Форум за конспирации, уфология и мистика.

Специални категории => Мнения, препоръки и въпроси => Темата е започната от: kossev в Октомври 11, 2008, 17:58:12 pm

Титла: Предложение
Публикувано от: kossev в Октомври 11, 2008, 17:58:12 pm
Забелязах,че мненията в темите се подреждат "в началото най-старите"
Много е неудобно.не е ли по-добре в началото да излизат последните мнения?

Поне при мен всички линкове към мнения и теми във форума препращат към началната страница.Дори и с copy/paste  се получава същото.

търсачката явно търси само в текстовете на темите.Потребители не намира
Титла: Re:предложение
Публикувано от: Гален в Януари 24, 2010, 12:57:23 pm
Имам предложение към екипа, който ръководи сайта.
Вземете измислете някакъв вариант потребителете да знаят кой е изгонен от форума и не може да пише вече. Тъпо е да се коментират потребители или да им се задават въпроси и те да не могат да се защитят или да отговорят на зададения им въпрос.
Пресен е примерът с Meander. Изгонен е, но продължава да се коментира неговата личност или да му се задават въпроси. Аз, ако не разбрах по друг начин... щях да си мисля, че временно е ангажиран и затова го няма на линия.
Добре е да има "Листа на изгонените" в, която да се казва кой и защо е изгонен.

П.п. Имате власт да гоните, но наблюдавам, че някой злоупотребяват с нея. Изпитал съм го лично на моята гърбина...

Живи и здрави  :hi:
Титла: Re:предложение
Публикувано от: Max в Януари 24, 2010, 18:14:32 pm
Пресен е примерът с Meander. Изгонен е
П.п. Имате власт да гоните, но наблюдавам, че някой злоупотребяват с нея. Изпитал съм го лично на моята гърбина...

Защо???
Какво значи изгонен?
Защо хората трябва да бъдат изгонвани?
Кой го е изгонил?
Да се знаят аргументите!


Това със злоупотребата с власт наистина е много дразнещо!
Преди да вилнеете със сопата, поставяйте се на мястото на другия, за да не се чудите после на гневни реакции!
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: outlawzzz в Януари 24, 2010, 19:22:24 pm
Айде малко по-леко с исканията и претенциите. Админите са направили достатъчно за тоя форум, и са имали повече от нужното тъпрение, така че щом някои е изгонен, значи е имало за какво! Тук хора не се гонят "ей така". Конкретно за тоя пич, ако аз бях админ, щях да съм го изгонил отдавна.
А й в крайна сметка ако не ти харесва, има и други форуми!
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Max в Януари 24, 2010, 19:27:25 pm
Имаш същия досаден навик като изгонения да отговаряш на въпроси, които не са адресирани до теб.
Щом питам, значи имам причина.Има тук един чичко с голяма сопа, визирам Блек.
Към другите никога не съм имал претенции.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: H. в Януари 24, 2010, 19:31:43 pm
Аз го баннах. Аргументите са написани в бан лога и той си ги е видял. Не виждам с какво касаят теб или когото и да е било.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: outlawzzz в Януари 24, 2010, 19:36:52 pm
Щом си имаш причини, пиши на ЛС на админите и това е. Ако желаят ше ти кажат защо е баннат, ако не - значи не е твоя работа както казва Н.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Amrita в Януари 24, 2010, 20:15:15 pm
Аз го баннах. Аргументите са написани в бан лога и той си ги е видял. Не виждам с какво касаят теб или когото и да е било.

касаят всички, струва ми се, защото постовете са публични и се предполага да са прочетени. Иначе, ако двамата си пишете помежду си, може и да се баннвате, колкото искате, но яснотата (поне) в този форум изисква причини за забрана за достъпа на някой да бъдат излагани пред всички.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Гален в Януари 24, 2010, 20:27:42 pm
Аз го баннах. Аргументите са написани в бан лога и той си ги е видял. Не виждам с какво касаят теб или когото и да е било.

Касаят всички потребители, защото от два дни участници се обръщат към него с въпроси без да са наясно, че няма да им отговори. Пример: Косев, Танграта и Блу стар. Има и други. Правят си труда хората да пишат въпроси, но на вятъра...

Поставям въпроса не да се заяждам, а повече яснота да има тук. Решил си-изгонил си го, но само ти и тези, които имат достъп до базата с данни знаят. Другите да го д....т.

И защо го изгони? Внасяше свежест с повечето си мнения човечеца. И основно се опитваше да приземи някои потребители дето са се разхвърчали в облаците.


Живи и здрави.   :hi:

п.п. Мнението ми се припокрива с това на Amrita, но няма да го коригирам бях вече го написал.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: H. в Януари 24, 2010, 21:36:03 pm
Четете много внимателно сега.
Последното нещо, което ви касае е какви са причините за банването на някого. Насочете енергията си в стил "да спасим света и хората", към нещо по-градивно от това да изпадате в екзистенциални терзания от липсата на някого. Който е много загрижен ще дам e-mail на въпросния човек да си пишете на ICQ, ако много ви липсва.

Цитат
но яснотата (поне) в този форум изисква причини за забрана за достъпа на някой да бъдат излагани пред всички.

Абсурдна позиция. Как си представяш тема, в която се излагат причините за бана на някого? До 1 седмица, това ще стане най-обемната тема във форума. Ще има 300 различни мнения "за" и "против", което в крайна сметка е отклоняване на вниманието от истинските теми тук. Точно това много ме дразни - търсенето на интрижка, на колизии, на препирни. Ще стане невероятно клюкарска работа. Като в същото време единствените причини могат да бъдат нарушение на някое от правилата на форума. Който иска да знае причините да си ги прочете отново, няма да ви навреди.

Касаят всички потребители, защото от два дни участници се обръщат към него с въпроси без да са наясно, че няма да им отговори. Пример: Косев, Танграта и Блу стар. Има и други. Правят си труда хората да пишат въпроси, но на вятъра...

Поставям въпроса не да се заяждам, а повече яснота да има тук. Решил си-изгонил си го, но само ти и тези, които имат достъп до базата с данни знаят. Другите да го д....т.

