Ъпсайддаун, съжалявам, не бях видял мнението ти.
Примера, който ми даваш със себе си, не го приемам, защото не съм очаквал и да кажеш нещо по-различно от това, което написа. Пристрастен си. Не те познавам, можеш да напишеш каквото си искаш в интернет, дали е така - кой знае. Няма да идвам да те меря и тегля. Познавам не един вегетарианец- някои пълни, други ядат млечни продукти. Видът на първите не бих го окачествил като здравословен. Вторите... по-става.
Относно физиологията. Някои хора отделят десетилетиш в изучаването й, някои такива хора познавам лично. На кого да се доверя - на тях или на теб или кой да е анонимен капацитет в интернет пространството?
Съветвам те, да отидеш, да те изследват, да те опишат и по този начин да покажеш на всички хора (обосновано), как без никакво месо се става истински мъж.
Инак аз мога да кажа, че вдигам 300кг от лежанка. Но не е така.
И нещо повече - ако не си забелязал, реакцията на вегетарианците винаги е по-нападателна в сравнение с тази на защитниците на месоядството. Тази тема е поредния пример.
Това е истината - вегетарианците са агресорите и те се опитват да се "наложат". Това е съвсем нормално, при все, че именно те са "онеправданите".
Казах, че няма нищо против вегетарианците.
Беше нещо от сорта на "всеки може да си употребява живота както си иска".
Единственото, което не ми харесва са всички несъстоятелни тези, които се изказват в защитата му...
Ок, правете го. Не яжте месо. Ама не разпространявайте лъжи и погрешни схващания.
Опитвайки се да ме изкарате поредния продукт на развлаеното ни общество, пълно със заблуди, забравяте, че и вие сте прочели от някъде относно вашия лайфстал. Не вярвам вегетарианството да ви е изконнен начин на светоусещане. Защо имате себе си за единствените, които са наясно с нещата и изключвате възможността не аз, а вие да грешите?
Не че ме интересува отговорът ви, но... задавам си този въпрос.
П.П. Усещам, че дискусията започна да излиза от рамките на добрия тон, затова смятам да преустановя участието си в нея към момента.
Причините за това са няколко, основната, че не виждам, какво още мога да ви кажа без да се повторя. Би било безсмислено предвид начинът, по който възприемате дискусията.
Затова ще ви помоля след този пост да си спестите провокациите и изопачаването на думите ми, защото няма да ви направят чест. Надявам се да се въздържите. Ако ли не, здраве да е. Дано и аз се въздържа да не отговоря.
С най-добри чувства!