Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Тайни общества / Re: Символи, Логата и Снимки на Тайните Общества
« Последна публикация от arktur - Вчера в 03:53:00 »
Кои са тези? Какво е това сборище? Някой има ли идея тамплиерката в левия ъгъл как се озова там?
2
https://www.google.com/amp/s/www.planet-wissen.de/kultur/afrika/ghana/pwiegiftigerelektromuell100.amp

Електронните отпадъци от цял ​​свят попадат в Гана.
Всеки ден в дълбоководното пристанище на Гана пристигат контейнери, пълни с електрически уреди от дигитализирана Европа.
Те са пълни с лаптопи, мобилни телефони, хладилници и телевизори. Това е боклукът на просперитета на индустриализираните нации.

Според изчисленията на ООН всяка година в световен мащаб се генерират между 20 и 50 милиона тона електронни отпадъци: изчислителната мощ се удвоява на всеки няколко години, плоските екрани заменят лаптопните монитори, смартфоните правят старите мобилни телефони - и всички тези стари устройства трябва да се пласират някъде, защото ЕС е толкова напред с технологиите и дигитализацията си че не може дори да преработи собствения си боклук, като разчита на Третия свят.

Голяма част от електронните отпадъци от цял ​​свят попада в Agbogbloshie, беден квартал в покрайнините на столицата Акра в Гана. Тук е имало лагуна. Сега това е токсично сметище с планини от електронни отпадъци .
И това е бъдещето на дигитализирана Европа, на ЕС, Китай, САЩ и останалите
... правителства - леле колко са напреднали ...всички...3
Новини и общи дискусии / Re: Седмични новини от Бенджамин Фулфорд
« Последна публикация от Brahman - Октомври 13, 2021, 23:00:57 pm »
Права си, Норис. Ще си направя друг профил за тези новини.
5
Новини и общи дискусии / Re: Седмични новини от Бенджамин Фулфорд
« Последна публикация от Noris - Октомври 13, 2021, 20:51:43 pm »
Цитат
Друг голям знак, че ЕС се срива, е почти едновременното падане на правителствата в Австрия и Чехия

"""""

Цитат
Има много други признаци, че ЕС се разпада. Например, сега се говори открито за излизане на Полша от ЕС или Polexit


*********"

Цитат
В Австрия също канцлерът Себастиан Курц се оттегли поради корупционен скандал.
https://www.bbc.com/news/world-europe-58856796

Въпросът ми е Брахманите, примерно в Австрия, до колко са зависими от психопатската идеология на Себастиан Курц и правилата му?
6
Новини и общи дискусии / Re: Седмични новини от Бенджамин Фулфорд
« Последна публикация от Brahman - Октомври 12, 2021, 10:46:51 am »
11 октомври 2021 г.
Първи изстрели от Третата световна война, изстреляни по полската/беларуската граница с началото на разпадането на ЕС
От Бенджамин Фулфорд Седмични доклади

Събитията се развиват с огромни темпове сега с огромни промени в Европа, Япония, Китай и другаде. Това трябва да доведе до освобождаването на Съединените щати твърде дълго.

Най-съкрушителното събитие на Земята бяха изстрелите на белоруските военни срещу полските военни по границата на двете страни. Ето някои цитати от новини, описващи това:

Анна Михалска, говорител на граничната охрана на Полша, заяви, че в четвъртък белоруските сили са стреляли по полските войски през източната граница на Европейския съюз ... Районът по границата е ограничен като част от извънредно положение, което Полша наложи в началото на септември. Те твърдят, че Подкрепяното от Москва беларуско правителство организира и насърчава хората да влизат на територията на ЕС като елемент от „хибридната война“ в отговор на санкциите на Запада срещу авторитарното правителство в Минск.
https://abcnews.go.com/International/wireStory/belarus-forces-open-fire-polish-troops-border-80475689

Това е ход на руските патриотични сили за запълване на вакуума, създаден от падането на Ангела Хитлер и нейния нацистки Европейски съюз, казват от руската ФСБ и други източници. Това е отплата за нацисткото сваляне на руското духовно сърце в Украйна и безброй други злоупотреби срещу руския народ, казват източниците.

