Автор Тема: Мода и Окулт  (Прочетена 4553 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Maq

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Мода и Окулт
« -: Април 27, 2011, 11:23:15 am »
Под Мода можем да разбираме всеки вкус на изразяване,начин на обличане,стремеж към вид социален статус,поведение и разбиране за естетика на  хората за даден период от време.
Всеки сам избира начина си на израз в обществото, било то с дрехите си,грим,татуировки,диалект,принадлежност към определена група от хора и т.н.
Има обаче и друг избор.Той е, модата да ти бъде наложена от някой друг(комерсиалност,монопол,определени цели,пари), който да има по-различно виждане за нещата в по-мащабен план.
Разликата в двата избора е тази:
1-Ти сам подхождаш към това как и по какъв начин ще се представиш на другите(според разбиранията,мирогледа,влеченията и психиката си)
2-Дадена структура(фирма,дизайнерска къща,корпорация и т.н.)-направила проучване на психологията,изискванията,нормите(дори според програмата която е заложена в някои от нас както ще разберем след малко) на широк кръг от хора (общности,държави, глобално)- представяща им вече готовия продукт за ползване.
Консуматорското общество харесва точка 2 заради факта,че предпочита да вземе каквото се даде отколкото да изисква според нуждите и предпочитанията си.И лапаме ли лапаме каквото ни се пусне на пазара,било то дрехи,козметика,возила,бижута и др. стига разбира се опаковката да е лъскава и отговаряща на "големите" очаквания и изисквания наложени от  "звезди" и популярни люде през различните периоди от време,а какво е значението и символиката никой не го интересува.
Тъй като темата може да бъде( и Е )доста обширна аз избрах да започна с модата на дрехите и тяхното окултно значение.
Надявам се да ме допълвате и представяте доказателства (не само за дрехите).Ще се опитам да огранича снимковия материал,който е огромен(все пак говорим за цяла индустрия)и да прилагам линкове с видео където ще има доста снимки,а някои дори са с обяснения :).
Начинът и причината на обличане не е само един.Той се разглежда според повода,местоработата,принадлежноста и какви ли не още причини.Аз ще разгледам само някои от причините да се обличаме по даден начин,най-вече този, който ни залива от всякаде,а именно на съвременните идоли.

Военните униформи.
     
       
   
 

 

Малкото езотерични и окултни познания ми позволяват да кажа, че военния начин на обличане спада към ритуалния такъв.
Кое ме води към тези мисли, ще се запитат някои.Сега ще ви кажа.
В една униформа ще открием древния култ към гъбите(виждате тази червена секси шапчица :) ),а нашивките и другите знаци по дрехата ни говорят къде ще премине част от енергията при смърт на война жертващ живота си,а също и към коя група на тайно общество е причислен даже без самия той да го разбира.Същото е когато се жертва живота на невинно момиче(момче) облечено в бяло.Символиката е определена от целта на ритуала.Символиката има огромно значение във всичко това.Когато гледате поредния клип на някой известен певец забележете,че и те доста налагат военните униформи, само че малко с по-фешън стил.
Масонските секти също обичат да се кипрят с много интересни и изпълнени със символика одежди.Тях ще ги пропусна  защото сме запознати.


   
Заради правилото жена да не води църковните дела, падретата се контят с роби символизиращи женска дреха.

   

   

   

В дрехите на "духовниците" (по специално християнските) виждаме изобилие от "езически" символи насочващи ни към най-различни значения.Нарочно избягвам подробното обяснение на символите, просто защото има прекалено много информация тук(форума) и по света :), а там където е нужно ще дам леки обяснения.

 

Неактивен Maq

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re:Мода и Окулт
« Отговор #1 -: Април 27, 2011, 11:39:07 am »
Да видим как е на модния подиум и меката на забавленията Холивуд.

На модния подиум дизайнерите могат да развинтят въображението и знанията си и без да съзнаваме да ни покажат от какво се интересуват и занимават извън професията.

Лий Александър Маккуин е типичен пример за това(и ще бъде единствения пример от дизайнерите).Носител на Ордена на Британската империя,великобритански дизайнер на висша мода, известен със задълбочените си познания за изработката на британски облекла по поръчка(и не само това както ще разберем),правил дрехи за едни от най-известните модни къщи като Живанши,Гучи и др.
Ето го и него :)на снимката от долу

Alexander McQueen's 2007 Autumn/Winter-Едно от  "невероятните" му ревюта показващо как работата и знанията от окулта биват съчетани.


