Последни публикации

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Много ви благодаря за мненията, защото всичките са верни!  :)

И е Божа работа, а не на политически формации, които формират временно "Изхода" си. ( Политическите формации се ползват до време)

Прочетох тази глупост днес и тъпотия в един форум и реших тук да отговоря !

цитат:
Цитат
Напоследък си мисля, че контролът не е крайната цел, а средство, за да се предотврати тотален хаос в резултат на свръхнаселението и борбата за ограничените ресурси и свръх население.

Няма такова нещо, като ограничени ресурси , а има незнание как да ги извлечеш от Земята!

Няма и свръхнаселение на ЗЕМЯТА !

И точно  това невежество oт страна на човека за Земята и планетата, цели Дигиталното  управление именно  на ресурсите и човека :XXX:


22
Това би довело до още повече цензура .
Може и да доведе и до края на интернет неутралността.
23
Наука / Re: Всичко за ЛУНАТА - снимки, мисии, хипотези, конспирации!
« Последна публикация от Tusken - Юни 16, 2020, 18:29:17 pm »
Според легендите луната е докарана от другаде и преди това е нямало луна.
Да не забравяме и защо НАСА не ходи там.На луната са наблюдавани избледнявания и светлини.
Пространствения ясновидец Инго Суон разказва че е виждал същества на Луната.
И рисунките на астронавтите на стъклени градове и кули и също снимки.
24
Добро предложение.Не че бойкотирам тази опция,но изобщо не ми е ясно как става,не можах да видя бутон за прикачване на файл...не се чувствам много умен,докато пиша това
25
(предлагам ти да прикачваш PDF файловете под поста, а не като линкове, щото тук си остават докато го има форума а линковете изчезват и след време народа ще се чеше по главата от къде да ги види:yes:
26
Уточнение относно предишния ми пост:

Изречението "Ако не стигнеш дотам,не си се занимавал/а с истинско самопознание..."
В края му употребих думата с "ч",която се води "нецензурна" и ако някому се е сторила груба - извинете.
По-"цензурни" са думите онанизъм и мастурбация;образно казано,става въпрос за сурогатно,самозалъгващо преживяване,неавтентичен заместител.

Това изречение не е заяждане с теб,Норис,а го казвам на всеки читател,който би могъл да допусне,че в някаква степен може да е валидно и за него.То е валидно и за мен също.
Точно това открих - вътрешна мастурбация,когато се вгледах навътре,дирейки отговор на въпроса защо,аджеба, така ме привлича(ше) концепцията за "Висш Аз".
И след известен период на "спазми" я "повърнах",като нещо чуждо и натравящо.
.....
Получи се леко "процеждане" от назряващата ми тема "Его,Сатанизъм и Духовност";нещо като малък анонс.
27
От Глава 6:

"Тъй като тоталитаризмът е по същество социалното проявление на психологически феномен, принадлежащ на всяка личност, той може най-добре да бъде разбран по отношение на човешките сили, които го създават, подпомагат и увековечават. Човекът има две лица; той иска да расте към зрялост и свобода и въпреки това примитивното дете в неговото  несъзнавано копнее за по-пълна защита1 и безотговорност. Неговото зряло аз се научава как да се справя с ограниченията и фрустрациите в ежедневието, но в същото време детето в него копнее да ги нападне, да ги бие,
да ги унищожи - независимо дали са предмети или хора."
[Или нелицеприятното осъзнаване на собствения страх от свободата,защото тя предполага излизане „на окрито“ извън психологическата „утроба“. ]

(1).В психологическото „womb state“ (утробно състояние),което е „убежище“ от стреса на личната отговорност към себе си.
Това убежище е щедро предоставяно не само от политически „лидери“,но и от екзотеричните гурувци.
Който се занимава с истинска езотерика,ще стигне до „място“,което е стресиращо,меко казано.Толкова,че част от психиката го изключва,точно както амнезийната бариера „изключва“ спомена за непоносима травма.Защото е травматично да осъзнаеш собствения си страх от свободата.Това е „мястото“,до което се стига при истинското самоопознаване.
Ако не стигнеш дотам,не си се занимавал/а с истинско самопознание,а с инфантилен,претенциозен его-чикиджилък.

Най-опасното искушение на „Сатана“ е ,че предлага удобството на робството като убежище.