Не се заблуждавайте, че свързаните с Русия военни сили умишлено да стрелят с оръжие срещу страна от НАТО е равносилно на официално обявяване на война. Това е възможно, защото американските военни няма да се бият с Русия, за да защитят фашистките сили, които контролират ЕС.

Публичен знак за това може да се види в тази новина:

Министерството на правосъдието и ФБР разследват група от седем американски бойци съгласно федералния устав за военни престъпления за военни престъпления [в Украйна] ... никой, казват експерти, никога не е бил съден, камо ли осъден, по американските военни престъпления Действайте.
https://www.buzzfeednews.com/article/christopherm51/craig-lang-ukraine-war-crimes-alleged

Без подкрепата на САЩ, континенталните европейски държави (а не Великобритания) няма да имат друг избор, освен да приемат Русия за свой нов защитник. Русия планира да използва 47 -те членове на Съвета на Европа https://www.coe.int/en/web/portal
водещата организация за правата на човека на континента - като основа за нова организация, която да замени източниците от ЕС, Русия и MI6 казва.
Има много други признаци, че ЕС се разпада. Например, сега се говори открито за излизане на Полша от ЕС или Polexit, след като полските съдилища обявиха, че са над ЕС. По -конкретно - като победа за демокрацията - Конституционният трибунал на Полша постанови, че ключови членове на един от основните договори на ЕС са несъвместими с полското законодателство.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58840076?xtor=AL-72-%5Bpartner%5D-%5Bbbc.news.twitter%5D-%5Bheadline%5D-%5Bnews%5D-%5Bbizdev%5D-%5Bisapi%5D&at_custom3=%40BBCWorld&at_custom1=%5Bpost+type%5D&at_medium=custom7&at_campaign=64&at_custom4=B6396134-288C-11EC-9525-D1B04744363C&at_custom2=twitter

Друг голям знак, че ЕС се срива, е почти едновременното падане на правителствата в Австрия и Чехия. В нещо направо извън Холивуд, чешкият президент Милош Земан беше откаран в болница, след като партията ANO на премиера Андрей Бабиш загуби изборите там. Разследването на Pandora Papers разкри, че Babis тайно е прехвърлил 22 милиона долара чрез офшорни компании, за да купи имот на Френската Ривиера през 2009 г., преди да влезе в политиката. Земан със сигурност е бил настанен в болницата, за да отложи установяването на ново правителство, което да разгледа тези престъпни сделки.
https://www.bbc.com/news/world-europe-58863671

В Австрия също канцлерът Себастиан Курц се оттегли поради корупционен скандал.
https://www.bbc.com/news/world-europe-58856796

Общото между тези нации е, че те са били част от Австро-Унгарската империя. Спомнете си, че на първата среща на Световния икономически форум в Давос австро-унгарците ще бъдат императори, а наследникът на семейство Хабсбурги Ото фон Хабсбург представи Клаус Ротшилд (Шваб) като свой фронтмен. Шваб е човекът зад „великото нулиране“ и фалшивата пандемия.

Няма да мине много време, преди помощникът на Ротшилд Еманюел Макрон да стане следващото паднало домино, обещават френските патриоти. Гилотината е измислена за хора като него.

Интересно в този контекст е, че ЕС отмени търговските преговори с Австралия; уж защото вече не купуват подводници и хеликоптери от тях. В действителност това означава, че Ротшилдови също губят Австралия сега.
https://www.abc.net.au/news/2021-10-09/us-to-sell-12-attack-helicopters-to-australia-aukus-/100526744

Ето един от многото признаци, че и канадците се събуждат.
https://www.bitchute.com/video/iMsoOkCTAc4z/
Дните на Джъстин Кастро са преброени със сигурност.