Същото мнение, същия отговор. И тъй като отдавна съм поел ролята на "лошия" в тоя форум, ще отговоря и на теб подобаващо.
Вариантът е да се създаде тема, която да се актуализира с новите баннати потребители. Ако се направи това обаче, абсолютно съм сигурен, че в един красив момент, ще се появи друг многознайко, който ще извади свои собствени морални доводи, защо подобен тип тема е оскърбяваща и нарушаваща личното пространство на хората. Лично ще направя Гален модератор на подобна тема, ако се захване да обяснява позицията си всеки път, както аз го правя. А обяснения не дължа на никого.
Не съм виждал форум, в който администратор да се обяснява на някой, защо е баннал еди кой си. Направо съм изумен с какви неща се терзаете бе хора...

Ще ви кажа какво всъщност ви дразни. Дразни ви това, че тук има правила, които се спазват. Дразни ви това, че ми пука и нямам скрупули. Дразни ви това, че не можете да пишете каквото си искате, както в all.bg без това да има последствия. Дразни ви това, че решението се взима от някой и вие нищо не можете да направите по въпроса. Само че абсолютно същите условия ги имате и на вашето работно място. Остава въпроса - защо там не правите парчета на шефа си за същите неща, а тук да? Ще ви кажа защо. Защото тук не ви плащат. А това нали знаете какви ви прави?
Тук има правила. Сверяването на моралния часовник от хората, които се грижат за това място, с тези правила, е начина по който нещата се случват тук. Точно това поддържа (макар и мнооооого падналото) ниво на този форум и го превръща в единственото кадърно и сериозно място за тези тематики в бг пространството.
Решенията се взимат от хора. Не от машини. Нямаме софтуер за това. В този ред на мисли решенията са субективни, но това не ги прави несправедливи. Държа да се знае.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Max в Януари 24, 2010, 22:00:47 pm
Хоръс, уважавам те за умението ти да общуваш с потребителите на форума.Така изразено звучи напълно приемливо.За да не се чудиш обаче защо  сме се загрижили, че добавя още една причина, лично моя.Понеже не съм видял поста, който е предизвикал банването си зададох въпроса "Няма ли да ми се случи и на мен". Знае ли човек кога кой кога и как ще изтълкува думите му и в какво настроение ще бъде.Прав си за субективността, няма как да е иначе, но докато ти се ръководиш от разумни аргументи, някои го правят просто защото могат.
Искам  да благодаря на теб, Alien и Eon.Каквото и да правите, го правите човешки.

Ами да се върнем към конспирациите :)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Amrita в Януари 24, 2010, 22:33:56 pm
Цитат
Последното нещо, което ви касае е какви са причините за банването на някого.

Какво ме "касае" или не, определено мога да реша аз. Дори и фактът, че пиша в този форум, администриран, модериран и т.н. от някой, означава също, че имам и право на достъп до информация за вземане на решения относно отстраняване на някой, като част от цялата идея в основата на този сайт (в това число и тези, на които се разрешава да пишат тук). И не говорим за хабене на енергия (много повече щеше да е спестена при едно елементарно информативно изречение с мотивите, отколкото с това, което правим в момента. И не става дума за конкретен потребител (нито за лични разговори с него), а за всички нас, в края на краищата, защото ако на някой модератор му скимне, може да банне, който реши, а какви са мотивите за 'добро поведение" тук, така и не ни казвате.
Нека да има и такива теми с обсъждания - едни ще пишат там, други -не, но поне ще го има удовлетворението, че информацията е поднесена, а не скрита. А  нали уж тук си говорим за прозрачност?!
Много обобщаващо се изказвваш, сякаш едва ли не познаваш живота и битието на всички. От къде знаеш, дали аз работя или не и как се държа с "по-висшестоящи", ако ги имам?! И как така реши, че имаме проблем с правилата, може би имаме проблем с някои от тях и начина на прилагането им?!
Репликата за това, че си в образа на "Лошия", дори написана с шеговит тон ми звучи крайно несериозно. Не пишем във форума, за да си играем на роли, струва ми се, а защото искаме да научим, изразим и/или обсъдим нещо. Всеки го прави, според, както може. Фрапиращи случаи на неадекватно поведение са безспорни, но дори и тогава дори само УВАЖЕНИЕТО към тези, които следим този форум, предполага, че трябва да знаем за това, че някой е изхвърлен и защо това е решено.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 24, 2010, 23:29:26 pm
Щом питам, значи имам причина.Има тук един чичко с голяма сопа, визирам Блек.
Към другите никога не съм имал претенции.
НеУважаеми Raven, тържествено Ви обещавам, следващият път, когато клеветнически споменете името ми, да се опитам да заслужа отправените обвинения. :---

И тъй като темата е ПРЕДЛОЖЕНИЯ, да Ви предложа на всички недоволни (за пореден път) или да спрете с интригите и да си ползвате форума по предназначение, или да си намерите (направите) друг такъв.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Unlock_the_Light в Януари 24, 2010, 23:33:43 pm
Не съм виждал форум, в който администратор да се обяснява на някой, защо е баннал еди кой си. Направо съм изумен с какви неща се терзаете бе хора...

Ще ви кажа какво всъщност ви дразни. Дразни ви това, че тук има правила, които се спазват. Дразни ви това, че ми пука и нямам скрупули. Дразни ви това, че не можете да пишете каквото си искате, както в all.bg без това да има последствия. Дразни ви това, че решението се взима от някой и вие нищо не можете да направите по въпроса. Само че абсолютно същите условия ги имате и на вашето работно място. Остава въпроса - защо там не правите парчета на шефа си за същите неща, а тук да? Ще ви кажа защо. Защото тук не ви плащат. А това нали знаете какви ви прави?
Тук има правила. Сверяването на моралния часовник от хората, които се грижат за това място, с тези правила, е начина по който нещата се случват тук. Точно това поддържа (макар и мнооооого падналото) ниво на този форум и го превръща в единственото кадърно и сериозно място за тези тематики в бг пространството.
Решенията се взимат от хора. Не от машини. Нямаме софтуер за това. В този ред на мисли решенията са субективни, но това не ги прави несправедливи. Държа да се знае.

Алелуя! Напълно съгласен. В този форум хора всякакви, все с претенции, все недоволни .Такива, на които не може да им се угоди. Дори те самите не могат да си угодят ако им се предостави такава възможност. Прав е Н. като пише, че само "търсенето на интрижка, на колизии, на препирни" вълнува някои хора. Какъвто и да е случая, на който не му харесва да хваща пътя. Или иначе казано- "The Xnet way or the highway!"
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Amrita в Януари 25, 2010, 00:10:23 am
НеУважаеми Raven, тържествено Ви обещавам, следващият път, когато клеветнически споменете името ми, да се опитам да заслужа отправените обвинения. :---

И тъй като темата е ПРЕДЛОЖЕНИЯ, да Ви предложа на всички недоволни (за пореден път) или да спрете с интригите и да си ползвате форума по предназначение, или да си намерите (направите) друг такъв.

