И аз имам такава история.Но при мен продължи с години-може би 5-6.Поне в моя случай,не зависи от мястото.Завърших средното си образование в един град,после бях студентка в друг и все същото.Лягам си и наистина винаги между 2ч и 4ч се случваше едно и също нещо.
Лежа по гръб.Усещам тежест върху гърдите си и се събуждам.Цялата съм парализирана,не мога да помръдна нито да гъкна,само мигам с очи.Напрягам мускулите си да се освободя от схватката,но нищо не се получава.По някога или на прозореца или върху гърдите ми смътно виждам,че седи черно,малко същество.Като че ли има козина,с продълговати бляскави очи и уши,като на дяволче.Усещам го как ми се смее.После изчезва и аз връщам контрола на тялото си.Това не се случваше всяка вечер,но накрая така бях свикнала с него,че вече ми беше все едно.
Имах една съквартирантка обаче,която ставаше свидетел на това.Чуваше нощем подобието на звуци които се мъчех да издавам.После ми помагаше да излизам от това състояние,като ме усетеше нощем,започваше да ме разтръсква и така по-лесно свършваше всичко.
Сетих се,че не съм кръстена,а майка ми все разправяше,че и тя изпитвала същото на младини и поверието било,че дявола си търси жена(ама се случва и на мъже!).
Съквартирантката ми на своя глава отиде в черквата и записа дата за кръщене.Кръстих се точно на Гергьов ден.От тогава всичко спря.Повече от 10год. онова нещо не се е появявало.