Добре, нека сега разгледаме ситуацията в САЩ. Тук виждаме открит бунт под формата на пилотни удари, военно преместване в централата на Facebook и много други.

Това, което хората все още трябва да осъзнаят, е, че Доналд Тръмп не е човекът, който да върне САЩ към демокрацията и независимостта. Не забравяйте, че информацията с отворен код на места като Forbes и Wall Street Journal показва, че той е бил спасяван от Ротшилдови всеки път, когато фалира като бизнесмен. Тръмп също открито призовава всички да бъдат ваксинирани срещу несъществуващата пандемия.

Генерал Майкъл Флин заяви, че американската армия е предложила на Тръмп шанс да отмени откраднатите избори през 2020 г., а Тръмп ги предаде, като отказа. Поради тази причина Обществото на Белия дракон изпрати представител да се срещне лично с Флин миналата седмица. Идеята беше да се предложи на Флин работата на временен президент на САЩ след официалния фалит на американската корпорация. Според този член на семейството на Дракон, Майкъл Флин е да не се вярва. Флин каза на представителя на WDS, че никога не е чувал за семейството на драконите или за този писател и неговото произведение. Тъй като е бил ръководител на Агенцията за разузнаване на отбраната, това означава, че той или лъже, тъп, напълно извън кръга, или тайно работи за хазарската мафия.

Руското разузнаване потвърди съмненията за Флин, като ни изпрати доказателства, че е свързан с култ към измамни спиритуалисти, свързани с Адолф Хитлер.
https://www.bitchute.com/video/lhNP7hYBLJXM/

Поради тази причина WDS препоръчва Робърт Ф. Кенеди -младши като евентуален временен президент след фалита на САЩ по глава 11. Все пак, като въпрос на разкриване, имайте предвид, че този писател е отдалечено свързан с Кенеди, тъй като той произхожда от сестрата на баба ми по бащина линия Маккарти (според баба ми). Кенеди обаче е ясно интелигентен, артикулиран и добре информиран, което е рядкост в политиката на САЩ в наши дни.

Във всеки случай кланът Ротшилд/Рокфелер зад фалшивия режим на Байдън далеч не е приключил и те се борят със зъби и нокти, за да останат на власт. Те са използвали всички трикове в арсенала си, за да избегнат обявяването им в несъстоятелност на 18 октомври.

Например, те се опитват да издадат „монета“ от 1 трилион долара, подкрепена от SDR, за да запазят платежоспособността си, според източници на MI6 и медийни съобщения.
https://www.axios.com/trillion-dollar-platinum-coin-mint-janet-yellen-223e7722-d7ba-47c9-b5f6-49a841d181de.html

Те също така се опитват да разграбят японската земеделска банка Norinchukin за пари за оцеляване. Според различни новинарски съобщения екип, известен като „Octagon Investment Partners“, е успял да получи миналата седмица „Задължения за обезпечени заеми“ или CLO на стойност 500 милиона долара от тази банка. Това означава, според MI6 и други източници, че те използват реални пари, депозирани в Norinchukin като обезпечение, и ги задействат 100 пъти, за да създадат „50 милиарда долара“. Това е част от парите, които очевидно са използвали, за да започнат фалита.
https://www.bnnbloomberg.ca/japan-s-nochu-tiptoes-back-into-clo-market-after-long-absence-1.1661616
Въпреки това, тъй като САЩ регистрираха рекорден търговски дефицит от 73,3 милиарда долара само през август, можете да видите, че дори 50 милиарда долара няма да стигнат много далеч.

Хората зад фалшивия режим на Байдън също проведоха спешни разговори с китайците в Цюрих в Швейцария миналата седмица в отчаяна опит да се опитат както да изнудват, така и да сдушат китайците, за да ги рефинансират.

