Автор Тема: Предложение  (Прочетена 26184 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Предложение
« Отговор #15 -: Януари 25, 2010, 00:17:07 am »
Какво ме "касае" или не, определено мога да реша аз. Дори и фактът, че пиша в този форум, администриран, модериран и т.н. от някой, означава също, че имам и право на достъп до информация за вземане на решения относно отстраняване на някой, като част от цялата идея в основата на този сайт (в това число и тези, на които се разрешава да пишат тук).

Хахахахахахаахаха!!! Не, заблудила си се. Това не е твоето място явно, объркала си форума и концепцията, очевидно е.

И не говорим за хабене на енергия (много повече щеше да е спестена при едно елементарно информативно изречение с мотивите, отколкото с това, което правим в момента. И не става дума за конкретен потребител (нито за лични разговори с него), а за всички нас, в края на краищата, защото ако на някой модератор му скимне, може да банне, който реши, а какви са мотивите за 'добро поведение" тук, така и не ни казвате.

Мотивите за добро поведение са изложени в правилата. Ти изобщо прочете ли поста ми? А правилата чела ли си? Досега да си имала проблеми с някого? Не? То е защото не е имало причина, а не защото просто си симпатична на всички.
Такива модератори и администратори, които да банват и трият, просто защото имат лош ден, тук няма. Не давам 5 пари дали вярваш в това или не, нито смятам да ти предоставя удостоверение заверено от нотариус.

Нека да има и такива теми с обсъждания - едни ще пишат там, други -не, но поне ще го има удовлетворението, че информацията е поднесена, а не скрита. А  нали уж тук си говорим за прозрачност?!

Не, просто падам от стола... За каква прозрачност става дума тук, все едно става дума за досиетата на ДС. Това е ФОРУМ. Не се взимайте прекалено насериозно, моля ви! Не разбирам защо е нужно толкова много да се вживявате, честно! В нито един форум по света не съществува подобна практика. Всяко едно такова решение е субективно, но винаги е взимано спрямо основните правила на форума! А те са налице! Винаги се притеглят плюсовете и минусите и се стига до извод. Винаги ще има недоволни - няма как всички да са доволни от дадено действие. Но така е с всичко по света. Цялата ти постновка изхожда от презумпцията, че някой има лично отношение и раздава "справедливост" на собствен акъл. Което е невероятно жалко твърдение.

Много обобщаващо се изказвваш, сякаш едва ли не познаваш живота и битието на всички. От къде знаеш, дали аз работя или не и как се държа с "по-висшестоящи", ако ги имам?! И как така реши, че имаме проблем с правилата, може би имаме проблем с някои от тях и начина на прилагането им?!

Имаш ли шеф или не? (отговори сама на себе си, мен не ме интересува.)
Имаш ли гореописаното държание или не? (__||__)
Ако да, кви ми ги дрънкаш?
Ако не, продължавай нататък и давай по-полечка. Все пак никъде в пасажа който ми цитираш не съм отправил лично обръщение към теб, нали? Потвърждавам и че не съм мислил за теб докато съм го писал. Да коментриам оттук нататък за мен е излишно.

Репликата за това, че си в образа на "Лошия", дори написана с шеговит тон ми звучи крайно несериозно. Не пишем във форума, за да си играем на роли, струва ми се, а защото искаме да научим, изразим и/или обсъдим нещо. Всеки го прави, според, както може.

Не съм го писал в шеговит тон. Знам, че дразня и не съм приятен на много хора тук. Това е проверен факт. Дали на теб ти звучи несериозно е нещо, което не ме касае лично.
Прекрасно знам, че не сме тук, за да влизаме в роли, макар ти да играеш точно такава в момента по моя преценка (която съм сигурен, че ти е също така безразлична като твоята към мен). Доста от хората тук живеят и се движат през живота си по начин крайно различен от този, за който говорят в хнет. Това го казвам от опит и много контакти. Тъй че роли, колкото и да е жалко - винаги има. Аз винаги съм бил и ще продължавам да бъда естествен и винаги ще казвам това, което мисля, без значение чии чувства наранявам и без да се съобразявам на кого ще се хареса моето мнение и на кого не. Всичко друго за мен е немислимо.

дори само УВАЖЕНИЕТО към тези, които следим този форум, предполага, че трябва да знаем за това, че някой е изхвърлен и защо това е решено.

