Аз за себе си мога да кажа, че наред с вегетарианството открих нещо много важно не знам как вие ще го приемете то си е въпрос на усещане.По лошо за човека от храна сервирана в заведение за общственно хранене няма. Независимо за това колко в луксозен ресторанта. Вие знаете ли вътре в кунхята какво става?
Колко измъчени души с купища болести и проблрми ви приготвят скъпата порция. Колко нещастие, негативни мисли и яд сипват отгоре? Дали се са се карали с шефа си по време на готвенето. Дали са измили или не зеленчуците? И най- накрая дали в този тъй наречен скъп ресторант не живее в кухнята кучето на собственника, "Казвам това, защото съм свидетелка точно на такова нещо в БГ!"
Дали това куче не е заразено от тения? Колко човека на година умират в БГ от тази болест в адски мъки някой от вас знае ли? Когао си купувате хляб знаете ли как са го произвели? Дали касетките в които са го превозвали не са седяли на улицата през нощта и в тях са спали бездомно кучета и котки.
Не ми се сърдете за това, че ви казвам част от това което съм видяла и в последвтвие бях стигнала до най-трудното нещо на света- да си намеря в Бг чиста храна, това е Големият въпрос.
Какво има в сиренето? Дали е само мляко? Каква вода пием?
Колко химия има в един натурален сок?
А в една безалкохолна напитка? Някой контролира ли всичко това?
Преди години четох, че не знам си в кой щат на Америка нареждали да погребват българите в специални метални ковчези, защото телата им съдържали опасно голямо колияество отрова. Притеснявали се хората да не им отроват земята труповете на българите.
Мисля , че написах доста ужасно неща, но не го правя за да ви плаша, нагледала съм се на всякякви мизерии в Бг затова исках да споделя някои от тях с вас. Може и да са ви от полза следващият път когато решите да си купите готова храна или да посетите някой ресторант.