Автор Тема: Форум срещи?  (Прочетена 118722 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен shoguna

• Четящ
  • *
  • Публикации: 37
Re: Форум срещи?
« Отговор #195 -: Септември 25, 2012, 16:05:48 pm »
Явно. Ми то нашия организатор Блеки се покри. Не знам какво става с админите. Но и при мен нещата се промениха от финансова гледна точка. Та за тази година няма да мога да отделя толкова пари. Може би следващата.Ма да не казвам голяма дума. Живи и здрави ще видим следващия път.
вече няколко пъти момичето Ви намеква че няма пари и никой не се сеща да я покани.За умствения и дефицит знам, че няма как да и се помогне но  да и съберете някой лев все ще се намери начин.Аз давам 10 лева.

Неактивен GaBOSS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
  • Простак
« Отговор #196 -: Септември 26, 2012, 00:23:24 am »
Аз давам 10 лева.
Благодаря, аз ги взимам.  :D

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #197 -: Септември 26, 2012, 01:06:43 am »
Но и при мен нещата се промениха от финансова гледна точка. Та за тази година няма да мога да отделя толкова пари.
вече няколко пъти момичето Ви намеква че няма пари и никой не се сеща да я покани.За умствения и дефицит знам, че няма как да и се помогне но  да и съберете някой лев все ще се намери начин.Аз давам 10 лева.
      Шогуне,    преди  да  обидиш  някого,  застани,  спри  се  и  помисли  малко,  защото  всяка  обида  изказана  за  друг  показва  чернилката  в  твоята  душа!  Няма  да  коментирам  интелекта  ти!   
      Запомни  от  мен  -     Злобата  е  съкратила  не  един  и  два  живота!   
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #198 -: Септември 26, 2012, 12:09:46 pm »
Шогуне,душо дребна,жалка и нищожна..И ние сме наясно че повече от тия 3 грама сиво,не ще да имаш..Демек..Знаем,че мозъка не е косъм,че да порасте,и сме те приели..Никой не ти намира кусур..Тъп си,прост си,че и мнооо злобен...Хуу..
Ама що вече не оставиш Калан,на мира,а?

Неактивен shoguna

• Четящ
  • *
« Отговор #199 -: Септември 26, 2012, 12:55:58 pm »
Но и при мен нещата се промениха от финансова гледна точка. Та за тази година няма да мога да отделя толкова пари.
      Шогуне,    преди  да  обидиш  някого,  застани,  спри  се  и  помисли  малко,  защото  всяка  обида  изказана  за  друг  показва  чернилката  в  твоята  душа!  Няма  да  коментирам  интелекта  ти!   
      Запомни  от  мен  -     Злобата  е  съкратила  не  един  и  два  живота!   
Мите благодаря за съвета!!!Доста разсъждавах тези дни относно простотията и тенденциозното и налагане отвсякъде.И понеже ти си един от интелигентните хора в този форум бих ти отговорил,тъй като прояви благородството да не коментираш интелекта ми.Ако си забелязал и начина ми на изказ във форума-винаги е бил-МОЕТО МНЕНИЕ Е-без да насочвам и капка мисъл към обекта който е с противоположно мнение на моето.Ти като човек който си на моята възраст що годе,поне така мисля,ми кажи с ръка на сърцето как ти се струва последният пост на въпросното момиченце КАЛАН в темата за кучетата и ние,която между другото се изчерпва с едно изречение-ВИНОВНИ СМЕ НИЕ.Така като духовна личност би ли ми обяснил за възпитанието на това момиче което няма два лева за баничка и е седнала в този форум да ме праща да си правя ч..кия и разни други глупости за расизъм и т.н. не ги и прочетох тези жалки словоизлияния докрай.Покажи ми така като неин защитник и човек който се осмелява да дава съвети какво ценно откри във нейните изказвания.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #200 -: Септември 26, 2012, 14:16:43 pm »
Абе Шогунче, не те ли е срам да цапотиш темата. Тя е за форум срещи, а не за заяждане. Интересно насочваш потребителите към темата за кучетата, но то точно там става ясно как всъщност ти "драги" започна да обиждаш след като аз в правото си на потребител си изказах мнението. Та реши вместо диалог да минеш на обиди и простотия. Но такова ти е нивото. А аз милинко не си мълча. Това, че някой изказва мнение различно от твоето не е причина за лични нападки. Вземи начин агресията да си я изразходиш другаде в реална среда, а не виртуална щото не помага.
Колкото до парите - уточнила съм защо няма да мога да дойда. Защото милинко аз пари в момента имам за 100 банички, но съм взела решение да ги изразходвам за други нужди. Но на теб ти требе и една думичка за да се заяждаш. Имаш проблем с инстлирания си софтуер наречен "Его", "Култура" и "Общуване". Моля те направи ъпгрейд бърз на системата. :blum1:
А когато някой те дразни има една функцийка в профила ти "Списък на игнорирани потребители". Та като ме блокнеш от там няма да се натоварваш с присъствието на моята особа. Така аз направих с теб.
Благодаря ти за 10 лева, но никога не съм приемала подаяния. Особено пък от зли хора.
Прощавам ти, защото все пак не си виновен, че природата те е направила такъв. Но работи в/у себе си. Имаш нужда.
До тук бях с комуникацията с теб.

