Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Езотерика / Re: Агентите на матрицата – органичните портали
« Последна публикация от Noris - Ноември 18, 2019, 21:20:16 pm »
 
А, според мен е крайно време да се обърне внимание на лявото и дясно полукълбо на функциониране на човешкия мозък, а не на " илюзьорните му тела "

И за да получиш  ИСТИНСКО познание трябва двете ти полукълба на мозъка .. Лявото и Дясното ти полукълбо да бъдат на едно ниво  или  на една /равнина/...=  =

Атаките са не върху телата на човека  ( защото, той има само едно физическо тяло) , а върху мозъчните му полукълба.

И от там са проблемите му в " несъзнаваното", където не телата са му гладни, а атаките върху мозъчните му полукълба, рефлектират върху живота му и познанието. 
2
Езотерика / Re: Агентите на матрицата – органичните портали
« Последна публикация от paci1 - Ноември 16, 2019, 12:03:59 pm »
Цитат
  Остави това, ами като писнат ония ми ти озъбени седем ли бяха, девет ли, гладни Aза - тела, че като си им и лично отговорен за глада, те тогава да видиш ти галактическо при-КЛЮЧ-е-НИЕ!

Каквото и да ви говорят, дами и господа, става дума за едно единствено нещо - храна!
Като за капак на всичко това, системата е абсолютно затворена!     

Ами нали заради това е поговорката който не работи - няма да яде.
Аз се трудя и ония ми ти озъбени си ги храня, все пак са си мои.
Интересното в случая е който не работи, ония озъбените от къде/от кого папкат и дали това не е основата на паразитизма? :-X

п.п. Fiery,
струва ми се не си наясно с правилата на Живота. Там за рибките дето се пениш. Няма да ти ги разяснявам, намери си ги сама. :nea:

Цитат
   Та в този ред... кой ли си отглежда човечеството?!     

Ако под човечество разбираш 90 и кусур процента ОП - клонинги, то въпросът ти е зададен коректно.
 :hi:


3
Езотерика / Re: Агентите на матрицата – органичните портали
« Последна публикация от Fiery - Ноември 15, 2019, 09:08:53 am »
Едното обича да ходи за риба, другото отглежда плодове и зеленчуци...


Някой от вас да е обърнал внимание, тъй както обича (ти да видиш) да "ходи на/за риба", как рибата се ДАВИ във възДУХ?! А някой от вас да е получил нейното съгласие, или пък съгласието на плодовете и зеленчуците, които си "oтглежда" (ръга ли ръга тия семена в таз земя)?! Никой не й е обяснил надълго и нашироко (на рибата, естествено) процесът улавяне (чрез хитрост, измама), изкормване, пържене, печене и млящене, нито пък й е дал някакви гаранции, че няма да отиде зян, а ще захрани едни велики чревни дела (щото рибата много я вълнува точно тази болна тема една)! Мба...
 Всеки вид си има внедрен защитен механизъм и на нито един не виси табела с крещящ надпис "искам да се възнеса в рая на нечий стомах"! Бива надхитрен, омаломощен, заблуден... 

Службите ряпа да ядат!


Рибата имаше забавен характер, жалко че не успяхте да я О-познаете преди да се превърне в екстремент, защото никак не е сигурно, че рибешко, гарнирано със задушени зеленчуци и накълцани плодове за десерт, ще спомогнат генерирането на "възвишени" мисли и идеи! Отсъствието на риба - също! По повод вегатарианските позьорства.

Та в този ред... кой ли си отглежда човечеството?! Трябва да е голям хитрец щом е успял да внедри "само/себе/усъвършенстването" като задължителен учебен процес :D
 

Остави това, ами като писнат ония ми ти озъбени седем ли бяха, девет ли, гладни Aза - тела, че като си им и лично отговорен за глада, те тогава да видиш ти галактическо при-КЛЮЧ-е-НИЕ!

Каквото и да ви говорят, дами и господа, става дума за едно единствено нещо - храна!
Като за капак на всичко това, системата е абсолютно затворена!

 
∞ + 8 = †4
Новини и общи дискусии / Re: САТ
« Последна публикация от HomerCat - Ноември 08, 2019, 15:42:54 pm »
Паци1,

Подходящо включване с тази Аллатра,понеже съм ги забелязал отпреди и даже съм попрочел това-онова.
Аз също не съм съгласен с авторовото определение за съзнание,но пък той не е длъжен да се съобразява с моето мнение...включително и за това,че Аллатрата му (според мен,де) е подходящ пример за въведение към темата ми "Въведение в Сатанизма".
Гледам,представят се едва ли не като храм на Светлината и Правдата (според тях си),но аз гледам да видя дали не ще съзра пукнатини в градежа им.
Да познахте - съзрях,но нека допуснем,че съм необосновано параноичен.

Да си представя картинките,които направих специално за случая и ако не ми спрат тока (отново) или пък нета,ще продължа малко по-късно.