И това е стара информация,по-стара от Библията.
*****

28
Хомър, исках да кажа, че информацията, която даваш е много стара и повече от нейните съзидатели вече не са всред живите, което обаче не опровергава факта, че и от някъде другаде нямат намеса плановете им на астрално ниво.
И е така докато могат, и намерят съмишленици, които откриват именно на базата " изнасилване на ума ".
Предоставят ти дадена информация, чрез която да свалиш вибрацията си, разсъждавайки върху нея с разума си и те закотвят на тази честота.
 А този Колуман, който ми даваш за пример , сътрудник на британските служби  и бивш американски публицист автор  и на  книгата за комитетът 300 на йерархията,  също е починал 1992 г....
Провокира ме и онзи център  за изследване на СИИ с ръководителя му Уилис Хармън ( т.е. цитата,  който дадох от постовете ти), а той именно е и възпитаник на Станфорд Университета, от където пък  произлязъл някакъв си дъщерен институт. ( станфорд)..." Промяна на образите на човечеството "...свързан отново с Тависток и Англия и плановете им на Балканите....изобщо за хората на Земята.
Тия 300 на йерархията са нищо.... :D 
Запознай се с двамата, които действат в момента на Земята и  с плановете им и тогава ще можем да водим истинска дискусия, която не е желана от много сили.
А и другата  истината е че щях да ти напиша нещо, свързано с изненадите, които очаква британската корона и страната на неограничените възможности на злото, но реших да се въздържа от коментари на този етап.
И, че Балканите ще останат .

 :hi:
30
Норис,

Относно твоето "Стига манипулира!".

Това са твърдения на Коулман.Аз няма как да проверя дали всичко писано от него е вярно.
Представям информация,която ми е интересна,за да бъде дискутирана,ако има желаещи.И в рамките на форумна дискусия,всяка информация може да бъде оспорвана или дори оборвана,ако някой се чувства достатъчно компетентен.Така че,ако мислиш че можеш да участваш със съдържателна критика - заповядай.
.....
Относно това,че: "Ние живеем на Балканите и Станфорд университета и  САЩ не са политика на Балканите!!".

Балканите са зона от интерес за политиката на САЩ.А темата е за Станфордския Институт,а не за Станфордския Университет.
Но след като споменаваш Университета,ето,ограмоти се малко:Някои от партньорите или донори на ЦЛС са организации,някои от които са разглеждани в книгите на Коулман,например Корпорация Ранд.Който иска,може да чете Коулман и да разглежда страниците за партньори на ЦЛС.Може да намери интересни връзки,но всичко е публично достъпно,не значи непременно,че има някаква зловеща конспирация.Може мистър Коулман да е злобен фрустриран клеветник.Личното ми мнение е,че не е,но може и да греша.
.....

А сега,ако нямаш нищо против,а дори и да имаш,ще продължа с необосновано параноичните си конспиративни манипулации.
*****

Продължение на материала за доклада на СИИ, "Промяна на образите на човека",от книгата на Дж.Коулман "Комитет 300":

"Докладът от 319 стр. е написан от 14 специалисти по нови науки под ръководството на Тависток и 23 висши контрольори,включително Б.Ф.Скинър,Маргарет Мийд,Ървин Ласло и сър Джефри Викърс,високопоставен офицер от МИ-6.Следва да се напомни,че неговият зет,сър Питър Викърс-Хол е член-основател на т.нар. „Фонд на наследството“ (Heritage Foundation).Повечето от 3000 страници „препоръки“, дадени от администрацията на Рейгън през януари 1981 г., се основават на материали, взети от програмата на Уилис Хармaн „Промяна на образите на човека“.

Имах привилегията да получа копие от доклада „Промяна на образите на човека“ от свой колега-разузнавач,пет дни след като докладът бе приет от правителството на САЩ.Това,което прочетох ме шокира,защото разбрах,че гледам програма за бъдещето на Америка,която не прилича на нищо,познато досега.Нацията трябва да бъде програмирана за промяна и трябва дотолкова да свикне с планираните промени,че тези наистина дълбоки изменения да  бъдат едва забележими.Ние така стремително се носим надолу,от времето на написване на „Съзаклятието на Водолея“ (The Aquarian Conspiracy - книжното заглавие на техническата работа на Хармън),че днес разводите не предизвикват осъдително отношение,броят на самоубийствата стремително нараства и това почти никого не учудва,отклоненията от социалните норми и сексуалните извращения,споменаването на които се считаше за вулгарно в благоприличното общество,станаха обичайно явление и не предизвикват у никого особен протест.

