Не си направих труда да прочета последващите коментари в темата, днес се занимавах с далеч по - приятни неща, като например, радвах се на последното кинотворение на Дж. Камерън.
между другото, получих някакво безсмислено ЛС и понеже съдържанието му е по повод темата, ми се струва странно, че предполага лично потребление.
Във въпросното, е написано, че форумът съществува благодарение на безсънните нощи и работа на въпросния автор, останалото не го помня, освен, че притежателно местоимение,което визира мен, е изписано с главна буква по начина, по който това бива използвано само за Бог, Неговите творения и Неговите писания

Няма лошо някой от време на време да ти напомня за божествената ти природа

Винаги съм се опитвала да уважавам труда на другите, но когато става дума за продукт, предназначен за публична употреба, неговият създател и този, който го поддържа не трябва да забравя един факт: форумът съществува от нечии безсънни нощи, но благодарение на потребителите му. Един автор може да се труди с години над една книга, но ако няма кой да я прочете, трудът ме е напразен. Разбира се, не си правя илюзии, че с изчезването на скромната ми, макар божествена природа, оттук, това би се отразило по някакъв начин на аудиторията и количеството й, но ако днес не се замислите върху някои сигнални индикации, утре може да се появят и други, които да ви направят същата забележка.
Хубаво е, че се опитвате да създатете нещо, но е добре и да познавате мярката в ръководенето, както и приложението спрямо потребителите, ние не сме неодушевени имена. Някои имаме и лично мнение.
(Хоръс, видях, че си отделил много време да коментираш поста ми, за съжаление не прочетох написаното от теб, но адмирации за отделеното внимание на скромната ми персона!

)
Включването ми беше принципно, дори не знам, какво е писал въпросният баннат, нито ме вълнуват личните отношения, забелязах разни лакеи, но това го има навсякъде