mailin_80,
огромно количество информация се излива върху теб и на моменти аз лично се чувствам ужасно. Смазана съм. Мисля, че всъщност това е дезинформация.
Ще ми е трудно да се ангажирам със съвет, и заради това ще споделя личен опит.
Ще ползвам едно сравнение за яснота. Игла, в куп сено.
Иглата е Истината, купът е дезинформацията. Ще се наложи да се "пресее" едното от другото. Ситото се нарича "филтър". За начало се отърваш/филтрираш от думичките в текстовете, които си открила/четеш.
Думичките са "любов и светлина", възвишени учители, медитация, прошка, ченълинг(Ванга, Севрюкова и пр. знайни и незнайни наши и чужди такива), ОИТ, Таро, магия, светлите сили/тъмните сили, Федерация на светлината, New age, възнасяне, ангели/архангели и от тоя сорт йерархии, антропософия, теософия, Блаватска, Рьорих, Щайнер, Беинса дуно, Матрицата 5, Орион и Сириус - произход на империите, календар на Маите, рептили(тук Истината е обърната), Библията в сегашният и вид, богомилски "учения", Боян - мага(Хората не се превръщат в животни току-така!), Евро-атлантически "ценности", Истамбулска конвенция, НЛО - астронавти, Пол Хелиър, Полети до луната, полети до Марс(и въобще всякакви такива полети), Гърция, Швеция, САЩ и др. пожарите били УМИШЛЕНИ(прикриват Истината), Стамен Стаменов, Иван Стаменов(от Извора), куха Земя, Плоска Земя, безброй Слънца и планети в космоса, Душата доброволно се подлага на изпитания, за да се развива, Земя - затвор(затвор е, само че за някои ОСОБИ), Всички сме едно(няма начин да е така), паралелни реалности(Има нещо вярно, но е изкривено до неузнаваемост), всичко ни е дадено "свише/наготово"(няма чалъм), Извънземните ни "посещават"(Всички НЛО са със земен произход. Натъртвам на ЗЕМЕН, а не американски или руски), Глобално затопляне, евреите били "избрани", кабала, тора, ислям(суфите са интересни, между другото, но са ми бая "мътни"), Дейвид Уйлкок и приятели, Дейвид Айк и приятели, Фейса е под всякаква критика, Астрология, Астрономия в сегашният и вид, всякакви "затъмнения"(има ефекти, но Истината се крие), Галактическата конфедерация, и прочее простотии.
Със сигурност съм пропуснал и други "важни", но като се сетя, ще ги допълня.