Надявам се да откриете матрицата в различните видове дрехи които ще представя и да си направите изводите след като проучите,разбира се.Сами проучете и се запознайте,защото моята цел е да ви провокирам да разберете повече, аз само леко ще оближа забранения плод.
Между другото Маккуин използва в едно от ревютата си холограма на Кейт Мос,развяваща се в пирамида.Тези които са чували за проект  "Сил лъч" може да обърнат внимание.Но да не се отклонявам.
Малко негови модели
Александър приключва живота си със самоубийство(резнал се е с ритуален кинжал и сатър,а след това се е обесил).
Жалко е, когато пред очите на всички ни известните(и не само те) биват завъртяни от върхушката на манипулациите и негативната енергия разрушаващи живота им.Ще приложа достатъчно примери.
От години има една тенденция и мода която се засилва с всеки изминал ден.Много и все повече "звезди" промотират плана на "големите" чрез начина си на обличане.Става дума за така наречената дехуманизация на човечеството и хуманизирането на роботите.Причините за повечето от нас са ясни-да започнем да приемаме технологиите в телата си, защото те са за наше "добро".

Неактивен Maq

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re:Мода и Окулт
« Отговор #2 -: Април 27, 2011, 11:46:21 am »
Бионсе(или Саша) и много от идолите(някои от които имат програмирано съзнание,и по няколко алтернативни егота) промотират такава мода.

Моделът от ляво е от филма Метрополис (1927г.),който се явява като първообраз на подобните му.Има още нещо интересно от филма,лудия учен който носи само една ръкавица.


Как се облича за снимки алт-егото на Бионсе (Саша) ли?Ами ето как.


И алтернативното его май може да се смята за мода,защото като се вземе предвид колко певци се раздвоиха и разтроиха.Но това може да се дължи на нещо друго.

Ето я и заключителната част.

Става дума за "Mind Control модата"
Като направим кратък преглед на дрехите с окултни знаци по тях можем и тях да причислим към "Mind Control модата".

Ще го направим защото излъчването и вибрациите на подобни знаци може да е негативно,да не говорим, че ни се набиват в подсъзнанието всякакви извратени и отвратителни изображения.Също и защото тези, които ги правят съвсем нагло ни ги натрисат.Някои ще кажат прибързано-Ами не ги купувай,имаш избор,какво мрънкаш само.Ами като вляза в един магазин и като видя,че поне 40% от дрехите са такива ме дразни.Преди време си взех един суичер (заради цената и едно драконче), на гърба му пишеше Redrum.След време се сетих каква грешка съм направила.Четете на обратно.

Когато говорех за "Mind Control" мода говорех за това как биват обличани жертвите на такъв контрол.

Един от символите на проект Monarch е пеперудата.Сега светна ли лампичката.

Може да се каже,че новата версия на MK Ultra e Project Monarch.Като се мине през древните времена,средновековието с инквизицията та до днес някои хора явно нямат скрупули и чрез наблюдение действието  на човешката психология при мъчения,хипноза(излиза от окултните учения зада се превърне днес в метод на лечение)и манипулация достигат до възможноста на управляват живота на дадена личност.

Днес мащабите на контрол над съзнанието е огромен.

Защо пеперуда ли? Защото при пускане на ток в мозъка , жертвата има чувството че се носи из въздуха като пеперуда.Програмите са различни.Това което съм забелязала аз  от жертвите в развлекателния бизнес е, че се използват програми(травма базиран контрол на съзнанието за създаване на алтернативни личности)за секс робини(така наречените Sex Kittens) и налагане и манипулиране на съзнанието на хората чрез музика и видео изображения(за програмиране на убийци няма да говоря).
И какво се получава, че програмираните програмират нас,а ние даже и не забелязваме защото сме прехласнати от техния блясък.

Има много за говорене за контрола над съзнанието, но аз не съм специалист.Нека погледнем как се обличат жертвите и каква мода налагат без да знаят.

Следващото видео започва със примери за Sex Kittens(програма за хипер сексуалност и сексуално робство).Не забравяите какво казва Бритни Спиърс(отгледана от Дисни) когато прави пробив в програмата си и си бръсне главата-Уморих се всички да ме докосват!

От видеотата ще научите още интересни неща.
Тук започва с пеперуди.
В това видео ще видим модата с малките кучета(Свързано е с филма Магьосника от Оз,жертвата си взима малко куче.Тези държащи ключовете за активирането на различните видове програми и алтернативни личности използват кучето като заплашват жертвата, че ако не прави това което им се казва то ще бъде наранено дори убито.)
шшшш тихо
И на края бих искала да призова тези които имат деца да внимават с какво ги обличат.
Дрехите за деца не се различават много от тези с които се обличаме ние.
Сега сте вие.Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Мода и Окулт
« Отговор #3 -: Юли 21, 2011, 23:21:54 pm »
http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00.html

Статия която има връзка с нещата, които са в тази тема.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27