че ако са ги горяли труповете ще са им били необходими на всяка композиция евреи поне 3 още с въглища както и страшно много време.

Та това с обгазяването и с горенето е мит, ама че са били гонени и трепани като псета е истина. Страшно много са били избити но сумата 6 милиона е доста преувеличена.

Поздрави
Атила
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Май 24, 2006, 17:28:29 pm
Тя информацията не е моя. Аз само превеждам. Честно казано според мен тези които са избивани  и са правени опити с тях всичкйо това е ставало  в подземни бази и лагери. И то главно не са били евреи.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Rapsio в Август 10, 2006, 15:21:14 pm
Ми то както и да го погледнем преки доказателства за избити няколко милиона евреи в лагерите - НЯМА.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tangrata в Август 11, 2006, 03:50:37 am
Абе откъде си мислите че Сталин е преследвал и избивал евреи. Точно обратното. Избил е милиони руснаци (а и не само), включително хора на изкуството, писатели, поети и прочие интелигенция и аристокрация (да не се бърка с буржоазия) по поръчка на една добре известна система (които много обичат да убиват най-способните и надарени хора от една нация, и го правят с много държави, вкл и България с власт отвътре).

Също така е и имало и масово гонение и принудително изселване (в Сибир), смяна на имена и паспорти на етнически българи (на територията на СССР е имало около 8 млн. Българи от Волжка България, която е била наричана "големия брат" от нашите българи) Положително е имало и избиване на такива, но колко, кога и как не ми е известно.
Титла: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Gil-Galadh в Август 11, 2006, 09:46:42 am
да,но част от руснаите са били евреи,едното не пречи на другото
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: ---------- в Октомври 05, 2006, 14:39:07 pm
Окончателното, което ни интересува е, че Холокост е пропагандно експлоатирана идея и не само, че не отговаря на историческата истина, но и служи за старателно отклоняване на вниманието от:
 - същността на хитлеровата власт;
 - злодеянията на съюзниците;
 - идеите за търсене на човешко съвършенство.
Забраната за усъмняване в Холокоста и още повече - за разпространяване на данни, които го отричат или намаляват размерите му, е явен показател за дълбокото противоречие в тази идея, а също и за един зле прикриван страх. Какво ли толкова значимо е бил напипал Хитлер, че така усилено се напъват да го потулят?
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: GNOSTIC в Октомври 05, 2006, 14:59:24 pm
Окончателното, което ни интересува е, че Холокост е пропагандно експлоатирана идея и не само, че не отговаря на историческата истина, но и служи за старателно отклоняване на вниманието от:
 - същността на хитлеровата власт;
 - злодеянията на съюзниците;
 - идеите за търсене на човешко съвършенство.
Забраната за усъмняване в Холокоста и още повече - за разпространяване на данни, които го отричат или намаляват размерите му, е явен показател за дълбокото противоречие в тази идея, а също и за един зле прикриван страх. Какво ли толкова значимо е бил напипал Хитлер, че така усилено се напъват да го потулят?


Имаш право!
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: karutzar в Февруари 08, 2007, 15:21:16 pm
И нито едно изказване за това какво означава терминът "Холокост"
Означава жертвоприношение. Към йЕхова - кръвожадното влечуго от библията (християнска).
Холокоста е фалшификат - има само 2 издадени (в началото) фалшифицирани книги за холокоста - написани от чифути естествено. И "всички останали историци" цитират само тях. И до къде ни докараха тези фалшификации? До това, че да се усъмниш в холокоста вече е наказуемо. Както и да кажеш чифут или жид.  :-X
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: anna в Февруари 09, 2007, 13:31:37 pm
  Думата  ХОЛОКОСТ  не  е  немска, а  е  чисто  еврейска. Както  каза  karutzar, означава  жертвоприношение  към  Бога- но  кой  Бог? Споменава  се  името  Молеш...

  СЕМИТИ  ЛИ  СА  ЕВРЕИТЕ ?
 
  Оксфордският  речник, световно  признат  за  един  от  най- достоверните, в  том 8, стр. 1838  обяснява  думата  семит  така: лице, произхождащо  от  семитската  раса, която  включва  народите, споменати  в  Библията- Стария  завет- като  потомци  на  Сем, първия  син  на  Ной, а  именно  юдеин, древен  жител  на  Палестина, живеещ  в  Юдея- Палестинска  провинция. За  семити  се  считат  още: асирийците, етиопците, сирийците, арабите, а  също  така  и  лицата, които  говорят  като  свой  роден  език  един  от  семитската  група  езици.
  Според  Британската  енциклопедия, т. 20, стр. 208, семитските  езици  имат  общ  произход  и  се  говорят  в районите  на  Месопотамия, Палестина, Сирия, Арабия  и  Кюрдистан.
  Така  че  и  дума  не  може  да  става, че  евреите  са  семити, тъй  като  не  са  преки  потомци  на  тогавашните  ЮДЕИ, а  са  само  променили  вярата  си  хазари. Квалификацията  "антисемитизъм"  не  приема  същите  граници, които  й  се  поставят- те  просто  не  са  истински  евреи!
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: georgi_nz в Февруари 14, 2007, 21:49:13 pm
Относно истинските рижави евреи - вижте какво е написал Вотан във войнския фрум - гогато е бил в Дамаск.
А относно хазарите - те никога няма да ни простят, че сме им затрили( с основане) държавата. И затова сега срещу нас , българите, има геноцид.Старателно направляван от Синедриона. :'(
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Rapsio в Февруари 23, 2007, 14:37:53 pm
Толкоз да не се осъмнява мнозинството от хора, само заради факта че съмнението за това се наказва със затвор. Тотална промивка на мозъците...
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: ultrafutur в Февруари 25, 2007, 20:43:54 pm


Румен Петков посети Мемориала на Холокоста в Израел

25.02.2007
news.ibox.bg

Министър Румен Петков посети Мемориала на Холокоста в Израел, информираха от пресцентъра на МВР. Той запали вечния огън на гроба, в който е пренесена пръст от шестте концентрационни лагери на смъртта и поднесе венец в памет на загиналите по време на Втората световна война
Българска делегация на Министерството на вътрешните работи, водена от министър Румен Петков е на двудневно посещение в Израел.

В Мемориала на Холокоста - исторически паметник на евреите, станали жертви през Втората световна война министър Петков разгледа и павилиона, където е илюстрирана историческата следа и най-ярката проява на обединените усилия на българския народ, изразил категорична и твърда позиция против депортирането на българските евреи през 1943 г.

Независимо от огромния външен натиск благодарение на управляващите, обществеността и Българската православна църква са спасени 50 хиляди български евреи в годините на Втората световна война.

Днес българската делегация, в която участват зам.-министър Бойко Коцев и главният секретар на МВР главен комисар Илия Илиев, се срещна с началника на полицията на Израел полицейски комисар и генерален инспектор Моше Каради.

Министър Румен Петков запозна домакините с реформата, която протича в българското Министерство на вътрешните работи - въпрос, който определено представлява интерес за израелската полиция в контекста на предстоящите им намерения в тази насока. На срещата са обсъдени и редица въпроси, свързани със сътрудничеството на двете страни в борбата с организираната престъпност и по-специално трафика на дрога, прекурсори и тежки форми на организираната престъпност. Дискутирани са и теми от взаимен интерес, набелязани са конкретни действия на оперативно сътрудничество.

Очаква се днес да бъде подписано и споразумение за сътрудничество, с което се създава необходимата правна рамка за по-нататъшно задълбочено взаимодействие на оперативно ниво.

В рамките на визитата е обменен и опита на институтите по Криминалистика и криминология на двете страни. С оглед по-доброто използване на техниката и научния потенциал е договорено засилване на сътрудничеството между двата научни института.


 :o :o :o :o :o :o :o :-\ :o :o :o :o 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Heinie в Февруари 27, 2007, 18:01:23 pm
Трябваше да посети Голанските възвишения, белкем можеше да предизвика дипломатически скандал.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Ashaman в Април 18, 2007, 18:34:35 pm
Добре, не са избили шест милиона, ами само един милион, няма само когато става въпрос за нещо такова.
Помислете си добре, дали не можете да намерите връзка между тази статия, статията, че юдеин не означава ционист, и другата за връзките на Хитлер с ционистите.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Black Adder в Април 19, 2007, 20:39:15 pm
Добре, не са избили шест милиона, ами само един милион, няма само когато става въпрос за нещо такова.
няма 'половин лъжа', ако не им е изгодно на някои да лъжат за бройката  и то свръххиперболизирано, значи им е изгодно да лъжат за доста други неща, не мислиш ли?
Ето, ти казваш - айде, не са 6, 1 милион са утрепали. Друг те цитира и казва - айде да не са 1 милион, 100 000 да са утрепали, пак е лошо.
Лошо е да трепеш хора, да, но дваж по-лошо60 години  оживелите да правят пачки на гърба на 'уж' убитите.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: 4akam в Април 19, 2007, 21:23:37 pm
искам да попитам защо в масата от избити чифути не фигурира името на някой известен? защо във филма "списъкът на шиндлер" наглите, затворени в гетото чифути, когато им предложи /главният  герой/ помощ срещу финансиране, евентуалните обречени на смърт попитаха какви са им гаранциите, че ще си върнат парите?   нов съм тук, но никаква милост - милиони славяни загинаха ей така без да се обърне особено внимание на това, а за "тях" - плащания от германия и други. Идва времето.............
Титла: Конспирацията Холокост накрадко и като цяло
Публикувано от: ---------- в Април 19, 2007, 21:56:28 pm
Еврейската тайна ционистка власт сама провокира и организира изтребването на известно количество от собствения си народ, което изтребление трябва да се превърне в "жертвеният агнец" за постигане на заветната политическа цел: отвоюване на моралното право, а от там - и на международно-военното такова, еврейството да получи земя в историческия регион на Палестина.

Концепцията е такава:

- нека да създадем революции*, чрез които да разнебитим духовните устои и обществени инфраструктури в християнска Европа;

- нека да нанесем непоправим комплекс на най-мощните европейски сили (Германия и Русия), като загнездим в техните общества бомбата на чудовищни режими;

- нека да развием един псевдогеноцид, в който ще пожертваме бедни и маловажни еврейски сънародници**, за да твърдим, че нашият народ трябва да бъде обезщетен;

- нека да изискаме репарация от християнските народи, които за своя сметка да разгонят живеещите на територията на Палестина хора и да ни предоставят земите на днешен Израел;

- нека да използваме загнездения в тези народи комплекс и да изискваме постоянно внимание от тяхна страна към нашето нещастие, постоянно признание за нашата ценност и тяхното робско свеждане на глава;

- нека да използваме изстръгнатите им ценности и обществени структури, за да тровим тези народи с безмислени лозунги, духовна деградация и разруха, които да позволят в крайна сметка едно пълно прокарване на наши (ционистки) интереси сред тях.


Това накратко представя схемата, която бива изготвена от ционистките стратези и, благодарение на тяхната дълбока проникнатост сред влиятелните европейски и американски кръгове, бива постъпателно предизвиквана в продължение на няколко века. Днес можем да твърдим, че ционистките влияния са проникнали почти всички големи и важни обществени интереси в Европа и Америка, като изключение правят предимно някои религиозни секти и underground-общества, също и някои крила на Православната църква. Корозията на православието е неизбежна в днешната епоха, но въпросните секти и неформални "подземни" общности може би ще се окажат непреодолимите бункери на Духа срещу настъпленията на ционизма, който вече полуоткрито протяга своите намерения да установи глобален световен ред на плътно подчинение в съчинения от него технологически и икономически тоталитаризъм.

Само за пълнота ще отбележим, че когато говорим за ционизъм, в никакъв случай не говорим за еврейския народ като цяло, който народ, подобно на всички останали, е пълен с всякакви хора; ционизмът е една ултранационалистическа формация на мислене, жертвала дори собствения си народ в Холокоста, с цел да придвижи човечеството към необходимата разруха, за да може тази формация да установи своя диктат над всички ни.


______________
*революции - факт е, че всички идейни и политически революции в Европа имат в корена си еврейско влияние - и по отношение на философските секуларизационни процеси, и по отношение на срутването на монархиите и въвеждането на лумпенската демократичност.
**маловажни евреи - в "лагерите на смъртта" отиват главно обикновени евреи - никой от големите им банкери, индустриалци и мислители не остава без да бъде своевременно предупреден и изтеглен от опасните региони на Европа заедно със своите близки и имущество.


Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Petee в Април 21, 2007, 12:15:27 pm
Холокоста си е изцяло организиран от чифутите. С един куршум са избили хиляди зайци: осигурили са си най-голямата застраховка в историята на човечеството, създали са си държава, пренесли са в жертва на луцифер десетки милиони неевреи, осигурили са за дълго време съществуването на мита за избрания народ - вечен страдалец, прераспределили са голяма част от земните блага... и много други. Не е случайно, че днес в толкова много големи и богати страни управлявани изцяло от евреи да отречеш холокоста е престъпление и се наказва от закона.
Който отрича, че холокоста (изгарянето) не е еврейска работа е глупак, страхливец или лъжец.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Април 21, 2007, 13:39:43 pm
Имаше една дискусия дали да се въведе подобен закон и в България! Защото засега поне по закон отричането на холокоста в България не е престъпление освен ако не са го промъкнали подобен текст наскоро без да разбера  :P
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Altay в Април 21, 2007, 21:38:38 pm
Ами нека си говорим откровенно!

Те евреите са  все онеправдани.  В същото време те са един от най-расистките етноси, на света. 
Те все се мъчат да се изкарат мъченици като чернокожите!  Но за страданията на черните има много доказателства, каквито съвсем няма за евреите.

Какви мъченици са те?

Според мен те са един етнос, който бива богоизбран от илюминатите. 
Евреите плъзват в определена държава заемат всякакъв вид (добри) позиции, и се затварят в отделните си комуни.

От една страна те се борят за своето благо... НО, от друга - какви средства използват е друг въпрос

Аз не хвърлям вината върху евреите.  Те са подмамени от ционистите, и са се превърнали техен параван

Искам да сваля шапка на евреите които се обявяват (дори публично) срещу Ционизма. 

Има такива евреи които искат да скъсан с чревоугодният имидж
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: pimeto в Май 23, 2007, 00:07:20 am
(http://img211.imageshack.us/img211/1512/photocadeb2d985yi0.th.gif) (http://img211.imageshack.us/my.php?image=photocadeb2d985yi0.gif)

(http://img211.imageshack.us/img211/3227/scannen060203234020vi0.th.jpg) (http://img211.imageshack.us/my.php?image=scannen060203234020vi0.jpg)

(http://img211.imageshack.us/img211/8696/spelbergih9.th.jpg) (http://img211.imageshack.us/my.php?image=spelbergih9.jpg)
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: pavlitos в Юли 21, 2007, 09:35:51 am
    От доста време чета форума без да съм писал до сега, защото не виждам кой знае какъв смисъл човек да се товари с отрицателна енергия в името на чужди интереси. Всичко, което се споделя тук е полезно от гледна точка на това, че не бива хората да затъват все по-дълбоко в масовото промиване на мозъци и пропаганда, която залива цял свят чрез медиите, рекламите, филмите, учебниците по история и всичко що носи информация. Слава богу Интернет е средството, което доприняся най-много за отварянето на о4ите и борба с Новия Световен Ред.

   Според мен не трябва да се задълбаваме в това, колко точно евреи са избити и дали бройката може да гарантира съществуването на холокоста. Достатъчно е да погледнем една таблица със статистиката на жертвите от войните (не само 2рата световна) цивилни и военни за да видим, че геноцид съществува грубо казано от Френската революция насам. Ще видим че евреите са една малка част от жертвите (дори и да речем че са били 6 милиона...ха, 4е те само руснаците са над 20 милиона). Та световния геноцид през 20 и 21 век не се базира на расова принадлежност (това е промивка на мозъка), а е основан на корпоративни начала основно от военно промишленият комплекс, фармацевтичните компании, търговията с наркотици, компании като Microsoft,  IBM, мас медиите, петролните компании, банките и финасовите институции  и много много още корпорации занимаващи се с едва ли не монопол в световен мащаб. Началото е поставено с Френската революция от "барон"  Родшийлд, който е евреин. От тогава насам всеки един военен конфликт е инспириран от идеята за Нов Световен Ред и глобално управление, което се състои от две части - управляващ елит и облужващ контингент (роби), в който влиза естествено и охраната на елита (армиите и полицията). А това за което говорите в темата е леко докосване на повърхността и пак е плод на масовата пропаганда на елита. Избиването на хората (без значение от расата) е част от плана. Целта е да има значително по малко хора (за да се контролират по лесно и ресурсите да могат лесно да се разпределят) и освен това хората, които останат да бъдат по-съвършенни и еднотипни в здравно отношение. Евгениката (контрола на популацията) е създаден в САЩ, където се прехвърля люлката на Новия Световен ред. Не от Хитлер. Хитлер е една пионка в ръцете на Родшилд, Рокфелер и компания. Около 1911 в САЩ дори се опитват да прокарат закон за газовите камери, но не успяват за това преминават на оперативна стерилизация на хора с психически и физически отклконения + `черните. Това всичко днес има невъобразимо по-големи размери и ужасни методи с последици в целия свят.

Аз предлагам на модератора да отвори една нова голяма тема, която да обсъжда Евгениката във всичките и форми от Френската революция до наши дни. Има много информация и тя според мен е много пренебрегвана от конспираторите, които често копаят много плитко.   


 Жертви на Втората Световна война (официални данни!)
25 милиона военнослужещи
37 милиона цивилни
Общо:62 милиона   

Е, къде са тия 6 милиона евреи дето най- много са страдали?! А даже не са и 6 ами 4-5 пъти по малко.
 
 
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Petee в Юли 21, 2007, 16:46:34 pm
Холокост - най-скъпата застрахователна полица в историята на човечеството.
Вярно е, че Сталин е избивал предимно руснаци. И малко евреи е избил, но това са били онези евреи, които са се подчинявали на заповедите идващи от Ню Йорк. Сталин също е бил еврейн и то 100%-ов, по майка и баща. Сталин е само псевдоним и значи "железния", а истинското му име е Йосиф Джугашвили. На грузински джуга-швили значи буквално "син на евреи".
Сталин просто е бил против политиката на Ню Йорк и затова е заменил евреите от руската администрация с други евреи, които да му се подчиняват. По-късно световното еврейство се обединява и често "руските" и "американските" политици започват да си ходят на гости.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: pavlitos в Юли 21, 2007, 17:00:55 pm


   Колкото и несъгласен да е бил господин Сталин (Джугашвили), той е играл точно ама точно по свирката на големите момчета, унищожавайки цвета на руската нация и армия, прилага плана на Глобалния Елит.  А известно време преди това кой създава комунизма? Ще кажете Маркс, Енгелс, после с конкретните действия на Троцки и Ленин...хм...с чии капитали оба4е? Ленин и Троцки пристигат тъпкани със западни пари за да финансират комунистическата революция. Много по лесно е за Запада да има срещу себе си не добре развита индустриална държава (каквато Русия ве4е е била), а сма4кан и беден народ подлаган на гонения, управляван от една партия и един 4овек. Много по лесно се манипулира един 4овек. Комунизмът е създаден от тия същите дето преди 20тина години създадоха новия си враг - тероризма.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Petee в Юли 22, 2007, 00:40:05 am
Я прочети това http://www.spiralata.net/kn_bul/boye.zip
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: pavlitos в Юли 22, 2007, 08:41:39 am
Много благодаря, Petee, четеше ми се нещо такова, което да ме задълбае по-дълбоко в еврейските традиции. Надявам се само да не е писана със прекалена злоба щото и в 4ерното има винаги малко бяло.  Според мен трябва да се прави разлика между евреин и ционист. Не всички евреи са зли демони, които пият кръвта на света. Доста евреи биват обявени за антисемити именно защото отказват да играят тази древна фанатична игра - именно те са подложени на геноцид, наред с останалото човечество. Но пък след като ционизма е мутация на юдеизма....бе не им е чиста работата на тия евреи и тва си е хахаха ;D. Шега, ако има евреи във форума - простете и не ме обявявайте за антисемит, че не ми се лежи в дранголника :)

Аз мисля, че края на ционизма и на зверствата им е близо. Все повече хора се събуждат и скоро света  може да поеме нещата в свои ръце, да каже "стига". Ако им отнемем финансовите институции, ще им отрежем главата и от там нататък е по-лесно. Много от тях са вече на умиране от старост и се пенят 4е няма да доживеят  осъществяването на целия план, а с всяко поколение фанатизма им постепенно омеква. Намират се хора от техните кръгове, които се обръщат срещу тях.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: DasReich в Юли 22, 2007, 11:55:54 am
Най-хубавите неща на този свят са дело на евреи и едни от най-хубавите хора са евреи. За нас българите също са направили много и затова трябва да сме им благодарни. Сталин, Троцки, Роза Люксембург, Маркс, Сталин, Фройд, Розенбаум, Хенри Кисинджър, Сюлейман Паша, Сара ..... може да продължи до безкрайност. Благодарение на тях са се появили изключително полезни изобретения като порното, тероризма, комунизма, водородната бомба, лихварството, заложните къщи ... Невероятно е как една шепа религиозни фанатици, които даже не са народ, а по-скоро сбирщина от къде ли не, са успели да докарат толкова проблеми на останалите хора. Германците не са нито първите, надявам се няма да са и последните, които ще се обидят на пиявиците. За мен разлика между юдаизъм и ционизъм никога не е имало - този вид вкопчване в някаква си примитивна религия формира основна част от мисленето им, което за съжаление рефлектира и върху останалите хора. Наскоро бях чел в интернет (не помня дали беше от Крайон или Дрънвало Мелхиседек), че евреите в момента са най-голямата спирачка за света. Стъпили са на врата на останалите и им налагат чрез банките и медиите един определен начин на живот, които води до егоизъм, ненавист и разруха.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: pavlitos в Юли 22, 2007, 15:57:30 pm
DasReich,

Съгласен съм напълно, че трябва и да се посмеем за сметка на "ония".  Но как бихме могли да определим дали юдеизма е по-примитивен от исляма, например? Ти сам го каза - сграбчили са света. Това за мен по скоро прави религията им доста универсална, а радикалността и спомага за дисциплината, която е много важна. Ти или аз ако бяхме евреи както си му ее реда да не мислиш че щеше да ни е лошо, хахах... ;D
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Petee в Юли 22, 2007, 19:48:17 pm
    Няма никаква разлика между между ционизъм, еврейство, юдейство и сатанизъм. Това са все опаковки на един и същ "подарък". Прочетете книгата много е интересна. Оказва се, че равините (които някои хора ги наричат илюминати или посветени в кабалистика други окултни учения) държат в зависимост всеки един еврейн или еврейка от самото му раждане. "Тежко е да си еврейн" са признали неведнъж евреи. Във всеки един момент на непослушание на еврейна му се отнема къщата, жената, наследството. При послушание пък му се дава възможност да върши сравнително "чиста" работа и да живее и работи в лукс.
    Евреите по света са организирани в братство, което си е направо една супер дисциплинирана и желязна армия. Йерархията и там е пирамидална. Всеки изпълнява дадена задача и заема даден пост. Разделението е по сектори - финанси и банкерство, медии, политика, пропаганда на дадена идеология и т.н. със съответните подорганизации.
    Хубаво ще е да им се вземе властта, но това едва ли ще стане без много работа и жертви. Според една друга наука обаче, която учи, че нашия физически свят е само отражение или сравнително точна проекция на един друг свят (наречен духовен), властта на всички зверове и зверчета трябва да се вземе най-напред "отгоре" и след това тук сред нас. Това няма как да стане ако всички хора не излезнат с ред знания от света, тъй като злото, което може да идва от даден човек и дадена организация (например държавата или медиите, които постоянни клеветят българите), не е друго освен т.нар. черен учител. Като черният учител ни научи къде сме слаби и какво имаме да преодоляваме, на негово място идва друг, по-добър. Края на всички черни учители е трагичен. Пък и казано е, че Бог наказва и изобличава тези, които люби. Затова може да се каже, че евреите са на къса нишка - не правят нищо повече от това, което им се пуска "отгоре".
Ако в момента се взема властта на евреите знаете ли какво ще стане със стойността на парите в джобовете ни? Ами с търговията, от която са зависими всички държави?
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Юли 22, 2007, 20:00:34 pm
Придържайте те към темата моля (или си отворете нова).
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Joro Velev в Юли 23, 2007, 00:58:39 am
Размисли

Холокост, Юдаизъм, Християнство...
Не Ви ли прави впечатление, че тези две религии изглеждат като натъкмени една за друга?
И двете са основани на една и съща територия.
В едната си Бог-О-избран, всичко ти принадлежи по право - твое си е.
В другата, си Раб Божи, даваш на ближния си, обръщаш и другата си буза....
Така е докато някой от вторите  не се усетят, че ги работят от време оно и не спретнат "погромче".
Век през век някъде е ставало "погромче", къде малъко, къде по-голямо.

