Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Български конспирации / Re: Тунели, бункери и подземия в Пловдив
« Последна публикация от Мартин - Март 13, 2019, 14:24:26 pm »
Благодаря ти за информацията! Мисля, че на много хора ще им е интересно да посетят обектите. Нека всеки, който знае нещо да го каже, защото всички искаме да знаем, но много малко хора казваме :) .
2
Български конспирации / Re: Тунели, бункери и подземия в Пловдив
« Последна публикация от dalagg - Март 13, 2019, 10:06:42 am »
Зад гърба на паметника има едни езерца - били са пълни с вода навремето.Вляво от тях, като си с груб към паметника има стълби. Слизаш по тях към терасата и вляво е входа.
3
Български конспирации / Re: Тунели, бункери и подземия в Пловдив
« Последна публикация от Мартин - Март 12, 2019, 22:03:24 pm »
Страшно много ти благодаря приятелъо, вече си мислех, че никой не иска да сподели това, което знае, но ето, че съм грешал! А ще може ли да обясниш къде по-точно се намира секретния тунел и как се влиза (ако може изобщо). И пак ти казвам, че много ти благодаря за отделеното време и информация!
4
НЛО / Re: Свидетели на НЛО в България
« Последна публикация от Drugar 75 - Март 11, 2019, 19:38:42 pm »
Преди два дена малко след полунощ отново видях моя "приятел" или нещо подобно. Времето в Пловдив последните две седмици е чудесно , небето е ясно и доста често използвам биноклите си.Точно минута преди да се появи "нещото" проследих с БПЦ 15х50 един мъничък самолет. Той не се забелязва с просто око, но през бинокъла двете червени и една зелена светлина са ясно разделени и издават кръстовидната форма на самолета. Обекта който събуди моето любопитство се движи по-бавно от самолетите. Лети по-ниско от тях. Светлините му са сляти, не толкова ярки и премигва много по-интензивно от тях. Давам си сметка, че не мога да бъда сигурен нито за размера му, нито за растоянието от което го наблюдавам, нито на каква височина лети. Предишното лято вечерта наблюдавах китайски фенер във въпросната посока на километър и нещо - виждаше се с невъоръжено око. Погледнах го с 8х40 и нямаше съмнение какво е.На базата на подобни ориентири съм посочил стойностите му в предишния пост.
Както и да е! Никога не съм твърдял че това е НЛО. Повече няма да занимавам никого с него. Живеем във време, когато хвърчи и лети какво ли не. Както казах в първия си пост тези странни неща нямат никаква полза и смисъл за нас, което не значи че не трябва да се коментират.За сега това е от мен, обещавам ако видя нещо по интересно да го споделя с Вас. Успех!
5
Български конспирации / Re: Тунели, бункери и подземия в Пловдив
« Последна публикация от dalagg - Март 11, 2019, 12:40:52 pm »

[/quote]

 После решихме да търсим бункери на Альоша, обиколихме го от всичките му страни, минахме през сумати пътечки, но не ги намерихме, затова нека, ако някой знае нещо, дори някаква насока, нека каже. Виждал съм и в друг форум снимки на един голям бункер там, но не пише къде точно се намира. Знам, че тепетата били, като швейцарско сирене.
 
Входа на бункера на Альоша се намира зад паметника на Левски. Тръгвате вляво от паметника и след около 15-20 метра вдясно има обрасла с храсти просека. След 20-тина метра по нея е входа.
Има и един тунел за служебни помещения зад гърба на Альоша.
6
Езотерика / Re: Символите - значение и правилна употреба
« Последна публикация от Fiery - Март 04, 2019, 20:44:25 pm »
8 + ∞  = †

ТОЯ КРЪСТ като го забият на нечий гроб, изглежда като равнораменен!

В горната част на осмицата (влакчето на ужасите) стои Водолей, който излива ли излива идеи, които се хранят с познай какво...
 В долната част, на тъмно, се спотайва Скорпиона, като глупостта, която прави, е, да трансформира, създавайки илюзията за промяна в света


Light = Life = FOOD = Life = Light


На това му викам аз mind control! Да внушиш на един Скорпион, че най-мощният му инструмент - да жили смъртоносно, бил за лечение на неизлечимо болни... Нали сте чували, че Скорпионът е свръх опасен престъпник!

