Здравейте

Вчера ми се случи нещо, но не мога да определя какво беше, въпреки че съм се интересувала и съм чела по темата.
От време на време се обръщам към Висшия си Аз и си му говоря някакви неща- така беше и вчера, поисках знак, ей така неопределено. Следобед си пуснах филм,много ми се приспа, ама много, отпуснах се и заспах. Сънувах, че вървя към стаята си и много ми се спи, исках да си легна, но когато отворих вратата на стаята видях, че съквартирантката ми е легнала в моята стая, затова реших да легна в нейната. Отидох там и преди да заспя влезе стар мой познат, казах му "от толкова време не сме се засичали, че забравих че си ни съквартирант" (реално не е така). Той нищо не каза и аз излезнах от стаята, върнах се в мойта и легнах. Преди да заспя в съня си помня как си повтарях " Съзнанието будно, тялото отпуснато, съзнанието будно.." (това го четох тука във форума като упражнение) ;D В следващия момент седях права до леглото и видях себе си спяща и в тоя момент вече усещането изобщо не беше като в съня преди това. Израдвах се супер много, изпаднах в еуфория и започнах да крещя "станаа ,стана". Знаех, че съм се отделила от тялото си и видях съквъртирантката си да става от леглото и да отива към хола, исках да я последвам, в главата ми имаше мисъл, че ако искам да отида някъде трябва да си представя мястото, да мисля за него, обаче ме хвана шубето да си оставя тялото и затова реших, че спешно трябва да се събудя, за да не изпадна в обикновен сън и да забравя. Легнах върху тялото си , ама все едно само главата ми пасна, можех да си наблюдавам тялото от нивото на очите и се опитвах да си вкарам ръцете в ръцете, не ставаше и не ставаше, малко се изплаших тогава, най-силно остана усещането върху кожата ми - като изглички, чуваше се странен звук -леко пукане. Видях как съквартирантката ми излиза на терасата и се опитах да я извикам , напънах се супер много 2-3 пъти - нищо не излезна като звук само устните ми помръдваха леко. Спомням си още, че много ,ама много държах да не заспивам , а директно да се събудя, а главата ми тежеше супер много, клепачите ми тежаха... Накрая успях, станах, главата ми беше като премазана, много ми беше объркано, питах съквартирантката си дали е излизала на терасата скоро и тя каза- да преди малко .. т.е наистина съм я видяла? Друго, което ми се стори станно- охлузила съм си кожата на единия пръст и това се е случило в съня, събудих се с тази раничка .. Така от момента, в който си видях тялото усещането не беше като за сън, както казах, съдя по това ,че стаята беше абсолютно същата в детайли, цветовете си бяха същите, нямаше я тая изкривеност като в сънищата, само ми направи впечатление едно нещо- материята, самия въздух беше по-плътен някак си.. Това беше в общи линии, малко дълго се получи

Събуждала съм се и в сънна парализа, не беше същото, не знам? Някой да помага