Рядко ми се случва, но три пъти го прочетох това съобщение и колкото повече го чета, толкова повече ме напиня ;D смях, но в никакъв случай страх и се чудя, как може да се връзвате на такава манифестация, съшита с бели конци отвсякъде, сякаш от едно време, комунисти са я правили. Това си е върховна галимация и фалшива илюминация.
Интересно откъде ще вземат тези вълни от любов, като не познават въобще това чувство, искам да кажа истинската любов въобще, макар че в случая това е най-малкия проблем.
Неам думи, но ако ми дойдат, ще ме изгонят от форума, защото няма да са хич хвалебствени.
Междудругото, много ми се ще да видя някой на моето място и после да си говориме за страх.
И все пак ще напиша следното, защото съм свикнала да казвам каквото мисля, и това, което всичко си го мислеха, но никой не смееше да го продума, още при комунистите, понеже ме е много "страх". Е, всеки ден си плащам за "страха", един вид си получавам възнаграждение за "страха", но нямам намерение да се отказвам, защото съм убедена, че така трябва да бъде и толкоз. За голямо съжаление моят "страх" хич не е заразителен.
Нямам навика да се губя в невероятно сложни информации, изпълнения и обяснения и се придържам винаги към червената нишка на истината.
Ще ви напиша една моя си максима, без нищо лично към никой, а всеки да си прави и мисли, естествено, каквото си иска, но да не забравПОдя, че човек цял живот се учи и винаги има, какво още да добави. Под учи не подразбирам препълване с информация или както казват езотериците, може да прочетеш една единствена книга през живота си, която да събуди дълбоките в тебе знания и да осъзнаеш всички основни принципи, по които се развиват процесите в живота.
За да ви стане веднага ясно за какво иде рече, просто си представете за момент един типичен комунистически професор с много титли, дори станал академик и много надут пуяк и ще разберете какво точно искам да кажа с примерчето. Колкото и информация и учене от този тип да поемете, ако няма какво във вас да събудите, ще е нахалост работа, освен някое друго медалче на гърдите или звездичка на раменцата, но крилца няма да ви пораснат никога.
С вериги на краката, застопорени към Матрицата, не се полита към небесата.

Махнете чуловете от главите и ще видите колко са ви бетонираните главите, нищо че са препълнени с информации.
Най-голямата властта е тази да властуваш над себе си, най-голямата любов към другите е тази, да победиш егото си, най-голямата смелост е, да казваш само истината, каквото и да ти струва това.
Всеки компромис със съвестта ни, всяко приспособяване към изискванията и законите на Матрицата ни отдалечава на слетлинни години от духовността. За някои, за земният им живот може да е удобно, но после в небесата, символично казано, няма да бъдат приети.
Като имам предвид, че мъжете точно такъв тип писания хич не обичат, се извинявам за досадата, но не сте длъжни да ги четете, нали ? Изпълнете се с любов към ближния и Медитирайте, но не само на 17 .07. 2007 в 11 часа.
Леле мале дори само датата като я пиша и като знам колко са обсебени Илюминатите от нумерологията, ми става ясно, кой седи за цялата тази сатаниска далавера, но си признавам не знам за сега, каква е точната цел на заниманието, но сигурно ще го открия в близките дни.

П.П. Впрочем колко от вас пишат по форумите и информират заблудените маси, за това което знаете и пишете в този форум ? Аз непрекъснато пиша и поради тази причина съм изгонена почти от всички форуми не само в България ?
laugh
То само с медитация тази работа не вървой.
Любовта е любов към другите, когато получи образ и плътност в реалността.