Недоволните са интриганти (за пореден път) така ли да разбирам "логиката' ти? т.е. двете вървят задължително в комплект или има и недоволни, които не са интриганти, и не за пореден път?
Благодаря за предложението (като представител на горните, неясно дали интриганти, недоволни или всичко заедно, за пореден или непореден път).

Понеже виждам, че лесно раздаваш предложения и аз да ти направя едно (но не от името на гореизоброените с неизяснен статут: интригантстващи недоволни за поредн път или точно обратно и не в тази последователност), преди да седнеш да предлагаш нещо на друг (без изрично да ти го е поискал), запознай се с базите на българската граматика, според която 2 л., мн. ч. не се изписва с главна буква при употребата му на "обръщение", такова е възможно, когато се обръщаме към един субект, а както виждам, ти визираш немалка численост недоволни интриганти.
Позволих си офф топик-а, защото бих искала да обърна внимание на един момент, който лесно бива забравян - лесно се дават напътствия, но преди това, следва да се замислим, от каква позиция и какви качества демонстрираме, когато си позволяваме подобно поведение.
Алелуя или не (по Unlock_the_Light), но повече гласове са по-ценни, отколкото всички, които пригласят едно и също и накрая губят идентичността си, да не казвам пък за случаите, когато решават да пригласят на един и збаравят за себе си!
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: H. в Януари 25, 2010, 00:17:07 am
Какво ме "касае" или не, определено мога да реша аз. Дори и фактът, че пиша в този форум, администриран, модериран и т.н. от някой, означава също, че имам и право на достъп до информация за вземане на решения относно отстраняване на някой, като част от цялата идея в основата на този сайт (в това число и тези, на които се разрешава да пишат тук).

Хахахахахахаахаха!!! Не, заблудила си се. Това не е твоето място явно, объркала си форума и концепцията, очевидно е.

И не говорим за хабене на енергия (много повече щеше да е спестена при едно елементарно информативно изречение с мотивите, отколкото с това, което правим в момента. И не става дума за конкретен потребител (нито за лични разговори с него), а за всички нас, в края на краищата, защото ако на някой модератор му скимне, може да банне, който реши, а какви са мотивите за 'добро поведение" тук, така и не ни казвате.

Мотивите за добро поведение са изложени в правилата. Ти изобщо прочете ли поста ми? А правилата чела ли си? Досега да си имала проблеми с някого? Не? То е защото не е имало причина, а не защото просто си симпатична на всички.
Такива модератори и администратори, които да банват и трият, просто защото имат лош ден, тук няма. Не давам 5 пари дали вярваш в това или не, нито смятам да ти предоставя удостоверение заверено от нотариус.

Нека да има и такива теми с обсъждания - едни ще пишат там, други -не, но поне ще го има удовлетворението, че информацията е поднесена, а не скрита. А  нали уж тук си говорим за прозрачност?!

Не, просто падам от стола... За каква прозрачност става дума тук, все едно става дума за досиетата на ДС. Това е ФОРУМ. Не се взимайте прекалено насериозно, моля ви! Не разбирам защо е нужно толкова много да се вживявате, честно! В нито един форум по света не съществува подобна практика. Всяко едно такова решение е субективно, но винаги е взимано спрямо основните правила на форума! А те са налице! Винаги се притеглят плюсовете и минусите и се стига до извод. Винаги ще има недоволни - няма как всички да са доволни от дадено действие. Но така е с всичко по света. Цялата ти постновка изхожда от презумпцията, че някой има лично отношение и раздава "справедливост" на собствен акъл. Което е невероятно жалко твърдение.

Много обобщаващо се изказвваш, сякаш едва ли не познаваш живота и битието на всички. От къде знаеш, дали аз работя или не и как се държа с "по-висшестоящи", ако ги имам?! И как така реши, че имаме проблем с правилата, може би имаме проблем с някои от тях и начина на прилагането им?!

Имаш ли шеф или не? (отговори сама на себе си, мен не ме интересува.)
Имаш ли гореописаното държание или не? (__||__)
Ако да, кви ми ги дрънкаш?
Ако не, продължавай нататък и давай по-полечка. Все пак никъде в пасажа който ми цитираш не съм отправил лично обръщение към теб, нали? Потвърждавам и че не съм мислил за теб докато съм го писал. Да коментриам оттук нататък за мен е излишно.

Репликата за това, че си в образа на "Лошия", дори написана с шеговит тон ми звучи крайно несериозно. Не пишем във форума, за да си играем на роли, струва ми се, а защото искаме да научим, изразим и/или обсъдим нещо. Всеки го прави, според, както може.

Не съм го писал в шеговит тон. Знам, че дразня и не съм приятен на много хора тук. Това е проверен факт. Дали на теб ти звучи несериозно е нещо, което не ме касае лично.
Прекрасно знам, че не сме тук, за да влизаме в роли, макар ти да играеш точно такава в момента по моя преценка (която съм сигурен, че ти е също така безразлична като твоята към мен). Доста от хората тук живеят и се движат през живота си по начин крайно различен от този, за който говорят в хнет. Това го казвам от опит и много контакти. Тъй че роли, колкото и да е жалко - винаги има. Аз винаги съм бил и ще продължавам да бъда естествен и винаги ще казвам това, което мисля, без значение чии чувства наранявам и без да се съобразявам на кого ще се хареса моето мнение и на кого не. Всичко друго за мен е немислимо.

дори само УВАЖЕНИЕТО към тези, които следим този форум, предполага, че трябва да знаем за това, че някой е изхвърлен и защо това е решено.

Това е личното ти мнение и нещо, което ти "предполагаш". Не универсализирай позицията си на потребител. След 5 години и десетки баннати хора, това е първото повдигане на този абсурден (за мен) въпрос. Това е първата интерпретация, че не знаейки причините за бана на някой, трети ще се почувства лично ангажиран и засегнат.
Никъде не сте подписвали договор, в който да се упоменава, че бидейки член на хнет, вие участвате в решенията взимани от екипа; никъде не се упоменава, че това ще бъде "демокрация". Xnetbg не е организация от социален тип, нито обществена структура. Потребителите могат да избират дизайна на сайта, тематиката и други неща, които са в същността на форума. За тези неща периодично се правят анкети и се изискват мнения. За останалото си има екип, който се е доказал във времето като сериозен и конкретно ангажиран. Всеки показал ангажираност, в някакъв момент бива канен да се присъедини към екипа. Подобен тип структури могат да се открият навсякъде в заобикалящият те свят. Крайно ми е любопитно дали към всяка една от тях реакцията ти е същата.

