И ако има суровояди сред вас, моля някой да сподели какво му е менюто през зимата...
Първо, дори и през зимата в днешно време е възможно да се добереш до (пресни) плодове и зеленчуци, както и ядки и сушени плодове(мед и пчелни продукти също са подходящи), друг е въпросът за качеството...
И второ- много скъпо ще излезе, това вече беше казано, а предполагам, ти и сам знаеш колко са завишени цените по това време на годината.
Цялата тая хранителна мафия и откровената наглост, с която ти пробутват всякакви боклуци на баснословни цени, напоследък много взе да ме дразни >

, затова спрях и месото (и поради сума ти и други причини) и започнах с гледането на Слънцето (засега спорадично, но ефект се усеща) и да правя все по- често упражненийца за събиране на енергия.
Въпреки, че все повече се убеждавам, че тялото ми няма нужда от храна, още не мога да преодолея емоционалната зависимост. Както Флайдрагън май беше писал, наистина миризмата и вкусът са това, което ме привлича. Месото спрях поради несъответствието между двете- миризмата ме привличаше, но в последствие установявах, че вкусът няма нищо общо, което в общи линии доведе до разочарование и естествено отпадане на желанието за ядене на месо (въпреки, че миризмата все още ми харесва).
А за другите неща- ще трябва още да се помисли... въпрос на желание и време.