Това е личното ти мнение и нещо, което ти "предполагаш". Не универсализирай позицията си на потребител. След 5 години и десетки баннати хора, това е първото повдигане на този абсурден (за мен) въпрос. Това е първата интерпретация, че не знаейки причините за бана на някой, трети ще се почувства лично ангажиран и засегнат.
Никъде не сте подписвали договор, в който да се упоменава, че бидейки член на хнет, вие участвате в решенията взимани от екипа; никъде не се упоменава, че това ще бъде "демокрация". Xnetbg не е организация от социален тип, нито обществена структура. Потребителите могат да избират дизайна на сайта, тематиката и други неща, които са в същността на форума. За тези неща периодично се правят анкети и се изискват мнения. За останалото си има екип, който се е доказал във времето като сериозен и конкретно ангажиран. Всеки показал ангажираност, в някакъв момент бива канен да се присъедини към екипа. Подобен тип структури могат да се открият навсякъде в заобикалящият те свят. Крайно ми е любопитно дали към всяка една от тях реакцията ти е същата.

И като завършек на всичко това (защото не смятам да отговарям повече на твои постове) ще се опитам да направя аналогия, за да разбереш абсурдността на нещата.
Идвам аз до теб на улицата (без да те познавам) и започвам да те разпитвам за някакви неща за твои близки и т.н. Например защо сестра ти са я уволнили или нещо такова. Навярно ще си помислиш какво ме касае всичко това? Това са отношения между работодателя на сестра ти и нея. Не са дори твоя работа, ако се замислиш, камо ли моя. И единственият ми аргумент в моя защита, за задаването на този въпрос, е че и двамата живеем в Добрич, т.е. - обитаваме едно и също пространство. Ебаси логиката, честно!

Правилата са публични и важат за всички. Те са единствен коректив при дадено решение. Това е нещо, за чието разбиране се изисква минимален интелект. На всяко едно място има такива правила. Това е начина по който света ни функционира. Осъзнавам прекрасно, че това е част от проблема, но не виждам с какво конкретния случай ограничава свободата на потребителите.
Отидете в BILLA и започнете да уринирате в секцията при хляба, само защото това изразява индивидуалността ви. Ваш избор. Това не означава обаче че сте адекватни и това е най-подходящият начин да покажете какво мислите за супермаркетите. Надявам се съм бил по-ясен от преди. За приятен, знам че не съм бил, но не ми е цел.

Неактивен Unlock_the_Light

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 162
 • Veritas Vos Liberabit!
Re:Предложение
« Отговор #16 -: Януари 25, 2010, 00:44:12 am »
Алелуя или не (по Unlock_the_Light), но повече гласове са по-ценни, отколкото всички, които пригласят едно и също и накрая губят идентичността си, да не казвам пък за случаите, когато решават да пригласят на един и збаравят за себе си!

wow! хахахахах Уби ме направо. Благодаря за изказаното мнение. Все пак според мен да казваш това, което мислиш, че е правилно не е "пригласяне на едно и също". Виждам, че си доста ентусиазирана и недоволна от сегашното положение- решила си революция да правиш във форума. Дали не е защото в живота (истинския живот, не виртуалния) си неспособна на това? И си решила да се покажеш тук като  човек защитаващ свободата  и правото на потребителите да пишат във форума...

"фактът, че пиша в този форум, администриран, модериран и т.н. от някой, означава също, че имам и право на достъп до информация за вземане на решения относно отстраняване на някой"

И колкото и да не ти се харесва ти си прост Юзер не си админ , няма и да бъдеш, това представлява идеята на интернет форума като цяло.Не сульо и пульо да се бута и да налива акъл , кой как да си администрира форума. И пак казвам- на който не му изнася , да се изнася!!!!


П.С.
Цитат
Съгласни сте да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно


Съгласявала ли си се на тези условия при регистрацията на профила ти?????

Някъде да пише  "Администраторите дават обяснение за всеки коригиран пост и за всеки постоянно или временно изгонен потребител" ???????????


"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Max

 • Гост
Re:Предложение
« Отговор #17 -: Януари 25, 2010, 01:00:40 am »
Unlock_the_Light, излишно беше.