И като завършек на всичко това (защото не смятам да отговарям повече на твои постове) ще се опитам да направя аналогия, за да разбереш абсурдността на нещата.
Идвам аз до теб на улицата (без да те познавам) и започвам да те разпитвам за някакви неща за твои близки и т.н. Например защо сестра ти са я уволнили или нещо такова. Навярно ще си помислиш какво ме касае всичко това? Това са отношения между работодателя на сестра ти и нея. Не са дори твоя работа, ако се замислиш, камо ли моя. И единственият ми аргумент в моя защита, за задаването на този въпрос, е че и двамата живеем в Добрич, т.е. - обитаваме едно и също пространство. Ебаси логиката, честно!

Правилата са публични и важат за всички. Те са единствен коректив при дадено решение. Това е нещо, за чието разбиране се изисква минимален интелект. На всяко едно място има такива правила. Това е начина по който света ни функционира. Осъзнавам прекрасно, че това е част от проблема, но не виждам с какво конкретния случай ограничава свободата на потребителите.
Отидете в BILLA и започнете да уринирате в секцията при хляба, само защото това изразява индивидуалността ви. Ваш избор. Това не означава обаче че сте адекватни и това е най-подходящият начин да покажете какво мислите за супермаркетите. Надявам се съм бил по-ясен от преди. За приятен, знам че не съм бил, но не ми е цел.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Unlock_the_Light в Януари 25, 2010, 00:44:12 am
Алелуя или не (по Unlock_the_Light), но повече гласове са по-ценни, отколкото всички, които пригласят едно и също и накрая губят идентичността си, да не казвам пък за случаите, когато решават да пригласят на един и збаравят за себе си!

wow! хахахахах Уби ме направо. Благодаря за изказаното мнение. Все пак според мен да казваш това, което мислиш, че е правилно не е "пригласяне на едно и също". Виждам, че си доста ентусиазирана и недоволна от сегашното положение- решила си революция да правиш във форума. Дали не е защото в живота (истинския живот, не виртуалния) си неспособна на това? И си решила да се покажеш тук като  човек защитаващ свободата  и правото на потребителите да пишат във форума...

"фактът, че пиша в този форум, администриран, модериран и т.н. от някой, означава също, че имам и право на достъп до информация за вземане на решения относно отстраняване на някой"

И колкото и да не ти се харесва ти си прост Юзер не си админ , няма и да бъдеш, това представлява идеята на интернет форума като цяло.Не сульо и пульо да се бута и да налива акъл , кой как да си администрира форума. И пак казвам- на който не му изнася , да се изнася!!!!


П.С.
Цитат
Съгласни сте да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно


Съгласявала ли си се на тези условия при регистрацията на профила ти?????

Някъде да пише  "Администраторите дават обяснение за всеки коригиран пост и за всеки постоянно или временно изгонен потребител" ???????????


Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Max в Януари 25, 2010, 01:00:40 am
Unlock_the_Light, излишно беше.

Хоръс, няма ли да заключиш?
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 25, 2010, 01:05:35 am
Хоръс, няма ли да заключиш?
Raven, още си чакам ИЗВИНЕНИЕТО!!!
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Max в Януари 25, 2010, 01:35:50 am
Извинявай!
Убеден съм, че извън форума е приятно да се общува с теб.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Tangrata_ в Януари 25, 2010, 05:20:28 am
Чак сега разбирам, че meander е баннат. Май до мен последен стигат новините.
Ами и аз не съм забелязал да пише нищо чак толкова лошо човека. Но всичко се случва. Хора сме, и на всеки се случва да се разгорещи понякога.
Сега се сещам, че в някои форуми, когато се банне потребител, на аватара му пише "баннат" или нещо подобно.
На някои пише даже и срока. "за 3дни" и тн.
Щеше да е добре и тук да го има това, да знаем ако някой го няма.
Живи Здрави!
 :hi:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: konstantin2007 в Януари 25, 2010, 10:51:30 am
Еее,верно ли бан за meander?...E,сега ще е скучно.То верно,че малко се е смахнал човекът с проблемите му със жените,но пък пишеше и много яки неща!Определно ще ми е скучно без постовете му.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Trandev в Януари 25, 2010, 10:58:05 am
Ех, баси, пропуснал съм някви събития с някъв Меандер. ::)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Гален в Януари 25, 2010, 12:45:37 pm
H., писал си мненията си под негативни емоции и затова според мен не струват и грам... Излишно се пениш и не искаш да вникнеш в детайли на поставения въпрос.
Колкото до изгонването на meander, както казах аз по-горе, а и Танграта сподели:"Ами и аз не съм забелязал да пише нищо чак толкова лошо човека." Разбирам СИСТЕМНО да е нарушавал правилата, да, и аз бих му изплющял баницата зад врата..., но аз не съм забелязал такова нещо и затова казах, че се злоупотребява с власт. Леко да "стъпиш на криво" и хоп-изгонен си. И отнова трезво размишление по този въпрос от Танграта:"Но всичко се случва. Хора сме, и на всеки се случва да се разгорещи понякога."
Вече не мога да не дам и самият приме с мен от предната ми регистрация-"Здравец". Администратора ЕОН се гаври с България, обобщавайки я с една картинка и надпис, че е цигански коптор. Аз реагирам разгорещено и получавам "награда". И това ако не е злоупотреба с власт здраве му кажи.


Танграта, точно това имах в предвид като зачекнах темата. Добро предложение даваш в аватара да има обозначение, че потребителя е изгонен.


Unlock_the_Light, не си вдянал, какво иска да каже Amrita.
А това за революцията й в живота и тук бе доста плоска атака.


Raven, за какво се извиняваш?


konstantin2007, не бих казал, че ще е по-скучно. Ще липспсва малко по-различно мнение по дадена тема и градивна критика с липста му.

Живи и здрави  :hi:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Max в Януари 25, 2010, 15:20:24 pm
Raven, за какво се извиняваш?

