Наблюдава се едно много странно изказване на мнения по темата, така или иначе всеки вече (явно!) си е решил за него кой е правилния начин - защо е нужен този начин на писане? От типа: аз си пия мляко от 30 години, дядо ми почина на 90 със всичките си зъби - ще си пия мляко колкото си искам, нека виииииииии!!!

втф?!
Това ли е мерилото за живот? От 30 години да пиеш мляко и да си ок? Проблемите не се проявяват след първото или второто пиене на мляко, да не говорим, че това са комплексни неща, ако бяхте пълни вегетарянци, ама само пиете мляко и това ви е целия дерт - няма да има проблем. Обаче, от тук малко шлака по органите, от там малко, тук да ги понатоварим с алкохол, там със захар, оп застоял начин на живот, оп пакитирани храни и бързо хранене и какво стана?
Не приписвайте този начин на живот само на американците, защото и при нас е навлязъл, забелязвали ли сте колко рядко всъщност хората ядат плодове? Или колко вида са най-разпространените салати?
Нали уж било безумно да се сравняваме с животните, не знам си какво, е, добре бе

, ама ние не сме нещо повече. Тая земя, която купуваме един от друг въобще дали е наша, а?

Кой въобще ни дава право да
поробваме животните и да ги експлоатираме ?
Аааа, сигурно щото сме много еволюирали!

Да, ама човекът е единственото същество неспособно да пригоди себе си към околната страна, затова (о, гениално) решило да промени околната среда.
Модерният свят е залят от закостенели мозъци на прага на 3тата възраст, които се опитват да натрапят идеите от едно време, времето на прохождащата наука, в днешния ни свят, който толкова стремително се опитва да се отърси от това.
Едно време дедите ни го били правили, мда, но нека оставим миналото там, където му е мястото.

Еми, по тази логиката, вървейки по пътя на родословното ми дърво, някога, някой мой роднина може би си е имал роби - това означа ли, че и аз трябва да си имам роби? Сигурно този мой кръвен роднина е просперирал...

Не бива елементарни неща да ни бъдат мерило в живота, моля.

Можело да се пазя от вредни храни и накрая да ми падне тухла на главата.. ;D Така е, да, и какво като? Важното е как съм живяла до тогава! Това не губи стойността си заради начинът, по който ще напусна този свят.
Смятам, че животът ни тук е нещо повече от преживяване и не трябва да се опитваме да точим всичко с едничката идея да избутаме още някой друг ден.

Човек трябва да подбира качественото и ценното, от нещата които са на пътя му.
Какво предпочитате - нещо по-скъпичко, но направено качествено, или някакъв евтин и за нищо не ставащ боклук?
Научени сме да бъдем консуматори, а това е лошо, защото искаме повече, без да се замисляме какво имаме до тук. Всеки ден срещам по улиците хора, смачкани от живота, които водят жалко съществуване, но се тъпчат с лекарства и прочее само за да си увеличат предстоящите дни

, които преживяват в ново тъпчене с лекарства.
Водете
достоен живот, и се стремете да не вредите на никого, стига с това безизразно повдигане на рамене и непукистка ирония, които за съжаление откривам и във форума, който следя от доста време и преди нямаше такива неща.
Имаше ентусиазъм, любопитство.
А сега всеки новооткрит път към здравето, например, който е събудил интерес у няколко души, бива усмиван, защото, видиш ли, то и всичко друго било вредно. Е, да,

обаче това не прави споменатото тук мляко по-малко вредно. Премахнем ли него - сме една крачка по-напред.
Пожелавам ви освен здраве и дълголетие, също и повече младежко любопитство, че сега масово сте като кисели старци.