Кой има интерес от такова положение???
Нито едните нито другите, нали?

А кой тогава?
ПОМИСЛЕТЕ :-\
(ако имате това желание разбира се)
(да подскажа и разочаровам малко, не е набедения елит, те са само несъзнателни пионки,
не са и извънземните - те нямат тази човешка сила
)
Всичко е според мен нали... да не ме нахокат както на младини. ;)
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Petee в Юли 24, 2007, 00:16:03 am
ETO    ;)     
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: jediguardian в Август 23, 2007, 23:06:06 pm
А какво стана с останалата част от въпросите и отговорите?
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Септември 20, 2007, 19:17:59 pm
Нямаше достатъчно голям интерес че да ги превеждам и другите. В България  се готви същия малоумен закон както и в Германия и Австрия (http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_2.gif)

Филип Димитров погна учителите-хитлеристи

Да се налага глоба между 200 и 1000 лева на учители, преподаватели или лектори, които отричат и оправдават завоевателния и диктаторски характер на фашистките режими по време на Първата и Втората световна война. Такава поправка в Наказателния кодекс (НК) е внесъл зам.-председателят на Народното събрание от квотата на ОДС Филип Димитров. Според него трябва да се наказва и омаловажаването на геноцида срещу европейското еврейство и жертвите на Холокоста.

В НК трябвало да се регламентира като престъпление и отричането, оправдаването и омаловажаването на съществуването на нацистките лагери на смъртта и на различните форми на масово избиване на евреи и други етнически и социални групи.

В предложенията на зам.-шефа на парламента за промени в НК се предлага журналисти и собственици на медии също да подлежат на наказание, ако допускат подобни твърдения. Репортерите може да се разминат с парична санкция, ако в същото предаване или брой на изданието обяснят несъответствието в историческите факти. При повтаряне на грешката Димитров предлага глобата да е от 1000 до 5000 лв.

С тази промяна се гарантира правото на поколенията да бъдат информирани от опита на предшествениците си, мотивира предложението си Филип Димитров. Според него проектозаконът за промени в НК е част от общата европейска тенденция за поставяне на бариери пред опитите за фалшифициране на историята. Той смята, че тази поправка в НК е необходима за България, защото в страната ни зачестявали опитите на разпространение на нацистки, неофашистки и комунистически тези, както и отричането на престъпния характер на тоталитарните режими. Така пред младежите се представя изкълчена и невярна картина за историческите събития от миналия век. Димитров акцентира, че за приложението на закона няма да са необходими никакви допълнителни държавни средства. /vsekiden.com

(http://smilies.sofrayt.com/fsc/angry8.gif)
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: 1989 в Септември 20, 2007, 19:31:57 pm
малко им е било на евреите  >:(
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Септември 20, 2007, 20:39:21 pm
1989, недей така. Те не са си виновни. Виновни са тези по-върховете, които са замислили този пъклен план.

Винаги и навсякъде във форума съм се опитвал да обясня това на всеки (единственото нещо в което се опитвам да убедя другите от форума) - не слагайте на равна нога индивида, с нацията на която е член. Лоши нации няма, има лоши хора.

А и Филип Димитров се говореше, че е евреин (някой да потвърди или отрече, че не помня), та... нормално е (ако е такъв) да внесе подобен законопроект.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: maede в Септември 21, 2007, 17:08:53 pm
1989, недей така. Те не са си виновни. Виновни са тези по-върховете, които са замислили този пъклен план.

Винаги и навсякъде във форума съм се опитвал да обясня това на всеки (единственото нещо в което се опитвам да убедя другите от форума) - не слагайте на равна нога индивида, с нацията на която е член. Лоши нации няма, има лоши хора.

А и Филип Димитров се говореше, че е евреин (някой да потвърди или отрече, че не помня), та... нормално е (ако е такъв) да внесе подобен законопроект.

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Bulgarian_Jews- ето какво казва уикипедия по въпроса за фулип димитров.може да се види,че меглена кунева, лидия шулева и стефан софиянски също са евреи.и поне за мен една изненада-максим стависки и той ???

П.П-много трудно да се регистрира човек в вашия форум,от снощи пробвам,чак сега стана
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Септември 21, 2007, 22:45:32 pm
Не приемай Уикипедия за абсолютната истина.  ;)
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: boli_te_fara_nali в Септември 25, 2007, 13:53:55 pm
Там статиите постоянно се редактират от потребителите и в повечето случай са едностранчиви(говоря за историческите).
Иначе - да Максим е руски еврейн.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: maede в Септември 29, 2007, 00:20:11 am
просто  там бях чел информация за Филип Димитров и затова постнах линка.ако някой друг има по-достоверен източник може да го съобщи
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Peacekeeper в Октомври 02, 2007, 13:03:35 pm
От всички избити "евреи" през ВСВ, само 10% са истински чифути, другите са хазари, приели юдеизма през 10 век.
Едит: От тази гледна точка, убитите евреи в конц.лагерите са не повече от 600 000.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Октомври 02, 2007, 19:00:21 pm
Има официални данни на червен кръст където в вписана цифрата 273 000 - което пак си е значителна цифра ама какво да кажем за  десетки милиони руснаци и немци убити през войната.....
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: jediguardian в Октомври 02, 2007, 22:27:23 pm
Има официални данни на червен кръст където в вписана цифрата 273 000
Евреи ли това?
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Октомври 02, 2007, 22:52:18 pm
Върни се малко по назаде в темата го има самия документ - става дума за всички загинали в немските лагери по документи на червен кръст - всъщност 282 000 е цифрата.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: jediguardian в Октомври 02, 2007, 23:10:42 pm
Мерси много  :)
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Peacekeeper в Октомври 02, 2007, 23:19:30 pm
Евреите са подли! Целят претопяването на Бялата раса с циганите. Затова днешните конституции забраняват расизма.
Промиват умовете на момичетата, че е готино и модерно да са с негри и други такива...
В момента помагат на мюсюлманите в Европа >:(

Увеличаване на мюсюлманите води до увеличаване на циганията и циганските гени, пари, давани за соц. помощи > смесване на бялата раса с мангалите > отслабване на морала > отслабване на европейската икономика > корупция > лесно завладяване на всички държавни институции отвътре > окончателно световно господство на юдеите!
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Gil-Galadh в Октомври 03, 2007, 09:37:37 am
Увеличаване на мюсюлманите води до увеличаване на циганията и циганските гени, пари, давани за соц. помощи
Увеличаването на мюсюлманите няма много общо с увеличаването на социалните помощи.А и много трудно ще позволят на тея низши работници дето ги наемат от изтока да се издигнат.Напротив,точно по расистки  ги използват за най-черната работа,а сериозните професии и управлението си остават за белите християни.
А мюсюлманин не значи циганин.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Peacekeeper в Ноември 14, 2007, 00:50:07 am
Толкова ли сме изпаднали, чакаме на излямска държава като Иран да ни разшифрова истината за Холивудкоста :o
Няма ли някоя друга държава от цивилизования свят да се сети да го направи?
Както и да е... не е значение кой ще го направи, важното е да го направи и да спрат да ми боготворят чифутите, че много им стана >:(

Колко още ще чакаме докато се разкрие цялата конспирация пред света?
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Gil-Galadh в Ноември 14, 2007, 17:57:25 pm
Иран са си мног одревна държава,а това че е ислямска не я прави изпаднала...то и българия в тоя случай е изпаднала щото е 'ристянска
Титла: Относно: Отг: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tihichko в Януари 15, 2008, 11:36:04 am
Става въпрос за това, че когато са се избивали хора, това е нормално и не се отичта, а когато се избиват евреи, това вече е Холокост!!! >:( >:( >:(

Привет,

Има обаче една огромна разлика!Ционистите склюучват така нареченета Балфурска декларация с Великобритания, по времето на Първата Световна Война. Която гласи: Ние ще вкараме САЩ във войната на ваша страна, те ще се бият редом с вас, ако вие ни обещаете след края на войната, Палестина.Това разказва един евреин СВИДЕТЕЛ И УЧАСТНИК в събитията по тези времена.Това е евреина Бенджамин Х. Фрийдман е роден през 1890 г.
В книагата си Скритата Терания,както и  речта която Бенджамин Х. Фрийдман произнесъл през 1961 г. в хотел " Уилард" във Вашингтон, окръг Колумбия, на събрание на "американските патриоти" организирано от издателя на вестник " Обществено мнение" ( Кондей Макгинли )

Това е малка част от речта на Бенджамин Х. Фрийдман

САЩ влязоха във войната. САЩ премазаха Германия. Когато войната свърши, през 1919 г. германците заминаха за Париж за участие в Парижката мирна конференция,те завариха там 117 ЕВРЕИ. Представяха се като делегация начело с Бърнард Барух. Бях там, бях длъжен да знам и затова съм наясно. А какво се случи? Докато режеха Германия и разпарчатосваха Европа между всичките тези народи, които предявяваха права върху определени територии от континента, ЕВРЕИТЕ ЗАЯВИХА: Какво ще кажете Палестина да бъде за нас? И тогава за първи път направиха достояние на Германия тази "БАЛФУРСКА" декларация. В този момент немците за първи път си дадоха сметка: Такава ли била работата? Ето защо (Съединените Еврейски Щати),=>"САЩ"  влязоха във войната. За първи път германците проумяха, че са победени и ще изпитат горчилката на огромните РЕПАРАЦИИ, които им бяха вменени, понеже ЦИОНИСТИТЕ искат Палестина и са твърдо решени да я получат на всяка цена... Ако има интерес, ще я побликувам цялата.
 


След края на ПСВ,Германия е осъдена да изплаща огромни репарации,възниква въпроса? Как само след 20 години от нищото изниква,четвърт евреина Адолф Хитлер?И неговото политбюро е съставено изключително от еврейска кръв? Отново въоръжен до зъби,да води война с толкова държави, след такива огромни репарации, на който е била подложена Германия? Каква е била тази икономика? от къде са взели пари, да се воъражат така? Само дядото на евреина Буш(Прескът Буш) и Ротшилд знаят. Истината е,че всичко е планувано, всяка революция било то Френската или гражданската война в САЩ е финансирана и планувана от една еврейска фамилия въобразила си,че е господ на земята.Тази еврейска фамилия Ротшилд- което ще рече "ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ" от тук идва и киченето на комунистите с това знаме,създава и издига както,четвърт евреина Хитлер, така и евреина Йосиф Сталин с фамилия " Джугашвили"=>  фамилията "Джугашвили"=> означава "Син на евреин".Те създават и двете страни на тази монета,но те трупат огромни печалби от войната и след това се явяват като миритворци,но едва след като са натрупали огромна печалби от нея..... Но държава без НАРОД неможе? На Ционистите им се струва прекалено бавно имиграцията на "евреи"към Палестина.След краят на ПСВ,имиграцията на "евреи" е вървяла прекалено бавно и  възможността кято им се предоставя от Великобритания да основат мечтата на циониските дъртаци,фалшивата държава  Израел,която те им завещават в Талмуда. Повечето  "евреи" в Европа, не са искали да напуснат местата и страните в който те са имали бизнес и са живеели добре. Затова е било нужен "КАТАКЛИЗЪМ" нещо което да ги  подбутне, да ги накара да тръгнат към обетованата земя за да могат да основат по бързо, фалшивата масоноеврейска държава Израел.Този "КАТАКЛИЗЪМ" е техният месия  четвърт евреина заченат в Австрия => Адолф Хитлер.Неговата цел, не е била да избива "евреите", а да ги ПОДГОНИ за да тръгнат към обетованата земя.Затова повечето историци говорят не за избиване, а за ДЕПОРТИРАНЕ НА ЕВРЕИ?
Защото ще му е на четвърт евреина Хитлер, да ги товари във вагони и да ги откарва в лагерите? Това не е ли загуба на време,вагони,въглища и то по време на война? Ако Хитлер е искал да ги избива ще ги избива ня МЯСТО и най вече ще започне от ЕЛИТА от Ротшилд! Немога да се съглася,че по времето на ВСВ са избивани само и единствено "евреи"? Съгласен съм,че са убивани евреи, НО ТЕЗИ ЕВРЕИ които не са искали да тръгнат към обетованата земя,които не са се подчинявали на Циониският закон наричан -"ТОРА". Тяхната бройка не е 6 милиона, техните жертви севсем не са 6 милиона, техните жертви не са повече от 500 000, но какво са тези жертви в името и създаването на масоноеврейската фалшива държава Израел? Миналото се разбира само от светлината на сегашното, а сегашното само от светлината на миналото. Както е известно,зад всяко убийство има мотив, има цел,тази цел, ясно се вижда кой  най - много печели.Толкова могъщи държави,са осъдени да изплащат милиарди долари репарации,до ден днешен, на една фалшива държава която дори НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ПО ВРЕМЕТО НА ВСВ?
Ако съществува мит в света, то това е мита "Холокоста" тва е привърнато в ограмна индустрия за пари.За да могат сега да се крият зад този фалшив мит,когато основателно ги обвиняват в ГЕНОЦИДА които те налагат на Палестинският народ?Те веднага размахвта този фалшив мит, но забравят,че единствената фалшива държава която не е спазила над 160 резолюции на еврейското ООН е фалшивата циониска държава Израел. Какво да кажем за жертвите на евреина Йосиф Сталин,заедно с жертвите на евреина Ленин по майка БЛАНК - те са над 100 милиона? Къде е тяхната Холокоста? Къде е Холокостата на невините жертви на градовете Хирошима и Нагасаки?Кой заповяда да се пусне първите атомни бомби в света над тези мирни градове?Наричат го накратко само президента "Труман"?Защо не му кажите и трите имана на този еврейски боклук,че това не бе Американец твоа бе евреина ХАРИ СОЛОМОН ТРУМАН? Къде е тяхната ХОЛОКОСТА?

Известно е,че Евреите богоборци винаги са искали да владеят света!Техният най голям враг е Християнството,затова и комунистите преследваха така народа ни.
Исус проповядва,обичай врага си както себе си! Затова и разрушиха Християнска Русия,те унищожиха фамилията Романови,най мощната Християнска държава.Поставяйки след болшевишката революция евреите Ленин,Троцки,Йосиф Сталин......Но ако всички народи,бяха възприели, това което проповядва Исус,дали щеше да има тези войни?А както е известна еврейската поговорка "Войната е еврейската жътва". Съществува ли по добър инструмент от "Войната" когато целта е да завладееш и заробиш, да  промениш,битието и живота на толкова народи? А когато тя е светована какво променяш?......

Истината е,че те постигнаха няколко цели по времето на ВСВ, те наложиха МАСОНСКАТА ПРОГРАМА за завладяването на света! Евреина Йосиф Сталин имаше точно тази задача да наложи червения болшевишки "Комунизъм" над толкова държави в това число и България. Заробвайки тези държави,те поставяха  еврейски Талмудисти на чело на тези държави. Съветниците на Тодор Живков са евреи.Затова сега премиер на България е един  евреин по майка без нито един ден трудов стаж,важно е само да тече, в него ХАЗАРСКАТА КРЪВ. Те създадоха отново двете уж враждуващи страни "Комунизъм-срешу Капитализъм"- монетата, позната Ви като "Студената Война"-но те винаги финансират и двете страни и в зависимост от това на коя страна ще отпуснат повече пари,те предварително са наясно на къде ще тръгне света и трупат огромни бечалби.Този познат Ви "комунистически манифест" на евреина Кашел Мордохай Леви познат Ви като Карл Маркс е масонска програма за завладяването на света която той преписва.Този подъл евреин познат Ви като Карл Маркс, просто заменя думата МАСОНСТВО с Комунизъм.Но дали ще го наричате Комунизъм,Капитализъм,Нацизъм,Глобализъм или Фашизъм,помнете,че на всякъде по света той е Еврейски.......................

Но сега,какво забелязваме? Когато цял свят осъди и отхвърли Комунизмъ = МАСОНСТВОТО остана скрито нали?...........

Те се крият под всякакви имена, Руски,Френски,Български.....тяхната Талмуда им позволява до 8 пъти да си сменят имената. Така нареченият с нежното име Владимир Путин,се крие евреина Владимир Шаломович.......

Поздрави и БОГ да пази България!

Затова, ето аз пращам пророци и мъдреци и книжници  и вие едни ще убиете и разпънете, а други ще биете в синагогите си  и ще ги гоните от град на град. За да падне върху ви  всичката  кръв праведна, пролята на земята от кръвта на праведния Авел до кръвта на Захария, сина Варахиин, когото убихте между храма  и жертвеника. ( Исус, Матей, гл. 23 ст. 34 и 35 )


Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: lubarski в Януари 15, 2008, 15:33:41 pm
Прекрасно експозе с извезтни факти, но много збито и добре изложени. Благодаря !! Само едно не става ясно. Какви са причините да изберат Палестина ? Какво има там ?
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tihichko в Януари 15, 2008, 16:16:47 pm
Привет,

Най кракто казано: Талмуда............
(http://img138.imageshack.us/img138/6637/sp3220071121123942oe7.th.jpg) (http://img138.imageshack.us/my.php?image=sp3220071121123942oe7.jpg)

След като сами си изработиха  атентата 9.11.2001 г. (http://www.vbox7.com/play:1e40d63e) Така познатите  Ви - кулите близнаци - СТЦ в САЩ, които им послужиха да обявят измисленият от тях и финансиран от тях Осама Бин Ладен и създадената от ЦРУ,МОСАД,КГБ терористична организация Алкайда,това им послужи да започнат войната в Ирак,а от там да си върнат, техният ВАВИЛОН (http://novred.narod.ru/evrovavilon/EU_vavilon.htm).Като целта е техният симвул ЗМИЯТА да обгради в кръг всички държави в Европа,а центъра на властта да бъде ВАВИЛОН.....те просто изпълняват Талмуда,както им завещават Циониските Мъдреци..... В днешен Ирак е бил техният Вавилон.......Главата на ЗМИЯТА представлява Илюминатите=>(Просветлените) Ротшилд,Рокфелер...а тялото на ЗМИЯТА Е ЕВРЕЙСКИЯТ НАРОД ПРЪСНАТ ПО СВЕТА....
Забележете знамето на ЕС=> Еврейският Съюз,синьото е цвата на ЦИОНИЗМА а звездите в кръг??? (http://img220.imageshack.us/img220/6999/sp3220071016141841sb7.th.jpg) (http://img220.imageshack.us/my.php?image=sp3220071016141841sb7.jpg)

(http://img70.imageshack.us/img70/9915/sp3220071204174158nm1.th.jpg) (http://img70.imageshack.us/my.php?image=sp3220071204174158nm1.jpg)

Поздрави и  БОГ да пази България!
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Ashaman в Януари 26, 2008, 22:45:51 pm
Ами явно, като пак преглеждам темата, излиза, че някй хора и тук не проумяват, че расовата, религиозна или друга омраза не помага на нас, а на други. Като оня габровец, който събрал 67лв на жълти стотинки за винетка. Добре ама на кого прави мръсно той? На касиерката която ще брои монетите. Ако малките еврейчета от малки ги учат на определен модел, така правят и с нас.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tihichko в Януари 30, 2008, 21:12:11 pm
Ами явно, като пак преглеждам темата, излиза, че някй хора и тук не проумяват, че расовата, религиозна или друга омраза не помага на нас, а на други. Като оня габровец, който събрал 67лв на жълти стотинки за винетка. Добре ама на кого прави мръсно той? На касиерката която ще брои монетите. Ако малките еврейчета от малки ги учат на определен модел, така правят и с нас.

Ами явно, когато се казва истината, някои "хора" (най вече ционисти) са свикнали да обвиняват, безпочвено във фашизъм, симитизъм, расова омраза?....

Как да се каже истината? Да заменим - "хазари" -"юдеи"- "чифути" нарекли се сега => "евреи" с инзвънземни?
Може би така няма да има расова, религиозна омраза? Ала ще знаят ли хората от кого да се пазят и заради кого страда света?.......
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Rapsio в Февруари 19, 2008, 18:42:28 pm
http://www.budapestsun.com/cikk.php?id=27879

Унгарски евреи щели да съдят САЩ, защото през ВСВ не са бомбардирали конвоите с евреи отиващи в Аушвиц. Можели са да бъдат спасени 400 000 евреи ако Ю Ес авиацията е била пускала бомби по камионите.
Сега тия съдят САЩ за 40 Милиарда долара.
Кажете ми че не е истина?!

Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Февруари 19, 2008, 18:49:27 pm
Цитат
ако Ю Ес авиацията е била пускала бомби по камионите.

А те вместо това пускаха бомби по София - интересно затова ни за  колко трябва да ги съдим  ;)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Февруари 22, 2008, 22:14:43 pm
Най-интересното в цялата работа е че никой не се е скъсал да прави художествени филми нито пък е измислил подобни имена  на следните събития които на базата на критериите какво е холокост ги покриват отвсякъде.


Съвесткият холокост над селяни християни (1924-1930) 15 милиона избити


Холокост над украински селяни (1930-1933) 7 милиона умрели от гладХолокост над руски политически затворници (1919-1949) 12 милиона изченали


Комунистическият холокост на Пол Пот  в Камбоджа (1975) 2.5 милиона посечени.

Арменският холокост извършен от турците (1915) 1,5 милиона избити.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: ultrafutur в Февруари 23, 2008, 08:35:45 am

Сред митовете на ХХ век, създадени от световните задкулисни играчи, митът “холокоста” - за това как 6 милиона евреи уж били унищожени в газовите камери по време на Втората световна война, се внедрява в масовото съзнание с особена настойчивост. Неговата цел е да представи случилото се по такъв начин, че да се създаде впечатление как именно еврейският народ е пострадал най-много от всички други и затова останалите народи са длъжни да изпитват чувство на вина, да се разкайват и да бъдат готови да плащат обезщетения. В края на краищата митът за “холокоста” се явява престъпление спрямо християнството, спрямо цялото човечество, спрямо Русия, а не на последно място и спрямо целия еврейски народ. Всъщност, създателите на този мит кощунствено заявяват, че “холокоста” е опровержение на самия Христос, понеже “лишенията и страданията на Христос са несъпоставими” със страданията на евреите през Втората световна война.