Засегнах Блек, без да има отношение към случая.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 25, 2010, 15:22:13 pm
Raven, за какво се извиняваш?
ТИ си ми втория любимец, след Raven. Обичаш да пишеш, но не и да четеш.
Хайде сега, понеже нямам работа, ще ти цитирам и на теб
Щом питам, значи имам причина.Има тук един чичко с голяма сопа, визирам Блек.
Към другите никога не съм имал претенции.
Е, след като H. е баннал потребителя, не следва ли да ми се извини този, който ме е обвинил?!?

Или аз, понеже съм най-тъпия Администратор, че и най-лошия, следва да бъда обвиняван за всеки пореден баннат простак?
Обещавам Ви, от сега нататък да спра с любезностите. И без това всички ние (Администратори и Модератори) влагаме прекалено много лично време за да сте добре Вие, потребителите.
Преди 6 месеца бях обещал на всеки новооплакал се от реда тук, почивка на за 1 месец, явно има хора дето им е харесало.
А аз пък нямам намерение да си хабя нервите с прости хорица, нисши духом.


П.С. - Благодаря Raven :hi:, мъжка постъпка, явно на една вълна сме били когато сме писали   :writer:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Гален в Януари 25, 2010, 16:08:27 pm
Оооо моля ти се, чета и още как. Има обаче един недостатък с комуникирането във форумите, че не винаги се разбира, какво е искала да каже точно дадена личност. Не си ме разбрал правилно Black Adder. Питах го поради кава причина ти се извинява, защото не съм очаквал да те обвини теб ей така без доказателства за случая "meander". Аз не бих го направил. Мислех, че визира друг случай в, който е играла твоята "сопа" и, затова така директно те обвинява.

Живи и здрави  :hi:

П.п. И не обиждайте бе хора. Единият нарича "многознайковци", ти "прости хорица, нисши духом". Не ви отива...
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Гален в Януари 25, 2010, 16:10:11 pm
Засегнах Блек, без да има отношение към случая.

Не са хубави тези работи.
Винаги когато обвиняваш даден човек в нещо, трябва да си на 100% сигурен, че той го е извършил.

Жив и здрав  :hi:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: H. в Януари 25, 2010, 17:25:18 pm
H., писал си мненията си под негативни емоции и затова според мен не струват и грам... Излишно се пениш и не искаш да вникнеш в детайли на поставения въпрос.

Галене, мнението ми не струва и грам не защото е писано под негативни емоции, а защото просто не съвпада с твоето. Точно това е причината всяко едно мнение да е без стойност за някого - просто защото хората имат различна гледна точка. Бъди спокоен. Съвсем сигурен съм че скоро ще настъпи диктатура в този свят и всичко ще е еднакво, точно както ти се харесва. Тогава ще възприемаш по-нормално и фашистката обстановка тук.
Опитах се да вникна в поставения ти въпрос и го разчепках до възможно най-малки детайли, за да обясня позицията си. Единственото, което правиш ти, е не да се аргументираш, а да ми кажеш, че мнението ми не струва грам. Очевидно е колко безпомощен трябва да си в позицията си, за да имаш само този аргумент в арсенала на така святата ти гледна точка.

Колкото до твоя бан. Поведението ти е откровено анти-еврейско и крайно националистично, което създава огън около теб. Няма никакъв баланс в него. Да, нещата, които казваш са така, но личи личната ангажираност в смисъла на омраза към всичко това. Какъвто привкус е строго забранен тук. Затова беше отстранен предишния път от Еон, не поради конкретен повод. Опита който имаме като администратори ни позволява да предусещаме тенденциите в нечие поведение. Още по причината за регистрацията и първия пост на един човек мога да ти кажа колко време ще издрържи тук. Точно затова го отнасят и някои. Лично аз преценявам, че мога да предотвратявам ексцесии в корен по някои фактори, които няма как да бъдат обяснени вербално. ДА, това е лична преценка. НЕ, не ме е грижа дали ти харесва. НЕ, няма да ти се обяснявам. Точно както ти няма да ми се обясняваш какви видове мармалад имаш в мазето. Идеята е безсмислена априори.
Това че си ми неприятен е факт, но няма отношение към начина ми на третиране към теб. Нито ме интересува кой си, нито какъв си. Не-симпатичността ти не е причина за мен да те банвам. Причина могат да бъдат само нарушаването на правилата. Което доказва че лично отношение НЯМА, има хладна прецизност и притегляне на плюсове и минуси, които колкото и да са абстрактни и нереални, погледнати от по-високо ниво, в един форум са нужни, за да бъде поддържана хомогенна среда.

А с това, че копираш "Живи и здрави :hi:" само защото знаеш, че дразни, показва колко е инфантилно отношението ти към въпроса като цяло и просто търсиш безсмислена конфронтация. Цялата тази работа е един шарж.

Подкрепям идеята под аватара на потребителите да има надпис, че е баннат. Остава техническият да каже дали е възможно. И най-вече дали има време и желание да задоволява нечии прищевки.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Гален в Януари 25, 2010, 18:08:34 pm
Колкото и да ти бъде чудно, точно с това твое последно мнение съм съгласен. Има малки изключения, но няма да ги засягам, не съм толкова дребнав. Предните ти две мнения нямат нищо общо с това. От тях лъхаше гняв, затова казах, че си "писал мненията си под негативни емоции" и отказах да ги коментирам. Щеше да стане мазало..., а не това ми е целта.
Тя бе:
Подкрепям идеята под аватара на потребителите да има надпис, че е баннат. Остава техническият да каже дали е възможно. И най-вече дали има време и желание да задоволява нечии прищевки.

Поздрави  :)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Amrita в Януари 26, 2010, 00:21:46 am
Не си направих труда да прочета последващите коментари в темата, днес се занимавах с далеч по - приятни неща, като например, радвах се на последното кинотворение на Дж. Камерън.
между другото, получих някакво безсмислено ЛС и понеже съдържанието му е по повод темата, ми се струва странно, че предполага лично потребление.
Във въпросното, е написано, че форумът съществува благодарение на безсънните нощи и работа на въпросния автор, останалото не го помня, освен, че притежателно местоимение,което визира мен, е изписано с главна буква по начина, по който това бива използвано само за Бог, Неговите творения и Неговите писания :)
Няма лошо някой от време на време да ти напомня за божествената ти природа :)
Винаги съм се опитвала да уважавам труда на другите, но когато става дума за продукт, предназначен за публична употреба, неговият създател и този, който го поддържа не трябва да забравя един факт: форумът съществува от нечии безсънни нощи, но благодарение на потребителите му. Един автор може да се труди с години над една книга, но ако няма кой да я прочете, трудът ме е напразен. Разбира се, не си правя илюзии, че с изчезването на скромната ми, макар божествена природа, оттук, това би се отразило по някакъв начин на аудиторията и количеството й, но ако днес не се замислите върху някои сигнални индикации, утре може да се появят и други, които да ви направят същата забележка.
Хубаво е, че се опитвате да създатете нещо, но е добре и да познавате мярката в ръководенето, както и приложението спрямо потребителите, ние не сме неодушевени имена. Някои имаме и лично мнение.

