Официалната наука, освен тази на Западният свят, през средновековието, никога не е твърдяла, че Земята е плоска.

То по тая логика и Колумб открива Америка... Е, преоткрива я, де, ама все пак не той е първият. Това за ваксините няма да го коментирам просто, най-малкото се запитай колко живота е спасила, защото ако не знаеш, нивото на детската смъртност никога не е било толкова ниско, колкото в момента.

Знам, че е форум, много добре знам, ама знам и също толкова добре, че не можеш да казваш каквото си поискаш и да твърдиш, че е истина. Ами аз мога да ви кажа, че жълтото е зелено и това е конспирация на (пак тези) илюминатите. Ама без да го подкрепя с доказателства, звучи просто смешно.
А тук си "играете" с големи теми - например дали християнството е останало непроменено. Факт е, че в лицето на св. Православие е останало непроменено до ден днешен. Ако някой твърди противното - да се обоснове, моля.

Да не говорим, че най-големите авторитети, твърдящи, че е имало "подмяна" са жена, общувала с демони и друг, неизвестен "посветен".