В такъв случай “Христос е една лъжа и не от него идва спасението”, а от юдейството, което благодарение на “холокоста” става колективна месия. Митът за “холокоста” оскърбява човечеството, защото представя еврейския народ като главна жертва на страшната война, въпреки че в действителност евреите са пострадали не повече, а даже и по-малко от много други народи, въвлечени в изтребителната война, която разпали най-последователният възродител на имперските идеи на западната цивилизация, маниака и човеконенавистника (и не само по отношение на евреите) Адолф Хитлер. Човечеството плати за тази война с 55 милиона живота, включващи не митологичната цифра от 6 милиона еврейски народ, както е според разчетите на специалистите, а истинската – около 500 000 човека. Разбира се, и това е страшно много, и предизвиква у нас дълбоки съболезнования. Обаче може ли да се говори за особена жертва от страна на евреите, когато делът на руския народ (включително малорусите и белорусите) в тези 55 милиона жертви представлява не по-малко от 27 милиона мъже и жени, деца и старци.
Именно руският, а не някой друг народ, изпи най-голямата чаша от страдание по време на Втората световна война и спаси човечеството от “новия световен ред”, който и днес се опитват да насаждат някои от днешните наследници на Хитлер – американските президенти и техните колеги в Израел. Създателите на мита за “холокоста” стотици пъти променят жертвите дадени от руския народ. Например, в “Енциклопедията на Холокоста” се съобщава, че в германските лагери уж били убити 3 милиона евреи, а също така и “десетки хиляди цигани и съветски военнопленници”. Въпреки, че всъщност броят само на съветските военнопленници (в по-голямата си част – руснаци), загинали в немските лагери до 1944 година, представлява не по-малко от 3,3 милиона човека. По този начин митът за “холокоста” оскърбява паметта на милионите руснаци, станали жертва на “новия световен ред”. Освен това, нито на една страница от “Енциклопедията на Холокоста” не се споменава за десетките милиони жертви от геноцида спрямо руския народ, извършен под ръководството на еврейските вождове в първите две десетилетия след 1917 година. Това не е в полза за мита за “холокоста” и евреите.

Да си представим следната фантастична ситуация: В някое семейство децата, живеещи заедно със своите родители, си въобразяват, че същите тези родители са починали и започват да канят роднините си на помен, след това изграждат празен гроб, поставят на него паметник с имената на родителите, измислена дата на смъртта и т.н. Не е нужно да си психолог, за да разбереш, че в този случай, с родителите може наистина да се е случило нещо лошо, даже може и наистина да не са вече живи. Но, ако проектираме този наш пример върху политическата световна картина, където безпределната лъжа съжителства със също толкова безпределната жестокост и политически авантюризъм, то нашето безпокойство няма да има граници.
Ето защо сред тези, които на Запад развенчават лъжата “холокоста”, има и немалко евреи, които разбират, че този мит ги скарва с целия свят. Като пример може да се посочат събитията в Близкия Изток. На вълната на мита за “холокоста”, като някакво изкупление за “особените страдания на еврейския народ”, въпреки нежеланието на жителите от Палестина, възникна държавата Израел, превръщайки се в постоянно огнище на напрежение и войни в Близкия Изток и донасяйки страдание и гибел на милиони араби.


ОЛЕГ ПЛАТОНОВ - Предговор към книгата на Юрген Граф "Митът за Холокоста"

(http://www.modernsoundpictures.com/Holocaust-B&W-4-1Inch.jpeg)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Ashaman в Февруари 23, 2008, 17:24:02 pm
Исторически погледнато, е някак си забавно, че сме обявили война на САЩ. :)

Тичико, ами това е малко дрън-дрън, все пак са само теории. Протовопоставянето между обикновените хора, е насочено именно срещу обикновените хора, каквито сме и ние.
И какво, от някои мнения тук излиза, че расизма е нещо хубаво.
Хубаво е за хората зад завесата. Разделяй и владей.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tihichko в Февруари 28, 2008, 11:34:35 am
Исторически погледнато, е някак си забавно, че сме обявили война на САЩ. :)

Тичико, ами това е малко дрън-дрън, все пак са само теории. Протовопоставянето между обикновените хора, е насочено именно срещу обикновените хора, каквито сме и ние.
И какво, от някои мнения тук излиза, че расизма е нещо хубаво.
Хубаво е за хората зад завесата. Разделяй и владей.

Привет,Ashaman

Ще бъда кратък, ще Ви задам само един въпрос и ще чакам смисленият Ви отговор изпълнен с много ум размисъл и доказателства в тази посока.

Защо, толкова могъщи държави са осъдени да изплащат милиарди валута репарации, на една фалшива масоно-еврейска държава "ИЗРАЕЛ" => забележи сега, КОЯТО ДОРИ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ПО ВРЕМЕТО, КАКТО НА ПСВ ТАКА И ПО ВРЕМЕТО  НА ВСВ ЗАЩО? Надявам се,че имаш поне малко ум за да проумееш,че не само "ЕВРЕИ" са умирали през тези злокобни времена,много повече християни са избити по тези времена.
Но аз питам, защо само на тези хазари,чифути,фарисеи,юдеи=>нарекли се сега "ЕВРЕИ" защо само на тази сатанинска СЕКТА? Това не е ли расизъм?

Пак ще Ви повторя,този път в прав текст.Истината е само една, тя не може да бъде двойна,тройна или четворна.Зад всяка война или революция се крие мотив, мотиват който лъсва през ПСВ и ВСВ ясно се вижда казва се ИЗРАЕЛ...
Това което правят в Палестина "евреите" не е ли расизъм? Не разбира се, това си е чист ФАШИЗЪМ то е тяхно,творение.....

Справка България от 1944г.Има 14 основни критерии за ФАШИЗЪМ под натиска на болшевико-еврейската СССР те бяха сведени до 4. Въпреки това България отговаря едно към едно на тези 4 основни критерии за ФАШИЗЪМ от 1944г.
Франк-масона Желю Желев,преписа книгата Фашизъм, но добави още един критери за фашизъм Лагерите на смъртта,но в България имаше твърде много,като Белене,Скравена......и отново отговаря на този критерии за фашизъм....
http://www.promacedonia.org/pm/index.html

Избити са  без съд и присъда,272 депутати,министри,офицери и много дрги хора все ЕЛИТА на този народ.Така се заробва държава, а не като четвът евреина Хитлер,който уж избивал евреите, а не намерил евреина в Германия Ротшилд?.... и цялото му политбюро е съставено от еврейска кръв.Понеже знам,че не можете да ми отговорите на първият въпрос,затова ще се възползвам, да задам няколко въпроса, от днешни времена на които сте свидетел,за да видя вашият смислен отговор които надявам се да не е дрън,дрън.....

Премиер на България =>(BG)=>(Болшевишки Геноцид)- забележи сега случайността, е един евреин по майка, които,до скоро нямаше Българско гражданство,няма семейство,нито дете,нито опит,камоли морал..Питам защо точно той? няма ли Българи?........

Председател на масоно-еврейската ложа, наречена "Парламент" забележи сега е един, "евреин" които дори няма Българско гражданство? Питам защо точно той? няма ли Българин?.....

Да погледнам, малко в страни,на къде да се обърнем. Да вземем горещата тема КОСОВО нали сега тя е в устата на всички масоноеврейски медии като БТВ,НОВАТВ,БНТ.....
Кой позволи на тези наркотрафиканти да се заселят в Косово? Наричат го "Тито"? Но кой е той, не е ли "евреина" Йосиф Броз? скрил се зад прозвището "Тито". Нямат право Бълканите ни най малко пък Българите,че тези земи са Български...
Сега естествено, евреина Станишев ще признае фалшивата държава КОСОВО.Точно в ЦЕНТЪРА НА БЪЛКАНИТЕ, кому е нужно това? Но забележи признаването на фалшивото наркотрафиканско КОСОВО ще го признае евреина Станишев, а НЕ БЪЛГАРИЯ. Кой го пита този народ? Кой му дава право да каже мнението  си, на референдум,или и това е дрън,дрън......

Затова пък си имаме евреина Джорч СОРУС и организацията "Отворено Общество"=(Затворено Общество) да всява раздори между нас и Българите мюсюлмани,но да видим кой е този сатанист.


В Украйна, Русия го заляха с лепило.Франция, Малазия, Аржентина,Гърция е обявен за персона нон грате.  Глобална българия Иво Прокопиев Огнян Шентов Красими Гергов Венелина Гочева Сашо Дончев,Овъргаз,  Валентин Златев, Невтохим, Иван Кръстев, Красен Станчев, Левон Хапарцонян.Все послушници на евреина Сорус. Сорус е налял досега 100 милона за българия спецялно за ромите, но дали те учат и жиеят по добре.
Този еврейски боклук е тук за всява наприжене между нас, както и да ограбва парите отпуснати от ЕС=>Еврейски Съюз.

Андрей Луканов,хопа пак евреин, сподпомага фондацията "Отворено Общество", на държавна издръжка офис в НДК и безмитен внос на цигари алкохол и др неща...

Касационният съд на Франция потвърди, че бизнесменът Джордж Сорос е виновен за  използването на  вътрешна информация при покупката и последващата продажба на акции на банка "Сосиете женерал" през 1988 г. След разглеждането на делото съдиите са се съгласили с доводите на обвинението и са признали, че Джордж Сорос е притежавал данни за планирана корпоративна продажба на банката, която в последствие не се е състояла и ги е използвал за извличане на финансова полза. Съдът постанови, че Сорос съзнателно е купил голям пакет от акции на банката, а в последствие ги е продал, като е спечелил от разликата в цените.
Размерът на глобата, която е длъжен да плати Сорос, засега не е установен. През март 2005 г. апелативният съд излезе с решение тя да бъде  2,2 милиона евро, въпреки, че в решението си касационният съд е отбелязал че сумата на глобата трябва да бъде установена в съответствие с размера на прихода, която "бизнесменът" е получил от незаконните операции. Затова точният размер  ще установи отново апелативният съд  в Париж. Адвокатът на Сорос Рон Софер заяви, че бизнесменът има намерение да се обърне към Европейския съд за правата на човека заради прекалено дългото разследване. Той заяви още, че неговият клиент се съмнява в обективността на процеса. Защитата на финансиста  призна, че Сорос е имал достъп до вътрешна информация, но адвокатите настояват, че тя не е използвана за сделки с акциите на банката. Сорос остана единственият обвиняем по процеса, след като другите двама подсъдими - Самир Трабулси и Жан-Шарл Наури са били оправдани от съда на първа инстанция. 
Ползването на вътрешна информация при финансови операции се смята за едно от най-тежките стопански престъпления на Запад. Първите законодателни актове, които забраняват тази практика, се появяват в САЩ още през 30-те години на ХХ век, веднага след края на Голямата депресия. От този момент наказателните норми в т.нар. антиинсайдерско законодателство постоянно се увеличават. В момента за подобно престъпление в САЩ нарушителят е заплашен от 25 години ззатвор или глоба от 2,5 млн. долара. В закона съществува и клауза за сериозна награда за този, който пръв съобщи за нарушението.

Опитът на Бившата югорепублика Македония (БЮРМ) да мотивира териториални претенции към България чрез обнародване на фалшиви географски карти, е известен. Според тези карти в Пиринския край се говори "македонски" език, а половината от териториите на Гърция и България са включени в границите на "македонското етническо землище".

Тези издания бяха финансирани от международния аферист Джордж Сорос, в качеството му на личен приятел на тогавашния президент на БЮРМ Киро Глигоров и спонсор на неговите предизборни кампании. Един ден обаче Глигоров го изхвърли от кабинета си. Беше разбрал, че Сорос сипва пари в кроежите на албанските "бунтовници" за федерализация на БЮРМ, докато гъделичка претенциите на Скопие към България и Гърция. Така приятелството им свърши, но учебниците, издадени от "Отворено общество", останаха. Докато вървеше подялбата на БЮРМ на славофонска и албанска част, с тяхна помощ властите в Скопие държаха главите на вардарските славофони обърнати на изток, към България - за да не гледат към албанската заплаха. За македонскиот jазик науката отдавна си е казала думата. В БЮРМ говорят на български. Например участниците в Илинденско-Преображенското въстание в Битолско са били толкова наясно с този факт, че са "качили" българската си принадлежност на своето знаме. И ООН знае, че не може да има държава "Македония", затова неин пратеник води преговорите за по-адекватно име на вардарската държавица.

Но да излагаме исторически аргументи пред хора, които неотдавна си присвоиха и Розетския камък, е вече безсмислено. Нужни са решителни политически действия. Добре е да започнем с интригантите, които финансират антибългарската политика на Скопие.

В Гърция и Русия Сорос вече има неофициален статут на персона нон грата. Изгонен е и от Франция, където през 2002 г. го осъдиха за борсови измами с вътрешна информация. През 1998 г. малайският премиер Махатир Мохамед го нарече "престъпник, за когото бъдеще в Малайзия няма". През март 2004 г., на семинар на "Отворено общество" в Киев, украинци го обляха със смес от лепило, брашно и майонеза. През май 2005 г. в Грузия обстрелваха колата му с яйца. Не е ли време и българите да му покажат вратата по един от изброените по-горе начини...
 

Тази, фалшива масоно-еврейска държава "Израел"  им служи да се крият в нея,тези фашисти, да всяват наприжение в света, но и винаги когато поискат да предизвикат еврейската жътва ВОЙНАТА.

Да погледнем към баланса на силите,нали така говорят, толкова години играха театъра наречен "Студената Война" това бе само за наивнци,няма никаква разлика между Русия и Съединените Еврейски Щати САЩ. Отдавна те са превзети от, хопа пак изненада "евреи"

Какво е положението в САЩ,няма да те питам колко от президентите на СЕШ=>Съединените Еврейски Щати са били Американци или"евреи" можеш сам да провериш това, да не кажеш,че пак дрън,дрън....

Само един бегъл поглед на някой важни събития в САЩ говорят сами по себе си много,но за хора,които могат да мислят.....

Речта на Джон Ф.Кенеди (http://www.vbox7.com/play:957ec1c8)Може би и това е дрън,дрън....
23% повече евреи ще управляват САЩ след изборите

10 Ноември 2006

След победата на демократите, в Сената вече има,(ЗАБЕЛЕЖИ ТОВА ЧИСЛО) => 13 еврейски политици, а в Камарата на представителите – 30

Израелските средства за масова информация отбелязват значителното увеличение на еврейското представителство в Конгреса на САЩ след междинните избори на 7 ноември отвъд Океана. " Евреите завоюваха Капитолийския хълм ! " – с такива или подобни заглавия излязоха повечето международни обзори на израелските средства за масова информация.

Изборите в САЩ донесоха победа не само за демократите (за които са гласували 87% от еврейската общност в САЩ), но и доведоха до рекордно увеличение на еврейското представителство в долната и горната камара на американския парламент. След вота то се увеличи с още 8 души – от 35 на 43 конгресмени и сенатори, съобщава JTA.

В Сената на САЩ броят на еврейските представители се увеличи с 2-ма, от 11 на 13 сенатори, след като в горната камара бяха избрани демократа Бен Кардин (Ben Cardin) от щата Мериленд и независимият кандидат, подкрепящ политиката на демократите Барни Сандърс (Bernie Sanders) от Върмонт. В резултат на това, еврейското представителство в Сената достигна 13%. При това, евреите са едва 2,5% от населението на САЩ. За сравнение, афроамериканците, които са 13% от населението на Щатите, разполагат с един-единствен представител в Сената.

Що се отнася до Камарата на представителите, конгресмените-евреи там се увеличиха със 6 души и вече са 30 на брой. За пръв път в Камарата на представителите влязоха Габриела Гифърдс (Gabrielle Giffords) от щата Аризона, Рон Клайн (Ron Klein) от Флорида, Джон Ярмът (John Yarmuth) от Кентъки, Пол Хоудс (Paul Hodes) от Ню Хемпшир, Стивън Коен (Steve Cohen) от Тенеси и Стив Кейгън (Steve Kagen) от Уисконсин – всички представители на Демократическата партия. За отбелязване е, че от общо 43-те еврейски конгресмени и сенатори, само 3-ма са републиканци, а останалите се числят към лагера на противниците на президента Джордж Буш (38 демократи и 2 независими, подкрепящи демократите).

Да видим Русия, тя не съществува от 1917г.След болшевико-еврейско-масонската,Революция.... Пълно копие едно към едно на Френската Революция както и на Българската Революция от 1944г. Но те всички си приличат едно към едно и най вече те не са Революции,защото не произлизат от НАРОДА.
А от платени подставени лица на евреина Ротшилд и неговите подлоги също евреи Рокфелер,Морган,,Вартбург,Прескът Буш,който въоражават Хитлер.....

Може би Вие,ще ми кажете, от къде този четвърт евреин Хитлер,създаден и въздигнат от евреина Ротшилд, се е здобивал,с петрол?нали знаеш се с нещо трябва да вървят тези неща.Може би от луната,защо Съюзническите войски не са бомбандирали заводите,в които са се сглобявали танкове,защо тези заводи са останали непокътнати?. Спирам, че пак ще кажеш,че това е дрън,дрън. Оставям ти възможността да обясните,как е станало това след като Германия е била подложена на толкова огромни, умишелено подставени репарации именно за да има ВСВ,след 20 г....... от която разбира се, да се възползват, "евреите" и да създадат по бързо масоно-еврейската фалшива държава "Израел". Но и  да накажат "евреите" който не са желаели да тръгнат към тази "обетована земя" и да осъществят мечтата на циониските дъртаци.Как може те да не се подчиняват на "ТОРАТА" Това е било тяхното прегрешение за това са избивани, но жертвите не са повече от 500 000,въпреки,че са по малко.....

Сега на чело на Русия стои един евреин по майка Владимир Шеломович(Путин)
Дядо му е бил доверен готвач, както на евреина Ленин по майка Бланк,след смърта на евреина Ленин става доверен готвач и на евреина Йосиф Сталин =>(Джугашвили) Изпълнявал  масонската програма за завладяването на света, преписана от евреина Кашел Мордохай Леви, познат като Карл Маркс.....


Родился 7 октября 1952 в Ленинграде, русский.
Отец, Владимир Спиридонович Путин, родился в 1911 году в Санкт-Петербурге, откуда вся его семья уехала в начале Первой Мировой в село Поминово Тверской области. Мать Мария Ивановна Путина (в девичестве Шеломова) родилась в соседнем селе Заречье, также в 1911 г. С началом войны отец пошел на фронт добровольцем, служил в истребительном батальоне НКВД. Мать в начале блокады с помощью своего брата Ивана Ивановича Шеломова, морского офицера (умер в 1973) перебралась из Петергофа в Ленинград.
Дед по отцу, Спиридон Иванович Путин, всю жизнь работал поваром (сначала в подмосковных Горках, "где жил Ленин и вся семья Ульяновых. Когда Ленин умер, деда перевели на одну из дач Сталина... И Сталина тоже пережил и в конце жизни, уже на пенсии, жил и готовил в доме отдыха Московского горкома партии в Ильинском" - От первого лица. Разговоры с Владимиром Путиным. М., "Вагриус", с.7).

 

http://www.anticompromat.ru/putin/putinbio.html


Виновен ли е света,че всички тези боклуци са от сектата нарекла се "евреи"
Расизъм ли е истината???

Как ще се предпазят хората по света ако не я знаят?

Как да разберат силата която имат всички тези обикновенни хора?

Ако тези обикновени хора знаят истината никога няма да им служат на тези евреиско-масонски изчадия на сатаната.Никой няма да участва в техните войни. Да ходи да се бие Буш и неговата подлога която сега гласят талмудиста,женен за евреика от богато еврейско семейство. Джон Маккейн-участвал във войната във Виетнам.Но през 2009г. този талмудист ще се закълне в Библията,но наум ще се отрече,защото талмуда им позволява да се отрекат от всяка клевта дадена от евреин. Талмудиста Джон Маккейн ще бъде новият президент на Съединените Еврейски Щати =>САЩ. Помни това,за да осъзнаеш,че тези думи не са дрън,дрън.......

Силата на нас обикновените хора е в НЕУЧАСТИЕТО!
Те без обикновените хора са вода с бучка лед.
Но за да се постигне всичко това, трябва да се знае истината, а не тази боядисана истина и история която те пренаписват  всеки изминал ден.....

Ако, всички тези велики държави,отделяха тези милиарди, не за въоражаване и войни,а за да няма гладни хора по света,за околната среда,нямаше да има нито гладни хора нито толкова болни в неравностойно положение.

Схващаш ли,че ако всички тези хора застанали на чело на толкова много държави,в това число и България ако тези еврейски боклуци мислеха за хората,за народа, за добруването на нациите,нямаше да има това наприжение в света? Нали тук в масоно-еврейската ложа наречена "Парламент" Всеки божи ден мислят как да огудят на хората,как по добре да живеят,по добро здравеопазване,повече книжни  боклуци да имат в джобовите си, да живеят,по добре,да няма гладни, хора в неравностойно положение.Да има пари за онкоболните, но да няма пари за контингента ни в Ирак който обслужва Ционистки интереси.Разбираш ли защо евреина Соломон Паси плака когато набутаха България в еврейското НАТО,МВФ,ЕС....Схащаш ли колко си заблуден и че ако тези думи бяха дрън,дрън, сега Българският народ нямаше да е в това трагично положение?????

Светът щеше да бъде друг.......

Исус проповядва, обичай врага си като себе си! Ако всички хора по света спазваха неговите завети, нямаше да има => еврейската жътва=> ВОЙНАТА.
Затова го разпънаха на кръста,затова преследват християнството и се стремят, да го унищожат......Но не без пмоща на юдеокомунизмъ,юдеокапитализм,юдеофашизма,юдеоглобализма..все инструменти създадени от юдеи,нарекли се сега "евреи"..........

Миналото се разбира само от светлината на сегашното, а сегашното само от светлината на миналото.


Затова, ето аз пращам пророци и мъдреци и книжници  и вие едни ще убиете и разпънете, а други ще биете в синагогите си  и ще ги гоните от град на град. За да падне върху ви  всичката  кръв праведна, пролята на земята от кръвта на праведния Авел до кръвта на Захария, сина Варахиин, когото убихте между храма  и жертвеника. ( Исус, Матей, гл. 23 ст. 34 и 35 )

Поздрави на всички! 
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Ashaman в Март 01, 2008, 14:09:21 pm
Хаха, Желю Желев франк масон.
Желю е един селски философ, знам му и селото и познавам хора, които го познават. Желев не е никакъв. Навремето  си е имал роднини на постове и това е.
Имаш бегла представа за какво говориш.
И въобще, неофашизма се крие зад измислен антикомунизъм. Мн се забелязва напоследък.
Със сигурност мога да ти отговоря по целия ферман, но защо. Ти вече си програмиран, или си се програмирал с определени становища. Нещата не са толкова дуалистични, колкото си мислиш.
А отностно разсизма, ами то е видно, че си расист, от всеки абзац струи ненавист към евреите.
Хората са мн. по-еднакви, отколкото ни карат да вярваме. Но човек до много голяма степен е оформен от средата си.
Не че ги обичам, ако става въпрос имат доста дразнещи качества.И са ми от най-нелюбимите "етноси". Пословични интриганти и скръндзи са.
И кой е виновен, ако ни управляват евреите, което е голяма глупост, защото не става въпрос за евреи и неевреи а за общност, която не е задължително свъзразана с евреи, макар че те присъстват доста здраво.
Не е луд, който яде зелника нали така.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tihichko в Март 05, 2008, 20:17:29 pm
Хаха, Желю Желев франк масон.

