Това за вибрацията на звука е много правилно и много важно, но ще пиша отделен пост. Радвам се, че го разбираш. Има значение как се наричат духовните учители, но има голяма разлика между земните им наименования и космическите наименования. Ние можем само да гадаем, тъй като четем литература, а тя е манипулируема. Важното е да насочваме своята мисъл-форма към правилното място и на правилната честота. Не мисля, че трябва да ти е тясно на планетата. Знам, че хората, които търсят, виждат и осъзнават правилният път са малко. На мен също ми е болно и се чувствам зле, когато виждам майа-та по улиците... Но щом сме на тази планета, означава, че именно тук ни е мястото и именно толкова сме дорасли и затова заслужаваме. Трябва да се реализираме духовно именно тук, не някъде другаде... Има хора, които са на правилният път. Събираме се тук, обменяме енерго-информационен поток. Трябва да помагаме на тези, на които можем. На скептиците, трябва да се опитваме да помагаме и ако не става, трябва да отминем с усмивка и добри чувства.