Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от paci1 - Вчера в 21:08:48 »
Цитат
    Ако " душата" ти е в капан в 3-та плътност и постоянно подпитваш, понеже са заседнали много фрагменти в аурата ти,
ще ти кажа, че първото нещо което е добре да предприемиш е да се освободиш от " фрагментите", лежащи във времевата ти линия; които ти пречат да продължиш по нагоре.
   

Благодаря за съвета, ма ми се струва че има едни други заседнали, дето трябва да се притесняват за себе си повече. И търсят чалъм да палнат война, белким се откачат от засядането.
Истината е проста. Каквото долу, това и горе и обратно. Каквато е подредбата тук, такава е и там. Будисти, монаси, вятър ги вее на бял кон. Вярвам на простите неща, и според тях се ориентирам в Живота.
 :hi:
2
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от Noris - Вчера в 15:48:32 »
Има много съ-творци и творци и човекът сам по себе си е такъв, но има само един Бог, който е проявил себе си чрез творението.
Предполагам, че не си наясно с клетъчната и (едноклетъчната  биология)  за развитието на организмите, както и с тази на слизането в плъттностите и качването в тях, когато няма пол.

Тройката е валидна в хиндуизма ( шива, кришна, вишну) и будизма( ако си ходил в будитски манастири и имаш представа от първа ръка), християнството от части ( зависи...от духовните водачи какво са написали за времето си..), но не е валидно за  универсума, където всичко е свързано и делението е започнало  от нулата или , " кръгът с точката ", ако изобщо нещо ти говори това.
 
Ако " душата" ти е в капан в 3-та плътност и постоянно подпитваш, понеже са заседнали много фрагменти в аурата ти,
ще ти кажа, че първото нещо което е добре да предприемиш е да се освободиш от " фрагментите", лежащи във времевата ти линия; които ти пречат да продължиш по нагоре.
Или да премахнеш психологичните си и емоционални нарушения; които не ти дават покой за момента.
Половете и човешките форми  са характерни за законите на 3-та плътност и 4-та.
В пета ако имаш знанието и желанието да останеш там, можеш да преобразуваш тялото си в силициева плътност, която ще ти даде временно безсмъртие да пребивававаш там.
( и защо ли основата на микрочиповете е силициева?)
От там нагоре няма пол и форми (мъж,жена, майка, баща....деца..).има свръх душа (родител), индивидуален Аз;
Христово съзнание, ...И разбира се накрая божественото съзнание.

Спирам, че се отклоних много от темата " Философски филми",
:)


3
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от paci1 - Февруари 21, 2020, 12:09:23 pm »
 :D
Цитат
   Истината е Една, че има само един Бог   

Аз пък съм чувал/чел друго. Че са трима. За какво се казва СЪ-творение на нещо?
Който е сам - твори, групичка ако са - сътворяват.
Тоя рефрен че някой е сам е опит да се прикрие участието на женското в сътворението. Тебе Бог ли те е родил, или майка ти/жена?
М?
 :nea:
4
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от Noris - Февруари 19, 2020, 17:28:10 pm »
Ще ти отговоря на теб и Лайтман с цитат от Нов Завет :

Ефисяни
4:1-6

Затoва аз, затворник  заради Господаря, ви умолявам да живеете достойно за призоваването, с което бяхте призовани,   с пълно смирение и мекота, с дълготърпение, като проявявате търпимост един към друг в любов, като усърдно се стремите да пазите единството на духа в обединяващата връзка на мира. Има едно тяло и един дух, както е и една надеждата, за която сте призовани,   един Господар, една вяра, едно покръстване, един Бог и Баща на всички, който е над всички и чрез всички, и във всички.

*******************
И

Това:

Ефисяни 4:7

7  А на всекиго от нас беше дадена незаслужена милост според това как Христос премери този дар.  Затова е казано: „ Когато той се възкачи нависоко, взе пленници и даде дарове във вид на хора.


 Ефисяни 4:10

Онзи, който слезе, е същият, който се възкачи  далеч над всички небеса, за да изпълни всичко докрай.
 И той даде някои като апостоли, някои като пророци, някои като проповедници на добрата новина, някои като пастири и учители,  за да поправят светите личности, да служат на другите и да изграждат Христовото тяло какво друго означава изразът „той се възкачи“  освен това, че той също и слезе в по–ниските области, тоест на земята?


*****

Е, тази информация, която не е Ню Ейдж, съвпада напълно с ( Ню Ейдж) " клъстерите и дроздовете " за Висшия Аз, които попадат в капани на плътностите!

Истината е Една, че има само един Бог, и развитието на "клъстерите" и гроздовете на Висшите Азове, както и на клановете  и на Егото се регулира, относително и само според плана на Твореца.

5
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от paci1 - Февруари 17, 2020, 11:57:08 am »
 :D
Цитат
    Вярно, че недостига до дъното на играта и не обяснява, от къде идва " Империята на Злото",     
Кучетата си лаят, кервана си върви. Чай да ти покажа твоя "любимец" какви ги разправя:

/>

Даже докато го гледах, ми светна що се напъват за ТСВ. Интересно нещо е Света,(белият) никога не знаеш от чия уста ще чуеш това, което си търсил да разбереш. :flag_of_truce:
Антисемитизмът според Лайтман бил природен закон, повеляващ "повдигането" на цялата природа до нивото на Твореца. Защото в Природата съществували две сили, положителна в лицето на Твореца, и отрицателна в лицето на минералите, растенията, животните и човека. Всичките в един кюп. Такова версия чувам за първи път. Направо нямам думи.
Струва ми се, че колената силно се надяват на правилото Чупи - Купи, белким им се размине апокалипсиса като едно време. Обаче май ходжите са бая на ясно с поговорката, (пък и не само те), и едва ли ще им се вържат на акъла. :-X   Нищо че имат причина и бая неспазени обещания. За некви девици май беше. :unknown:
И все пак като се сетя, как исляма ги подпира изодзадзе, ма напушва на смях. :lol:
То тяхното не се губи. После "там" на черното ше си ги опнат по правилата. :-X
Чи даже и ний може да се позавъртим тъдява, тъй де, хем да погледаме сеир, хем и да раздадем и по някой друг Оскар за актьорско майсторство.
 :hi:6
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от Noris - Февруари 14, 2020, 15:23:51 pm »
Цитат
За какво "намеква" пасито?
Ми примерно ако стане белята, отговорността няма да е на "военните", а нещо от сорта: Мба, те ваште деца са хакнали некоя база или военен сателит, и са си поиграли на война без да подозират че изстрелват истински ракети.

Вярно, че недостига до дъното на играта и не обяснява, от къде идва " Империята на Злото", нито дума за  изостаналите  духове в капани на дадена фракция, поради обясними причини , но казва абсолютно верни неща, във връзка с децата, които в момента ще се окажат важни "опасни войни", професионални геймари в тази Игра и тези бойци ще бъдат управлявани от в къщи.
Набляга точно и на потенциалната  възраст на тези деца ( 4, 5....10 ) години, когато се  формира детското съзнание и тогава детето има най-голяма нужда и подкрепа от семейството си. В случая се оказва напълно прав, че родителят може да изиграе съществена роля в тази игра ( независимо от атаките), и  да не превърне детето си в  " Професионален Геймър", а в " Човек".  Ставали сме свидетели , на такива форумни "геймари", за които родителите им не са имали достатъчно  време в детството им и са предпочели да ги вкарат от крехка възраст във виртуалното  пространство  на война,  подхвърляйки им електронна игра , която ги заблавлява с часове, пред монитора на виртуалните " империи " и приема образа на " майка и баща".
Това е предимно поколението инкарнирано тук на Земята след 1989 г., и малко преди ...
( виртуалните войни и нашествието  на изкуствените рейнджъри).
П.П.
А, що се отнася до водещия и репликата, която казва в началото, че :

" Човекът е човек, когато си играе"...тоест друг я казва, но той е дървен философ и няма  покриващ отговор  я повтаря.

Е, това е абсолютна наглост!

И, понеже знам че ни  четат тук и дори си, формулират изказванията от подобни форуми !

Ще му дам ново предложение за предаването,  което се отнася само за 3-та Плътност.


《  Че, човекът е човек, когато е на Път и има Чек 》


 :D

 
Защо?


Защото му се предоставя изключителна възможност да опознае  и изследва изцяло материалната ( 3-та плътност) на Земята с този" ЧЕК ", пътувайки и срещайки се със същества от различни " националности" и племена ( не виртуално манипулирани ), обитаващи  различни континенти, ако разбира се идва от по високи измерения с цел знания, без да се интересува от  Играта !..

( И, не  е от поколението на  инкарнация на  виртуалните компютърни войни, поддържащи тази система)

 Това е за 3-та плътност, разбира се...но обхваща и останалите!

 :)
7
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от paci1 - Февруари 14, 2020, 10:42:03 am »
 :D
След горния пост имаше атака още същата вечер. Жена ми/душичката ми го отнесе. За протокола: Тя вече е добре, и се възстановява с бързи темпове.
Както и да е, приех че се защитават и им го зачетох.
Обаче има някои промени.
Вече само ги чакам да крачнат/повод, и остават бездомни и то трайно.
Как ли?
Вече знам как!
 :hi:
8
Контрол над Съзнанието / Re: Странни звуци в небето
« Последна публикация от x_name44 - Февруари 13, 2020, 01:23:04 am »
източник на въпросните звуци се оказа ТЕЦ-а близо до нас, край на мистерията ))
9
Мултимедия / Re: Философски филми
« Последна публикация от paci1 - Февруари 12, 2020, 12:12:00 pm »
Като стана дума за филми, вчера гледах запис на интервю по бтв на соломон паси, където без капчица срам и свян бе описан сценарият/причината за евентуална ТСВ.
Такава наглост за първи път срещам, и то насочена срещу собствените ни деца. В долното видео гледайте от 34 - тата минута нататък.

 
/>


За какво "намеква" пасито?
Ми примерно ако стане белята, отговорността няма да е на "военните", а нещо от сорта: Мба, те ваште деца са хакнали некоя база или военен сателит, и са си поиграли на война без да подозират че изстрелват истински ракети.
То даже има и цял филм направен от холивуд, със същите идеи вътре:

https://filmi7.com/filmi/10420-enders-game-igrata-na-endr-2013.htmlТая няма да я бъде! Войни на Земята няма,нямало е, и няма да има! Никога!
Казах!
10
Здравни конспирации / Коронавирус 2019nCoV
« Последна публикация от arktur - Февруари 11, 2020, 13:51:04 pm »
Как започна всичко? От къде се появи този вирус? Защо точно в Китай, където населението е толкова много и има всички условия да се стигне до пандемия. Не може човек да не се усъмни в случващото се, особено, когато постоянно се тръби по медиите как трябва да се намали човечеството и Земята нямала ресурси да поеме повече хора...
На този линк може да се следи разпространението на вируса, броят на заразените/излекувани/умряли, по държави и дати.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Военен екперимент за ново биологично оръжие или истински нов вирус, който е мутирал и се е самосъздал по някакъв еволюционен механизъм?
Страници: [1] 2 3 ... 10