Привет,
Познати са ми до болка, юдеите като...?
Все пак, ако можеш да четеш тук (http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=192&Itemid=9#usercomments) Не желая да си хабя думите повече за теб.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Ashaman в Март 06, 2008, 13:34:01 pm
Всеки с някакво положение може да стане масон вече.
Това си е вече типичен клуб за скучаещи хора. Пък и да ти кажа Желю не е от богатите.
А влияние със сигурност няма. Желю е един застаряваш философ, който не умее да говори. Ти колкото линкове можеш да вадиш. Аз го знам какъв е и знам, че дори и сред колегите си философи е приеман с насмешка. Тъй, че не е никакъв. От време на време се появява да анализира някоя политическа ситуация.
Желю го избраха защото не беше претенциозен и устройваше всички.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: H. в Март 07, 2008, 04:19:48 am
Желю Желев е масон. Ashaman, недей така категорично като не знаеш :P
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: ---------- в Март 16, 2008, 15:57:53 pm
Ето няколко "весели картинки" относно Холокост. Ще отбележа само, че е доказано, че умъртвяването с препарата "Циклон Б" настъпва твърде бавно, което чисто технологично не съответства на претендираните от еврейските общности размери на проведения геноцид. Също така, препаратът е извънредно токсичен и работата с него не е възможна без специални предпазни средства, каквито изобщо не са били открити в лагерите с предполагаемите "газови камери". (Нещо не се връзва :-\)n...
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: SMSI-H в Март 16, 2008, 17:46:24 pm
Желю Желев е масон. Ashaman, недей така категорично като не знаеш :P
Н., масон от френската масонерия ли или от някоя друга? Мисля, че от френската.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: georgi_nz в Март 19, 2008, 00:01:19 am

И въобще, неофашизма се крие зад измислен антикомунизъм. Мн се забелязва напоследък.

А отностно разсизма, ами то е видно, че си расист, от всеки абзац струи ненавист към евреите.


Фашизма и комунизма са все измислени от ционостите. А ционисти са единствено все чифутите. Най фашиската държава днес е Израел - който не вярва да иде и да заяви там че има претенции че е малинство и си иска правата.

Чифут е диагноза. А причинителя на това нелечимо заболяване се корени в Талмуда - или по-точно и тяхната мръсна и нечовешка религия. От нея иде всяко зло за света.

Виж за расизма - и аз съм расист. Истински , отявлен и теоретично обоснован расист. Няма нищо лошо в това според мен.
Ако ти например имаш много скъпо   расово куче - би ли позволил да го скочи някое улично псе? Ако не би позволил - значи и ти си расист.
Ако трябва да избираш чий етнос да оцелее - твоя или някой друг, какво ще избереш? Ако избираш своя етнос - това е расизъм.

И аз избирам моя български етнос пред всички останали на тариторията на България. Другите етноси огън да ги гори в тези години кога българите сме пропищяли от циганските зверства  и геноцид, кога шепа чифути оглавени от няколко равина съсипаха страната ни и я подготвят за второ Косово, кога турци отново правят атентати по влакове и чакат да си отцепят Кърджали...

И изобщо недоумявам как може да има толкова много безмозъчни твари дето да вярват и се придържат към някаква тъпоумна толерантност към своите палачи. Седят си те толерантно и чакат да им отрежат толерантно главата. Може би успокоението им е, че сега вече сме в Еврейския съюз и преди да им отсекат главата - според съвремените изисквания първо ще им дезинфекцират шията с риванол.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: H. в Март 19, 2008, 00:31:16 am
Желю Желев е масон. Ashaman, недей така категорично като не знаеш :P
Н., масон от френската масонерия ли или от някоя друга? Мисля, че от френската.

Все едно, всички са параван. Май от френските ако се мисли логично.

Хубави картинки :D
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tihichko в Март 26, 2008, 13:36:08 pm
ИЗЯВЛЕНИЯ НА ИЗВЕСТНИ ЕВРЕИ

Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали.

Блументал
Judisk Tidskrift, 57
Sweden, 1929

Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество.

Райнхолд Нибур
Реч пред Еврейския институт по религия New York, Octcober 3,1934Равин Стефан С. Вайс

The American Bulletin
New Уогк, May 15,1935

Hue сме един народ независимо от привидните различия, които причиняват раздор и пукнатини между американската и съветската демокрация. Ние сме един народ и не е в наш интерес Западът да освобождава Изтока, защото, освобождавайки тези поробени народи, Западът несъмнено
ще лиши евреиството от източната половина на неговата световна сила.

Хаим Вайсман
World Conquerors, p.227, by Louis Marschalco.
Joseph Sueli Publishers London, 1958


Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос.
Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция.

Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulaire
in Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936

Аз не съм американски гражданин с еврейска вяра. Аз съм американец от шестдесет и три години, а съм евреин от 4000години.

Равин Стефан С. Вайс


Идеалите на болшевизма са в хармония с много от възвишените идеали на юдеизма. фактите от Болшевишката еволюция са неоспорими - извънредно много евреи са болшевики.

Jewish Chronicle, London, 1919


Евреите в Русия са изцяло виновни за революцията.

The pioneers of the Russian Revolution, p.250 Stanley, Paul and C. London, 1918

Болшевишката революция в Русия беше работа на еврейския ум, на еврейското недоволство, на еврейското планиране, чиято цел бе да се създаде „нов ред в света". Това, което се извърши така превъзходно в Русия благодарение на еврейството, трябва чрез същата умствена и физическа сила да стане действителност в целия свят.

The American Hebrew. New York, September 10,1920

Международната революция и международните финанси работят заедно и много усърдно. Те са двата фронта на еврейския интернационал Оттук следва, че съществува ционистка конспирация срещу всички нации.

ReneGroos Le nouveau Mercure, Paris, May 1927

Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм (днес космополитизъм • б. а. ), еврейският народ е обречен на гибел.

Джордж Меир лен Stalin, Trotsky, or Lenin, p.414. New York, 1937

Hиe трябва да разберем, че най-мощното оръжие на нашата партия е поддържането на расистко напрежение. Чрез поставяне на расовия проблем в съзнанието на черните народи, че те от столетия са били потискани угнетявани
от белите, ние ще можем да ги моделираме и да ги насочим към Програмите на комунистическите партии. В Америка ще се стремим към една прикрита победа. Ние не само ще противопоставим черното малцинство на белите, но и ще внушим на белите чувство за вина и отговорност пред черните. Ще помогнем на черните да се издигнат във всички нива на живота - в професията, в спорта, в развлеченията. Получили престиж, черните ще бъдат в състояние да встъпват в брак с бели и ще започне процес, който ще накара Америка да работи за нашата кауза.

Израел Коен

A Racial Program for the Twentieth Century, 1912 Congressional Record, p.8557, New York, 1957


Hue живеем в много добре организирана държава на социализма. Държавата е всичко: личността е от значение само дотолкова, доколкото допринася за благоденствието на държавата. Собствеността на личността е нейна само дотогава, докато държавата не се нуждае от нея. Личността трябва да поддържа своя живот и своите притежания до поискване от държавата.

Бернард М. Барух
The Knickerlocker press
Albany, New York, August, 1918

Евреите можеха да имат Уганда, Мадагаскар и други места за установяване на еврейско Отечество, но те не искат нищо друго освен Палестина. Не защото водата на Мъртво море, като се изпари, ще произведе пет трилиона долара от металоиди и метали на прах; не защото под земята на Палестина има петрол двадесет пъти повече
отколкото резервите на двете Америки заедно, а защото Палестина е кръстопътя между Европа, Азия и Африка. Защото Палестина е истинският център на изградената световна политическа система и стратегически център за световен контрол.

Наум Голдман, "президент на World Jewish Congress

Нашите бащи постигнаха границите, които бяха признати при подялбата на Палестина. Нашата генерация постигна границите от 1949 г. След шестдневната акция успяхме да стигнем Суец, Йордания и Голанските възвишения. Това не е края! След настоящото прекратяване на огъня ще има и други. Те ще се разпрострат зад Йордания и до Ливан, а може би и до централна Сирия.

Ген. Моше Даян

Световното ционистко движение е голям бизнес. В първите две десетилетия след раждането на Израел в 1948 г. то вкара в страната 4 милиарда долара. След 1967 г. с арабско-израелската война ционистите прибраха само за две години други 730милиона долара. В тази 1970 г. движението се мъчи да събере 500 милиона долара. Готлиб Хамър, шефът на акцията за събиране на пари, казва: „Когато се лее кръв, парите също се леят ".

Лаурънс Мозер National Observer, May 18,1970

Ние, евреите, които сме били избрани за спасители на света, днес не сме нищо друго освен прелъстители на света, негови унищожители, негови подпалвачи, негови палачи.

Проф. д-р Оскар Леви, London

Ние, евреите, сме унищожители, и ще останем такива завинаги. Всичко, което ще направите за нас, няма да задоволи нуждите и потребностите ни. Ние винаги ще разрушаваме, защото се нуждаем от един наш свят.

Морис Самуел
Jon Gentiles, p. 155
Harcourt, Brace, 1924

Често се споменава, че юдеизмът е движещата сила на комунизма. Това не е нищо ново, то се знае и е съвсем естествено... Не може ли да се предположи, че юдеизмът ще стане разрушителен елемент в държавите, в които винаги са го преследвали?Вродената склонност към интрига, към хитрост, към конспирация, и почти непостижимото търпение, с което очакваме часа на отмъщението, са характерните черти на „предопределения народ".

Проф*. ф. А. Осен довски
The Nineteenth Century and After, p.29
London, January, 1926

Вие все още не сте започнали да преценявате дълбочината на нашия грях. Ние сме натрапници. Ние сме разрушители. Ние ви отнехме вашия естествен свят, вашите идеали, вашата съдба, и си играем с вас. Ние сме в дъното не само на последната голяма война, но и на всяка друга по-голяма революция във вашата история. Ние сме носители на раздори и смут във вашия личен и обществен живот. Ние все още продължаваме да правим това. Никой не може да
каже кога ще спрем. Кой знае каква велика и славна щеше да бъде вашата съдба, ако ви бяхме оставили сами на спокойствие.

Маркус Ели Раваж Century magazine February, 1928

Най-доброто средство да се предотврати израждането на властта в деспотизъм е да бъдат информирани хората, за да разберат и да преценят точно фактите, които историята им представя.

Томас Джеферсън
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: ultrafutur в Април 01, 2008, 16:29:47 pm

1/3 от Холокоста


Филм-отрицание на Холокоста в 30 епизода, отнасящ се до лагерите в Треблинка, Собибор и Белжец. Забранен за излъчване по Youtube.

http://www.onethirdoftheholocaust.com/

http://video.google.com/videoplay?docid=6027933199431130108&q=one+third+of+the+holocaust&total=87&start=0&num=30&so=0&type=search&plindex=1
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: jediguardian в Април 01, 2008, 19:59:41 pm
Сигурно няма да ги гледам скоро, но все пак +1 на страната на истината.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: cdms в Април 06, 2008, 13:51:57 pm
Историята трябва да се пренапише.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Smilоdon Fatalis в Април 09, 2008, 16:32:00 pm
Ето няколко изказвания на видни евреи по време на холокоста:
Ционистът Исак Грийнбаум - шеф на Европейския спасителен комитет, заяви: " Ако ме попитат дали ще дам еврейски пари за спасяването на евреите, моят отговор ще бъде отново "не". Една крава в Палестина струва повече от всички евреи в Полша."

Първия израелски президент Хаим Вайцман: Най-важната част от евреиския народ се намира вече в страната Израел, а онези които са навън, не са така важни.

А относно смисъла на цялата тази вековна борба: Трябва на всички вече да е ясно, че евреите са намесници на Земята на волята на Тъмната йерархия. Това е "богоизбраноста" им. Всички тайни кабалистични ритуали са връзки с същества на мрака. Дотук няма лошо, епохата трябваше да е такава: човекът да слезе в материята и съзнанието да се индивидуализира. Но стигнахме до дъното и предстои отново да се одухотворяваме. Това е така наречената "Шеста култура" на Ариската раса. Нейн носител са славяните. Не случайно истинския геноцид е над тях. А колкото до комунизма, това е опит тази бъдеща култура да бъда създадена по изкуствен начин естествено под контрола и водачеството на "избраните". Е там не успяха(това не става по насилствен път), но борбата им продължава.Финансовата криза която готвят сега, ще бъде последвана от политическа и ред воини и междуособици. Като от хаоса и руините на сегашния свят, ще се опитат да направят "новият световен ред" Обаче времето им изтича(2012г.) и според мен се провалиха, затова са изоставени от висшите си покровитли(те знаят, че никой човешки ред не може да е над божествения) и това което се случва сега са отчаяни опити продиктувани от самолюбието им и изчакване на промяната за да намерят новото си място. А със сигурност няма да се отървем от тях и в новата епоха.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Peacekeeper в Декември 17, 2008, 21:22:14 pm
Историята трябва да се пренапише.
Както и физиката laugh
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: daskala в Декември 18, 2008, 08:43:39 am
И какво, от някои мнения тук излиза, че расизма е нещо хубаво.
Хубаво е за хората зад завесата. Разделяй и владей.

Най-естествения процес е да се събират себеподобните ,от една раса и една култура, хора.
Липсата на расизъм е противоестествено явление и обслужва само еврейството.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: alhimika в Декември 21, 2008, 20:51:45 pm
1. Какви доказателства съществуват че Нацистите са избили 6 милиона Евреи?

Никакви. Всичко което имаме са следвоенни показания, най – вече на индивидуални “оцелели”. Тези показания са противоречиви и в много малко от тях се твърди че напрактика оцелелите са били свидетели на обгазяване. Няма никакви документи от този период или твърди доказателства: никакви могили от пепел, никакви крематории способни да обработят милиони трупове, няма и “човешки сапун” нито пък лампиони от човешка кожа, нито пък стойностна демографска статистика потвърждаваща това

2. Какви доказателства съществуват че 6 милиона Евреи НЕ са убити от Нацистите?

Обширни юредически, демографски, аналитични и сравнителни доказателства демонстрират невъзможността за подобна картина. Широко повтаряното “ 6 милиона” е безотговорно преувеличение.


 ;D ;D ;D laugh laugh laugh

Що за bullshit е това?
Децата знаят кои са Нацистите и за какво са се борели, а наще хора тук май са пропуснали некои годинки.
Защо продължашате да вярвате на всяка втора глупост която прочетете.ПП. В библиотеката е истината, не в интернет.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Декември 21, 2008, 20:55:59 pm
alhimika, прочети малко из темата и виж цифрите предоставени от Червения кръст по този въпрос. Повечето сериозни изследвания по темата при това с обширна документация стигат обикновенно до числото 1 милион.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Здравец в Декември 22, 2008, 06:14:04 am
За alhimika и всички, които искат да разберат Истината за измислените “ 6 милиона”...:

"Шест милиона – изгубени и намерени"
        от Ернст Цундел
http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=103 (http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=103)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tangrata_ в Януари 26, 2009, 19:31:12 pm
Току що чух по новините:

Ватиканът направил изявление, че не е имало холокост. Не е имало газови камери.
Евреите нещо се възмущават и смятат това, като голяма обида, както към жертвите, така и към оцелелите, както и към хората, които са ги освободили.
Това можело да повлияе зле на еврео-католическите отношения.
Не разбрах дали лично папа (незнам кой) го казал. Така ми се стори.  ::)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Януари 26, 2009, 19:43:42 pm
Току що чух по новините:

Ватиканът направил изявление, че не е имало холокост. Не е имало газови камери.
Евреите нещо се възмущават и смятат това, като голяма обида, както към жертвите, така и към оцелелите, както и към хората, които са ги освободили.
Това можело да повлияе зле на еврео-католическите отношения.
Не разбрах дали лично папа (незнам кой) го казал. Така ми се стори.  ::)

Това е доста изненадваща новина , къде го казаха ?
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tangrata_ в Януари 26, 2009, 19:45:54 pm
"CTV" в Montreal е телевизията.

Ето линк към статията.
http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090124/pope_bishops_090124/20090124/ (http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090124/pope_bishops_090124/20090124/)


Съжалявам, разбрал съм погрешно.
Папата е реабилитирал 4 епископи, един от които преди 20г е отрекъл Холокоста.

Ватиканът казал Събота, че Бенедикт реабилитирал 4-мата епископи, като част от неговите усилия да доведе обществото Lefebvre" на Св. Пиус 10-ти отново в лоното на Ватикана.

Но ходът дошъл броени дни след като единия от 4-те английския Епископ Ричард Уилямсон, е бил показан по Шведска телевизия в интервю, казвайки, че историческите доказателства са изрично против 6 мил. евреи обгазени и убити.

По-нататък в текста:
Цитат
"I do not see how business can proceed as usual," said Rabbi David Rosen, Jerusalem-based head of interrelgious affairs at the American Jewish Committee and a key Vatican-Jewish negotiator.

He called for the pope or a senior adviser to issue a "clear condemnation" of all Holocaust denials and deniers.

Shimon Samuels of the Simon Wiesenthal Center in Paris said he understood the German-born pope's desire for Christian unity, but said Benedict could have excluded Williamson. He warned that his rehabilitation will have a "political cost" for the Vatican.

"I'm certain as a man who has known the Nazi regime in his own flesh, he understands you have to be very careful and very selective," Samuels said.

The Vatican spokesman, the Rev. Federico Lombardi, said Williamson's views were "absolutely indefensible." But he denied that rehabilitating Williamson implied that the Vatican shared them.
Ватиканският говорител отрича, че Ватиканът споделя вижданията на епископ Уилямсън

Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Януари 26, 2009, 19:58:06 pm
Доколкото разбрах става въпрос за  някакъв епископ който общо взето казва подобни неща които са писани и тук като цифри в интервю за шведска телевизия включително отрича и за газови камери. Само че скандала е раздухан още повече на фона на това че преди няколко дни папата каза че  ивицата Газа е заприличала на концентрационен лагер а пък израелците му отвърнаха че това може да го каже само терорист или човек който отрича холокоста.

http://www.philly.com/inquirer/world_us/20090124_Holocaust-denial_remarks_stir_new_dispute_for_Vatican.html (http://www.philly.com/inquirer/world_us/20090124_Holocaust-denial_remarks_stir_new_dispute_for_Vatican.html)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Alien в Февруари 05, 2009, 21:04:34 pm
Политическото измерение на скандала около Папата

Спорното решение на Папата обремени отношенията между католицизма и юдаизма.

Решението на Папа Бенедикт XVI да реабилитира в Католическата църква явно отричащ Холокоста епископ, предизвика вълна от възмущение. На истинския размер на кризата се спира политическият коментатор на Дойче Веле Феликс Щайнер.

Когато Йозеф Кардинал Рацингер преди близо 4 години бе избран за глава на Римо-католическата църква, мнозина, предимно сред по-възрастните наблюдатели, бяха изненадани.

Безспорно е до ден днешен, че Рацингер е един от най-изявените и дълбоки католически теолози на нашето съвремие. Ала да бъде избран германец след престъпленията на нацизма, изглеждаше невъзможно. Още повече, че Рацингер е от поколението, което участва, макар и на още юношеска възраст, във войната на Хитлер, т.е. на страната на злото.

Затова и този избор за Папа се възприе от мнозина като окончателна реабилитация на германците в днешния цивилизован свят. Толкова по-фатално е сега, че именно Бенедикт XVI, германският Папа, изпадна под подозрение, че отново реабилитира антисемитизма в католическата църква и толерира отричането на Холокоста.

Който обаче е чел трудовете на Йозеф Рацингер и всичките му речи като Папа през последните 10 дни, знае, че и двете предположения са погрешни. Какво се случи всъщност?

Бенедикт Шестнайсти отмени отлъчването на четирима епископи, изхвърлени от църквата преди 20 години от предшественика на днешния Папа. Поводът за отлъчването им е, че били посветени в епископски сан без съгласието на Ватикана, което е явно нарушение на църковното право.

С отменянето на отлъчването четиримата мъже отново са приети в лоното на Католическата църква и могат да отслужват меси, както и да изповядват.

С този акто сам по себе си, те са всичко друго, но не и реабилитирани. Нито получават официално епископски сан, нито пък техните възгледи - като например за отношенията между католицизма и юдаизма, са се превърнали във възглед на Римо-католическата църква. Проблемът се крие другаде: решението на Папата, от перспективата на душеспасителната му загриженост като отговарящ за единството на църквата, не може да бъде вече обяснено. Нито в самата църква, както стана ясно от множеството критики, отправени от епископи, още по-малко пък - извън нея.

Германската политика призова Папата да осъди по-категорично Холокоста. Защото Папата се възприема не само като теолог и душеспасител, а и като глава на най-голямата организирана религиозна общност на Земята. А в това му качество неговите действия винаги имат и политическо измерение. Като политическо послание бе възприето, че Папата приема антисемити и един неведнъж отричал Холокоста епископ обратно в църквата.

При това не друг, а Папата от Германия, страната на извършителите!

Това обяснява, защо протестите, най-вече в Германия, където отричането на Холокоста е наказуемо деяние, са така масивни. А масовата възбуда обяснява също така, защо дори канцлерката, за пръв път в историята, взима думата и иска обяснение от Папата.

В Германия предстоят избори, поради което и председателят на социалдемократите, за разлика от протестантката Меркел - сам католик и по този начин пряко засегнат, се включва също и дори иска Бенедикт Шестнайсти да отмени решението си. За разлика от Папата, и двамата имат дълго трениран инстинкт за общественото мнение и се надяват, че ще могат да се възползват от това.
http://world.actualno.com/new_220156.html (http://world.actualno.com/new_220156.html)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: jediguardian в Февруари 13, 2009, 23:38:03 pm
Някой трябва да напомни на евреите, че Хитлер е от техните. А ако католическата църква отрече холокста ще стане доооста интересно.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Здравец в Февруари 14, 2009, 06:54:04 am
Някой трябва да напомни на евреите, че Хитлер е от техните.

Така е.
Още трябва да се напомни, че и сегашният папа/Йозеф Рацингер/е евреин.
Предния папа-Войтила, също бе от техните.
Норман Финкълстейн, който е написал книгата "Индустрията холокост", която разказва за Лъжата-холокост е отново от еврейско потекло.
В заключение може да се каже,че някои евреи говорят и истината. :D
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Gil-Galadh в Февруари 14, 2009, 10:58:16 am
Ъъъмм....не стига че  е папа, ами и евреин. Как става тоя номер. А и май наскоро рехабилитира един кардинал,който отрича холокоста.
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Февруари 20, 2009, 21:26:22 pm
http://www.euronews.net/en/article/20/02/2009/argentina-expels-holocaust-bishop/ (http://www.euronews.net/en/article/20/02/2009/argentina-expels-holocaust-bishop/)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tangrata_ в Февруари 22, 2009, 06:38:15 am
Page Not Found

...
линка не отваря
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Февруари 25, 2009, 20:52:57 pm
http://www.euronews.net/en/article/25/02/2009/controversy-row-bishop-returns-to-england/ (http://www.euronews.net/en/article/25/02/2009/controversy-row-bishop-returns-to-england/)
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Tangrata_ в Февруари 26, 2009, 08:02:09 am
Тези в Аржентина са полудели.

цитат:
"Аржентина е дом на едно от най-големите еврейски комюнитита извън Израел"

Положителното в цялата тази история е, че поне се вдига някакъв шум, и може би повече хора ще си поставят въпроса:
"Имало ли е наистина Холокост, или всъщност този епископ е прав? ..."
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Eon в Февруари 26, 2009, 08:25:53 am
Аз не мога да разбера едно нещо. Питате се дали е имало Холокост или не.

Сега какво излиза: според официалната версия са убити около 6 милиона евреи, по време на втората световна война.

А вие предполагам (в този форум) и отеца дето е бил в Аржентина казва: били са 300 000.

И какво излиза, когато умрат 6 милиона е холокост, а когато умрат 300 000 не е холокост... Това е много гадно определение според мен. Гадна е и самата дума, която сякаш изкарва хората глави добитък. Все едно да кажеш 1000 глави са стадо добитък, 100 не са...

Не знам колко евреи са убити, не съм спец в тая тема и не искам да споря за никаква цифра, но не мислите ли, че разсъжденията ми са прави?

Защо 6 милиона правят холокост, а 300 000 - не?

Във войната са умрели милиони руснаци - било от ръката на Сталин, от глад и болести или от военни действия, това какво е?

Или пък кланетата в Сребреница?
Титла: Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: daskala в Февруари 26, 2009, 09:13:34 am
И какво излиза, когато умрат 6 милиона е холокост, а когато умрат 300 000 не е холокост... Защо 6 милиона правят холокост, а 300 000 - не?