(Хоръс, видях, че си отделил много време да коментираш поста ми, за съжаление не прочетох написаното от теб, но адмирации за отделеното внимание на скромната ми персона! :) )
Включването ми беше принципно, дори не знам, какво е писал въпросният баннат, нито ме вълнуват личните отношения, забелязах разни лакеи, но това го има навсякъде :)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 26, 2010, 01:49:59 am
Специално за феновете на Amrita споделям, че и дадох 14 дневна почивка (БАН), щото явно недосетливата женица е заета и няма време да чете какво и пишат на лична тези, дето правят този форум да съществува (с цел да не разводняват темата).
За нея е по-важно да пише където и падне, каквото и падне и както и падне, освен ако не гледа шарини Амирикански филми за по-приятно.
Наистина - сега ще има време да се отдаде на далеч по-приятните си неща, а Хорус и аз ще спестим 10 минути за поредните обяснения, защо аджеба този ли онзи гамен(ка) липсва от статистиката за най-ненужно препълване на форума с глупости.
Самата авторка на гореписавшето недомислие се е самоопровергала (за 2-ри път) със следното "изписано с главна буква по начина, по който това бива използвано само за Бог, Неговите творения и Неговите писания"
БОГ е създателя и Управителя на вселената според събраните съчинения на шайка измамници (на които госпожата се позовава), е АЗ съм Управителя на този форум, което според правилата на гореспоменатата безработна госпожа, ми дава право да се пиша Администратор с главна буква, както и колегите ми. И пак според нейните несвързани писания, тя защо се е регистрирала с Главна буква? И дали 99% от потребителите тук трябва да си сменят никовете, щото така повелявало светото юдейско писание?
Накратко - писна ми от недоволни комплексирани минувачи в този форум
Който има някакви нездрави проблеми - нека ползва специалния е-майл - [email protected], уверявам Ви, че писмата ще стигат точно по предназначение.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: sedere в Януари 26, 2010, 22:58:56 pm
Щом даден потребител е бил баннат значи е имало основание.meander ми правеше впечатление,че в повечето случаи пише коментари само за бройката им или само да има нещо негово в дадена тема.И както H. каза нивото на форума е много паднало когато чета нещата от преди четири години и по скорошните.Потребители има,които само дават линкове с неща,а почти не пишат лични мнения(няма да посочвам кои са те си знаят кои са).Даже някои негови неща са си чист спам.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Tangrata_ в Януари 27, 2010, 04:20:05 am
това са пълни глупости!
Меандер никога не е говорил спам!
Мненията му на моменти може да са били по-директни и дръзки, и засягащи егото на някой потребител; също и може би не 100% верни (просто няма как да знам), но във никакъв случай не е било спам.

Нивото на форума дали се е вдигнало или паднало не знам. Аз от години се опитвам да налея все едни и същи неща на читателите във главите. Напоследък май повечко вдяват. Което си е напредък.

Ако някои има критика към потребител, то нека да се изказва в конкретната тема и по конкретен постинг, с конкретни факти и конкретни аргументи.
Другото, да се говори така произволно и неконкретно е спам и признак на лошо възпитание.
На мен ако не ми хареса някое конкретно мнение, се обосновавам защо, цитирам пасажи и ги осмислям. Впрочем и меандер се стараеше да прави така.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Roswell в Януари 27, 2010, 14:55:26 pm
Аз от години се опитвам да налея все едни и същи неща на читателите във главите. Напоследък май повечко вдяват. Което си е напредък.
Tangrata не забравяй,че всеки си има мнение по въпроса.Ти го гледаш от една гледна точка той от друга.Щом твоето мнение не съвпада с неговото,това не означава,че той греши.Ти си се опитвал да налееш нещо в главите на читателите,а ти мислил ли си,че твоето мнение може и да не съвпада с тяхното,тоест хубост на сила не става.. :) . По спокойно де хора..нека да не забравямe,че това е форум за НЛО,мистика и конспирации,не за караници.Гледайте по позитивно на живота..PEACE

Roswell
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Tangrata_ в Януари 27, 2010, 17:56:31 pm
Само така !  :blum2:

Всъщност мен ме вълнува основно "Духовното развитие" като раздел на форума, но принципно си прав.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 28, 2010, 15:14:19 pm
По молба на драгите зрители и читатели, от 3 дни въведохме във форума следното 'подобрение'.
Хора с пълна забрана за посещаване на форума и писане в него (BAN), освен всичко друго получават и смяна на аватара със следния
(http://forum.xnetbg.com/Themes/default/images/banned.gif).
Така вече ще знаете кой е баннат и кой не.
На тези, които им е оставено все пак правото да четат, а само не могат да пишат, съответния аватар не се показва, но имайки възможността да четат, ако желаят чак толкоз да отговарят биха могли да го направят по ред други начини.
Надяваме се, че сега поне за това няма има ненужни спорове. ???