Разговорите, „проведени при затворени врати в хотел на летище Цюрих“, бяха водени от съветника по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан и неговия китайски колега, топ дипломат Ян Джичи. Публичните изявления на двете страни използват фрази като „откровен“ и „широкообхватен“. Американската страна също каза, че Китай трябва да „избягва грешни изчисления, които биха могли да доведат до превръщането на конкуренцията в конфликт“. По -късно Съливан каза: „Не мисля, че [Ян] непременно е приел нашето виждане.“ С други думи, бяха отправени заплахи и обещания, но не беше постигнато споразумение.

http://www.news.cn/english/2021-10/07/c_1310229525.htm
https://www.zerohedge.com/political/biden-xi-hold-virtual-summit-years-end-us-china-talks-zurich-end-positive-tone

https://www.axios.com/biden-xi-summit-china-taiwan-17a175db-b102-4447-9a1d-36c17e3298cd.html
Това е вид официален коментар, публикуван от Китай след разговорите:

Увеличаването на лимита на дълга не разрешава нови федерални разходи, а само позволява на Министерството на финансите да заема допълнителни средства за покриване на разходи, които вече са одобрени от Конгреса, но с удължаване с продължителност само седмици, САЩ все още са изправени пред реалната възможност за неизпълнение ... "Тъй като САЩ никога не са спазвали задълженията си, се очаква да бъдат широко разпространени и катастрофални за американската (и световната) икономика", заявиха икономисти от Съвета на икономическите съветници на Белия дом в публикация в блога по -рано тази седмица.
http://www.news.cn/english/2021-10/09/c_1310235039.htm

Освен това американската страна очевидно започна да се справя с заплахите си, като саботира завод, който доставя руския газопровод до Китай. Това е повторение на техния стар бушуващ „ти отряза парите ни, ние ти отрязахме енергията“.
https://www.zerohedge.com/commodities/gazprom-plant-connected-russia-china-gas-pipeline-shuttered-due-fire

Имаше и кампания за охулване на Русия и обвиняване на нея за повишаване на цените на газа в Европа. Това, което се случи, е, че спот пазарът е манипулиран, за да изглежда, че цените на газа се покачват с няколкостотин процента. По-голямата част от газа обаче се продава чрез дългосрочни договори и тези манипулации на спот пазари имат малък реален ефект.

Според руската ФСБ, скритите в Швейцария олигарси повишават цените на храните и енергията по целия свят, защото хората отказват да станат роби на дългове, като заемат пари, създадени от нищото. „Те се опитват да изтръгнат пари от обикновените хора, като повишават цените на стоките, необходими за изплащане на дълговете си“, обяснява източникът.

https://www.zerohedge.com/commodities/global-food-prices-hit-fresh-decade-high

Освен това в Швейцария има много интриги, фокусирани около опитите за монетизиране на исторически азиатски и други облигации, според източници на азиатски дракони. Оказва се, че син на бившия филипински лидер Фердинанд Маркос (от по -ранен брак с азиатски крал) позволява на Ротшилдови и Рокфелери да осребряват исторически облигации чрез UBS и Goldman Sachs. Това в крайна сметка стоеше зад малайзийския финансов скандал с 1MBD, казва източникът.
https://m.malaysiakini.com/news/594084
https://www.reuters.com/business/finance/kpmg-denies-alleged-breaches-negligence-after-reported-1mdb-lawsuit-2021-07-09/
https://www.ft.com/content/dc8bae40-2a8a-46c6-8ae5-b3bd8938c5d4

Очевидно този наследник на Маркос вече е мъртъв и всички свързани с него средства са „извадени от системата“, казва той. „Ерата на Маркос свърши“, заключи източникът.

Източникът също така каза: „Имаше много арести в Цюрих тази седмица и много потенциални собственици на облигации бяха убити“.

Източникът каза, че Китайската банка, Банката на Америка, Уелс Фарго и HSBC вече са участвали в създаването на нова и некорумпирана квантова финансова система.

