Автор Тема: Протести на Новолуние, в началото на Китайската нова година  (Прочетена 2009 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен emo_G

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 55
 Протестите срещу електроразпределителните дружества, които се състояха из цялата страна на 10.02, съвпаднаха с едно интересно астрологично събитие: Новолуние в знака Водолей и началото на Китайската нова година.

Според астролози:

На 10.02.2013 настъпва китайската нова година. В 9:19:57 същия ден е новолунието във Водолей.
По това време на хоризонта на нашите географски ширини изгрява Уран в знака Овен, а Луната и Слънцето се сливат в алхимична йерогамия в 11-ия дом на хороскопа на новолунието.
През следващия месец (а може би и година, имайки предвид новата година по източния календар) имаме шанс да подчиним желанията си на по-висши цели, на онези стъпки, помисли и действия, които ще донесат добро и благоденствие на общността и глобалното ни семейството – доколкото собствената ни широта позволява.

Уран ни освобождава от оковите на старите модели, нагласи и навици. Ако желаете да промените живота си, сега е моментът да яхнете вълната и да обърнете радикално посоката. Бъдете смели, бъдете дръзки, бъдете воини и амазонки. Бъдете откриватели и сърфирайте из пространството на варианти, докато не откриете варианта на живот, който най-чисто пасва на същността ви в момента.

Според мен горното събитие е плод на едно случайно "съвпадение". Познанията ми по астрология са доста ограничени. Не съм търсил специално връзка на което и да е от събитията с нещо по-специално. Факт е обаче, че желанието на Българския народ за промяна съвпадна (случайно или не?) с подходящи за това събития в астрологичен аспект. Дали се дължи на навлизането на човечеството в новата ера на светлина? Не знам...

Оставям на коментарите ви по-задълбочения анализ по темата.  :hi:


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27