Е, да, великодушно спасих всички бедстващи котки по света, каза Водолея, но пък избих толкова птици и риби за да ги храня ежедневно по три пъти на ден, рече Скорпиона. Къде е "спасението"?!

Питагор открил, че 1+2+3+4=10 (числото на бога)
Аз пък открих, че е просто сърце в сложна конфигурация, чиито елементи са 4 и сборът им прави потагорейската 10ка. Гледай графиката в по-горния пост.
 
Излизането ви от лудницата се извършва на 4та предавка. Просто Скорпиона трябва да хване Водолея за косата  и да го хрърли с главата надолу от ролеркостъра.

Scorpio = Death = LOVE = Death =Scorpio7
Паранормални Явления / Re: Черна фигура
« Последна публикация от Isawablackshadow - Февруари 26, 2019, 22:00:28 pm »
Реших да ви споделя за моето преживяване.
Със големия ми брат спим във една стая и една вечер както си легнахме и на него му трябваха 5 минути да заспи а аз се повъртях насам натам близо 30 минути , след това почнах леко да се унасям не бях заспал но не можех да помръдна опитах се да извикам брат ми но не можех сякъш нещо беше седнало на гърдите ми и пулсът ми се ускори до такава степен , че щеше да ми гръмне сърцето... след близо 5 минути вече всичко си беше нормално но на сутринта аз си бях сам в нас след като отидох до хладилника и както обикновенно дете вдигнах да пия от безалкохолното и със периферието си видях перфектно черна сянка на човек на вратата , обърнах се рязко и нямаше нищо... след няколко секунди душът във банята тръгна сам аз се уплаших и се заключих в стаята.Вследствие от тази случка понякой път имам кошмари и то не е да са някакви обикновенни странното е че аз чувствам ужас , паника още преди да съм заспал и не мога да помръдна в повечето пъти си пускам някакво видео да си върви там докато заспя но в един момент почвам да изспитвам ужасното чувство , че ще бъда наранен ужасно , истезаван или убит . Имаше и друг случай със приятелката ми сме сами в апартамента аз заспивам до нея а тя си гледа филма нали и почвам да сънувам как аз съм във някакъв парк и имаше скамейки поне 30 метра високи и аз съм най отдолу и говоря със някакво момиче най отгоре и то ми посочи една жена посредата ни , тази жена беше с чисто бяла рокля и със черна къса коса тя ме погледна и посочи със пръст нещо зад мен и аз се стреснах и се събудих и почнах да разправям на приятелката ми за съня ми и в същото време вратата се отвори сама нямаше никой друг в апартамента освен нас двамата моля за мнения...
8
FUN / Re: Голямата измама за космоса, земята и всичко!
« Последна публикация от paci1 - Февруари 25, 2019, 10:55:47 am »
MAGOD,
Цитат
     Разбирам, че се мислиш за голям капацитет по всичкология и искаш да изпъкнеш, но не ти се получава. И без това тази тема отиде в нищото, така че може да се позабавляваш като си пишеш и си отговаряш сам на себе си.     

На мен пък ми се струва, че нищо не разбираш. Пък и откъде знаеш за какъв се мисля? А да съм ти искал мнението? М?
И да съм писал нещо, то е в стил: Думам ти дъще, сещай се снахо. Ма надали ще се сетиш.
Причина?
Ми "напасъл" си се с догми и ортодокс (какво ли значи?  :unknown:)
С усмивка на уста, предшестваща почесване южно от пъпа и изцяло в тон с раздела (FUN), най-спокойно и с доза ирония ти заявявам, че си объркал форума.
Жив и здрав!
9
FUN / Re: Голямата измама за космоса, земята и всичко!
« Последна публикация от Трябва да знаете - Февруари 25, 2019, 10:49:46 am »
Нацелил си само 1. Другото ти е повтаряне на първото. Което доказва 2 неща:
1. НЕ ОБИЧАТЕ да четете и вниквате в материята, в следствие на което пускате подобни теми.