Във всеки случай, още една причина хазарската мафия да остане без пари е, че очевидно губят приходи от хероин от Афганистан. Ето защо „Ислямска държава“ (наемници от Рокфелер/Ротшилд) се опитват да тероризират Афганистан и талибаните отвръщат на удара:

Говорителят на талибаните Забихула Муджахид заяви в понеделник, че талибаните са нахлули в скривалище за афганистанската филиалка на ИДИЛ, известна като ИДИЛ-К в „решителна и успешна атака“,
https://news.antiwar.com/2021/10/04/taliban-raid-isis-hideout-after-kabul-mosque-bombing/

Това накара Майкъл Кугелман, заместник-директор на програмата „Азия“ в базирания в САЩ център „Уилсън“, да заплаши, че „нападението в петък [на джамия в Афганистан] може да бъде предвестник на повече насилие“.
https://www.ctvnews.ca/mobile/world/taliban-say-they-won-t-work-with-u-s-to-contain-isis-1.5617631
Въпреки това политическият говорител на талибаните Сухаил Шахин заяви пред Асошиейтед прес, че няма да има сътрудничество с Вашингтон за ограничаване на все по -активната групировка „Ислямска държава“. С други думи, въпреки заплахите, „няма повече пари за хероин за вас“.

Хазарската тълпа сега се готви да проведе спешна среща на своите служители, за да се опита да спаси положението. Ето защо фалшивият папа Франциск се срещна в събота с председателя на Камарата на американските представители Нанси Пелоси.

Пелоси е в Рим за паническо събиране на роби от Г -20.

В това, което може да бъде свързано, ние също отбелязваме тази привидно тревожна новина:

Частният капитал ще бъде забранен за събиране и разпространение на новини, според документ за обществена консултация, публикуван на уебсайта на Националната комисия за развитие и реформи, водещ икономически планиращ в Китай.
https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/china-proposes-bans-on-private-capital-participation-in-media
Източници на ЦРУ в Азия обаче казват, че целта на този ход може да са Рокфелерите. Те отбелязват, че известен „Джеф Шел работи в Рокфелер Плаза и подкрепя Китай. Той е единственият служител в Peacock TV LLC, която контролира 2428 компании.
https://corporate.comcast.com/news-information/leadership-overview/jeff-shell

Ето още за MSNBC и NBC (Не забравяйте, че MS в MSNBC означава Microsoft) и тяхното китайско партньорство.

„И MSNBC, и NBC News се управляват от NBC Universal, компания с обширни финансови връзки с ККП. През ноември 2010 г. NBC подписа споразумение с китайската държавна медийна организация Xinhua за установяване на бизнес сътрудничество в новините за международно излъчване. Това беше последната експанзия на пазара от страна на ККП в американски медии.

След подписването на бизнес сделката Държавният департамент на САЩ определи Синхуа и още пет китайски държавни медийни организации като „чуждестранни мисии“. Те са идентифицирани като директни операции на ЦК и не функционират като независими новинарски агенции.

Това означава, че Рокфелерите се опитват да останат в бизнеса, като предават своите корпоративни американски мрежи за пропаганда на Китай.

Ако китайците просто се опитват да премахнат Рокфелерите, тогава чудесно. Ако се опитват да удушат свободната преса, те в крайна сметка ще удушат истината и по този начин в крайна сметка себе си.

Междувременно в Япония правилото на Рокфелер/Ротшилд очевидно приключва. Новото правителство на премиера Фумио Кишида планира да рестартира агенцията за икономическо планиране, която беше ключова за следвоенния висок растеж. Така наречената пандемия от Covid също внезапно приключи тук.