(Ако някой шегобиец реши да си го ползва без да е БАН-нат (аватара), съответно лесно ще се сдобие с истински такъв за неопределен срок. :--- )
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: asdfghjkl в Февруари 04, 2010, 07:23:12 am
Ех, Черно влечуго си ти, взе ми идеята за аватара.  ;D
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Февруари 04, 2010, 21:00:36 pm
Винаги на Вашите услуги  :hi:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Tangrata_ в Февруари 05, 2010, 03:57:19 am
Можеш да си направиш подобен във Фотошоп. Така няма да е забранен за ползване, но ще е достатъчно близък. Например слагаш същия силует, и отгоре надпис "DOOMED"  ;D
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: H. в Февруари 05, 2010, 04:26:34 am
Ех българчета, българчета... ;D Невероятно креативни сте що се отнася до прецакването на системата :--- Дано се окаже достатъчно, за да се освободите на реално ниво, а не само на плоскост "надцакване" :)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Amrita в Март 06, 2010, 23:43:47 pm
Специално за феновете на Amrita споделям, че и дадох 14 дневна почивка (БАН), щото явно недосетливата женица е заета и няма време да чете какво и пишат на лична тези, дето правят този форум да съществува (с цел да не разводняват темата).
За нея е по-важно да пише където и падне, каквото и падне и както и падне, освен ако не гледа шарини Амирикански филми за по-приятно.
Наистина - сега ще има време да се отдаде на далеч по-приятните си неща, а Хорус и аз ще спестим 10 минути за поредните обяснения, защо аджеба този ли онзи гамен(ка) липсва от статистиката за най-ненужно препълване на форума с глупости.
Самата авторка на гореписавшето недомислие се е самоопровергала (за 2-ри път) със следното "изписано с главна буква по начина, по който това бива използвано само за Бог, Неговите творения и Неговите писания"
БОГ е създателя и Управителя на вселената според събраните съчинения на шайка измамници (на които госпожата се позовава), е АЗ съм Управителя на този форум, което според правилата на гореспоменатата безработна госпожа, ми дава право да се пиша Администратор с главна буква, както и колегите ми. И пак според нейните несвързани писания, тя защо се е регистрирала с Главна буква? И дали 99% от потребителите тук трябва да си сменят никовете, щото така повелявало светото юдейско писание?
Накратко - писна ми от недоволни комплексирани минувачи в този форум
Който има някакви нездрави проблеми - нека ползва специалния е-майл - [email protected], уверявам Ви, че писмата ще стигат точно по предназначение.


"Драги ми Смехурко,
Знаеш ли що стана? Скара ми се вчера баба Цоцолана. Ех, като закряка! Ех, като завика! Крушата на двора, вярвай, затрепера като трепетлика. Събраха се хора, ала тя не спира:
— Ти, ти, Патилане! Ако ти не беше, туй голямо чудо не щеше да стане! Котаракът легнал в новата ми шапка! Ти си го разгалил! Мишките забравил! В дренченото сладко цял плъх се удавил! Твойте патиланци, дето ти ги учиш, бялата ми рокля с мастило обляли! Крушите във коша до една изяли. Тая сутрин тука ти ми ги довлече! Ти, ти, ти! Махай се! Иди си! Не те искам вече!…
Ех, мили Смехурко, сви ми се сърцето. Аз често си патя за другите, братко. Честичко ме тупат. Но след боя всичко пак си тръгва гладко. Сега не преглътнах тежките обиди.
— Ще си ида — рекох. — Нека и тя види, че и патиланец гордо сърце носи!
Тръгнах си печален.
[...]
 Не щеш ли, тогава на молба удари баба Цоцолана.
— А, бре, Патилане, мислиш ли що правиш? [...] Аз нека си викам, ти недей ме слуша. То без вик не може. Ти нали навикна вече на гласа ми!
Гледах, мислих, гледах — баба домиля ми. Па току се върнах и наред, Смехурко, мойте изпращачи до един прегърнах!
Поздрав най-сърдечен!
Твой приятел вечен, Весел Патиланчо!"

Титла: Re:Предложение
Публикувано от: fishbone в Март 06, 2010, 23:53:49 pm
Дграги ми цървулко..аз викам да седнеш да за поработиш върху едно...
Весел патиланчо ще дойде след малко.. Нал тай..?
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Март 07, 2010, 21:39:15 pm
"Драги ми Смехурко,
Знаеш ли що стана?


НЕ СМЕ НАРОД


Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.


1875 П.Р. Славейков

P.S. И ний сме чели литератури, драги ми Смехурко, даже ще добавя нещо от Ярослав Хашек
"Приключенията на добрия войник Швейк"
262-ра страница:
цитат на дядо Мелихарек:
— Тъй ами, ако искаш да разсърдиш някого, кажи му истината в очите — добави той, когато Швейк стана от пейката, — на такъв ако му беше чиста съвестта, щеше да остане да си седи, да си даде документите, да ги видят хората. Ама нали ги няма…
— Е, хайде, остани си със здраве, дядо.
— Ха със здраве, пък друг път намери някой по` балама.

 :P
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Amrita в Март 09, 2010, 17:26:22 pm
Black Adder, прочетох с интерес твоя коментар на публикувания от мен цитат.
Живея в чужбина, но трябва да призная, че никога не съм мислела, нито говорила за нас по начина, по който е писал обезверения (в исторически контекст) Славейков-баща. Да го прочета от модератор на форум, в който понякога попадам на теми за това, в какво положение се намира родината ни и какви са причините за това, определено трудно го разбирам (уж тук дискусиите търсят някакви отговори, дори за изход), но и не го изключвам като възможност.
Швейк не съм го чела изцяло, благодаря и за този цитат.
Учуди ме обаче вметката за това и че 'вие сте чели" нещо, коментар, който човек, нестрадащ от комплекси би спестил предвид, че никой не оспорва литературната му култура ;)
Начинът на модериране на този форум определено се разминава с разбиранията ми за свобда на изказ и отношение към потребителите, затова много вероятно ще го следя по-рядко и сигурно като гост.
Съжалявам за лирическото отклонение и попътен вятър на останалите пишещи! :)

(Между другото, радвам се, че "Аватар" не спечели очакваното ;) И препоръчвам на любителите на Седмата муза миналогодишния награден за чуждоезичен филм :) )
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Март 09, 2010, 20:06:24 pm
Начинът на модериране на този форум определено се разминава с разбиранията ми за свобда на изказ и отношение към потребителите, затова много вероятно ще го следя по-рядко и сигурно като гост.
Няма да плачем много за тази загуба, скъпа. И без това, проследявайки мненията ти, откакто си се регистрирала, не виждам един единичък светъл постинг.
Само негативизъм и тъмнина и отрицания.
Зарадвай с тях някой друг форум, там сигурно ги обичат и ще им се зарадват.
Аrrivederci e baci  :)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Морфей в Декември 10, 2010, 01:03:10 am
 Black Adder предлагам ти да сложиш този BBcode http://www.postimage.org/mod.php , с който всеки може да качва лесно снимки от личния си комп или от адрес в нета без да товари сървъра на Хнетбг. ВВкода е на български език и го има за този тип форум SMF. Работи си перфектно изпробван е ,аз ползвам същия  :yes:  :drinks:
Това е вида на формата с която се качва снимката
(http://s4.postimage.org/7kdju7i2f/untitled.png)
като кода се генерира автоматично в поста в този вид
[url=http://postimage.org/image/h5oelch0/][img]http://s4.postimage.org/h5oelch0/untitled.jpg[/img][/url]
и изглежда по този начин
(http://s4.postimage.org/h5oelch0/untitled.jpg) (http://postimage.org/image/h5oelch0/)

Надявам се предложението че ще бъде единодушно удобрено и въведено в употреба, за което предварително благодаря.
От долу съм ти прикачил ббкода за да не губиш ценно време  :hi:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Декември 10, 2010, 20:59:53 pm
Ще го обсъдя с Админ.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Monolith в Януари 13, 2011, 00:25:09 am
Ето го и моето предложение:

По default изгледът на форума е с малки букви и е тесен като ширина. Така обаче буквите са много малки и самото текстово поле е твърде тясно. Изглежда някак несериозно.

