Пак съм се изразил неразбираемо.
Mystic, нямах предвид никой от форума споменавайки групи и личности. Виждането ми беше за доста по-глобални неща. За тези, за чийто имена и етикети не се споменават никъде от никого. Важните "клечки" никога не излизат на светло но това не им пречи а им помага да дирижират "симфонията". Онези "клечки", на които префърцунения елит служи, волю-неволю.
Обаче не визирам върха от шестимата човека, които до скоро се изживяваха и бяха вся и всьо, и за които някои от форума мисля знаят. Те се оттеглиха, т.е. обърнаха посоката (поне за двама съм сигурен) но системата изградена от тях още действа. Сега, оставена без водачи, системата функционира от по-ниските етажи.
От тези шестимата нагоре .... работата не ми е много ясна. Още се ослушвам "като глухо сюине у тръстики". Не че под тях е ясна и преясна. Дори напротив. Нароили са се какви ли не организации, учения, течения и Бог знае още какви -ения. За почти всички тях се е писало в този и други форуми за конспирационни, разбирай и антиконспирационни теми.
Работата е толкова забатачена и смарангясана, че под спомената шестица едва ли има много човеци, които са наясно. Подразбира се, че аз не съм наясно. Разчитам на себе си и малкото си способности за да пресявам, анализирам и осъзнавам Нещата и нещата.
Mirotvorec, правейки връзка с темата за Агни Йога, съм на почти същото мнение като теб. Има връзка, но ми се струва, че "ключа за бараката" не е в заземяването. Точно чрез пожарите тази енергия се самозаземява за да не ни навреди фатално. В Агни Йога от много време предупреждават за тази огнена енергия но кой ли ги взе на сериозно? Работата е не да се заземи а да се оползотвори, вероятно след трансформация или директно (забравил съм препоръките им). Заземява се по принцип излишната и непотребна енергия (справка гръмоотводите

)
Личното ми усещане е, че на 17-ти беше опита за разконцентриране от точното време и отнемане на много от инициативните и по-податливи на внушения човеци. На онези, които постъпват или поне се стремят да постъпват благотворно и благородно всеки миг тези дати си бяха нормални дни. Та те медитират всеки възможен миг в тази насока - спасението от хорското безумие.
Кое е по добре, да те ритнат в правия път или да те подбутнат?
Такива форсирани истории са ми съмнителни от бебе

. "Дайте да направим нещо големо та да се оправим." Но големото започва с малкото. Не може ти усвоявайки многото малки да натресеш на останалите "всичките яйца в супата". Така не става.
На 17-ти бях свидетел на два огромни пожара. В местноста Бакаджиците и връх Боровец край Ямбол. Първия горя два дни. Споминаха се сума декари гора, а въздуха там е сравняван с този в Сандански.

Амин!!! Дали е поради неучастие на хората в това мероприятие или е именно поради участието на недостатъчно опитни медиатори?
Някои вероятно ще запитат "Като си такъв "многознайко", кое бе точното време?"
Не знам кое бе и кое ще бъде. Чувството ми подсказва, че бе 20.07.2007 в 9 часа .... три девятки

Това може да е началото с пик в 11:11 часа но не съм проверявал тази версия. Като имам предвид, че за космическите времеви цикли човешките часове са едното нищо, т.е. нямат смисъл. Мисля, че ако за опора във времеизмерването се вземе нещо щогоде по константно, примерно дължината на вълната на водорода, би било по смислено и възможно да се открие логични връзки и зависимости.
Между другото, до колкото съм информиран, дължината на вълната на водорода бе предложена за основна измервателна единицица при измерването на аурата.
Тук стават множество пожари а в Англия се излива дъжд. Дали защото там има хора от елита на елита?
Там може хората да са по-слаби но по-опитни, докато тук силата ни е повече от опита и сме способни да си запалим чергата за да ни светне.....

Па сме и доста самонадеяни....като си прочета написаното - много самонадеяни, еле язе.

Хайде сега, всеки по Пътя си а аз по нивята та в драките. Нали от там излизали зайци? Диви, ама зайци.