Хоръс, няма ли да заключиш?
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 01:01:41 am от Raven »

Неактивен Black Adder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 788
Re:Предложение
« Отговор #18 -: Януари 25, 2010, 01:05:35 am »
Хоръс, няма ли да заключиш?
Raven, още си чакам ИЗВИНЕНИЕТО!!!
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Max

 • Гост
Re:Предложение
« Отговор #19 -: Януари 25, 2010, 01:35:50 am »
Извинявай!
Убеден съм, че извън форума е приятно да се общува с теб.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 464
Re:Предложение
« Отговор #20 -: Януари 25, 2010, 05:20:28 am »
Чак сега разбирам, че meander е баннат. Май до мен последен стигат новините.
Ами и аз не съм забелязал да пише нищо чак толкова лошо човека. Но всичко се случва. Хора сме, и на всеки се случва да се разгорещи понякога.
Сега се сещам, че в някои форуми, когато се банне потребител, на аватара му пише "баннат" или нещо подобно.
На някои пише даже и срока. "за 3дни" и тн.
Щеше да е добре и тук да го има това, да знаем ако някой го няма.
Живи Здрави!
 :hi:
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен konstantin2007

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 322
Re:Предложение
« Отговор #21 -: Януари 25, 2010, 10:51:30 am »
Еее,верно ли бан за meander?...E,сега ще е скучно.То верно,че малко се е смахнал човекът с проблемите му със жените,но пък пишеше и много яки неща!Определно ще ми е скучно без постовете му.

Неактивен Trandev

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
 • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
  • Елементи от някои умозаключения
Re:Предложение
« Отговор #22 -: Януари 25, 2010, 10:58:05 am »
Ех, баси, пропуснал съм някви събития с някъв Меандер. ::)

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Предложение
« Отговор #23 -: Януари 25, 2010, 12:45:37 pm »
H., писал си мненията си под негативни емоции и затова според мен не струват и грам... Излишно се пениш и не искаш да вникнеш в детайли на поставения въпрос.
Колкото до изгонването на meander, както казах аз по-горе, а и Танграта сподели:"Ами и аз не съм забелязал да пише нищо чак толкова лошо човека." Разбирам СИСТЕМНО да е нарушавал правилата, да, и аз бих му изплющял баницата зад врата..., но аз не съм забелязал такова нещо и затова казах, че се злоупотребява с власт. Леко да "стъпиш на криво" и хоп-изгонен си. И отнова трезво размишление по този въпрос от Танграта:"Но всичко се случва. Хора сме, и на всеки се случва да се разгорещи понякога."
Вече не мога да не дам и самият приме с мен от предната ми регистрация-"Здравец". Администратора ЕОН се гаври с България, обобщавайки я с една картинка и надпис, че е цигански коптор. Аз реагирам разгорещено и получавам "награда". И това ако не е злоупотреба с власт здраве му кажи.


Танграта, точно това имах в предвид като зачекнах темата. Добро предложение даваш в аватара да има обозначение, че потребителя е изгонен.


Unlock_the_Light, не си вдянал, какво иска да каже Amrita.
А това за революцията й в живота и тук бе доста плоска атака.


Raven, за какво се извиняваш?


konstantin2007, не бих казал, че ще е по-скучно. Ще липспсва малко по-различно мнение по дадена тема и градивна критика с липста му.

Живи и здрави  :hi:
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 12:50:59 pm от Гален »

Max

 • Гост
Re:Предложение
« Отговор #24 -: Януари 25, 2010, 15:20:24 pm »
Raven, за какво се извиняваш?

Засегнах Блек, без да има отношение към случая.

Неактивен Black Adder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 788
Re:Предложение
« Отговор #25 -: Януари 25, 2010, 15:22:13 pm »
Raven, за какво се извиняваш?
ТИ си ми втория любимец, след Raven. Обичаш да пишеш, но не и да четеш.
Хайде сега, понеже нямам работа, ще ти цитирам и на теб
Щом питам, значи имам причина.Има тук един чичко с голяма сопа, визирам Блек.
Към другите никога не съм имал претенции.
Е, след като H. е баннал потребителя, не следва ли да ми се извини този, който ме е обвинил?!?

Или аз, понеже съм най-тъпия Администратор, че и най-лошия, следва да бъда обвиняван за всеки пореден баннат простак?
Обещавам Ви, от сега нататък да спра с любезностите. И без това всички ние (Администратори и Модератори) влагаме прекалено много лично време за да сте добре Вие, потребителите.
Преди 6 месеца бях обещал на всеки новооплакал се от реда тук, почивка на за 1 месец, явно има хора дето им е харесало.
А аз пък нямам намерение да си хабя нервите с прости хорица, нисши духом.