Във войната са умрели милиони руснаци -  от глад и болести или от военни действия, това какво е?

Срещал съм определение за холокоста като "саможертва на етноса в интерес на етноса".
Това е причината ционизма да обяви условна война на Хитлер. В Германия и в лагерите тогава не са избивани евреи. Те са събирани там за да ги предпазят от избиване по фронтовете , за да могат след войната да заселят Палестина.Междувременно в лагерите работят за тиловото обезпечаване на войната. Естествено е да има болести и наранявания от злополуки,недохранване и други.
В лагерите имало и много други етноси,но никой друг етнос не печели от това ,освен "Жертвите" на търговската конспирация холокост.
По темата има доста написано от англоговорящи автори.

Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Hari в Юни 04, 2009, 21:44:11 pm
На тези, които се интересуват от измислицата "холокост", този материал ще бъде полезен.
====================
                Заветът на Хорст Малер

       (http://de.altermedia.info/images/mahlerhorst2.jpg)
                    Хорст МалерНастоящето заявление ще бъде разпространено, тъй като няма да имам вече възможността по този начин да се обръщам към обществеността. Използвам случая да изложа тук накратко още веднъж същността на въпроса.

Сега ще бъда осъден и затворен. Мнозина ме упрекват:

Защо направи това? Извън затвора би могъл да бъдеш много по-ефективен. Сега изчезваш и от това не печели никой.

Отговарям: Това е напълно погрешна представа. Тук не става дума за това, че ни се отнема правото на свободно изразяване на мнение! Това би могло някак да се преглътне. Светът няма да се промени с това дали аз ще изкажа мнението си или не. Тук не се касае за правото свободно да се изразява мнение, не става дума за свободата на словото.

Когато човек знае, както аз го знам, че в центъра на разрухата на германския народ стои религията наречена „Холокауст“, че тази религия е в действителност духовното убийство на германския народ, засягащо абсолютно всеки германец - тогава въпроса се отнася до правото на неизбежна самоотбрана. Може ли някой да предположи, че ще се оставим да бъдем унищожени без съпротива, че ще се оставим ей така да погасят духа ни? Кой може да обоснове с правни доводи, че неизбежната самоотбрана е престъпен акт?

Като народ, ние сме едно живо същество имащо дух, ние сме едно духовно същество и най-сигурното средство да се унищожи един народ е да се убие именно този дух, така че ние самите да не знаем в бъдеще кои сме и защо сме. Именно това е стратегията на нашия враг - да ни принуди да не поставяме под съмнение религията „Холокауст“, да не оспорваме, че този Холокауст никога не се е състоял, затова и не може да бъде доказан, и да се примирим с това. Следователно, ние осъзнаваме, че пред нас стои един убиец, убиецът на народи. Затова, аз отказвам да слушам неговите доводи и търся начин да го отстраня от властта, която той упражнява над нас. Единственото оръжие, с което засега разполагаме за борба срещу него, това е ИСТИНАТА.

Особеност на моето собствено битие е, че влязох в политиката доста стремглаво, стигайки до участие във Фракцията на Червената Армия (RAF), която беше прегърнала схващането за въоръжена борба срещу системата (казано в най-общи линии). Основанието, което ни тласна към това, беше вярата в Холокауста. Ние вярвахме в това, което ни разправяха в училище, в това, което се представяше за истина във всички медии. Задълбочих се в този факт, търсейки начин да се изтръгна от комплекса за вина. Не искам да ви занимавам тук с подробностите на това мое развитие. Това е друга тема.

Важното е, че аз бях верующ в Холокауста!

В моя житейски път на адвокат веднъж се сблъсках с дилемата дали да приема защитата на един германец - певецът-композитор Франк Ренике, чието престъпление се състоеше в оспорването на Холокауста и даже беше вече осъден от първа съдебна инстанция.

Естествено, като адвокат, ако бъда така запитан, не можех да откажа:

- Да, поемам твоята защита!

За мен това беше необходимост и призив да се запозная основно с фактите и предполагаемите доказателства за това, което наричаме Холокауст, да се ровя в тази материя и какво установих - че няма никакви доказателства, единствено твърдението, че той се е състоял, че той е предостатъчно изследван и че нито едно историческо събитие досега не е било толкова обстойно изследвано като историята на Холокауста.

Чиста лъжа!

Когато Федералният съд определя, че Холокаустът се потвърждавал от десетки хиляди очевидци, той всъщност утвърждава една лъжа! Самият Федерален съд много добре съзнава това, но тъй като ние не сме суверенна държава, а както Карло Шмид (Carlo Schmid) - един от бащите на Основния Закон (ОЗ) подчерта в една принципна реч, че Федералната република не е държава, а форма, разновидност, на чуждо господство (Organisationsform einer Modalität der Fremdherrschaft - OMF). Следователно всички институции, които чуждите господари ни налагат чрез ОЗ всъщност нямат никаква юридическа сила. Такива са буквално думите на Карло Шмид - професор по международно и държавно право!

*[бележка за българския читател: така нар. Основен Закон e диктат на победителите, германският народ все още няма Конституция!]

Би могло да си зададем въпроса: дали така наречените победители във Втората световна война, или по-точно победителят от Втората световна война, който всъщност е само един - световното еврейство, не са счели за нужно основата за изграждане на тяхното световно господство - т.е. религията Холокауст, да бъде абсолютно защитена и неприкосновена. Те осигуриха този свой интерес чрез изграждато на Федерална република Германия. Знаем, че Федералният съд гарантира някаква форма на правораздаване, за да може живота да върви и по-нататък, но в самия център е задачата на ФРГ при всички обстоятелства и на всяка цена да се охранява фундамента на чуждото негерманско владичество. В действителност тук не става нещо друго, освен че с помощта на това духовно убийство съвсем своеволно се разрушават всякакви предпоставки за живот на германския народ.

Нашите врагове, нашият сериозен противник, щеше да бъде голям глупец, ако той не беше се погрижил да запази властта си над нас. Врагът не започна тази война в каквато и да е форма срещу нас, щото след победата на материалните оръжия той да преустанови преследването на своите военни цели, a ние практически вече под формата на едно независимо правосъдие и посредством едно обективно съдебно разследване да можем да се освободим. Нашият враг не е толкова глупав, той взе мерки за това и той умее да използува най-коварните методи, щото по този въпрос днешното германско правосъдие да бъде абсолютно отстъпчиво пред неговите искания.

И тук е въпросът към всеки един от нас: Който е на мнение, че тук бива извършвано духовно убийство на германския народ в преследване военните цели на нашите врагове, той нe мoжe да очаква от един германец, че същият ще се подчини на забраната да оспорва Холокаустa и да не предупреждава гласно, че тук бива извършен атентат срещу германския народ. Що за парцал ще бъда аз, достоен за презрение човек, който ще мълчи въпреки, че тези неща са ми известни, спокойно ще сяда в креслото си за да изчака времето, когато един ден въпреки всичко истината ще излезе на бял свят?

Не, това морално задължава всеки eдин.

В правото съществува правилото за неизбежната самоотбрана; в правото съществува също и задължението да се оказва помощ, ако някой се намира в опасност. Който не окаже помощ може да бъде подведен под отговорност, това е така нареченото задължително оказване на помощ - едно отделно наказуемо деяние.

Аз ще бъда подсъдим пред германския народ, ще бъда виновен пред него, ако мълча и не оказвам помощ въпреки, че ми е известно обстоятелството, че т.н. Холокауст, така както някои го описват, никога не се е състоял. Тогава аз ще бъда един престъпник.

Не става дума за това, да направя нещо за да постигна партийно мнозинство, да основа една партия или действувайки в рамките на една партия с помощта на парламента да премахна този закон, а единственото, което трябва да правя и аз го мога сам: е винаги и винаги да казвам истината. И аз положих свещената клетва в интернета, т.е. публично, че няма да престана щото отново и oтново, където ми се удаде възможност да изказвам тази истина:

Холокаустът е една лъжа, твърдението, че той е доказан е чиста лъжа! Няма никакви доказателства!

Това, което каза епископ Рихард Уилямсън е абсолютно същото, което и аз установих.

От верующ в Холокауста попаднах в ситуацията да съм принуден да се заема с доказателствата и тогава излезе на бял свят, че доказателства въобще не съществуват. В състоялите се различни съдебни процеси, представихме писмото на професора по история, проф. Ягшиц от Виена, който именно установи това на практика от собствен опит. Той също отначало си каза: това е добре известно, предполагам, че ще бъде съвсем лесно да се докаже. Съдът му възлага да докаже като вещо лице, че като историческо събитие Холокаустът е очевиден (ноторно известен) исторически факт.

По поръчение на съда, в продължение на три години проф. Ягшиц, изучава цялата литература и след три години той отговаря писмено на съда, че неговото първоначално предположение, че всичко е ясно, не може повече да бъде поддържано пред съда [В българското право се казва, че тезата не издържа, не може да бъде повече поддържана пред съда]. Той недвусмислено прави заключението, че в съответствие с неговите познания, повече не е правосъобразно Холокаустът да бъде определян като общоизвестен факт, като основаниe за присъда, ако държавно-правовият стандарт залегне в основата на съдебния процес. Това беше проф. Ягшиц, това беше епископ Уйлямсон, това ще бъдат и други, следвани от мнозина, стигнали по различни пътища до същия извод.

Касае се за правото на неизбежна самоотбрана. Аз самият като германец съм засегнат от това нападение. Германският народ като цяло е в състояние на неизбежна самоотбрана, той не само че има правото, но дори и задължението за това. Ние, като народ, намиращ се в центъра на континентална Европа, с културната си субстанция като наше достояние, имаме задължението да се противопоставим на опита да бъдем духовно унищожени и с това да бъдем унищожени като народ. Това е същественото!

Аз не чакам другите да го правят, аз го правя сам!

Казвам истината така, както тя ми се представя, а тя гласи:

Холокаустът никога не се е състоял, затова няма и никакви доказателства. Съществува единствено набитото от еврейските медии в главите ни твърдение, че Холокаустът се е състоял и че съществува огромен брой доказателства за това.

Всеки, който приема това без сам да го провери, върши престъпление към германския народ. На първо място трябва да споменем върховните съдии, които благословиха съдебните решения на по-низшите съдилища, мотивирали присъдите си с това, че Холокаустът бил очевиден исторически факт. Това е не само злоупотреба с правото, а инсценирано духовно убийство на германския народ.

Червените талари в Карлсруе (съдиите от Федералния съд) многократно извършиха това престъпление и носят вината за това!

Аз отново и отново ще казвам това, също и сега, когато съм в затвора. Пред мен са 12 години затвор; какво ще произлезе от всичко това? Сега съм на 73 години, а това значи доживотна присъда.

Практически, в Германия всеки, който не иска да се подчини на лъжата го застрашава доживотен затвор.

Естествено, евреите ни правят предложение: най-напред бива наложено леко наказание, като например лишаване от свобода за няколко месеца, което може да бъде евентуално условна присъда; предоставя се възможността посредством подчинение на лъжата в бъдеще да не се създават повече неприятности. Точно към това се стремят враговете.

Който обаче чувствува и е убеден, че неговият живот няма стойност да бъде живян, ако се подчини на лъжата, той изчезва доживотно зад решетките. Понеже, при множество случаи публично изказах тези неща, знаейки добре, че те ще дойдат със сопата и ще ме хвърлят за остатъка от живота ми зад решетките, то трябваше да бъде показано пред очите на всички, че действително точно за това иде реч.

Ние германците сме в положението да изгнием до края на дните си в затворите на нашите врагове, ако не се подчиним на лъжата.

Затова, независимо какво ще се случи с нас казвам, както в евангелието на Матей (10.38):

„ … който не вземе кръста си…, не е достоен…“

Ние сме недостойни да се наричаме германци, ако не се застъпим за истината, но се подчиним на лъжата!

Убеден съм в това, че скоро ще настане съдбовен обрат. Вече и в католическата църква бушува борбата за доказуемост на Холокауста. Тя е една голяма сила, независимо че е подкопана от евреите. Католическата църква с един милиард и още сто милиона вярващи е един фактор. Евреите ще се провалят ако се опитат да посегнат на нея. Сега те ще преживеят техния Ватерлоо. Веднъж започнал спорът не може да бъде спрян. Ако се стигне дотам, че днешният папа във връзка с аферата около епископ Уилямсън бъде принуден отново да го отлъчи от църквата, както настоява шефа на ADL - бойната организация на еврейството, и по този начин го унижава, или под натиска на еврейските медии папа Бенедикт XVI напусне „доброволно“ трона на св.Петър, това ще доведе до сътресение на католическата църква и тогава истината ще си пробие път!

Вярата е основана върху скалата на истината. Вярата ни прави свободни, а волята да бъдем свободни ще укрепне, ще станe още по-силна и ние ще победим.

И затова Ви казвам:

- Това, което можах, го сторих, повече да направя не ми бе по силите, но то трябва да бъде пример за останалите и винаги ще Ви напомням:

- Предстои ни да направим най-лесната революция, известна в световната история. Необходимо е само няколко хиляди да станат и да изрекат открито и недвусмислено истината, както епископ Уилямсън го направи, както аз се опитах да го направя, както и другите, разпространяващи книгата на Гермар Рудолф. „Лекции върху Холокауста“ (Germar Rudolf, „Vorlesungen über den Holocaust“) сега сами предизвикаха съдебно дирене срещу самите себе си.

Поражението на еврейството е неизбежно, победата на истината е най-сигурната гаранция за това. Онова, което още не е известно е времето, което ще премине и съпровождащите го обстоятелства, правещи възможна победата на истината. Това ще видим. Намираме се във фазата на колапс на световната финансова система - фундаментът на еврейската власт. Поради колапса на банковата система, светската власт на техния бог Йехова - т.е. Мамон, е поразена в сърцето. Еврейската власт е властта на парите и чрез това властта над пресата. Сега те губят властта си над паричното дело, а с това губят властта си и над медиите и така те застават жалки и безсилни пред нас.

Те трябва да се радват, ако осъзнаем тяхното разрушително дело на фона на историческото битие и страдания, осъзнавайки го като част от пътя на Бог през света към самия себе си.

Тогава, респектирайки ги в ролята на Сатаната на историческата сцена, с убеждението, че посредством нашето дело, утвърждавайки истината по света, ние ги спасяваме.

Евреите в най-голяма степен се нуждаят от спасител и един ден те ще ни бъдат благодарни за това.

http://bg.altermedia.info/?p=9232
Титла: Re:Относно: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Ahinora в Юли 08, 2009, 15:39:29 pm

Във войната са умрели милиони руснаци - било от ръката на Сталин, от глад и болести или от военни действия, това какво е?

Или пък кланетата в Сребреница?
Абсолютно съм съгласна, защо дори и да е имало Холокост, той трябва задължително да е бил само еврейски, загинали са около 4 млн. руснаци-войници и цивилни, повечето от които от глад и студ. Това не е ли Холокост?
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Girion в Октомври 05, 2009, 15:34:16 pm
Табелата на входа на лагера Освиенцим говори достатъчно - табелата от 1988 година е  - тук са избити 1,2 милиона евреи,а през 1990 когато е подменена - тука са избити - 2,5 милиона евреи.

Откъде се взеха милион и триста хиляди мъртъвци в повече.
Евреи са били избивани ,наистина,но не и в тези мащаби,за които се говори навсякъде.Не забравяйте че за убити са били записвани и тези които са принудително експулсирани от Германия.По мои сметки са изибите най много половин милион души(не казвам че това е хубаво).Препоръчвам да се прочете по този повод Юрген Грааф

Повече няма какво да кажа.
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Зигфрид в Декември 01, 2009, 11:08:05 am
Eто ви малко линкчета, да четете за така наречения холокост :


http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulgarisch/bul127.htm

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulgarisch/bul64.zip

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulgarisch/bul77.zip
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Mirotvorec в Декември 01, 2009, 11:33:15 am
http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulgarisch/bul127.htm
Зигфрид, със същото започва и настоящата тема.   ;)
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Зигфрид в Декември 01, 2009, 11:45:28 am
Миротворец Данке ,но нали огъня трябва да се подържа постоянно ! Не е ли така ?

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulgarisch/bul127.htm

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulgarisch/bul64.zip

http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/bulgarisch/bul77.zip
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Z-931 в Декември 01, 2009, 12:54:50 pm

Нямало е Холокост, нямало е обгазяване,евреи не са избивани......лагери не са съществували.....

Аушвиц бил производствена сграда....

Това се казва Арийски Бисери примесени с Египетска Митология! :)


Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Зигфрид в Декември 02, 2009, 10:16:25 am

Нямало е Холокост, нямало е обгазяване,евреи не са избивани......лагери не са съществували.....

Аушвиц бил производствена сграда....

Това се казва Арийски Бисери примесени с Египетска Митология! :)

Виж как и всеки предубеден комунист, като прочете ИСТИНАТА написана отгоре за измислените лагери на смъртта, започва да разбира за каква голяма еврейско-комунистическа  конспирация става дума ,нали така "майне" Египтолого  ? Проблема обаче е, че в една 7 милионна България комунистите и техните еврейски господари избиха над 350 000 Българи с лопати,пръчки, с безмилостни побоища, с мъчения, с извращения, с хвърляне на живи пребити хора на свине, които ги изяждаха живи, комунистите даже убиваха собствениците на Хубави Софийски къщи и имоти само за да могат да ги откраднат за собствена сметка, като се нанесат в имота и за да няма в бъдеще кой да ги притеснява с претенции за наследство върху собствеността и тн и тн.
Така наречения " народен съд " и 40-те безотговорни дни след 9 IX 1944 г. изличили голяма част от ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ и Народ са факт за съжаление на всички "демократо"-комунисти  за разлика от смешните чифутски глупости за ,газови камери ,крематориуми в които само в една камера   според смешника симончо  визентал на ден изгаряли над 2000 човека :lol: ( като се има в предвид ,че в един модерен крематориум [информацията е от 2004г.] в една камера могат да се изгорят максимум - 4 ЧОВЕКА на ДЕН!) и тн и тн глупости и глупости,но докато има зомбирани идиоти, като тези които вярват в еврейските и болшевишки глупости всичката тази пропаганда ще продължава да залива света !
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Z-931 в Декември 02, 2009, 12:47:10 pm
Цитат
Проблема обаче е ,че в една 7 милионна България комунистите и техните еврейски господари избиха над 350 000 Българи с лопати,пръчки,с безмилостни побоища,с мъчения ,с извращения, с хвърляне на живи пребити хора на свине, които ги изяждаха живи,комунистите даже убиваха собствениците на Хубави Софийски къщи и имоти само за да могат да ги откраднат за собствена сметка,като се нанесат в имота и за да няма в бъдеще кой да ги притеснява с претенции за наследство върху собствеността и тн и тн.
Така наречения " народен съд " и 40-те безотговорни дни след 9 IX 1944 г. изличили голяма част от ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ и Народ са факт за съжаление на всички "демократо"-комунисти  за разлика от смешните чифутски глупости за ,газови

В никакъв случай не оправдавам деянията извършвани от комунистите, но  "ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ"  както го наричаш и изобщо на  "ЦЯЛАТА НИ НАЦИЯ"....се заличи напълно точно след падането на Комунизма или след 1989 г., а не по време на комунизма.

Така, че тази пропаганда която в момента се опитваш да ме убедиш, ми напомня на онзи корейски Шаманин признат официално от ООН за "Шампион на Мира"....и от американското правителство за разрушител на  КО'МУНИЗМА ....

След 1989 г., прониквайки в разпадналия се вече Източен блок   го заменя с МУНИЗМА.

Хората през комунизма(след 1944), имаха ценностна система и морал и най-вече бяха успели да съхранят "душите" си...

Така, че за България би било много по-добре "КОМУНИЗЪМ", отколкото демократично-шамански "МУНИЗЪМ"...

Що се отнася до Холокоста, той винаги си е съществувал  тайно някъде....


Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: otnesen в Декември 02, 2009, 23:26:10 pm
Проблема обаче е ,че в една 7 милионна България комунистите и техните еврейски господари избиха над 350 000 Българи с лопати,пръчки,с безмилостни побоища,с мъчения ,с извращения, с хвърляне на живи пребити хора на свине....

...за разлика от смешните чифутски глупости за ,газови камери ,крематориуми в които само в една камера   според смешника симончо  визентал на ден изгаряли над 2000 човека...

Информацията за жестокостта на холокоста правилно ти се струва твърде преувеличена. Всички сме чували за газовите камери, чиито врати се отваряли навътре и които камери били претъпкани с евреи, като след обгазяването, отваряли вратите и дозастрелвали още мърдащите (при все, че би трябвало пред отварящата се навътре врата да има солидна купчина трупове). Чували сме и за сапуните, за наторяването и прочие.

Това обаче не бива да ти дава основания да заместиш единия холокост с друг, още по-жесток от отхвърления. Някак не е много разумно да се твърди, че 5% от населението на България е избито с отвратителни методи, а видиш ли, хората чак напоследък разбрали. Ще те посъветвам да започнеш да се позоваваш на по-обективни източници, иначе ще стане така, че ще прецакаш каузата по същия начин, по който считаш, че евреите са прецакали тяхната.
Титла: Митът за Холокоста - ЛЪЖАТА !!!
Публикувано от: bonano в Декември 03, 2009, 15:24:19 pm
След края на Първата световна война,Германия е осъдена да изплаща огромни репарации, и възниква въпроса?
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Зигфрид в Декември 03, 2009, 16:57:52 pm
Проблема обаче е ,че в една 7 милионна България комунистите и техните еврейски господари избиха над 350 000 Българи с лопати,пръчки,с безмилостни побоища,с мъчения ,с извращения, с хвърляне на живи пребити хора на свине....

...за разлика от смешните чифутски глупости за ,газови камери ,крематориуми в които само в една камера   според смешника симончо  визентал на ден изгаряли над 2000 човека...


Информацията за жестокостта на холокоста правилно ти се струва твърде преувеличена. Всички сме чували за газовите камери, чиито врати се отваряли навътре и които камери били претъпкани с евреи, като след обгазяването, отваряли вратите и дозастрелвали още мърдащите (при все, че би трябвало пред отварящата се навътре врата да има солидна купчина трупове). Чували сме и за сапуните, за наторяването и прочие.

Това обаче не бива да ти дава основания да заместиш единия холокост с друг, още по-жесток от отхвърления. Някак не е много разумно да се твърди, че 5% от населението на България е избито с отвратителни методи, а видиш ли, хората чак напоследък разбрали. Ще те посъветвам да започнеш да се позоваваш на по-обективни източници, иначе ще стане така, че ще прецакаш каузата по същия начин, по който считаш, че евреите са прецакали тяхната.