  Вие казвате, че не съм чел, а Вие самият дали прочетохте внимателно всички мнения в темата както твърдите, че правите с всяко? Мементо вече се опита да Ви обясни, че това не е поредната тема за плоската или кухата земя, а за изцяло нова космогония. Теорията за вдлъбнатата клетъчна земя трябва да се разглежда в самостоятелна тема, защото има свои уникални черти. Разбирам, че Вие не искате да има отделна тема за тази "коснпирация", обосновавайки се с това, че съм преписвал или плагиатствал (нека цитирам)
2. Ще е добре ПАК да прочетете Правилата, наблягайки на т.6 и 7

  Това въобще не е така, защото събраните ми размишления и материали са в резултат на проучване. Думите ми изобщо не са копи-пействоте и в това може да се уверите като копирате коя да е част и я пастирате в google, за да проверите, че за първи път подобна тема се появява в българското интернет пространство. Тези си проучвания съм подкрепил и с истински изображения както и видео материали, които не съм преразказвал, а съм сложил собствен коментар към тях. Не съм си приписал авторство никъде на самите тях, но коментарите ми към тях са авторски.

  Не знам как още да Ви обясня "оригиналността" на съдържанието си и да го защитя, ако Вие просто упорито отказвате да вникнете в моята позиция и просто предпочитате да се забавлявате с мен обяснявайки ми с други думи, че "много като тебе вече плакаха". Във форум за свободно мислещи хора ли съм или тук или трябва да се почувствам като несретник и неканен гост какъвто Вие ми обяснихте, че едва ли не съм, защото съм необичащ четенето, което изобщо не е вярно, а точно напротив, идвам тук именно, защото обичам да чета и да се интересувам.
  В заключение, ако все пак пожелаете, каня Ви да напишете Вашето мнение по темата или в какъв вид бихте желали да я видите, за да допуснете съществуването й. Наистина не мога да приема, че в единствения сайт за конспирации в България, където темата напълно ще си подхожда с пейзажа от други теми за конспирации, настоящата тематика за вдлъбната земя не е добре дошла. Реших да развия темата си тук, защото уважавам форума и тематиките, които се обсъждат тук, а сега се чувствам така сякаш съм ви изял ръката, която протягате към хората (поддържайки такъв форум), за да споделят дръзките си идеи... Или (такава вероятност все пак винаги остава) Вие сте специален форум събиращ конспиративно мислещите от обществото ни на едно място с малко по-друга цел от тази просто да се споделят някакви си конспирации и имате специално отношение (или инструкции) към определени чувствителни топици като настоящия, при което вашите инструкции са да подходите по настоящия начин.


3. Иронията можеш да си я запазиш за себе си, много като теб минаха през тоя форум и безславно залязаха

За сега ще я преместя във FUN, по-нататък ще преценя съдбата ѝ  :hi:

  С ирония подходих, защото мислих, че може чрез чувство за хумор да се усетите, че може би сте сбъркал в първоначалната си преценка. Правосъдието си го раздавайте както искате, все пак форумът си е Ваш. Не съм дошъл, за да споря с Вас, а за заради хората, които може да срещна тук с подобни идеи и което вече донякъде се случи (Появи се Мементо, който каза, че също изучава тази тема и ще ми е интересно да чуя още какво мисли) и усмисли посещението ми тук. Разбрах, че не съм единствения човек в Бълария с тези "налудничави" идеи и има дурги като мен, които се интересуват с вдлъбната земя (Concave earth).

Изгледах видеото и не съм съгласен с твърдението, че напрежението на пружината е прекалено елементарно...
  Тук не искам да те цитирам напълно, а само да дам мнението ти за пример, че е такова каквито бих желал да виждам в темата. Постарал си се да видиш клипа и да да дадеш мнение. Да, съгласен съм, че може да се каже, че напрежението, което се оказва върху пружината е недостатъчно да е придърпа към падащия край, но не и достатъчно да я пусне и да разтегне пружината, така че тя да почне да пада като купчина от палачинки. Дадох този пример обаче с цел да илюстрирам, че не всичко е такова каквото изглежда. Все зависи от напрежението, което се оказва. Ще ми е интересно да направим същия експеримент с пружина от други материали или квадратна пружина от други материали

  Дали другите материали ще окажат друго съпротивление и как ще се държи пружина при свободно падане? Ако някой има експериментални клипчета, нека заповяда. Нека премимен към другите точки.