Като нация не забелязахме,че програмата „Промяна на образите на човека“ коренно промени американския ни начин на живот.Бяхме потиснати от „Уотъргрйтския синдром“. Известно време бяхме шокирани и отчаяни да научим, че Никсън се оказа евтин мошеник, който разговаря с мафиотските приятели на Ърл Уорън в красивата къща, която те построиха за него в съседство с имението му. Когато прекалено много „бъдещи шокове“ и новинарски заглавия попадат в съзнанието ни, изпадаме в объркване; или по-скоро, огромният набор от избори, с които се сблъскваме всеки ден, ни обърква дотам,че вече не сме в състояние да направим правилния избор.

Най-лошото е, че след лавината от шокиращи факти за престъпления сред високопоставени служители и трагедията във войната във Виетнам, нашето общество, очевидно, вече не иска да знае истината. Тази реакция е описана подробно в работата на Уилис Харман. Накратко, американската нация реагира точно както е програмирано. Още по-лошото е, че не искаме да приемем истината, ние правим крачка напред: искаме правителството да ни  защити от истината.
(...)
Когато най-високото изборно длъжностно лице на страната открито поставя нормите на ООН над Конституцията на САЩ - нарушение,достойно за импийчмънт - болшинството възприема това като „нормално явление“.Когато висшето длъжностно лице започва война без обявяването ѝ от Конгреса (това бе усетено от медиите),ние отново го приемаме,вместо смело да погледнем истината в очите.
(...)
Нашата някога горда Република на Съединените Американски Щати се превърна в сборище на престъпни организации;историята показва,че те са признак за началото на тоталитаризма.Такава е арената на постоянните промени,на която се намира Америка в края на 1991г.Живеем в загниващо общество,програмирано на смърт - общество без бъдеще.Даже не трепнахме при новините за 4 милиона бездомни,нито за 30 милиона безработни,нито даже за 15 милиона убити бебета(при аборти).Те са „отпадък на ерата на водолея“.
Този заговор е толкова отвратителен,че сблъсквайки се с него,болшинството не признава съществуването му,рационализирайки събитията с това,че „времената се менят...“
(...)
Степента на натиск върху обществото с цел промяната му ще достигне своя пик през 1993г. и ще станем свидетели на сцени,по-рано считани за невъзможни.Зашеметена,Америка ще реагира,но много слабо.Не ни тревожи и последната заплаха за нашата свобода - личните компютърни карти.Идеите на книгата „Промяна на образите на човека“ на Уилис Харман са твърде сложни за разбиране от болшинството,затова прибегнаха до услугите на Мерилин Фергюсън1,за да ги направят по-разбираеми.

1. https://ia801305.us.archive.org/32/items/The_Aquarian_Conspiracy/The%20Aquarian%20Conspiracy,%201981%20-%20Marilyn%20Ferguson.pdf


Всичко се случва по поръчка на Тависток и според плановете на „социолозите” на Станфорд. Времената не се променят - те биват променяни. Всички промени са предварително планирани и настъпват в резултат на внимателно изчислени действия. В началото се променяхме бавно, но сега скоростта на промяната се увеличава. Съединените щати се трансформират от „една нация под Бог“ в многоезичен конгломерат  под различни богове.

Америка днес може да се сравни с войник,изведнъж заспал насред полесражението.Ние,американците,просто заспахме и позволихме да ни вкарат в апатия,предизвикана от прекомерните възможности за избор.Тези промени трансформират окръжаващата ни среда,лишават ни от воля за съпротива - ставаме вяли,апатични и в края на краищата заспиваме в разгара на битката.
Има технически термин за това състояние - „дълбоко проникващо продължително напрежение“.Изкуството за оказване на влияние върху големи групи хора по този метод е разработено от Тавистокския институт и дъщерните му организации в САЩ:Станфордския Изследователски Институт,Корпорация „Ранд“ и поне още 150 изследователски учреждения в САЩ.

Д-р Курт Левин - ученият,разработил тези дяволски способи за водене на война - накара средния американски патриот да си загуби ума по повод на различните теории на конспирацията,пораждайки в него чувство на неувереност,опасност,самота и даже страх.Тези настроения се пораждат в него според това,как той се опитва да търси,но никак не успява да открие причината за упадъка и разложението,предизвикани от концепцията „Промяна на образите на човека“.Той не може да разпознае,още повече - да противостои на социалните,моралните,икономическите и политическите промени,които той счита за нежелателни и недопустими,но които въпреки това стават все по-интензивни."
*****

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10