Пандата,за инфо на Андроктонус,е мечка с напълно месоядно устроен организъм,който по нищо не се различава от гризлито.
И както можем да си зададем въпроса "защо е на изчезване", можем и да си зададем въпроса "защо е избрала този начин на хранене".Може би следва "има ли връзка това нещо с нейното изчезване и каква е".
Напълно съм съгласен с Макс.От етикета сектант ми е писнало и се чувствах задължен да отговоря на Андроктонуса,въпреки че в реално физическо общуване отдавна съм се отказал да говоря на тази тема.Защото,както Макс каза,толкова е трудно да изразиш собствената си воля и да живееш така,както ти искаш(вегетарианец) и същевременно да запазиш статута си на равен с останалите,че не е иситна.
Такива...метаморфози...разкриват истинските ти приятели - тези,които ще те приемат всякакъв,без дори да се замислят,и онези,които ще променят отношението си към теб.Наложи се да напусна семейството си,да.Да се изнеса да живея сам,при положение че съм с куче и ходя на работа,получавайки подкрепа от малкото си приятели,но не и от близките си.Смятай дали беше лесно.
И всичко това заради нещо толкова малко в съзнанието на хората.И когато то се намеси,хората започват да го въргалят,и да го въргалят,и да го въргалят в снега,докато не стане огромно.След това се опитват да го метнат връз плещите на съвестта ти и се отказват от теб с чисто сърце и радост в погледите.
А по въпроса:
Наскоро беше открито едно племе,което никога до сега не е имало контакт с цивилизацията.За него четох новините в дир.бг май.Намира се в джунглите на Южна Америка и снимката на селцето е направена от самолет.Може би може да се изрови инфо за тях.
А що се отнася до личното ми мнение по забележката:
Демографската революция,според учените ни,идва с появата на земеделието

Не на скотовъдството

Което означава,че идеята,че вегетарианството не може да е себедостатъчно,за да изхрани маса народ,е пълен мит.
А щом е самодостатъчно,тогава не бива да бъде заклеймявано,а то е точно такова.