Ако може направете default изгледът на форума да е с по-големия размер букви и да е с най-голямата ширина. Да не говорим, че като цяло резолюцията на днешните монитори вече доста се увеличи и с големите букви по-подхожда - защото иначе с малките трябва да се звериш в монитора.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Monolith в Януари 13, 2011, 09:19:09 am
Освен горното си предложение (http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,4739.msg225270.html#msg225270), искам да кажа и нещо друго.

От известно време насам има проблем с достъпа до сайта. Проблемът не е в моя компютър или мрежа, защото всички останали страници ми се зареждат без проблем. Не знам претовареност на сървъра ви ли е, какво е, обаче много дразни когато изчезва страницата на xnetbg за няколко минути. Оправете го по някакъв начин.

http://img153.imageshack.us/img153/8476/servernotfound.jpg (http://img153.imageshack.us/img153/8476/servernotfound.jpg)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 13, 2011, 11:18:47 am
Мен пък ме дразни, че слънцето изгрява в 6:30, можеш ли да направиш нещо по въпроса?
/това го казвам в кръга на шегата, но се надявам да разбереш, че понякога на света има неща които не зависят пряко от нас/

Колкото до шрифта, най-горе в дясно на страницата на форума има едни иконки, намери 3 свободни секунди и разбери какво правят.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Monolith в Януари 14, 2011, 00:42:09 am
Цитат
Колкото до шрифта, най-горе в дясно на страницата на форума има едни иконки, намери 3 свободни секунди и разбери какво правят.

Аз точно за това говоря:

"Ако може направете default изгледът на форума - да е с по-големия размер букви и да е с най-голямата ширина."

С една дума това да е подразбиращият се изглед още при зареждането на страницата. Да не се налага всеки път да се пренастройва ръчно.

Това е тема за предложения, а тези подобрения ще улеснят боравенето с форума.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Mirotvorec в Януари 14, 2011, 08:40:08 am
Какво означава "Да не се налага всеки път да се пренастройва ръчно."? Като го настроиш един път, след това няма нужда при всяко влизане да се настройва. Поне при мен е така.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Monolith в Януари 14, 2011, 09:16:21 am
Цитат
Поне при мен е така.

При мен е различно.


Добре де, толкова ли е трудно да се направи? Mirotvorec - явно ти самият го пренастройваш и ти харесва в по-големия формат. Не мога да разбера защо не го направите широкия и уголемен формат да е подразбиращият се? А който иска да си го намалява.

Това не е просто моя приумица, а е нещо, което реално ще подобри цялостния изглед на форума.

Проблема с достъпа да го оставим на страна.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 14, 2011, 11:05:07 am
Monolith, ако обичаш - престани да пълниш темата с личните си оплаквания. От 4000 души регистрирани само ти мрънкаш от 3 дни и то за глупости.!!! При мен избора на шрифт и размер си се помнят, така че - проблема не е във настройките на форума, а време да преподавам уроци що е то Компютър и как се работи с него - нито имам време, нито намерение.
Като не ти харесва - намери си форум който ти подхожда на душевната нагласа и на съвременния ти монитор и компютър.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Monolith в Януари 14, 2011, 13:39:06 pm
Както и да е. Мерси за вниманието. :)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: why now в Януари 14, 2011, 13:56:21 pm
Уау,Блеки!
Винаги ме е радвал емоционалният ти начин на писане!
Страхотно,сега усетих,че ми е домъчняло за теб!
Сори за оф-а. :blush: :blush:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: dragonn в Януари 14, 2011, 14:12:00 pm
Уау,Блеки!
Винаги ме е радвал емоционалният ти начин на писане!
Страхотно,сега усетих,че ми е домъчняло за теб!
Сори за оф-а. :blush: :blush:

Хаха ако ти харесва Black Adder давай по-директно. Мъжете не обичат да им се офлянкват.  ;D
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: why now в Януари 14, 2011, 14:20:39 pm
Ди,тва не е форум запознанства сега. :P
И ако нещо пък съвсем не бих чакала ти да ми кажеш! :-*
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: dragonn в Януари 14, 2011, 16:43:55 pm
Има ли начин да се постави бутон "изтрий съобщението". Примерно нещо което съм написал преди 5 мин. и искам да го махна след това. В момента това го прява като си редактирам поста, изтривам това което съм написал и поставям само точки...с което създавам повече работа на модераторите.
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 14, 2011, 16:56:28 pm
Не, няма такава възможност, а като допълнителна екстра, след 12 часа не можеш да си редактираш и мнението.
Направено е с цел, първо да мислиш, а после да пишеш  :writer:

Уау,Блеки!
Винаги ме е радвал емоционалният ти начин на писане!
Страхотно,сега усетих,че ми е домъчняло за теб!
Ще взема да предлагам вече допълнителна услуга - седмичен СМС за феновете (абонати)  :lol:
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: dragonn в Януари 14, 2011, 17:01:44 pm
Цитат
Не, няма такава възможност, а като допълнителна екстра, след 12 часа не можеш да си редактираш и мнението.
Направено е с цел, първо да мислиш, а после да пишеш  writer

И това ме устройва. Тъкмо глупостите ми са стихията...и след това ще си ги преглеждам.  ;)
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: why now в Януари 14, 2011, 17:06:00 pm
И дори ще им се радваш,ди,па и ние покрай теб! :P

Блеки,че и предприемчив ще излезеш!
Ама седмичен малко ще да ми е. :P
Титла: Re:Предложение
Публикувано от: Black Adder в Януари 14, 2011, 17:16:28 pm
Айде, размечтахте се  ;D