Изречението вдясно е от книгата на Фриц и Сиско,но историята му произлиза от едно събитие в историята на Щатите,доколкото установих.
5
Новини и общи дискусии / Re: САТ
« Последна публикация от paci1 - Ноември 08, 2019, 00:57:23 am »
В допълнение на горният пост, контролиращото звено според мен не е съзнанието, а нещо като своеобразно алтер ЕГО,имащо непосредствена връзка с менталното/лъжливото тяло. Вградена изкуствена структура в пирамидалната енергийна структура на човека.

П.п. Видеото е с бг субтитри, включват се долу от менюто.
6
Новини и общи дискусии / Re: САТ
« Последна публикация от paci1 - Ноември 08, 2019, 00:11:31 am »
Тук ги има нещата обяснени подробно:
/>
Не съм съгласен с използването на определението за съсзнание(Със знание) от лектора, но явно той така си ги разбира нещата, освен ако разбира се не го прави умишлено.
7
Новини и общи дискусии / Re: САТ
« Последна публикация от Noris - Ноември 07, 2019, 17:18:02 pm »
Добре си разбрал, нещата
Homer.

Искат да има естествени източници, като  води и меандри......
 Вместо да се изграждат плочи и тротоари;сгради... индустрия...Коли ..да ..нарушават деня им по магистрали....
Това ги задушава и
затова  натискат нас.8
Книги / Re: Георги Лозанов - Suggestopedia
« Последна публикация от HomerCat - Ноември 07, 2019, 11:27:35 am »
Понеже книгата на проф. Лозанов за Сугестологията не я намерих на български в електронен вид,както я има Сугестопедията,ето едно нейно английско издание.С онлайн конвертор я направих на docx, така че ако някой иска да си преведе поне части от нея с онлайн преводача.По принцип браузърът може да превежда пдф,който е онлайн,стига да не е много дълъг.А тази картинка е съпоставяне на един и същи ефект - разширяване на зеницата,постигнат по естествен начин от проф. Лозанов и чрез имплантиран електрод(по-точно той е част от малко устройство) от известния Делгадо.Книгата за Сугестологията:

https://dox.abv.bg/download?id=285e76a182
9
Новини и общи дискусии / Re: САТ
« Последна публикация от HomerCat - Ноември 07, 2019, 10:06:20 am »
Норис,Паци1,

Поради разсейване и отплесване се позабавих с отговора си,така че малко да се поизвиня,че може да изглежда игнориране на коментарите ви.Понеже очаквам спиране на нета,само набързо по коментарите ви.Относно този на Норис за меандрите,поне такава е моята асоциация,сетих се за Фън Шуй и ето един пример.Не мога да знам доколко си кореспондира с това,което Норис има предвид,разбира се.

"Реките се извиват естествено, а пътищата завиват. Така една къща може да бъде разположена от вътрешната или външната страна на завой на път или река."
(...)
"Ако имате възможност да закупите имот, разположен в близост до река, изберете този, който е от вътрешната страна на завой или този, който е обърнат към меандър на река. Когато река се меандрира, тя се забавя и доброто ци се натрупва."

Източник:
http://fengshuiunzip.com/inside-and-outside-of-a-bend/

*****
"Терминът буквално се превежда „вятър-вода“, което произлиза от израза:
"Ци се носи по вятъра и се разпилява, но се запазва, когато срещне вода."

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%8A%D0%BD_%D1%88%D1%83%D0%B9

*****
Паци1,

Относно този вариант за влизане от енергийното в тяло по избор,чел съм откъслечни информации,значи,неизвестно колко достоверни,че някои даоски школи(или секти) са се интересували от подобен подход,най-общо казано.Но дори по принцип да го приемем за възможен вариант,самия стремеж за влизане в тяло си е пак резултат от кармична "гравитация",която "дърпа" към въплъщаване.Това ми е интересно,но сега нямам възможност за разпростиране по темата.
*****
Най-подир може би ще дойде време да представя своя работен езотеричен модел,така да се каже,под формата на тема с картинки.Ще използвам спирането на нета за това,че иначе се разсейвам по разни информации.А сега ще представя една картинка,която направих като пробен вариант.
10
Мултимедия / Re: Мария Арабаджиева - Лекции
« Последна публикация от HomerCat - Ноември 05, 2019, 14:08:06 pm »
Реших да използвам този подход,понеже клиповете са дълги,а вместо списък с линкове тук,ще го видите на педеефа.А тук,ако някой иска,би могъл да коментира нещо от гледаното.На мен ми харесва подходът на г-жа Арабаджиева,вие преценете за себе си.

Линк за сваляне:

https://dox.abv.bg/download?id=5cf2cb168e


(И като бях в докс.бг,един рекламен прозорец вдясно ми показваше книги по психология и езотерика на руски,от сайтовете,които съм посещавал.Рекламни ботове дебнат отвред,но пък понякога от тях научавам за интересни адреси.)
Страници: [1] 2 3 ... 10