Звездичке , в сравнение с него всички сме малки и дребни . Имаме още много път да извървим хората , та да се доближим поне мъничко до него.
ARRI,няма откъде аз да знам на кое ниво си или ти за мен.Всеки знае себе си.Но това да приемеш,че си малки и дребни-все пак може би е крачка към това,което сме,понеже доста хора се имат за велики,и всемогъщи.И все пак отказвам да приема това,което пишеш-аз вярвам в уникалността на всеки един от нас. 
old4,радвам се,че знаеш кой си и че с теб имаме различни представи за някои неща.Щеше да е доста скучно,ако бяхме на еднакво мнение.
"Не съм съгласен с Вашето мнение, но съм готов да умра за правото Ви да го изказвате." Волтер
Да Звездичке , всеки е това , което иска да бъде . Ти попита и защо Буда казва,че всеки един от нас е Буда,но не го знае... , защото Звездичке , ние малките човечета , вече сме се отклонили от изначалното , че вече и Бог не може да ни познае . А ние сме ногови творения . Той ни е създал по свой образ и подобия . А къде сме ние сега ? Оклонени от изначалното си . Факт . Ти Звездичке , със колко процента % от мозъкът си ''работиш'' към момента ?? 4-6% , А ОСТАНАЛИТЕ 96%-100%

? Какво правиш с тях ? Къде са ? Ето там е БОГ и ХРИСТОС . Там в тези погубени проценти . Там е разликата м/у нас човеченцата и Човекът с главно ''Ч'' Христос . На нас ни се губи и ни е претъпено изначалното , т.е. Божественото , за което говори Буда .

П.П. Звездичке , ти вероятно ще ме попиташ , АЗ от къде ги знам тези неща , и съм длъжен веднага да ти отговоря :АЗ не съм езотерист , напротив , даже ме е срам , че размазвам суп..ли , под тази женска (и гейсака тема . Защото само такива пишете под нея и затова и дадох такова име)тема . АЗ съм ги видял тези неща . Видял съм деца как огъват вилици с поглед и мн.други неща , които се вършат с мозъкът , което АЗ и ти , уви неможем , понеже още работим на ниски обороти(%) . Когато ''пораснем'' и ние ще можем . До тогава , ще си задаваме само въпроси .