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #201 -: Септември 26, 2012, 14:26:24 pm »
Ъм!  :(
тъкмо си викам, какъв хубав скандал ще се получи то с тва "игнориране" се скапва цялото шоу. :(

Както се вижда форум-среща няма да има, така че не пречи да си попишем за ... живота и ... чикиите  :lol:
А като стане време и някой реши да организира, винаги може нова тема да се спретне.
Разберете се на спокойствие- без да се обиждате- аз си имам пуканки, споко  :writer:
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #202 -: Септември 26, 2012, 14:30:06 pm »
Ъм!  :(
тъкмо си викам, какъв хубав скандал ще се получи то с тва "игнориране" се скапва цялото шоу. :(
Ем ти варкаше за такваз опция!!!На ти ся!Нема шоу! :(

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #203 -: Септември 26, 2012, 14:38:40 pm »
Признавам, че е така. Но също признавам, че като не я използвах, а ти отговарях, нищо че ни триеха яко, ми беше по-забавно и интересно, отколкото като спряхме  :(
Направо ме е яд, че не си мъжкО, можеше  гаджета да станем, след такова ... страстно начало  :lol: :drinks:
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #204 -: Септември 26, 2012, 14:52:53 pm »
 :drinks:

Не губи надежда..Вселената предлага неограничени възможности!

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #205 -: Септември 26, 2012, 15:11:02 pm »

Ти като човек който си на моята възраст що годе,поне така мисля,ми кажи с ръка на сърцето как ти се струва последният пост на въпросното момиченце КАЛАН в темата за кучетата и ние,която между другото се изчерпва с едно изречение-ВИНОВНИ СМЕ НИЕ.

Покажи ми така като неин защитник и човек който се осмелява да дава съвети какво ценно откри във нейните изказвания.

Сигурно  съм  даста  по-дрът  от  теб  (60+),  и  затова  на  тия  момичета  и  момчета  не  мога  да  им  се  сърдя  бе  Шогуне,  симпатични  са  ми  даже  и  когато  ме  настъпват  по  мазола!  А  че  са  драки  драки  са,  но  се  лутат  и  тръсят  за  което  им  свалям  шапка!  Благодаря ви  бе  младоци,  готини  сте,  а  излъчването  ви  когато  сте  позитивни  направо  зарежда!   

Не  защитавам  персонално  Калан  просто  ти  казвам,  че  не  бива  да  правим  това  което  ни  дразни  в  другите!!
       Знам  доста  за  духовното  и  ирационалното,  но  не  съм  духовен,  колвам  си  агнето  за  гергьовден  и  прасето  за  коледа,  върша  и  други  чисто  човешки  неща!! 
      Не  им  се  връзвай?
      За  сегашното  състояние  на  природата  като  цяло  и  кучетата  като   част  от  проблема  сме  виновни  ние  хората!!