Това може да е свързано с факта, че преди месеци на японската полиция бяха предоставени хартиени документи, доказващи, че определен Робърт Ротшилд е патентовал метод за откриване на Covid през 2015 г. Това предизвика бавен предпазител на Интерпол, който сега взривява управлението на Ротшилд, Рокфелер и хазарската мафия в световен мащаб.
7
Здравни конспирации / Re: Коронавирус 2019nCoV
« Последна публикация от Noris - Октомври 08, 2021, 03:12:25 am »
Става въпрос за един материал, който ми изпратиха тези дни " Hirn-DNS"(пандемия), но не съм го изчела целия.
Или , че mRNA- Impfstoffe (ваксината) навлиза директно в нашият " Blut-Hirn-Schranke"
Тоест в превод буквален " Кръв-Мозък-Шкаф"...
...
Накратко - от началното училище знаем, че човешкият мозък
използува само 10% от от потенциала на мозъка си и останалите 90 процента са блокирани...Защо ли?
Hirn - пандемията възнамерява да намали и блокира и тези 10 процента от мозъка.
Споменава се също, че  т.н. *Елит*, Бил Гейтс , WHO, Мъск...и прочие се контролират от оперативна машина /KI/ или изкуствения интелект .
Насочват се следи към пирамида в Карнака и спирам до тук .

8
Здравни конспирации / Re: Коронавирус 2019nCoV
« Последна публикация от paci1 - Октомври 06, 2021, 12:35:44 pm »
Hirn, gehirn открийте разликите. Как да пострада някой от промяна на нещо дето го няма?
От главата си патим е наша поговорка. Батко как каза?
Хуй се набива, Томиславе, акъл не!


П.п.
Пак давам линк към писанията на Станфорд, щото май позна за Австралия и Китай.

https://www.mediafire.com/file/j2sbno9t5ud1pl6/Amitakh_Stanford_-_Xee_-a_Twelve_Rescue_Quotes_-_ID__5c11572455390.pdf/file

9
Новини и общи дискусии / Седмични новини от Бенджамин Фулфорд
« Последна публикация от Brahman - Октомври 06, 2021, 10:00:24 am »
Интересен сайт с новини относно тайните общества и събитията по света.

https://benjaminfulford.net/

Ето и целия текст от този понеделник.

October 4, 2021
Biden regime defaults; is given until October 18th before all hell breaks loose


The fake “Biden” regime in the US defaulted on September 30th and has been given until October 18th before the plug is finally pulled on that evil regime, Asian secret society sources promise. The funding was cut off because the Rockefeller/Rothschild etc. crime families behind the “Biden” regime failed to meet their promise to hand Australia over to the communist Chinese, the sources say.

That is the real reason why “The bad relations between China and Australia took an unbelievable turn this week when China fired a ‘Long March 3B’ nuclear-capable missile, directly over Sydney, Australia.”

https://halturnerradioshow.com/index.ph … -australia

The change in Australia is reflected by the fact Premier of Gladys Berejiklian resigned as New South Wales Premier “after an investigation found she & others in the govt. were receiving millions of $ from Pfizer to push draconian vax laws,” according to Australian intelligence sources.

https://7news.com.au/politics/gladys-be … -c-4119200

The fact it refused to hand itself over to communist China is also why the EU has entered the fray by cutting off trade talks with Australia, the sources say.
In any case, the cut-off of Asian funding is what prompted the fake Biden to say “We’re gonna get this done,…It doesn’t matter when. It doesn’t matter whether it’s six minutes, six days or six weeks. We’re gonna get it done.”

By openly flouting the Satanic 666 number the criminals using rubber mask “Biden” as a front have fully come out of the closet.

Since these criminals have carried out horrendous acts of mass murder every time they faced default in the past, you can be sure this statement by Biden was meant to be taken as a threat.

This time, with little doubt, they plan to surpass 911, Fukushima and the fake pandemic of 2020. The obvious candidate this time is La Palma. The volcano there is erupting with increasing intensity and is doing so in a manner that is increasing the chances of a massive tsunami hitting the East coast of the US etc.

https://www.veteranstoday.com/2021/10/0 … -it-means/

That is why joint military action by Russia, the Pentagon and China is necessary to finish these criminals off permanently. The underground base in Norway -where the HAARP attack on La Palma is originating- is a prime target. The Khazarian mafia headquarters around Lake Geneva is another.

