Здравейте,
Не съм писала от доста време във форума, за което се извинявам. Вероятно бъркам и темата - извинете ме. Относно числата:
1. През последните три-четири месеца, когато погледна часовника винаги е 1:01, 2:02, 3:03, 4:04, 5:05, 11:11, 12:12, 15:15 и т.н.;
2. Будя се в същите малки часове на денонощието - изключение няма. И преди ми се е случвало - като дете, но никога не е било с такава честота;
3. Когато се будя в малките часове на деня винаги е след т.нар сънна парализа;
4. През последните месеци каквото и да свърша както трябва на работното си място- никой не е доволен. Общо взето имам чувството, че ме гледат като извънземно, но вероятно си въобразявам. Човек съм като всички останали. Нито греша повече, нито по-малко от 150-те души на работното си място. Въпросът е, че досега имах отлична репутация на работното си място - вече нямам и понятие си нямам защо;
5. Шефът ми казва, че дори при най-малкия пропуск от страна на екипа ни има желание да се накара на мен. Нямам ръководна функция и не искам да имам. Не влияя на екипа с решения или мнения. Въпросният шеф си няма и понятие защо се нахъсва срещу мен;
6. Обвиняват ме в хиперактивност - така съм била винаги. Сега обаче ме обвиняват, че върша прекалено бързо работата и карам колегите си да се чувстват "догонващи ме";
7. Общо взето живея здравословно - зелен чай и мурсалски сутрин, вегетарианец съм по рождение - не понасям месо и мляко, избягвам късно хранене и запиване. Преди месец си позволих да пийна с колеги - сега вече ме изкараха алкохолик. Днес ми заявиха, че приемам и някакви стимуланти, защото тази хиперактивност не била в човешките граници. Нищо не приемам, но както и да е.;
8. Който ме е помолил за помощ - отзовала съм се с каквото мога. Тези, на които помогнах, се обърнаха срещу мен. Не се защитавам - не виждам смисъл;
Искрено се надявам, че някой от вас има идея какво се случва, защото аз нямам. Животът ми се обърна наопаки за около месец, а не съм променяла начина си на живот. Отново се извинявам, че вероятно не пиша в правилната тема.