Четете много внимателно сега.
Последното нещо, което ви касае е какви са причините за банването на някого. Насочете енергията си в стил "да спасим света и хората", към нещо по-градивно от това да изпадате в екзистенциални терзания от липсата на някого. Който е много загрижен ще дам e-mail на въпросния човек да си пишете на ICQ, ако много ви липсва.
но яснотата (поне) в този форум изисква причини за забрана за достъпа на някой да бъдат излагани пред всички.
Абсурдна позиция. Как си представяш тема, в която се излагат причините за бана на някого? До 1 седмица, това ще стане най-обемната тема във форума. Ще има 300 различни мнения "за" и "против", което в крайна сметка е отклоняване на вниманието от истинските теми тук. Точно това много ме дразни - търсенето на интрижка, на колизии, на препирни. Ще стане невероятно клюкарска работа. Като в същото време единствените причини могат да бъдат нарушение на някое от правилата на форума. Който иска да знае причините да си ги прочете отново, няма да ви навреди.
Касаят всички потребители, защото от два дни участници се обръщат към него с въпроси без да са наясно, че няма да им отговори. Пример: Косев, Танграта и Блу стар. Има и други. Правят си труда хората да пишат въпроси, но на вятъра...
Поставям въпроса не да се заяждам, а повече яснота да има тук. Решил си-изгонил си го, но само ти и тези, които имат достъп до базата с данни знаят. Другите да го д....т.
Същото мнение, същия отговор. И тъй като отдавна съм поел ролята на "лошия" в тоя форум, ще отговоря и на теб подобаващо.
Вариантът е да се създаде тема, която да се актуализира с новите баннати потребители. Ако се направи това обаче,
абсолютно съм сигурен, че в един красив момент, ще се появи друг многознайко, който ще извади свои собствени морални доводи, защо подобен тип тема е оскърбяваща и нарушаваща личното пространство на хората. Лично ще направя
Гален модератор на подобна тема, ако се захване да обяснява позицията си всеки път, както аз го правя. А обяснения не дължа на никого.
Не съм виждал форум, в който администратор да се обяснява на някой, защо е баннал еди кой си. Направо съм изумен с какви неща се терзаете бе хора...
Ще ви кажа какво всъщност ви дразни. Дразни ви това, че тук има правила, които се спазват. Дразни ви това, че ми пука и нямам скрупули. Дразни ви това, че не можете да пишете каквото си искате, както в all.bg без това да има последствия. Дразни ви това, че решението се взима от някой и вие нищо не можете да направите по въпроса. Само че абсолютно същите условия ги имате и на вашето работно място. Остава въпроса - защо там не правите парчета на шефа си за същите неща, а тук да? Ще ви кажа защо. Защото тук не ви плащат. А това нали знаете какви ви прави?
Тук има правила. Сверяването на моралния часовник от хората, които се грижат за това място, с тези правила, е начина по който нещата се случват тук. Точно това поддържа (макар и мнооооого падналото) ниво на този форум и го превръща в единственото кадърно и сериозно място за тези тематики в бг пространството.
Решенията се взимат от хора. Не от машини. Нямаме софтуер за това. В този ред на мисли решенията са субективни,
но това не ги прави несправедливи. Държа да се знае.