In these circumstances, the White Dragon Society is calling for a meeting in Tokyo to ensure that white hats receive funding to take over the functioning parts of the US government after the Biden criminals are removed. This meeting has the support of the British Commonwealth, the Vatican (P3 freemasons), the Russians (FSB) and Asian secret societies. The meeting has been called for Tokyo instead of Lichtenstein as proposed by the “Biden” people on the recommendation of the P3 freemasons.

Also, to keep up the pressure on the Khazarian mafia, a White Dragon Society representative had a meeting last week with a Mr. K, one of the top assassins of the Japanese underworld. Mr. K is known for chopping people’s fingers off one knuckle at a time until he gets the information he needs. He then wraps the bodies in lead and dumps them into the ocean, according to colleagues. In any case, Mr. K said the Black Dragon Society faction he was affiliated with has decided to ally itself with the WDS. The WDS subsequently gave Mr. K a list of the top Khazarian mafia agents in Japan. Mr. K promised he and his men would “look into this.”

The WDS also had a meeting last week with right-wing groups who have to ability to mobilize other factions of the Japanese underworld. This means the vaccine mafia in Japan is now doomed.

The selection of Fumio Kishida as Prime Minister of Japan was a part of this change. We can now reveal that we deliberately seemed to support Takaishi Sanae as Prime Minister in order to confuse the Khazarian mafia about her loyalties. Takaishi was supposed to be selected to cover up crimes by former Prime Minister Abe Shinzo. This included Tokyo Olympics corruption and the creation of a biological warfare laboratory disguised as a veterinary school.

The right-wing group, which has strong connections to Taiwan, also said that a massive Taiwanese underground base in China had been flooded recently “killing tens of thousands of Taiwanese generals and soldiers.” This is certainly related to a CIA report that a base under the Three Gorges dam that had been mining crypto-currency was destroyed. The Chinese government partially confirmed this by issuing a complete ban on all cryptocurrency trading.

The Chinese are also battling the KM in many other ways. The crackdown on mega-stars, for example, is designed to thwart the KM tactic of using “celebrities,” to manipulate public opinion. The Chinese are also cracking down on attempts to launder KM fiat funny money into China via US stock market hand-outs to Chinese high tech companies. They are also cracking down on attempts to turn Chinese men into effeminized wimps, as has happened in Japan and much of the West.

The Disappearance Of Chinese Megastars Is A Harbinger Of Another Cultural Revolution Underway
This information sent by CIA East Asia is almost certainly related:
Evergrande (3333 HK) and Evergrande Property Services (6666 HK) stock trading halted in Hong Kong.
“Trading in the shares (stock code: 03333) of China Evergrande Group (the Company’) will be halted at 9:00 a.m. today (4/10/2021). Accordingly, all structured products relating to the Company will also be halted from trading at the same time.
It’s highly likely that Evergrande’s offshore bondholders will be wiped out. This includes all the foreign banks that have bought multiple $10’s of billions of the bonds.

MI6 and the real James Bond types are also on the warpath against the KM. “The Pandemic was a dirty bomb set off by the Rothschild mob of thugs. If the Jews don’t hang them all, we will” MI6 sources promise.

The “Pandora papers” release revealing offshore deals and assets of more than 100 billionaires, 30 world leaders and 300 public officials was a part of this offensive, MI6 says.

https://www.theguardian.com/news/2021/o … d-powerful

https://www.chron.com/news/article/Key- … 506082.php

“The Pandora papers are a very firm warning from us that whilst the civilian population around the world live under the thumb of world fascism, we will only remain quiet for so long and nobody is above the law. We know all about what is going on in the world and are well able and prepared to deal with this…a lot of trees and a lot of rope are needed but we are not one bit afraid of using this,” they say.
The release of the Nuremberg trial files last week was meant as a reminder that justice for high-level criminals was sure to come this time, just as it did after World War II, Mossad sources say.

https://www.disclose.tv/files-of-the-nu … ed-online/

At this link, for example, you can find a list of 40 “billionaires” who will all be summarily executed for profiteering from the fake Covid pandemic.

https://www.forbes.com/sites/giacomotog … 32f45117e5

Also, to understand we really are dealing with pedophile criminals here is actual proof of child trafficking. A cargo plane that took off from South Sudan was inspected by customs officers during a stopover in Niger. They discovered hundreds of abducted children in a cargo plane that was on the way to Spain. In the video, the officials are saying the children were destined to be sold to pedophiles or used for organ transplants. Notice the crew are being taken away in matching bracelets.

