ARRI,аз пък мисля,че самия Исус Христос е искал да го приемаме като нормален човек.Хах,колко готино някой,който е можел това,което Той да се има за обикновен?!Или може би,както Буда казва-"всички са Буди,но не го знаят".А масовката и това,че се опитват да изкарат Исус Христос за нещо недостижимо за нас,простосмъртните(е,в повечето случай си е така,но все пак има надежда)-е още едно доказателство,че някои "хора" нямат нужда хората да знаят истината за себе си,така им е по-изгодно-да сме роби,и овци.
Инак се сещам за един цитат,дето се скарва на един младеж,понеже го нарича "Учителю благи".
Алибаба,ти май не разбираш или отказваш да приемеш,че самите хора са болните.Тези,които смятат всички жени/мъже за еди-какви са,те самите имат някакъв вътрешен,нерешен конфликт.Тъй че,отказвам да приема,че взаймоотношенията между мъжете и жените са болни!!!И стига ги изкарва такива,че човек като повтори една лъжа 1000 пъти,то тя става истина.
Къде ги виждаш тези болни взаймоотношения?Кой ги има?И защо?!
И ти НИМА твърдиш,че човек може с всеки един от срещуположния пол(ако е хетеро)да намери това,което Мария Магдалена?То,ако беше така-нямаше Исус Христос да е 1 за 2000 години.И да,отворената тема за "Защо мъжете са такива егоисти" е показателно как хората на базата 1,10,100,1000 човека си правят аналогия за/с всички останали хора.Ами,ако си попадал само на такива "егоисти"?Значи има нещо,дето доста упорито ти се навира в очите,та белким видиш,че може би ти егоиста.Но е по-лесно да викаш "Тоя/тая ми е виновен" и да меташ камъка,нали?!
А и какво против секса?!Ей туй не го разбирам,честно.Какво имате против тези,които правят секс без чувства или са с някой само,заради секса.Те поне знаят защо са с този някой и са си наясно,независимо какво си приказват,или как изкарват нещата.Тъй че аз нещо се опитвам да те разбера,но напоследък рядко успявам.Просто се чудя как може нещата толкова да се извъртат и разтеглят.Да,нещата са прости,но чак пък толкоз.Едва ли не с всеки може да имаш взаймност и истинска любов.Да,ама не.Донякъде може да имаш всички тези усещания,чувства,емоции,но никога няма да е същото,както,ако е истинско.Просто,ако беше толкова лесно всички хора щеше да са щастливи и хоро да играят.Друг е въпросът,че и хората доста сами си усложняваме живота.Но поне някои опитват.А други все се кюхкат.Наздраве!