Ако живеем в затворена (капсулирана) хелеоцентрична система и Земята е вдлъбната, тогава къде остават другите планети в системата - и те ли са вдлъбната и защо от Земята ги виждаме сферични?
  Другите планети и звезди са всъщност много по-малки от колкото смяташ. Ето как изглежда една звезда през нормален любителски телескоп. NASA и другите космически агенции просто разкрасяват снимките си фотошоп. Но това ще обсъдим по-нататък. Сега ми се иска да разгърнем темата колкото се може повече, така че администраторът да види какво всъщност сме се заели да обсъждаме.

Давам и видео, за да видиш как изглежда Сириус през любителски телескоп
/>Чудил ли си се някога, защо звездите "мъждукат". Направи сега сравнение какво става, когато сложиш метал в микровълнова печка:
/>Прилича точно на това, което правят звездите. Според мен над нас има огромен генератор (Слънцето - виж. стр. 1 от темата и това, което казах за него)


Защо ако Земята има такав форма на купа, останалите планети нямат? Луните на Юпитер които обикалят и имат собствен орбитален период и те ли са плоски/вдлъбнати. Ако искаш да приложиш някаква такава теория върху Земята и няма други планети които да се вписват в същата теория, това означава че има нещо грешно в теорията. В природата има уникалности, но те са част от някакъв повтарящ се модел. Ако имаш уникалност без модел, значи то тази уникалност не е с естествен произход.
  Опитай си да си представиш всичко отначало. Казах вече, че светът, в който живеем е всъщност много по-малък от колкото ни се представя чрез мейнстрийм науката. Вселената ни не е безкрайна. Тя е малка и е "вътре" в нашия модел модел на вдлъбната земя. Това например обяснява защо на нощното небе виждаме вътрешните планети. Просто, крато и ясно! Живеем вътре! Всичко, което виждаш на небето са вътрешностите на клетката, която обитаваме. Млечният път е гигантска пукнатина, но на това ще обърнем внимание по-късно.


Тук грешиш сериозно - Вакуум и Космическо пространство не са свързани понятия. Космосът е безвъздушно пространство, което означава, че не съдържа въздух в концентрации каквито има на Земята. Космосът не е вакуум, защото в него има много други газове и химически съединения, в различна концентрация. Съединенията в близост до Юпитер са едни, а в близост до земята са съвсем други. Това смачкване на кутийка във дидеото е изкуствено създадена вакуумна среда и дори тя не е абсолютен вакуум. И защо космоса не изтегли цялата атмосфера на Земята ли - ами защото има Земна гравитация, която не позволява това. Ако някой може да изтегли атмосферата от земята това няма да е космосът, а някоя друга планета с маса близка до тази на Земята и то само ако Земята попадне на достатъчно близко разстояние до нея (Шансът затова почти 0)

  Добре де, не си ли виждал как по филмите, когато корабът се разхерметизира по някаква причина, как всичко отива по дяволите? Това не е случайно, а именно защото в начуната фантастика се опитват да ни покажат все пак и малко наука. Навремето са подготвяли "космонавтите" за предстоящите им "полети в космоса" в условията на вакуум какъвто уж е там горе и са ги затваряли в техните скафандри в гигантски вакуумни камери. Всички припадали, когато били излагани на вакуум и то съвсем не абсолютен вакуум, а такъв в степен на вакуум която предварително е изчислена, че е в космоса. Ето видео, в което виждаш какво се случва.
/>Абстрахирай се от заглавието му, в което се вмъква плоската земя. Давам го само защото е релевантно и не открих самостоятелен откъс.

Толкова от мен засега, защото не знам дали администраторът ще остави темата.
10
FUN / Re: Голямата измама за космоса, земята и всичко!
« Последна публикация от MAGOD - Февруари 25, 2019, 00:14:45 am »
Paci1, да цитираш Wikipedia е несериозно затова и аз не съм го правил. Това за вакуума съм го чувал между другото в някой от курсовете по обща физика, по време на висшето ми образование. Разбирам, че се мислиш за голям капацитет по всичкология и искаш да изпъкнеш, но не ти се получава. И без това тази тема отиде в нищото, така че може да се позабавляваш като си пишеш и си отговаряш сам на себе си.
Страници: [1] 2 3 ... 10