The KM of course is fighting back every way they can. For example, they are using propaganda mouthpieces like CNN to threaten to shut down world trade unless everyone is vaccinated. “The International Chamber of Shipping (ICS) and other industry groups warned of a ‘global transport system collapse’ if governments do not restore freedom of movement to transport workers and give them priority to receive vaccines recognized by the World Health Organization.”

https://edition.cnn.com/2021/09/29/busi … index.html

We also see reports such as this: “a supply crunch is morphing into a full-blown crisis featuring a shortage of energy, labor and transport from Liverpool to Los Angeles, and from Qingdao to Queensland.”

https://www.theguardian.com/business/20 … port-covid

We further see many panicky headlines like “Gas Crisis Hits Food as Giant Dutch Greenhouses Go Dark.”

https://www.bloombergquint.com/onweb/yo … reenhouses

Of course, these are all BS excuses for bankruptcy.

Speaking about excuses, Senior Fed Economist Jeremy Rudd last week said “the primary role of mainstream economics in our society is to provide an apologetics for a criminally oppressive, unsustainable, and unjust social order.”

https://www.bloomberg.com/news/articles … cial-order

This is a sign the brainwashed middle managers of the KM Babylonian debt slavery system are waking up and rebelling.

That is why the KM is also trying to escape justice by trying harder than ever to start their long-wished-for World War III. For example, they are now encouraging the Iranian slave leaders to try to start war. That is why Iranian foreign ministry spokesman Saeed Khatibzadeh told the major Israeli national Hebrew-language daily newspaper Maariv that “the war with Israel has already begun.”

The Iranian slave leadership is also now trying to foment war with Azerbaijan.

https://www.debka.com/large-iranian-mil … th-israel/

Of course, the Russians are not about to allow any such war to start. Instead, the Russians are making big moves of their own. Last week senior Russian politician Yevgeny Alexeyevich Fyodorov

https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_A … h_Fyodorov

told German patriots that if the US goes bankrupt as expected, Russia will immediately help liberate Germany.

https://t.me/thueringer_widerstand_chat/172122

However, before giving up on the US, please note that despite the take-over of the United States government by satanic criminals, the US is still way stronger than China in terms of soft power.

https://www.statista.com/chart/25836/co … -or-china/

That means that as soon as the white hats remove the criminals, the US international rebound will be very fast indeed.

On a final note this week, we would like to mention a huge scientific discovery from India:

A team of scientists has, for the first time, developed a reactor that produces a substantial amount of hydrogen using sustainable sources like sunlight and water, which is a cost-effective and sustainable process, the Department of Science and Technology (DST) said on Wednesday. The INST team employed the low-cost organic semiconductor in carbon nitrides.

https://economictimes.indiatimes.com/in … aign=cppst

This is something that should make electric vehicles, with their expensive batteries, obsolete. In theory, cars should be able to use rooftop solar panels, or home solar panels, to generate enough hydrogen to drive virtually anywhere without cost.

It was India, together with China, that put an end to artificial Western oligarch moves to keep solar power un-competitively expensive. Solar power is now one of the cheapest forms of energy on earth.

Japanese car-makers and government officials have long complained it was Western interference that stopped them from switching to hydrogen power. Now it looks like India, which is more independent than Japan, is about to initiate the hydrogen age.
10
Здравни конспирации / Re: Коронавирус 2019nCoV
« Последна публикация от Noris - Октомври 06, 2021, 03:16:06 am »
Някой да е чувал за предстоящата нова  пандемия  " Hirn- oder
DNA - Lokdaun "?


Страници: [1] 2 3 ... 10