Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Езотерика / Re: Оргонити и други биоенергийни хармонизатори
« Последна публикация от Питър - Май 19, 2018, 19:36:56 pm »
Аз нямам идея - бих я потърсил при Барон д-р Карл фон Райхенбах, вероятно е да има нещо от него в тая връзка.
Метаморфозата е едно много напредничаво занимание, от най-напредничавите за които съм чувал.
Поздравления !
2
Езотерика / Re: Оргонити и други биоенергийни хармонизатори
« Последна публикация от vasilisa212 - Май 18, 2018, 15:14:33 pm »
Здравейте,наистина форума позамря.Имам следен въпрос-магнита как действа на оргонита?
3
Религия / Re: Коя религия е най-праведна?
« Последна публикация от Skeptic - Май 11, 2018, 12:44:04 pm »
Според мен хубава религия няма, защото в основата на всички религии стоят разбирания на невежи първобитни хора. Но ако трябва да съдим за религиите по плодовете им - будизмът, като религиосно-философско учение е най-чист и нанесъл най-малко щети на човечеството.
4
Религия / Re: Съвременни тълкувания на Библейските пророчества
« Последна публикация от Skeptic - Май 11, 2018, 12:37:00 pm »
Не е зле човек да се порови малко в историята и да види как всъщност е била съставена библията. Казвам съставена умишлено. Когато човек проучи историята на този текст ще разбере, че в нея няма нищо божествено, а напротив - това е една гротеска от брутални първобитни актове и разбирания, хиляди фактологически грешки и противоречия, позамазани отгоре отгоре с малко жалък псевдо морал предимно в новия завет. Противоречията в този първобитен текст са толкова много, че да се говори за пророчества е нелепо. Добре, че човешкото общество водено от простички добродетели и съвсем прагматичен човешки морал е успяло да надмогне откровено злите и варварски примери за подражание в тази ужасна книга.
5
Книги / Re: Търся книги на Владимир Цонев
« Последна публикация от Tripchild - Април 29, 2018, 11:28:14 am »
намерих си ги

Здравей ,

Може ли попитам от къде и мога ли да си ги закупя?

Благодаря!
6
Езотерика / Re: Оргонити и други биоенергийни хармонизатори
« Последна публикация от Питър - Април 24, 2018, 21:52:54 pm »
Задълбочаването води до нови и нови чуденки - има бубини навити на дясно , има бубини навити на ляво , има медни или други сферички в мястото на спойката в съотношения най-различни 2:1 , 3 и повече от 3 към едно , има и такива при които спойката е още преди входа в 'тунела' на бубината ... напълно свободни съчинения. Общо взето добре дошли в джунглата - много приятна ситуация - изучаваме правило което го няма, както бил казал Конфуции - трудно е да хванеш черна кокошка в тъмна стая , особено ако кокошката не е в стаята. Лично ще му изпратя много здраве , само кокошката да е снесла ...
7
Здравни конспирации / Re: Забрана за продажба на Запери и сходни уреди.
« Последна публикация от ros57 - Април 18, 2018, 23:21:29 pm »
Форум, форум...
По темата не е писано от 2012-та, но сега през 2018-та тя е по-актуална от всякога...
Лицето Любомир Митов е изплувал от небитието и предлага лечение на всички болести, чрез панацеята си с пълна сила ето, тук:
https://www.zaper.info/
8
Езотерика / Re: Оргонити и други биоенергийни хармонизатори
« Последна публикация от Питър - Април 13, 2018, 10:02:50 am »
Позанимавах се на практика и се оказва има противоречие заложено в основите на един от хармонизаторите - тензор ринга. Няма как никой да не го е забелязал толкова време, въпреки това - тишина.
Можете да смените материала от мед на алуминий или сребро или друго - противоречието остава, можете да промените размера от "Свещен" на "Изгубен" или друг , противоречието остава. Можете да синхронизирате този размер с водородния атом като най-разпространен или каквото на вас ви харесва като дължина на вълна ... Все тая. Ъгъл на усукване , сечение на жило ... все тая.
Докато не смените броя на жилата - от две на три жила.
Не съм задълбавал кой е Слим Спърлинг и случайно ли ги прави тия неща или умишлено, но в първата ми още среща с него - и опааа....лянка
Темата ми изглежда умряла. Няма никой на пръв поглед ... това няма голямо значение , аз съм си тука   :)  Чао банда !   до скив
9
Новини и общи дискусии / Блогът на Nahuatl
« Последна публикация от Nahuatl - Март 24, 2018, 01:23:22 am »
Споделям ви блогът на Nahuatl, който иска да чете ;)

https://nahuatl-adventurer.blogspot.com.es/
10
Езотерика / Re: Оргонити и други биоенергийни хармонизатори
« Последна публикация от Питър - Март 17, 2018, 10:00:59 am »
Тензор ринг на балон с конец, закотвен над тополите би имал интересен ефект над пролетно есенните мъгли.
Другата пионерска идея е още по-изпращяла - алуминиев ринг полетял на крилата на китайски фенер високо в нощното небе ..
С какви пръстени опръстеняват птиците ? Май не са от тия.
Оргонит с пера от славей или чучулига, чуйте го само, пазя тишина защото нямам думи. Микро-тръбна биоструктура, а всъщност фанфар.

Един малко назадничав въпрос - как успявате да управлявате мислите, желанията, намеренията си ? Настроенията си ?
Когато този много сложен баланс се постига след дълги тренировки и се преминава изпит, имам впредвид авторката Елизабет Хайх и съдбата на главната й героинята в книгата "Посвещение". Идете в зоопарка, припомнете си лъва и помислете още малко.

Тия мисли ме налегнаха, като изчетах и другата още по-люта тема, поставена на вниманието ни от 'локомотива на революцията', любезния господин "Фар'-а.

Мисля, че моите черчевета хлопат не по-малко от неговите и на всички останали, но в някакъв личен ритъм който не се схожда по тия въпроси.

Надявам се аудиторията да е интелигентна и с чуство за хумор. На автора на темата му го признавам :), истински Уинър.  Гепи 5 ! Когато преди много години срещнах тия 'неща' в книгите на Друнвало ми се струваха далечни и непостижими , ти ги сложи на масата пред мен. И от мен благодарности !
На добър час на всички ... аз също поемам нататък.

Пролет иде , бяла , над тополите   :)
Страници: [1] 2 3 ... 10