Признавам, че е така. Но също признавам, че като не я използвах, а ти отговарях, нищо че ни триеха яко, ми беше по-забавно и интересно, отколкото като спряхме  :(
Направо ме е яд, че не си мъжкО, можеше  гаджета да станем, след такова ... страстно начало  :lol: :drinks:
:drinks:

Не губи надежда..Вселената предлага неограничени възможности!
       Чети  и  се  смей  бе  Шогуне,  момичета  страхотни  сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
       Тия  двете  няма  да  могат  да  се  скарат  вече!
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 15:17:03 pm от mitko »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #206 -: Септември 26, 2012, 15:51:22 pm »
Ех, горката принцеса! Всеки постинг и е за секс вече. Свършиха ли се мъжете в България (и у форума)? Срамота да оставите момичето така!
Шогун, най-малко от мен би приел съвети, щото и мен нещо недолюбваш. Но в случая никак не си прав. Да не говорим, че сам си противоречиш. Защитаваше махането на парите по принцип, а сега съдиш някого заради това, че няма пари. Принципно аз се чудя как е възможно сравнително млади хора, чак толкова да нямат, при положение, че работа се намира. Но това си е тяхна лична работа. Също както е твоя да правиш с твоя живот каквото решиш.
И за кучетата не си прав, но не ми се спори по темата. Вече забелязах, че няма да си промениш мнението, каквито и аргументи да ти се дават. А за протокола мен не само, че не ме хапят, ами тичат към мен и въртят опашка. Очевидно излъчвам нещо различно. Но пък има малки деца, за тях е съвсем различно. И съответно може да е много опасно.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Vàli

• Четящ
  • *
  • Публикации: 38
« Отговор #207 -: Септември 26, 2012, 15:55:45 pm »
Свършиха ли се мъжете в България
Не са - свършиха се мъжете в нейната спалня, а тишината в спалнята както знаем ражда безумия !!!

Неактивен shoguna

• Четящ
  • *
« Отговор #208 -: Септември 26, 2012, 16:07:47 pm »
Ей Мите силен си!Но още по-силен щеше да си ако беше тръгнал да дадеш съвет на въпросното момиче,а не на мен!Пределно ми е ясно за какво иде реч,ни най-малко се връзвам на форумни препирни,но по-често им казвай на тези сладури,че КАТО ВАДИШ НОЖ СЕ ГОТВИ ДА ПОСРЕЩНЕШ УДАР С НОЖ.Най-лесно е да раздаваш правосъдие по форумите и да търсиш вина в институциите.Но нали както казваше великия Джордж Кърлин- институциите са извадка от обществото.Затова не се чудете че и институциите ви пращат да си ударите една ч..кия както и онази девойка дето я защитаваше.Да си жив и здрав и още 60 да навъртиш :drinks:

Неактивен shoguna

• Четящ
  • *
« Отговор #209 -: Септември 26, 2012, 16:13:50 pm »
Ех, горката принцеса! Всеки постинг и е за секс вече. Свършиха ли се мъжете в България (и у форума)? Срамота да оставите момичето така!
Шогун, най-малко от мен би приел съвети, щото и мен нещо недолюбваш. Но в случая никак не си прав. Да не говорим, че сам си противоречиш. Защитаваше махането на парите по принцип, а сега съдиш някого заради това, че няма пари. Принципно аз се чудя как е възможно сравнително млади хора, чак толкова да нямат, при положение, че работа се намира. Но това си е тяхна лична работа. Също както е твоя да правиш с твоя живот каквото решиш.
И за кучетата не си прав, но не ми се спори по темата. Вече забелязах, че няма да си промениш мнението, каквито и аргументи да ти се дават. А за протокола мен не само, че не ме хапят, ами тичат към мен и въртят опашка. Очевидно излъчвам нещо различно. Но пък има малки деца, за тях е съвсем различно. И съответно може да е много опасно.
Що реши че не те долюбвам?Може да не съм долюбвал мнението ти-но това е по различно,а и е кофти някак си мъже да се долюбваме:).Кажи с две думи ама само с две къде точно греша за кучетата да видим какво ще измъдрим!Между другото относно парите не съм за премахването им,не си чел внимателно,а съм против едноличното право на ФЕД да печата без покритие,но както и да е.
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 16:23:40 pm от shoguna »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27