П.С. - Благодаря Raven :hi:, мъжка постъпка, явно на една вълна сме били когато сме писали   :writer:
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 15:24:39 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Предложение
« Отговор #26 -: Януари 25, 2010, 16:08:27 pm »
Оооо моля ти се, чета и още как. Има обаче един недостатък с комуникирането във форумите, че не винаги се разбира, какво е искала да каже точно дадена личност. Не си ме разбрал правилно Black Adder. Питах го поради кава причина ти се извинява, защото не съм очаквал да те обвини теб ей така без доказателства за случая "meander". Аз не бих го направил. Мислех, че визира друг случай в, който е играла твоята "сопа" и, затова така директно те обвинява.

Живи и здрави  :hi:

П.п. И не обиждайте бе хора. Единият нарича "многознайковци", ти "прости хорица, нисши духом". Не ви отива...
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 16:27:10 pm от Гален »

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Предложение
« Отговор #27 -: Януари 25, 2010, 16:10:11 pm »
Засегнах Блек, без да има отношение към случая.

Не са хубави тези работи.
Винаги когато обвиняваш даден човек в нещо, трябва да си на 100% сигурен, че той го е извършил.

Жив и здрав  :hi:

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Предложение
« Отговор #28 -: Януари 25, 2010, 17:25:18 pm »
H., писал си мненията си под негативни емоции и затова според мен не струват и грам... Излишно се пениш и не искаш да вникнеш в детайли на поставения въпрос.

Галене, мнението ми не струва и грам не защото е писано под негативни емоции, а защото просто не съвпада с твоето. Точно това е причината всяко едно мнение да е без стойност за някого - просто защото хората имат различна гледна точка. Бъди спокоен. Съвсем сигурен съм че скоро ще настъпи диктатура в този свят и всичко ще е еднакво, точно както ти се харесва. Тогава ще възприемаш по-нормално и фашистката обстановка тук.
Опитах се да вникна в поставения ти въпрос и го разчепках до възможно най-малки детайли, за да обясня позицията си. Единственото, което правиш ти, е не да се аргументираш, а да ми кажеш, че мнението ми не струва грам. Очевидно е колко безпомощен трябва да си в позицията си, за да имаш само този аргумент в арсенала на така святата ти гледна точка.

Колкото до твоя бан. Поведението ти е откровено анти-еврейско и крайно националистично, което създава огън около теб. Няма никакъв баланс в него. Да, нещата, които казваш са така, но личи личната ангажираност в смисъла на омраза към всичко това. Какъвто привкус е строго забранен тук. Затова беше отстранен предишния път от Еон, не поради конкретен повод. Опита който имаме като администратори ни позволява да предусещаме тенденциите в нечие поведение. Още по причината за регистрацията и първия пост на един човек мога да ти кажа колко време ще издрържи тук. Точно затова го отнасят и някои. Лично аз преценявам, че мога да предотвратявам ексцесии в корен по някои фактори, които няма как да бъдат обяснени вербално. ДА, това е лична преценка. НЕ, не ме е грижа дали ти харесва. НЕ, няма да ти се обяснявам. Точно както ти няма да ми се обясняваш какви видове мармалад имаш в мазето. Идеята е безсмислена априори.
Това че си ми неприятен е факт, но няма отношение към начина ми на третиране към теб. Нито ме интересува кой си, нито какъв си. Не-симпатичността ти не е причина за мен да те банвам. Причина могат да бъдат само нарушаването на правилата. Което доказва че лично отношение НЯМА, има хладна прецизност и притегляне на плюсове и минуси, които колкото и да са абстрактни и нереални, погледнати от по-високо ниво, в един форум са нужни, за да бъде поддържана хомогенна среда.

А с това, че копираш "Живи и здрави :hi:" само защото знаеш, че дразни, показва колко е инфантилно отношението ти към въпроса като цяло и просто търсиш безсмислена конфронтация. Цялата тази работа е един шарж.

Подкрепям идеята под аватара на потребителите да има надпис, че е баннат. Остава техническият да каже дали е възможно. И най-вече дали има време и желание да задоволява нечии прищевки.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Предложение
« Отговор #29 -: Януари 25, 2010, 18:08:34 pm »
Колкото и да ти бъде чудно, точно с това твое последно мнение съм съгласен. Има малки изключения, но няма да ги засягам, не съм толкова дребнав. Предните ти две мнения нямат нищо общо с това. От тях лъхаше гняв, затова казах, че си "писал мненията си под негативни емоции" и отказах да ги коментирам. Щеше да стане мазало..., а не това ми е целта.
Тя бе:
Подкрепям идеята под аватара на потребителите да има надпис, че е баннат. Остава техническият да каже дали е възможно. И най-вече дали има време и желание да задоволява нечии прищевки.

Поздрави  :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27