Без да ми се обиждаш,за теб не се съмнявам ,че напоследък си разбрал за зверствата на Комунистите, защото закономерно напоследък си достигнал до пълнолетие и си започнал да осмисляш нещата от живота .За твоя информация,за тези зверства се знаеше и по време на комунизма,а след 10-ти 1989 г се изнесоха много ФАКТИ по този СРАМЕН ВЪПРОС,но ти вероятно по това време (началото на Деветдесетте на миналия век) не си бил още роден щом напоследък си разбрал за тези неща !
Единия ми дядо мило момче беше убит в болшевишките концлагери в България(може би според теб по нежен и красив комунистически начин) другия ми дядо докато умря не му беше разрешено да работи,защото е ВРАГ НА НАРОДА и ФАШИСТ!Дядо ми който остана жив и не успяха да го УБИЯТ по лагерите и затворите ми е разказвал за такива неща ,че даже най - модерните американски филми на ужасите не са толкова ГАДНИ и ОТВРАТИТЕЛНИ  !Сашо сладура цигулар,Райко Алексиев Писател  ,Издател част от приятелите на дядо ми  УБИТИ ПО НАЙ - ЖЕСТОК НАЧИН в комунистическите концлагери ,ТА КАКВИ ВРАГОВЕ НА НАРОДА СА ТЕ ,те са най - обикновенни интелектуалци,на Сашо са му ОТРЯЗАЛИ РЪЦЕТЕ с количка на влаковите релси в Белене. Можеби всичко това от твоя гледна точка е много забавно и смешно,от моя няма нужда да ти обяснявам как е ,а да ти разкажа ли на колко години бях когато"добрите" комунисти ме пребиха за първи път в едно Софийско районно,просто защото съм бил Фашиско копеленце като дядовците ми ,само ще вметна ,че на годините които бях нямах никаква предсава какво е Фашизъм и защо така злобно ме пребиват !Все едно ,по принцип много обичам вчрашни келеши да ми говорят ,за неща,за които 1-во никога не са чували 2-ро  ако ги видят с очите си не само ще се НАСЕРАТ и ще си глътнат ЕЗИЧЕТАТА ами и дълго време няма да може да им се подсушат напиканите от УЖАС гащички !
Не те знам на колко си години, нито имам желание да те обиждам ,но ПРОЯВИ ПОНЕ НЯКАКВО МИНИМАЛНО УВАЖЕНИЕ към хилядите избити без съд и присъда по най - жесток и безкруполен начин Българи в КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ Концлагери.

PS Ако си от комунистическа фамилия е ясно ,че няма как да признаеш тези ЗВЕРСТВА  и няма как да отдадеш необходимото УВАЖЕНИЕ към Избитите от комунистите Българи ,затова просто ми напиши аз съм потомък на партизани, ятаци или на комуняги и всичко ще е ОК !
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Зигфрид в Декември 03, 2009, 17:04:17 pm
Цитат
Проблема обаче е ,че в една 7 милионна България комунистите и техните еврейски господари избиха над 350 000 Българи с лопати,пръчки,с безмилостни побоища,с мъчения ,с извращения, с хвърляне на живи пребити хора на свине, които ги изяждаха живи,комунистите даже убиваха собствениците на Хубави Софийски къщи и имоти само за да могат да ги откраднат за собствена сметка,като се нанесат в имота и за да няма в бъдеще кой да ги притеснява с претенции за наследство върху собствеността и тн и тн.
Така наречения " народен съд " и 40-те безотговорни дни след 9 IX 1944 г. изличили голяма част от ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ и Народ са факт за съжаление на всички "демократо"-комунисти  за разлика от смешните чифутски глупости за ,газови

В никакъв случай не оправдавам деянията извършвани от комунистите, но  "ЦВЕТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ"  както го наричаш и изобщо на  "ЦЯЛАТА НИ НАЦИЯ"....се заличи напълно точно след падането на Комунизма или след 1989 г., а не по време на комунизма.

Така, че тази пропаганда която в момента се опитваш да ме убедиш, ми напомня на онзи корейски Шаманин признат официално от ООН за "Шампион на Мира"....и от американското правителство за разрушител на  КО'МУНИЗМА ....

След 1989 г., прониквайки в разпадналия се вече Източен блок   го заменя с МУНИЗМА.

Хората през комунизма(след 1944), имаха ценностна система и морал и най-вече бяха успели да съхранят "душите" си...

Така, че за България би било много по-добре "КОМУНИЗЪМ", отколкото демократично-шамански "МУНИЗЪМ"...

Що се отнася до Холокоста, той винаги си е съществувал  тайно някъде....


И за тебе отговора ми е същия като на otnesen ,прочети отгоре .


Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: otnesen в Декември 03, 2009, 18:48:05 pm
Зигфрид, под "напоследък" имах предвид последните 20 години (което би трябвало да те накара да измениш преценката си за възрастта ми).

И така. Отново ще се опитам да обясня същността на това, което ме притеснява.

При това количество репресирани, би трябвало да има планини от доказателства, които, както се сещаш, не биха могли да бъдат скрити по никакъв начин. Масови гробове, свидетелски показания, огромно количество потомци на репресираните (или на техни близки), които да знаят, че дядо им е бил убит. С други думи - хората от моето поколение имат всеки по 4 прародители, които са били "в зенита си" в разглеждания от нас период (веднага след 1944-а). Приемаме хипотетично, че тогавашното работоспособно население на България (тоест без жените и старците) е понесло по-голямата част от заявените от теб щети. В такъв случай 5% от цялото население става приблизително 10% от точно този слой на населението (респективно, ако става дума предимно за мъжката част - 20% от мъжете в тези възрастови граници).

Всеки човек има точно 2-ма родители и 4 прародители. Значи моите връстници днес имат всеки по 4-ма прародители от подложената на репресии група, а поколението преди мен - по 2-ма. Това означава, че 40% от моите връстници би трябвало да имат убит от комунистите прародител, а от връстниците на баща ми - 20% (родител).

По принцип това са много груби сметки и ако трябва да бъдат сметнати както трябва - с формулите за нормално разпределение в математиката ще дадат резултати с примерно 3-5 процента по ниски от тези, които съм получил.

И така. При такива обстоятелства очаквам буквално поне всеки трети да ми разказва за убития си дядо. Ако имаш някакви съмнения относно методиката на изчисляване на тези проценти, кажи, ще я обсъдим с форумците, допускам, че може да съм сбъркал някъде с нещо. Ще поправим цифрите ако се наложи.

Та, за да се затвърди твоята теза в моите очи, очаквам масово голямо количество хора да ми споделят тези работи (навсякъде където отида). Това не се е случвало "напоследък" (въпреки, че редовно си говорим на такива теми с колеги на работа, с приятели и познати, на гости с непознати и при др. обстоятелства), а вероятността да се случва занапред не се увеличава, а намалява. Отдавна минаха времената, когато хората са били "вцепенени" от страх. А от това, което говорят "напоследък" изглежда, че е нямало от какво да бъдат "вцепенени".

Общо взето - нямам нито един познат, чиито дядо да е бил убит, двама-трима, на които дядовците им са лежали по затворите за не повече от 4-5 години и доста солидна бройка (вкл аз самия), на които дядовите земите са били "колективизирани".

Естествено, жертви има. Гледах по някоя телевизия наскоро един председател на някаква "Асоциация на близките на загиналите от комунистическите репресии" (или нещо подобно) разказваше, че през последните 10 години са ходели по градове, села и паланки, както и с други достъпни средства и са съставили списък с имената на загиналите. Тяхната бройка беше приблизително 7500 души. Естествено, в никакъв случай не оправдавам това. Но картината на събитията, която ти ми даваш, е съвсем прекалена.

Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Зигфрид в Декември 04, 2009, 09:55:46 am
Aз преценката за възрастта ти няма как да я сменя,защото съм убеден ,че ти НЕ СИ ЖИВЯЛ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА и най вероятно си на НЕ повече от 20 години за да ми лееш тези безмислени глупости за едно време в което ако беше живял ,надали щеше да напишеш тези тъпизми.Но от това, което си написал започвам да разбирам каква е политическата ти ориентация ,  ЛЯВА ,   нали така ?

1)   Това ,че ти нямаш приятели на които дядовците да са убити от комунистите ,говори единствено в какви среди се движиш  ! Това по принцип не говори добре за теб ,но ти си избираш приятелите ,дълече съм от мисълта ,че тябва да си търсиш приятели, на които роднините са избити от комунистите по лагери и затвори,защото от комунистическата пропаганда, която целенасочено си изсрал отгоре,наистина  няма как да познаваш такива хора!
2)Ти Виждал ли си извънземни ,Не нали, но това доказателство ли е ,че щом ТИ НЕ СИ ВИЖДАЛ ИЗВЪНЗЕМНИ ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !?
3)Ти знаеш ли ,че в Китай от комунистите са избити над 80 милиона души дисиденти , Не нали,  но това ,че ти не знаеш за това или ,че  НЕ ПОЗНАВАШ КИТАЙЦИ НА ,КОИТО РОДНИНИТЕ СА УБИТИ от комунистите ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА !?
4)Знаеш ли ,че в Русия след октомврийската революция до днес са убити над 8 МИЛИОНА и половина дисиденти,това ,че ти не познаваш някой на който роднините са убити  или не си чувал за това ,ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА !?
5) Знаеш ли колко много хора са избити от комунистите в МАЛКАТА Куба ,след като любимите ти червени "ДЕМОКРАТИ" взимат властта ,лично терориста че гевара е убил над 2 500 човека ,това ,че ти не познаваш наследници на убити кубинци или не си чувал за това ДОКАЗВА ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА !?
Виж какво мен не ме интересува комунист ли си хомосексуалист ли си ,това си е твой личен проблем ,но съм изумен,че не изпитваш  поне малко срам и неудобство за това ,че се опитваш да изкараш броя на ИЗБИТИТЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ Българи за ЛЪЖА  и да представиш  ЗВЕРСТВАТА на комунистите в България, като ОБИКНОВЕННА  ЛЪЖА ?
Аз моето момче никъде не съм написал ,че в Националсоциалистическите лагери няма убити комунисти,славяни и евреи ,аз се опитах да ви представя истината ,че -  да има убити в лагерите има сигурно и  извръщения ,но НЯМА ГАЗОВИ КАМЕРИ и КРЕМАТОРИУМИ в които били избивани милиони и в никакъв случай умрелите евреи НЕ са  6 милиона  !
А планините от доказателства (ЗА УБИЙСТВАТА и ЧИСЛОТО на ИЗБИТИТЕ в Българските концлагери и затвори) ги има ,проблема е ,защо ти след като не си запознат с ФАКТИТЕ по този въпрос и нямаш никаква предства ,че има достатъчно доказателства ,си позволяваш да лееш тези червени ЛАЙНА !?
ТИ най - вече СЕ ОПИТВАШ ДА НЕГЛИЖИРАШ този ЗВЕРСКИ АКТ на комунистите ,даже си измисляш някакви псевдоматематически изчисления, с които да ми "доказваш" и аз не знам какво ,но в крайна сметка ЦЕЛТА ти е да ОСМЕЕШ и ПРЕВЪРНЕШ ТОЗИ ВЪПРОС В ЕДНА ЛЪЖА и КОНСПИРАЦИЯ ,тоест  -  че КОМУНИСТИТЕ НИКОЙ НЕ СА УБИВАЛИ след 9-ти IX  1944 г.,  НЕ са съществували концлагери в които са ИЗБИТИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ и 45 години (в комунизма) всички сме си живяли щастливо и безгрижно( за твоите роднини живота в комунизма може да е бил ПРЕКРАСЕН и сега да им е мъчно за онова време)  и ако някой е умирал по това време ,то е било  от "естествена смърт" ,НАЛИ ТАКА е по твоите "математически изчисления" !?
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: otnesen в Декември 04, 2009, 12:09:41 pm
Зигфрид, хайде да не се обиждаме, става ли?

На 30 години съм.

2)Ти Виждал ли си извънземни ,Не нали, но това доказателство ли е ,че щом ТИ НЕ СИ ВИЖДАЛ ИЗВЪНЗЕМНИ ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ !?
3)Ти знаеш ли ,че в Китай от комунистите са избити над 80 милиона души дисиденти , Не нали,  но това ,че ти не знаеш за това или ,че  НЕ ПОЗНАВАШ КИТАЙЦИ НА ,КОИТО РОДНИНИТЕ СА УБИТИ от комунистите ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА !?
4)Знаеш ли ,че в Русия след октомврийската революция до днес са убити над 8 МИЛИОНА и половина дисиденти,това ,че ти не познаваш някой на който роднините са убити  или не си чувал за това ,ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА !?
5) Знаеш ли колко много хора са избити от комунистите в МАЛКАТА Куба ,след като любимите ти червени "ДЕМОКРАТИ" взимат властта ,лично терориста че гевара е убил над 2 500 човека ,това ,че ти не познаваш наследници на убити кубинци или не си чувал за това ДОКАЗВА ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА !?
Това, че аз не знам за нещо не означава, че не е истина, но и не означава, че е истина.


Аз моето момче никъде не съм написал ,че в Националсоциалистическите лагери няма убити комунисти,славяни и евреи ,аз се опитах да ви представя истината ,че -  да има убити в лагерите има сигурно и  извръщения ,но НЯМА ГАЗОВИ КАМЕРИ и КРЕМАТОРИУМИ в които били избивани милиони и в никакъв случай умрелите евреи НЕ са  6 милиона  !
Както виждаш, и аз не съм писал, че комунистите са били ангелчета. Но и аз подобно на теб се стремя да коригирам бройката и да докажа, че е нямало хвърляне на прасетата и др. такива.


А планините от доказателства (ЗА УБИЙСТВАТА и ЧИСЛОТО на ИЗБИТИТЕ в Българските концлагери и затвори) ги има ,проблема е ,защо ти след като не си запознат с ФАКТИТЕ по този въпрос и нямаш никаква предства ,че има достатъчно доказателства ,си позволяваш да лееш тези червени ЛАЙНА !?
Търсел съм факти, не е като да не съм търсил.
В крайна сметка намерих това:
http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=Communist+Camp+Survivors&uni=1 (http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=Communist+Camp+Survivors&uni=1)
http://www.youtube.com/watch?v=qZVQHPVPTSM (http://www.youtube.com/watch?v=qZVQHPVPTSM)
http://www.youtube.com/watch?v=NvFySDj_daU&feature=PlayList&p=E8D8CBF577D208EE&index=6 (http://www.youtube.com/watch?v=NvFySDj_daU&feature=PlayList&p=E8D8CBF577D208EE&index=6)

и това:

http://www.youtube.com/watch?v=n2HV71FpBOE&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=n2HV71FpBOE&feature=related)
http://www.youtube.com/watch?v=MAyM2Zk1xEc&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=MAyM2Zk1xEc&feature=related)
http://www.youtube.com/watch?v=bTklufXT2NI&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=bTklufXT2NI&feature=related)
http://www.youtube.com/watch?v=JVZ6y33ISDM&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=JVZ6y33ISDM&feature=related)
http://www.youtube.com/watch?v=DjWg3Mc_k_c&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=DjWg3Mc_k_c&feature=related)

Ако имаш някакви други факти, давай да ги видим.

От тези неща не става ясно колко човека са загинали по затворите. Освен това някои моменти от тези филмчета изглеждат манипулирани.

...даже си измисляш някакви псевдоматематически изчисления, с които да ми "доказваш" и аз не знам какво...
Нима съм допуснал грешка?! Покажи къде и веднага ще я оправя!
Титла: Re:Конспирацията Холокост
Публикувано от: Зигфрид в Декември 04, 2009, 14:43:44 pm
1-во незнам как някой може да бъде толкова АРОГАНТЕН  за едно ДОКАЗАНО комунистическо престъпление !
2-ро единствените, които НЕ ПРИЗНАВАТ комунистическите лагери на СМЪРТТА са - КОМУНИСТИТЕ и техните наследници !
3-то трябва да си пълен безбожник и Богохулник и да нямаш капка срам и СТРАХ от Господ ,за да се опитваш да ОПРАВДАЕШ едно чифуто-комунистическо престъпление ,каквото е ИЗБИВАНЕТО НА НАД 350 000 беззащитни Българи, само защото са ПО - УМНИ,БОГАТИ и ИНТЕЛИГЕНТНИ от теб и не са израснали в бедняшки коптори и партизански землянки  !
4-то с КОМУНИСТ не може да се спори ,комуниста винаги е прав и НИКОГА не е в грешка,комуниста е човек без образование ,а всички които имат някакво образование са го получли благодарение на това ,че са влезнали в университета като синове на АКТИВНИ борци против Фашизма(псевдопартизанчетата осиновяваха и внуците си за да могат и те да не кандидатстват в университета,а и им беше ясно ,че без ПРЕВИЛЕГИИТЕ, едно получовешко СЕЛСКО създание НЯМА КАК ДА се състезава с по умните от него НОРМАЛНИ Българи)комуниста ОБИЧА ДА МРАЗИ ,той мрази всички които са нещо ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО ,а по принцип ЕДИНСТВЕНО МАЙМУНИТЕ са на по - ниско интелектуално ниво от всеки един комунист !
 5-то както много правилно отбелязва Х.Химлер славяните(за каквито се имат комунистите в България)и евреите на са хора а - ПОДЧОВЕЦИ,какво да очакваме от един ПОДЧОВЕК - НЕЧОВЕШКИ ИЗВРАЩЕНИЯ, НЕЧОВЕШКИ МЪЧЕНИЯ,НЕЧОВЕШКИ УБИЙСТВА ,НЕЧОВЕШКА ЗЛОБА към Нормалните ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА!
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Schicksal в Октомври 25, 2013, 17:00:42 pm
Зигфрид, под "напоследък" имах предвид последните 20 години (което би трябвало да те накара да измениш преценката си за възрастта ми).

И така. Отново ще се опитам да обясня същността на това, което ме притеснява.

При това количество репресирани, би трябвало да има планини от доказателства, които, както се сещаш, не биха могли да бъдат скрити по никакъв начин. Масови гробове, свидетелски показания, огромно количество потомци на репресираните (или на техни близки), които да знаят, че дядо им е бил убит. С други думи - хората от моето поколение имат всеки по 4 прародители, които са били "в зенита си" в разглеждания от нас период (веднага след 1944-а). Приемаме хипотетично, че тогавашното работоспособно население на България (тоест без жените и старците) е понесло по-голямата част от заявените от теб щети. В такъв случай 5% от цялото население става приблизително 10% от точно този слой на населението (респективно, ако става дума предимно за мъжката част - 20% от мъжете в тези възрастови граници).

Всеки човек има точно 2-ма родители и 4 прародители. Значи моите връстници днес имат всеки по 4-ма прародители от подложената на репресии група, а поколението преди мен - по 2-ма. Това означава, че 40% от моите връстници би трябвало да имат убит от комунистите прародител, а от връстниците на баща ми - 20% (родител).

По принцип това са много груби сметки и ако трябва да бъдат сметнати както трябва - с формулите за нормално разпределение в математиката ще дадат резултати с примерно 3-5 процента по ниски от тези, които съм получил.

И така. При такива обстоятелства очаквам буквално поне всеки трети да ми разказва за убития си дядо. Ако имаш някакви съмнения относно методиката на изчисляване на тези проценти, кажи, ще я обсъдим с форумците, допускам, че може да съм сбъркал някъде с нещо. Ще поправим цифрите ако се наложи.

Та, за да се затвърди твоята теза в моите очи, очаквам масово голямо количество хора да ми споделят тези работи (навсякъде където отида). Това не се е случвало "напоследък" (въпреки, че редовно си говорим на такива теми с колеги на работа, с приятели и познати, на гости с непознати и при др. обстоятелства), а вероятността да се случва занапред не се увеличава, а намалява. Отдавна минаха времената, когато хората са били "вцепенени" от страх. А от това, което говорят "напоследък" изглежда, че е нямало от какво да бъдат "вцепенени".

Общо взето - нямам нито един познат, чиито дядо да е бил убит, двама-трима, на които дядовците им са лежали по затворите за не повече от 4-5 години и доста солидна бройка (вкл аз самия), на които дядовите земите са били "колективизирани".

Естествено, жертви има. Гледах по някоя телевизия наскоро един председател на някаква "Асоциация на близките на загиналите от комунистическите репресии" (или нещо подобно) разказваше, че през последните 10 години са ходели по градове, села и паланки, както и с други достъпни средства и са съставили списък с имената на загиналите. Тяхната бройка беше приблизително 7500 души. Естествено, в никакъв случай не оправдавам това. Но картината на събитията, която ти ми даваш, е съвсем прекалена.

Относно първата част: неточно. По пътя на логиката можем да заключим, че от някои семейства са избивани много представители => не са могли да имат потомци => няма кой да разкаже. А от други семейства няма хора убити или репресирани, значи няма за какво да разказват потомците. Статистиката не е добро доказателство.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: bonibo в Октомври 27, 2013, 10:06:14 am
Ми,не вярва човека ,то на всички загинали в онези години на смъртните актове пише пневмония и той понеже е математик историк вярва на документите....Бог да ги прости а на техните убийци ..........до десето коляно.
Бетонни глави е имало има и ще има,дано не зависиме от тях че ще паднат едни формули страх да те хване :---
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Kat в Декември 07, 2013, 02:55:50 am
Да ви кажа, има бая хора, които си изкривиха душите и заключиха, че холокост не е имало. За мен това е да кажеш на черното бяло.
Въпросът според мен е как е бил използван той за финансови облаги - именно чрез газовите камери и безумно завишаване на цифрите, 6 милиона дрън-дрън.

Ако обиколите антикварните магазини и си вземете една или две автобиографии на евреи, които са били затворени в концлагери и издадени непосредствено след войната, ще видите, че никъде не се споменава за газови камери. Никъде, на нито едно място. Ако купите същите книги, но издадени 10-15 години по-късно ще видите цели нови глави, посветени само на това. Четох и за изследванията на един химик, който се е заел чисто научно с доказването на тази теза. Доколкото разбрах много лесно може да се провери дали едно помещение е било газова камера. При горене на газ по стените се отделя химичен елемент (не си спомням кой точно, сори), който оставя следи перманентно. Въпросният господин е посетил всички газови камери и е заключил, че в тях газ не е горял.

Освен това както много от вас споменаха, те не са единствените жертви на войната - в лагерите е било пълно и с противници на режима, гейове, славяни и т.н. Преди 2 години ходих до един концлагер. На дрехите са им зашивали символ, който е показвал за какво са вътре - жълта звезда за евреи, розов триъгълник за хомосексуалисти, червен триъгълник за противници на режима, имаше поне 10 различни знака. Имаше и списък на хората по националности и брой, които са били там, имаше двама българи, много гадно ми стана. Абе след цялата обиколка ми умря коня за цяла седмица. Имаше и газова камера, която приличаше на селска къща.

Ходих и на лекция на един дядо, който е бил от френската съпротива и също е лежал в лагер. Даже на снимки ни показа халето, в което е спал. За газова камера изобщо не е споменавал, но разказа как докато е бил в лагера са искали да го транспортират за екзекуция, тогава е бил само на 16. Каза, че преди да ги транспортират всичките минавали през медицински преглед, за да видят дали могат да издържат пътя, понеже не ги убивали в самия лагер и не искали някой да им умре по пътя. Лекарите били немец и белгиец. На него нищо му нямало, освен че е бил много слаб. Когато го приели в кабинета с него дошъл един офицер да гледа какво става, белгииският лекар обаче го забаламосвал и го извел от стаята под някакъв претекст. През това време немският лекар му отворил корема и му натъркал апендисита с парцал със спирт и той се подул и почервенял. Когато офицерът се върнал му казали, че му е възпален апендисита и са го отворили, за да оперират, та така го оставили в лагера и оцелял. След войната идвали в къщата му от военните, които са издирвали нацисти, показали му снимка на двамата лекари и го питали дали ги е виждал. Излъгал е, че никога не ги е виждал и каза, че до ден днешен помни перфектно как изглеждат. И на мен пак ми умря коня, цяла седмица бях като буреносен облак.

