UpsideDown, доста е трудно да имаш претенции към мен за не-ироничен отговор, като от 159 поста, 150 са ти само ирония, в повечето случаи - напълно излишна
Това разбира се е лично мнение и не ангажирам никого с него.
За начина на мислене ти казах, че НЯМА как да обясня и не разбрах къде усети придаване на важност или нещо подобно. Храненето ми е абсолютно нормално, ям всичко без месо и не си спестявам нищо друго. Имало е периоди в които не съм ял нищо и не съм изпитвал глад. То е до лична потребност и настройка. Когато разбереш че съзнанието ти е основополагащо можеш да изменяш реала на субективния си свят много успешно. Изписаха се куп книги по въпроса.
Предполагам си запознат и с тези, които се хранят със слънчева светлина - има тема във форума.
И въобще, какво общо има с темата, която е МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ?
А те мненията ми щяха да са доста повече,ама много ми ги трият,незнам кой,ама му благодаря за търпението

Постовете ми са такива,защото това ми е начина на изразяване и в нормалния живот/ако приемем това за ненормалния

/,дори и когато се говори за сериозни неща.
Храненето ти е същото като моето,това ми трябваше да знам.Предположих,че щом се подхвана тази тема,караш само на прасковки и затова се опитах да науча нещо повече за подобно съществуване.Запознат съм със слънчевото хранене,доколкото можеш да се запознаеш от една статия.Ако имам възможност да говоря с човек,каращ само на слънце,най-вероятно ще го разбера и ще се убедя,дотогава си оставам на ниво,не ми пука.
Колкото до важноста,изобщо не визирах теб.Просто всеки път, когато се заговори малко повече за нещо и питаш или казваш нещо и получаваш подобно отношение.Ще взема да се разсърдя и не ви знам какво ще правите без мен ;D
Наистина няма нищо общо с темата,ама поне малко да живне форума,че напоследък,голямо затишие.Обещавам,няма повече офтопик