Резюме - газовите камери според мен не е имало, а холокост - да.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: outlaws в Януари 02, 2014, 01:43:51 am
 :diablo:
“Последният сигурен факт свързан с Холокоста е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало”
Наум Голдман, многогодишен председател на Световния еврейски конгрес, в своята книга “Еврейският парадокс” пише:
“Без германските компенсации, изплатени през първите 10 години след основаването на Израел, държавата ни не би могла да развие и половината от съществуващата инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, голяма част от промишлеността – всичко това имаше германски произход.”До 1992 г. Германия е изплатила на Израел и на различни еврейски организации /само по официална статистика и без да се смятат безплатните масови доставки на различни стоки/ 85,4 милиарда марки.
Парите, вечната еврейска цел. После дошли и другите облаги. Световното съчувствие към “пострадалия народ” /то вече е на изчерпване/, преследванията за проповядване на “антисемитизъм” /докато не се замислихме какво значи думата/ …
Някои от темите, които изследват ревизионистите:
- Броя на евреите в Европа по време на 2 св. война не намалявал, а се увеличавал. Цифрата 6 млн. набъбвала през времето. Самите еврейски организации говорили за 2 милиона чак до края на 50-те години. После станали изведнъж 6 млн.
- По цял свят има газови камери - по затвори и военнопленнически лагери. Имало ги е и още през І св. война в Щатите. Почти всички са служили за обезпаразитяване на затворници. В САЩ са били използвани също и за екзекуции на хора, но са били херметически затворени.
- Газът „Циклон Б“ е с подобно предназначение – срещу инсекти и паразити. Дори не е боен отровен газ. Той е по-подходящ за селското стопанство, отколкото за убиване на хора. Да се избиват хора с “Циклон Б“ е … трудно. Той може да отрови човек, ако е в големи дози. Но ако се използва в такива смъртоносни дози, камерите трябва да са херметизирани, за да не се изтровят и надзирателите. Камерите за обезпаразитяване в концлагерите не са херметизирани за такива количества газ, твърдят ревизионистите, след проучвания.
- Ако Циклон Б се използва в такива дози, че да трови хора, неизбежно остават наслоения по стените на камерата, които могат да се открият и след години. Ревизионистите са изследвали някои концлагери със съответната апаратура и не са открили такива наслоения по стените на камерите. Изводът им е, че в немските концлагери Циклон Б е бил използван за това, за което се използва по предназначение – за обезпаразитяване на лагерниците.
- С тази функция са и крематориумите – епидемии винаги се появяват при много хора на едно място. За да се овладеят по-бързо труповете трябва да се изгарят.
- Известно е едно цялостно изследване за Нюрнбергския процес, проведено от Червения кръст. Ето историята му:
За процеса победителите поръчват проучването на германските лагери на Червения кръст, а целта е цифрата на загиналите да се завиши колкото може повече. Комисия на Червения кръст от над стотина членове от различни държави провежда разследване в лагерите в продължение на няколко месеца. Излизат със следните резултати:
Всички загинали в лагерите са между 250 и 300 хиляди души. От тях евреи са около две трети. Победителите на процеса не остават доволни от резултатите, въпреки неимоверното завишаване на цифрите - и скриват доклада на Червения кръст. Той е публикуван години по късно от историци ревизионисти.

ИЗ “ИЗМАМАТА ХОЛОКОСТ” от Юрген Граф
- При нито една аутопсия на концлагерист не е установено умъртвяване с газ като причина за смъртта.
- В нито един от основните трудове от литературата върху Холокоста не се намира и една единствена скица от нацистка камера, в нито един от тях не се загатва дори как са функционирали тия ужасни машини за убийство. Ако се прочетат десет, двадесет или сто Холокост -„тухли”, ако се прочетат дузини или стотици „спомени на преживели”, никъде не се намира техническо описание на газовите камери!
Диетлиб Фелдерер – швед от австрийски произход (религиозен активист и учител по музика), започва да изучава германските концентрационни лагери, издирвайки сам, в качеството си на „свидетел на Йехова”, съдбата на своите 60 000 убити от нацистите едноверци. В продължение на многогодишното си изследване той установява, че нацистите не са убили 60 000 „свидетели на Йехова”, а точно 203. На терена на „лагерите за унищожение” той прави 30 000 фотографии, подлагайки крематориумите и „газовите камери” на подробно изследване. Фелдерер идва до извода, че „газовите камери” никога не са могли да функционират, че „свидетелските показания” за умъртвяване с газ представляват непрекъснат низ от безумия и, че с приписваното на крематориумите работно натоварване те не биха могли да се справят при никакви обстоятелства, дори не и приблизително. Като наказание за своите проучвания, той се озова зад решетките и бе принудително психиатрично изследван по съветско-комунистически маниер.
Американските газови камери
Французинът Роберт Форисон, професор по литература и текстуална критика, тръгва от убеждението, че всяко сериозно изследване върху проблема за газовите камери трябва да започне с изследване на техниката за умъртвяване с газ и на употребявания за масово убийство инсектицид Циклон-Б - „Исках да науча как в САЩ се извършват екзекуции с газ. Установих, че в почти всички случаи се използва циановодород.”
Екзекуцията с газ е един твърде комплициран процес. Подготовката за екзекуция, самата тя, както и почистването на камерата на смъртта след нейната употреба, траят много часове. Например в затвора в Балтимор – щата Мериленд, целият „ритуал” обхваща ни повече, ни по-малко от 47 етапа, някои от които са твърде сложни.
Не е чудно, че все повече американски щати се отказват от този абсурдно скъп, сложен и опасен начин за екзекуция и го заместват с друг – смъртоносна инжекция.
Циклон-Б и германските дезинфекционни камери
Инсектицидът Циклон-Б се използва и до днес за дезинфекция на силози, кораби и т.н.По време на Втората световна война той намира приложение в много концентрационни лагери, а също и в такива, за които никой историк не би твърдял, че там са съществували газови камери за екзекуция. Изчислено е, че дрехите на около 25 милиона души са били очистени от въшки с Циклон-Б. Това санитарно мероприятие несъмнено е спасило стотици хиляди от петнистия тиф, между които не малко концлагеристи-евреи.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Юли 25, 2018, 11:27:05 am
Тук има нови неща по темата:
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/

Извадка от текста:
Цитат
   
Във вселената има много същества като “Йехова”. За щастие, магнитните защити на планетата са непреодолима бариера за тях. Но магическият обред на Мойсей отворил вратата и разчистил пътя, по който “Йехова” успял да проникне до Земята.
В окултната история на човечеството събитието може да се разглежда като върховно, но, за съжаление, вредно. В подкрепа на това твърдение е необходимо да се направят някои обяснения за произхода на планетата Земя.
Без да се страхуваме от саркастични възражения, можем да кажем, че планетата Земя е човешко същество - не някакъв негов еквивалент, а именно човек във всеки смисъл на тази дума. Херметическата философия поддърлжа истинноетта на прераждането, но също твърди, че то се извършва само с някои хора, които притежават или са развили в себе си определени качества и характеристики извьн физическото тяло, способни да противостоят на смъртта. Терминът "хора" се отнася до човешки същества, макар да е вьзможно те да проявяват някои физически белези, отличаващи ги от земния човек. За прераждането херметизмът учи, че когато херметик от висока класа постигне способността да се превъплъщава съзнателно - да сменя физическото си тяло, като запазва индивидуалността си и до известна степен паметта си, - със следващите реинкарнации неговата духовна сила постепенно нараства. При всяко прераждане укрепва субстанцията на божествената искра. По този начин настъпва моментът, когато човешкото тяло, в познатите форми и размери, не е способно повече да поддържа такава огромна и мощна субстанция. Ето защо този дух или свръхразвита субстанция започва да търси подходящо физическо тяло за колосалната си енергия. Така той се "преражда” в тялото на някоя нова или млада планета и продължава развитието си там по начини и при условия, които за нас е трудно да разберем. Ето как едно изключително развито човешко същество е завзело тялото на планетата Земя и и го е превърнало в свое тяло с най-съвършената форма във Вселената - кълбото.
Това кьлбо е съставено от същите основни материали, както и човешкото тяло, които - накратко казано - са материалите на вселената. Кълбото диша, движи се, мисли и чувства. То има кръвоносна, храносмилателна, размножителна и дихателна система. Неговата кръв е петролът, а храната му - растенията, животните и минералите. Полово е хермафродит, с мъжки и женски полукълба. То диша чрез растителния свят, а етерична или магнитна храна получава чрез своите приемащи и предаващи антени, които са видът “хомо сапиенс”   
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Noris в Юли 25, 2018, 14:59:17 pm
paci1, не знам защо си губиш времето и енергията с подобни глупости на поредния блогър!

И холокоста се е случил реално!

Достатъчно е да прочетеш по диаганол  какво е писал и веднага се набива на око нередността му, непознаването на писанията, и зависимостта от това за което пише.Което е сигнал, че нещо не е наред с него и зависимостта му го кара    от неразбиранне на тези сили да стане зависим от тях. Нещо, като сънното и досадно състояние на мила  в аа, затрупала с клипове на английски вътрешните си проблеми на обсебване и се опитва да въвлече и други в тях, чрез Христос.
Това не е посвещение ,а заробване на други "духове", въвличайки ги енергийно в техния сатанински свят.
Хората искат да бъдат свободни в този си живот и свят и се наслаждават на творението, а не да ходят по други планети, насилствено инкарнирани за да ги оправят.
Тези от параатма - не са преродени човешки същества, а обсебили човешки такива. И този блогър говори от "обсебени такива", а не от собствен опит. 

цитат от текста на блогъра :

Цитат
Тук е подходящо да разкрием тайната на Исус Христос и причините за нравствените страдания на човечеството, според ученията на "Братството на Маите”. Тази нравствена тайна се крие в "преклонението пред златнця телец" - с други думи, в преклонението на човека пред бога на парите. В чест на този бог, човек трябва или да се откаже от духовните си заложби, или да ги принесе в жертва, за да оцелее.

Можеш ли да коментираш братството на маите?Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Юли 25, 2018, 22:59:36 pm
Гал, блогъра публикува преводи от чужди сайтове, даже и на психясалото от АА е публикувал неща.
Твоите многокраки приятелчета имат ли пръстче при византийците/данайците тия дни? :writer:
Или Господ ги наказва за нещо? :flag_of_truce:

Титла: Re: Конспирацията Гърция.
Публикувано от: paci1 в Юли 26, 2018, 11:35:42 am
Връзка към едно видео, правено с дрон, с препоръка да се гледа внимателно.
/>
На пръв поглед нищо необичайно. Град, пострадал от пожар.
Обаче има уловка! Истината е в детайлите. По-наблюдателните ще се сетят.
И да не се мъчите(някои), давам жокер.
Огънят е "действал" ИЗБИРАТЕЛНО....
В едно друго видео,  упорито тиражирано в медиите се виждат овъглени автомобили, паркирани от двете страни на улицата. На метър от автомобилите(и до някои от изгорелите къщи) се виждат дървета и храсти непокътнати от огъня. Температурата е била толкова голяма, че алуминиевите джанти на колите са във вид на локвички.
Справка: алуминият се топи при 660 градуса по целзий (това е за дребни парченца,а за парчета с  големина на джанта е необходима температура около 1000 градуса.)
Какъв е тоя огън, че да разтопи джантите!? И как дървета и храсти в близост са НЕПОКЪТНАТИ?
Българка, живееща там споделя: "Хората бягаха панически и викаха: Гориме! Гориме!
Баси, тя що не е викала и бягала с тях, а е гледала отстрани? Да не би да е супергърл?
Ще завърша с цитат по спомен от един съфорумник: Жените ни казаха, че земята ще гори под краката им.
И друг: Небето слиза бързичко. Приятно прекарване на скарата!
Кой както иска, така да си го тълкува....
 :hi:

П.п. Според мен, това беше последно предупреждение към някои.
На следващият ден,( тоест днес) Тръмп "клекна" пред Брюксел. И омекна. :lol:
Съвпадение?


Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: dhdido в Юли 26, 2018, 14:01:41 pm
Паци, погледни миналогодишните пожари в Калифорния и ще забележиш Същия модел.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: meander в Юли 26, 2018, 21:57:24 pm
 :D
Цитат
Паци, погледни миналогодишните пожари в Калифорния и ще забележиш Същия модел.
Така е.
Лани един американец пусна видео на пожара около дома си.И като въртеше камерата в близък кадър попадна едно средно дърво което гореше.Само че гореше наобратно,отвътре навън.
Което за мене значи че причината за пожара е енергиен/самоизгаряне.
Събориха двете кули близнаци,но енергийните им тела стоят и са заземени.Оттогава новия им ред хептен фана къра.
Двете кули според мен играят роля на проводник между енергийното и материалното.
А правителството в сянка е в астрала,тука в материалното са куклите/кулите.
Предполагам че ще има проблем със сгради чиято геометрия и предназначение влиза в конфликт със енергетиката на земята.Още повече ако обитателите не ги бива.Има такива паднали.
Същото важи и за телата.Енергетиката на земята се повишава,но колкото е по финна една енергия е по плътна.А тялото задължително трябва да я пропуска без проблем,ако не може ще падат като гнили круши по улиците.
Причината за автокатастрофите е енергийна.Така че скоро ще намалее броя на каращи коли.
Промяната на енергетиката засяга всичко и като вземат да падат и самолети беше.
Мултикултурата още повече утежнява нещата.И там където е миш-маш ще е най-зле,също влияе и родното право.
А преди време "страшния съд"навлезе в енергийното.Правосъдието тука в материалното не е истинското.В енергийното е.Тука сме го въвели за да се предпазят които могат.Реално престъпленията/енергийните конфликти рефлектират на енергетиката ни,но в енергийното.Вече няма да има развъплатени дето бягат от енергийното заради последствията от деянията им и морят тези в материални тела.
Присъдата за тези които предават България е въже в материалното,и чупене на врата пак в материалното но е енергийна причината.Мина информация за някои които са умрали поради счупване на врата.
От енергийното правосъдие бягане няма,и бодигардове не помагат нито "наши съдии"
А бягане от Земята няма,за някои ще се отвори под краката им и заминават в бездънното женско.И бяхя.
Тъй че. :unknown:
Ще поживеем и ще видим.
 :hi:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: meander в Юли 27, 2018, 11:54:40 am
 :D
Ти да видиш.
https://bultimes.com/%D0%9F%D0%BE-%D0%93%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%BD-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%BE/
Щом се появиха съмнения и изкараха тежката артилерия учените.
Ми ако това енергийно "оръжие" не ги пали отгоре а отдолу какво праим?
Отдавна споделих съмненията си че с тези химтрейли си го начукват два ката.Щото ми се струва че един от "ефектите" му е да замени това със което бяха обвили земята(енерг. щит) и бяха я изолирали и си го рабиха сами с енергийния удар който уцели перник.Оттогава небето е отворено.А тея химии сега са между небето и земята и пречат на комуникацията между нея и него.Съответно ще  усилят енергетиката си, за да възстановят комуникацията си.В следствие небето(дух) слиза,а земята женското грейва.И някъде почва да гори.Ма отдолу.Отгоре ще е друго.Щото женското гори а мъжкото(дух) е държи формата,и ако някоя форма влезе в конфликт с духа се разпадз/разгражда.Без значение дали е материална или енергийна.
На мен така ми се струва.Ма колкото и теории да изкарат всичко ще се приведе по реда и правилата на живота на Земята.А те са по строги от вселенските.
И цирик на корем.
 :hi:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Юли 27, 2018, 12:42:13 pm
Айде и аз да си кажа мнението за учените. :D
Бря! Тия са големи артисти от bulgariantimes! Веднага "намериха" обяснение на случката. А и май фърлят по едно око  какво си бъбрим тук. Чудя се кого защитават, пък уж българи се пишат. Или толкова им е акъла.
Доколкото съм наясно, на място с негативна енергетика/ енергийна яма,(или "човек" замърсен с негатив) се сформира зона от ниско "Духовно" налягане(Съществуват подобни атмосферни процеси като ниско атмосферно налягане), като резултатът е засмукване/слизане/привличане на Дух в съответната негативна зона. Или каквото повикало - такова се обадило, дето викат бабите ни. Това е вариант "отгоре".
Сещам се и за друг вариант, с обратен знак(отдолу):
Където Любовта се срещне с омразата/негатива, последната гори  и се разтапя в отговор.
Кулминацията е довечера.
Само се чудя тая кървава луна довечера, "отваря" ли събитията, или ги "затваря"?
Щото ако ги отваря.....


Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Юли 27, 2018, 21:06:19 pm
Сетих се нещо, което четох преди време. Че луната е зачистена и "прибрана" в сферата  на Земята.
С други думи, луната вече не ни влияе по начина, по който го е правила преди, като двупосочен своеобразен портал за навлизане на тежки енергии, и в момента "работи" единствено в качеството си на ИЗХОД.
Това автоматично означава, че оттогава насам, всички лунни "затъмнения" реално нямат влияние върху Земята и хората.
Защо тогава толкова упорито се тиражира негативният ефект от престоящото(тази вечер)затъмнение?
Дали чрез създаване на масова психоза(колективизация)не се цели отваряне на портал, създаден от "колективното съзнание" на хората, повярвали в "предсказанията" на "видни" наши и чужди астролози? Или каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Юли 31, 2018, 14:13:07 pm
От доста време се чудя защо тук постоянно има около 50-60 човека, дето четат, пък никой не пише.
Много странно...
Подобни форуми си имат собствен Живот/егрегор, и се подържат от участниците в него.
Сещам се за приказките за двата коловоза, които се разделят все повече и повече. Толкоз.
Гърците "откриха" виновниците за пожарите, само дето не знаели какви обвинения да им повдигнат...
Няма такъв цирк!
Ципрас пое политическа отговорност за пожарите, въпреки че виновниците са задържани. Решил е да го яде заради тях ли?
Не ми трябва да ходя на цирк. Пускам си новините в 8 и забавлението започва!
50-60 папкат, но само с папкане не става.
Трябва и акъл! Само да вземаш без да даваш си е чиста форма паразитизъм.
 :blush:


 
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Юли 31, 2018, 14:47:24 pm
Калифорния, Гърция, Швеция...
Ето и от Португалия:
/>Събитията показват КОЙ живее на тези територии.
Джантите са разтопени, дърветата - целокупни.
 :---
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: dhdido в Юли 31, 2018, 15:33:42 pm
От доста време се чудя защо тук постоянно има около 50-60 човека, дето четат, пък никой не пише.
Много странно...

Всъщност въобще не е странно.
Хората са залети от информация. До такава степен, че някои се питат "Какво се случва с човечеството?"
Хората не могат/не искат да пречупят тази информация през "собствения си филтър"/през Себе си. Само така може да се получи нещо ново, което те да споделят.
От друга страна огромната част от хората се чувстват непълноценни, те си мислят че тяхната гледна точка няма стойност.
Те самите смятат че нямат стойност сами за себе си. И са обладани от страх да покажат себе си. Нали някой (дали "старите" потребители или модератора/администратора) ще ги скастри колко са назад и какви глупости/спам пишат, което ще подсили чувството им за малоценност. По принцип това става във форумите.
Затова тук (а и не само тук) почти никой не пише...

Съвсем друг е въпроса, че съществуват хора, които Наистина нямат никаква стойност, защото просто са членове на социума. Те се самоопределят с него и изразяват неговите идеи, което обезсмисля изцяло техния личен опит дори когато има такъв.  Те се оставят информацията да ги залее и просто я репликират, повтарят я дословно. Такива цитатници е по-добре наистина да не пишат. С copy/paste без лично мнение не може да се осъществи свързване, камо ли диалог...
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Noris в Август 01, 2018, 10:37:22 am
paci 1
Цитат
Гърците "откриха" виновниците за пожарите, само дето не знаели какви обвинения да им повдигнат...
Няма такъв цирк!
Ципрас пое политическа отговорност за пожарите, въпреки че виновниците са задържани. Решил е да го яде заради тях ли?
Не ми трябва да ходя на цирк. Пускам си новините в 8 и забавлението започва!
50-60 папкат, но само с папкане не става.
Трябва и акъл! Само да вземаш без да даваш си е чиста форма паразитизъм.

А, не си ли чувал, че тези райони са с  богати залежи на злато, диаманти...сребро, и това е причината да бъдат подпалени, изселени и освободени тези райони от местното население.
Плащаш на един обикновен луд, да подпали  определени райони в жегата и нямаш нужда от харп технологии, толкова е просто.Ципрас са го информирали за тези неща.
Не ги знам данайци, византийци или почитатели на Зевс и Дева Мария са?  - Но, сегашните гърци почитат много, повече "девата" от Христос и се кръстят в нея заедно с  лъжите си , но щом успяха  и 7,7 милиона от ЕС да измъкнат не са толкова тъпи.
 А, и що ли закриха академиите им и празните им философии на времето, за безсмъртието на душата, като всичко е смъртно?
 
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Август 01, 2018, 11:05:10 am
Гал, душо кукурузена!
Цитат
А, не си ли чувал, че тези райони са с  богати залежи на злато, диаманти...сребро, и това е причината да бъдат подпалени, изселени и освободени тези райони от местното население.
А да си чувала алуминият на колко градуса се топи? Справка - последното видео дето го постнах. Двигатели, джанти и сичкото алумин в колите е на локвичка. Трябват малко над 1200 градуса, да се случи.
Къв е тоя огън, бре? Тва да не ти е доменна пещ на открито? Колите и къщите ги няма, пък дърветата в близост весело си развяват листенца! :flag_of_truce:
В Гърция е така, в Калифорния, Швеция, Португалия и прочее, ма крият. Що?
И там ли залежи?

Цитат
  А, и що ли закриха академиите им и празните им философии на времето, за безсмъртието на душата, като всичко е смъртно?
   
Ти Душа на някой мъж ли си, като си женско? М?  :---
Или си лунно - смъртна....
...и те втриса от завист, че НЯКОЯ е БЕЗСМЪРТНА???
 :blush:

Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Noris в Август 01, 2018, 11:57:47 am
Нищо, не видях от това, което написах да зацепиш.
 Така че спирам с темата Гърция. А да си чувал за гръмнати и разцепено дърво  как гори, дето има под него злато - ускорението на изгарянето ? В момента говоря за случая Гърция и не отричам намесата в други държави на пожари , предизвикани от Хаарп. Така, че за Гърия имам конкретно мнение.
А, че ти се успокояваш с безсмъртие и търсиш разбиране от смъртните си е твой проблем. Търси го :)
Видяла съм достатъчно паяци и джинове, дето се представят за цялата ти рода, но не не съм наивница като теб да им се вържа.Видяла съм много повече , отколкото можеш да си представиш по тези въпроси, за които  постоянно питаш.
Сигурно и Холокоста ще отречеш, че не е имало  Аушвиц, Дахау, Освиенц, ако е такова мнението ти по-добре се оттегли за да не заблуждаваш, и в тази тема, останалите.Или се разходи до документалните центрове в тези райони, където са изписани цифрите на жертвите от Холокоста и ще разбереш че нещата не са като в хоремага, на майтап. А всичко се е случило. Имам дори познати, чиито близки са работили там и са били преки свидетели на събитията и жертвите на холокоста.
Така , че няма смисъл да споря  с теб по тези въпроси, след като нямаш преки доказателства за събитията случили се в това време  и хора свързани с тях.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Август 01, 2018, 12:28:50 pm
Баш съм си на темата. Холокост какво значи?
Пълно изгаряне. На видеото го показват и е доказателство/свидетелство за нещо.
И не ми се врътвай по килифарски за лудия хитлер и лагерите му. Не ме интересува и не съм споменавал такива неща.
Цитат
  Видяла съм достатъчно паяци и джинове, дето се представят за цялата ти рода, но не не съм наивница като теб да им се вържа.Видяла съм много повече , отколкото можеш да си представиш по тези въпроси, които  постоянно питаш.   
Видяла си таратанци. Виж, на "кино" може и да си била, което е по-вероятно. Само разлайваш кучегла...
Опс, кучетата... :-X


Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Noris в Август 04, 2018, 15:00:16 pm
Цитат
Баш съм си на темата. Холокост какво значи?
Пълно изгаряне.

Е, тогава ще трябва да разясниш защо Ламите се изгарят напълно и праха им се съхранява в ступи?Вярват в прераждане и инкарниране, но са изгорени до кости!
Като главния лама , знае къде ще се прероди. Как става процеса на инкарнация при пълно изгаряне в " индуиама" и " будизма"? Какво общо има с холокоста?
Когато бях в Хималаите, един монах ми показа снимка на стария монах и на детето, което е било преродено в Бутан и после е върнато в манастира . Тялото на стария монах-главен лама  е изгорено.
Има ли общо с пълното изгаряне и холокоста?
Някой казват, че духа се освобождава по бързо от тялото и кокалите, когато трябва да бъде  изгорено тялото и  освободено. В индуизма изгарят телата и праха се хвърля в реката Ганг.Вярват в прераждане.
 В исляма е забранено изгарянето и държат на погребване!
А, нейде меандър спомена, че пазели кокали?..Що са им кокали?
И къде е истината ?
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: meander в Август 04, 2018, 17:28:13 pm
 :D
Цитат
А, нейде меандър спомена, че пазели кокали?..Що са им кокали?
И къде е истината ?
Казал съм че кокали не връщаме.Което значи че за да можеш да разполагаш с материално тяло трябва да имаш в енергийното тяло същите кокали.
А което значи че открадените ни кокали ще си ги прибереме.И точка.   :-X
 :hi:

Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Август 04, 2018, 20:29:41 pm
Гал,
Цитат
   И къде е истината ?   
Ти май  :---....
За змията Ташкан Ал - Бин можеш ли да се сетиш другото му име кое е?
Става дума за ченълинг между Моисей и кого? Плюс "създаване" на нова раса/евреите.
За ритуалното изгаряне в индуизма, същественото е че се прави,за да се помогне на човек да се прероди изчистен.
Холокоста/геноцида е ритуал за тотално унищожение/заличаване на личността.
Май има разлика. Исляма не ги горят, щото ще изгори и "гостенина" барабар с тялото. Сещай се.
Пък и що питаш/подпитваш, нали знаеше неща, дето си нямам и представа?
 :flag_of_truce:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: meander в Август 04, 2018, 21:12:25 pm
 :D
Цитат
За ритуалното изгаряне в индуизма, същественото е че се прави,за да се помогне на човек да се прероди изчистен.
Мба,май е за прикриване на следите.Тялото е твое когато се единиш със него.Ако не си единен, както се родиш чист, така трябва да го върнеш.Разликата си я плащаш.
Пък големия Българин божидар димитров го изгориха.Айде няма нужда.Вече горенето ги праща директно във бездънното женско,няма вече да има развъплатени.
Женското не си поплюва хич.
 :hi:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Noris в Август 10, 2018, 10:27:27 am
paci 1
Цитат
Ти май  :---....
За змията Ташкан Ал - Бин можеш ли да се сетиш другото му име кое е?
Става дума за ченълинг между Моисей и кого? Плюс "създаване" на нова раса/евреите.

Паци,честно ще ти кажа , че знам че има змийска раса, но този Ташкан Ал -Бин, го чувам за първи път.

А в Битие нали се казваше , че поставя вражда между децата на "Змията " и децата на  " Жената".

Сърфирах и попаднах на това:

Цитат
Мирослав
Administrator
Sr. Member
*****
Публикации: 420


Азъ, от Народа на Еднорога

Профил
   
Великата лъжа
« -: Март 19, 2009, 01:11:26 pm »
Около 2 800 г.пр.н.е. в земите на днешна Сирия, в област близо до Средиземно море, се родило момче. Родителите му били търговци на добитък, добри и честни хора. Те нарекли сина си Ташкан Ал-Бин. По онова време там било наложено учение, което освен добродетелите, развивало и психичните сили на учениците. Посветените в него придобивали контрол над низшия ум, като по този начин разкривали пътя на любовта в себе си. Най-напредналите ученици след дълги години обучение придобивали власт над природата и природните явления: земетресения, пожари, дъждове, бури. Древните дервиши преподавали учението само на хора, достойни да го приемат, и никога не злоупотребявали с умението си да осъществяват контрол върху растителния, животинския и човешкия свят.

Един от избраните ученици бил Ташкан Ал-Бин. Още от най-ранни години, той вече проявявал силна чувствителност към психичните сили. Затова древните дервиши го приели, за да го въведат в древното учение. Ученикът бързо и жадно възприемал знанията, усъвършенствал уменията. Учителите му били доволни и виждали в момчето свой достоен последовател със способности да развие в себе си старото познание. Всичко вървяло добре, но един ден Ташкан Ал-Бин бил обхванат от съмнения. Повод за тях била мисълта за огромния разход на енергия, при осъществяването на контрол над природата и явленията. Ташкан усещал как по време на различните практики се изчерпват неговите сили и тялото му бавно умира. Всичко това се случвало, защото, за разлика от другите ученици, у Ташкан жизнените функции се поддържали единствено от психичната енергия - още от неговото раждане мозъкът му работел само на определена честота на вълната, свързана с тази сила. Тогава младият човек осъзнал, че трябва да намери начин да акумулира психичната енергия... Веднъж, когато отново бил много изтощен след някаква практика, той се сетил, че може да извлича необходимата енергия не само от животинския и растителния свят, но и от другите хора!

Така Ташкан оставил практиките, свързани с движението на прана в тялото и се насочил към човешкото съзнание. Колкото повече влияел върху умовете на другите, толкова повече придобивал контрол  върху  техните  мисли  и  действия.  След  срещите  си  с него, хората се чувствали смазани и не след дълго започнали да го избягват. У Ташкан Ал-Бин се родила неистова злоба към тях. Тогава той се отдал само на контрола върху съзнанието им ... Всичко това обаче било за сметка на неговото тяло...
След няколко години жизнените сили напуснали Ташкан и той умрял. Бил на 27 години. След физическата смърт съзнанието му се озовало в един от пластовете на Брахман, където се излъчвали много слаби потоци от основната психична сила... И за да получава съзнанието му необходимата енергия /защото там където попаднал била недостатъчна за него/, в Ташкан се родил пъклен план, който действа и до днес на Земята...

Годината е около 1240 пр.н.е., мястото е Египет.

Вероятно малцина знаят, че голямата пирамида в Гиза служела за духовно просветление и ритуални практики. Младите египетски жреци се обучавали в нея, като прилагали интересна практика. В средата на пирамидата има каменен саркофаг. В точно избран момент от годината подготвеният и обучен жрец лягал в този саркофаг половин час преди полунощ. След половинчасово мантруване, съзнанието на ученика се отправяло на дълго пътуване из степите на вселената. Върхът на тази практика била, срещата с Изида.
Това се смятало за висше духовно преживяване, за което копнеел всеки ученик. За да се извърши правилно тази практика, египетските жреци ползвали енергията на слънцето и луната, с помощта на която подготвяли ума за предстоящ духовен скок в отвъдното...

Един от многото синове на фараона по това време бил млад жрец. Той имал двама учители, които следели неговото развитие. Дошло времето за посвещение в голямата пирамида. Когато легнал в саркофага, младият жрец получил видение - всичко около него се обляло в светлина и в ума му нахлул глас с думите:
"Аз съм твой Бог, ще те избавя от мъката и болката. Ти ще поведеш народа ми, който ще властва над земята и хората. Този народ ще бъде вечно в паметта на човеците и ще яде от плодовете, които Аз му давам".
След тази случка младият жрец с треперещи крака хукнал при своите учители и им разказал за чутото. Убежденията на новопосветения, че го чака велико дело, което ще осмисли живота му, били непоколебими.

Младият жрец и неговите учители представили случилото се на фараона. Владетелят ги изслушал много внимателно и, макар да недоумявал кой ли ще е този народ, чийто предводител ще бъде синът му, вече бил дълбоко убеден, че неговият наследник е богоизбран да изпълни Велика мисия, която ще донесе слава, власт и богатства на Египет. След време дал пълната власт на сина си, младият жрец, да "култивира и отгледа" ново поколение от хора. Сред жителите и робите в Египет били подбрани най-издръжливите мъже и жени. След кратък подготвителен период, всички те, предвождани от сина на фараона, потеглили към пустинята...

Трябвало да изминат близо 40 години, да се сменят три поколения, за да се сбъдне Великата мисия...

Сигурно вече стана ясно, че това е историята за Мойсей и неговия "богоизбран" народ. А гласът, който чул младият жрец /Мойсей/ в голямата пирамида, бил на… самия Ташкан Ал-Бин.
И така, оттук започва целият драматизъм, който придобивал огромни, невероятни измерения в историята на човечеството...

Всъщност, защо било необходимо на Ташкан Ал-Бин да "създаде" такъв народ тук на Земята?
След като неговото съзнание попаднало в един от пластовете на Брахман, той не получавал достатъчна "храна", за да съществува в това енергийно психично поле. Дошло време, когато енергийните му нужди се изострили, и Ташкан разбрал, че трябва да си осигури източник на необходимата му сила. Решил да задейства коварния си план - да настрои умовете на хората на такъв режим, че те да могат да произвеждат същата или сходна на нужната му енергия. Според замисъла, трябвало да се получи непрекъснат енергиен поток, който щял да осигури на Ташкан Ал-Бин свободата и силата да продължи да съществува Там.
За да се настроят човешките умове на такива психични потоци, първите и най-важни условия били: самотата и прекъсването на всякаква възможност за контакти на избраните хора със себеподобните. Пустинята била идеално място за тази цел. И тъй като процесът бил продължителен - около 40 години, а сред пясъците за толкова време можело да се случи всичко, избраните хора трябвало да бъдат и в пълно подчинение на своя водач - младият жрец Мойсей. И  там,  уединени  в   пустинята,  през   всичките  тези   години,  те  безпрекословно изпълнявали всяка негова заповед - нямали претенции, нямали собствено мислене и желания. Задействан бил безпрецедентен манипулационен процес.

Какво представлявал всъщност той? При него всичко се дължало на, така наречения, ефект на авто-синхронизирането. Знайно е, че ако от 5 до 20 % от птиците в едно ято полетят в определена посока, те предават определен импулс до всички останали и веднага цялото ято тръгва след тях. Това се наблюдава и при стадата животни, колониите насекоми и други подобни групи. Хората не се различават по държание в аналогични ситуации. Достатъчно е 10% от определена общност да наложи дадена идея или цел, и след време цялата група започва да я одобрява, и не след дълго да я реализира.
Така че ясно е как и защо народът на Мойсей вече бил готов да стане част от пъкления план на Ташкан Ал-Бин - след около 40 години скитане в пустинята и живот в пълно подчинение, избраниците вече не различавали доброто от злото. Те се превърнали в общност от хора, които не можели да живеят без заповедите и преценките на своя пастир. Постепенно те били превърнати в живи роботи - без самостоятелно мислене, зависими от зададената програма.

Програмата, подготвена от Ташкан Ал-Бин:
"Аз съм твой Бог, ще те избавя от мъката и болката. Ти ще поведеш народа ми, който ще властва над земята и хората. Този народ ще бъде вечно в паметта на човеците и ще яде от плодовете, които Аз му давам".
Плодовете на Ташкан били огромните потоци концентрирана психична сила. Мощна енергия, която можела да бъде съзидателна, и чрез нея пастирът, когато си поиска, да управлява сезоните, дъждовете, земетресенията, сушите и т.н. Той, от своя страна, пък става главният източник на въпросната енергия, която захранва живите роботи на Земята - те не могат без нея. Тази програма е заложена в паметта им.

И така, преди близо 3200 години се оформило едно общество, в което единственият критерий за различие между тях и другите хора е проявената психична енергия, която оформя психиката. Нищо повече. От онези времена тази схема не е претърпяла съществени изменения. На Земята във физическа форма винаги е имало пастири, имами,  дервиши  и  други   духовници,   които  получават  в   изобилие чрез духовни практики необятна психична сила. Владетелят и донорът е Ташкан Ал-Бин в своята духовна форма. Трябва да се знае, че около него има шест души, които му служат предано. Те са тези, които пращат психичната мощ за дервишите на Земята, а те от своя страна я предават чрез различни дисциплини на своите ученици- роботи. Последните запаметяват командите им, в тях се развива стадният инстинкт за пълно подчинение и изпълнение, без право на мнение, претенции и прочее.

Попаднали сред другите народи и общности от хора, живите роботи бързо им предават заложените програми, чрез ефекта на авто-синхронизирането. И това продължава повече от 3 000 години - пастирите пасат колективния жив робот, носещ в себе си програмата за колективното превъзходство. Защото над тях и в умовете им винаги е техният господар - Ташкан Ал-Бин в неговата духовна форма...

Най-лошото в сценария е, че днешните дервиши и духовни водачи изобщо не подозират за този процес. Те вярват безпрекословно в "светите писания", като по този начин сами затварят вратите към познанието...
...Трагедията е голяма! Получава се така, че всеки човек, тръгнал да търси духовна истина, обикновено има контакт точно с такива, "просветлени" люде. В крайна сметка, вместо път към истината, търсещият получава несекваща атака от психична мощ върху съзнанието. И с течение на времето, без изобщо да го съзнава, човекът се "пристрастява" към тази енергия, става й подвластен и се превръща в жив робот. Той акумулира психична сила от псевдо-духовника, и едновременно с това, неговият ум започва да произвежда същата или сходна енергия, която облагодетелства Ташкан Ал-Бин и шестимата около него.

В днешно време, самите живи роботи вече властват над цели народи. Хората се задушават в тяхната примка от икономически структури, пазарна икономика, религиозни организации, коварни и хитри политици с огромни състояния. Клупът на тази примка се стяга и от лостовете на организираната престъпност по целия свят...
За да могат човешките мозъци да излъчват енергийни психични потоци, емоциите трябва да се активират до степен, която достига отвъд възможностите за контрол. Гладът, мизерията, мъката, разбитите   надежди,   ужасът   от   физическата   смърт,  болестите  и  т.н., когато предизвикват силни неконтролируеми чувства, активират силен поток от психична енергия, която облича ума. В този момент мисълта е тази, която излъчена от нашите умове носи със себе си въпросната храна. Когато човек не може да овладее агресивната емоция, произведената от това енергия, чрез мисълта отива в пласта при Ташкан Ал-Бин и неговите "обожествени" духове.

В днешно време, пастирите на Ташкан Ал-Бин се намират на всеки континент, като по този начин се поддържа "духовната" мощ на човечеството. А хората не са нищо повече от кукли на конци, играещи в измислен театър, водени от пастири-режисьори, с "идеална" цел, а шефът на целия този психичен боклук и до днес е ненадминат в своето творение. Това е Великата лъжа...
Всеки сам твори и създава своята реалност. Всичко е въпрос на избор. Но изборът зависи от Разбирането. Ако не разбираш нещо, как може да го избереш?!?

Хората не са виновни.., Мойсей не е виновен.., еврейският народ не е виновен.., нито кой да е народ! Никой не може да впрегне силата на избора за унищожаването на злото, докато не Разбира самото зло!..
А моят избор - аз вече го направих! "

Подобно на послеслов към листите с малък кламер бе прикрепен текст, написан с далеч по-спокоен почерк, с уверени, равни букви.
"Седем месеца след като разбрах и написах това за Ташкан Ал-Бин прочетох поемата "Махабхарата" на мъдреца Вяса. Там срещнах следния цитат:
"...пред зейналата дупка, погълнала злодея,
Утанка не застана, а скочи вътре в нея.
Защото тая змия не беше като всяка,
а царят повелител на змиите - Такшака"...
Убеден съм - Ташкан и змийският цар Такшака са едно и също!.. Великият мъдрец Вяса е знаел всичко за него и "богоизбрания" му народ!

Автор-Румен Чорбаджийски

https://silverunicorn.org/forum/index.php?topic=39.0

( от 2009 г.)

П.п. Ако не се лъжа автора на статията, показан в публикацията е - Румен Чорбаджийски, същия на който в момента си дигнал мерника и за който разясняваш че думите, които ползва от индуизма за " демони, троянски коне, паразити " - самскарна решетка първи пласт, са се изкривили в речника му . А публикацията ми напомня, че е на един бивш админ тук, дано не греша. ;)
Тоест за  този Ташкан - Ал Бин (ченълинг), не се среща информация в Библията и ако има такава , може да ме поправиш.
Да не звучи, като във войни на Тангра.
 40 години евреите са давали жертви на фалшиви богове в пустинята и  са били отхвърлени от Бога, дори и Моисей е бил наказан да не стигне обетованата Земя, но този Ташкан - Ал Бин за първи път го чувам. Сигурно тогава самия автор на статията Румен Чорбаджийски, не e успял да премине през първи пласт на решетката и са го спрели да разбери истината до Ташкан...(демон)    :DТитла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Август 10, 2018, 12:33:40 pm
Гал,
Цитат
    10. Един неделен ден бях обзет от дух и чух зад себе си силен глас като от тръба, който казваше: Аз съм Алфа и Омега, първият и последният;
12. И обърнах се да видя, отде иде гласът, който говореше с мене; и като се обърнах, видях седем златни светилника,
13. а сред седемте светилника едного, подобен на Син Човечески, облечен в дълга до нозете дреха и препасан до гърдите със златен пояс;”/Откровение на Йоан/

..............................................................................


Един от многото синове на фараона по това време бил млад жрец. Той имал двама учители, които следели неговото развитие. Дошло времето за посвещение в голямата пирамида. Когато легнал в саркофага, младият жрец получил видение - всичко около него се обляло в светлина и в ума му нахлул глас с думите:
"Аз съм твой Бог, ще те избавя от мъката и болката. Ти ще поведеш народа ми, който ще властва над земята и хората. Този народ ще бъде вечно в паметта на човеците и ще яде от плодовете, които Аз му давам".
След тази случка младият жрец с треперещи крака хукнал при своите учители и им разказал за чутото. Убежденията на новопосветения, че го чака велико дело, което ще осмисли живота му, били непоколебими.       
Според мен става дума за Моисей/младият жрец и "запознанството"/ченълинга му с яхве/ташкан ал-бин.
Или начина човек да се докара до демон, а в последствие чрез хитрост и до фалшив бог.
Меандъра беше споменал, че демоните идват/произлизат от хората. В разказа за Ташкан много ясно е описан начина на случване. Господ и той предполагам е бил човек, но се е докарал до Майстор/Бог
Човекът има два пътя. Или става като Господ/Бог, или като яхве/демон.
Оня ден една напираше за Истината. Дано я смели, ма надали. :unknown:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: meander в Август 11, 2018, 10:19:24 am
 :D
Ха като ви гледам писаниците ми идва на акъла за Мила, и нейния птах.Преживях даже и целувката му/и.Даже и наскоро имах още едно преживяване май свързано с него.
Та.въпросната персона която коментирате мисля че е жена.Жените са способни на такова психическо можене.Сигурен съм.
което ме навежда на мисълта че антихриста е жена и има българско гражданство.Ся му трябва мъж с родно право за да им стане врътката.А и в историята има много примери в които мъжа е властелина на показ а всъщност жена до него или около него върти всичко.Мъжа е само чучело.
А за тея вече съм сигурен че всичко което пишат трябва да се обръща за да се схване за какво иде реч.

Цитат
Меандъра беше споменал, че демоните идват/произлизат от хората.
Би ли ми посочил къде съм го споменал,щото ми се струва че не съм споменавал такова нещо?
 :hi:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Август 11, 2018, 11:26:17 am
Заповядай!
https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=3253.msg194814#msg194814
Долу червеничкото.
Цитат
    Re:Бихте ли си имплантирали чип?
« Отговор #316 -: Януари 16, 2010, 19:03:53 pm »
ЦИТАТ
Raven  ;D
 
Цитат
Как иначе така са ни унифицирали.Как са ни видиотили толкова? Как ни контролират?
Ми някой тука беше казал подобното привлича подобно.Щом жена може да бъде обсебена,което би трябвало да бъде невъзможно.То въпроса е как може демон да обсеби жена.Някой има ли определението за демон.Аз си го обяснявам,че произхода на демоните е от хората.Иначе няма как да обсеби жена.А ако гледате филма 300 има една реплика която е смущаваща-че някой си е позволил да направи армия от умрелите.Може и да бъркам но така ми се навързват нещата и по лесно си ги обяснявам.Или накратко използват троянски коне.А от филма Константин има реплика която обяснява наличието им в нашия живот.Т.е. че някой ги пуска тука.
Живи и здрави. :hi:
П.П.Може и да си внушавам, но  все пак е различна гледна точка.
     

Помня ти писаниците, щото съм ги преглеждал поне 10 пъти сичките. И тук и оттатък в жълтия...

п.п. Ха!
Мошето моисей да е прецакан от жена ли? Дебелата?
Баси, туй ще е най-големият майтап в историята. Струва си да се помисли върху идеята.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: meander в Август 11, 2018, 13:33:00 pm
 :D
Цитат
П.П.Може и да си внушавам, но  все пак е различна гледна точка.
Явно съм си турил тенекията.Обаче ти каква работа имаш да ми следиш писанията.И кат гледам годината е бая далеч от сега?
И най вече защо копираш изказа ми? Дай ми причина.
Иначе ще трябва да те поогледам от по близо.Вероятно няма да си доволен.Личното ми пространство е затворено за да ме цитираш трябва да имаш причина която да е изведена и вярна иначе .....
Търпението ми е на кратиш каквото и да значи.
 :hi:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Август 11, 2018, 21:32:45 pm
Цитат
  Би ли ми посочил къде съм го споменал,щото ми се струва че не съм споменавал такова нещо?   
Ми нали искаше да ти посоча къде си го казал. Посочих ти го.
По тия места/форумите е нормална практика да се изваждат/ползват цитати. Какъв е проблема, че не схванах? :unknown:
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: Noris в Август 11, 2018, 23:57:25 pm
paci 1
Цитат
Според мен става дума за Моисей/младият жрец и "запознанството"/ченълинга му с яхве/ташкан ал-бин.

Абсолютна глупост!

Става въпрос за " ченълинг пратен на Румен Чорбаджийски " в първа решетка от демон, дето му се представя за Брахман, прикачен към негова чакра. И го е нарекъл Ташкан.
 Не виждаш ли , че праща хората по светилища да медитират,за  да се изкарат в  извън телесно състояние и да им се лепнат разни от " светилищата" и после тук да влизат с претенции на озарение , че са потомци на индо-европейската раса и богинята майка, траки и индуси.
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: paci1 в Август 12, 2018, 01:29:25 am
Гал, напълно е възможна и тази версия. Даже и вероятно е така.
При всички случаи румбата не е читав. Подозирам, че води "последователите" си за носа и заради това писах у форума му. Съответно на десетата минута ми изтри поста.
Чудех се той какво печели от цялата работа. Имаш ли идея?

п.п. Всъщност имам идея какво прави. Въвеждайки ги в заблуждение, ги "принася" един вид жертва към някой демон, вероятно собственият си такъв.
Или поне така ми се струва. Не знам.
Подозирам, че са един отбор с гласеца. Дотук станаха трима. Да видим още колко ще се "покажат"...
Титла: Re: Конспирацията Холокост
Публикувано от: meander в Август 12, 2018, 13:21:10 pm
 :D
Цитат
Подозирам, че са един отбор с гласеца. Дотук станаха трима. Да видим още колко ще се "покажат"...

Хм.
Тебе броиш ли се,или само конкуренцията? Щото при мене са повече.Още повече че с гласа бяхте заедно един път поне когато ме призоваваха,ма ти се криеше(шеф), а той беше магарето.
М?

Цитат
Помня ти писаниците, щото съм ги преглеждал поне 10 пъти сичките. И тук и оттатък в жълтия...
От какъв зор ми четеш писаниците 10 пъти, макар че май са повече, хем и да ги гледаш под лупа.
Следиш ли ме, или ми търсиш слабото място, което нямам. щото не го знам.
М?
И докога ще се правиш на маймун.Хем нищо не знаеш, хем си вожд.
Ма това са си мои терзания,нищо лично.
Имам право щом някой се чекне по мене, да си кажа мнението.
А то е -Мне.
Духайте го.
И ако обичаш престани да се чекнеш по мене и да ме имитираш.А и да ме разнасяш като първомайско знаме.
Гледай си твоите приказки и тях разнасяй.
Капиш?
 :hi: