Да, тялото е предавател и приемник.
Всеки един вид комуникация върви под ръка с неосъзната от нас енергийна връзка на по-финно ниво. Енергийните ни тела осъществяват връзка с енергийните тела на други хора. Енергийна връзка може да се направи дори и без да сме си казали и дума. Знаете за чувството – виждате/мислите за един човек и вече сте наясно дали го харесвате или не. Това се дължи на информацията, която е възприета от енергийното ни тяло и предадена към нас. Както установяваме контакт физически, така го правим и на ментално, астрално, духовно ниво. Всяко едно ниво “излъчва” на определена честота. Чакрите обработват информацията до мисловен еквивалент. Колко бързо става това зависи вече от това колко дейна и отворена е една чакра. Понякога чакрата не съумява да предаде точно на ментално ниво и ние не разбираме за какво става въпрос. Имаме някакво смътно чувство или както често казваме имам “предчувствието”, че нещо ще се случи или имам чувството, че трябва да го направя, но не знам защо. А що се отнася до психичното въздействие то то винаги е съпътствано от емоциите.
Точно - трудно е да се разграничи и да се отдели семето от плявата, нали?
Откривали ли сте при близък контакт с аурата на друг човек, че ви "влиза" и друга енергия, която сякаш ви помага да разчитате аурата на другия, в която влизат разбира се и физическото му състояние (здраве), мисли, емоции, вяра, дух и душа? И ако да - КАК?Много интругуващо се разцепи и мнението на July и Breath, но аз мисля, че като съберем двете им мнения ще достигнем до един кристално чист извод, а той е - човек контактува с тоя висш свят с който вибрира. (Но повечето като мен си нямат и идея къде вибрират нали?! Или пък страдат от ниско самочувствие, че могат да вибрират най-много на астрално / душевно ниво - не го изключвам!)
Едно е сигурно досега - ние приемаме (не съм сигурна още за предаването) по един начин в близост до физическа манифестация на нещо - жив човек, минерал, дух..., но по друг начин с по-отдалечени - като телепатията, общуването с низши или визши духове от астралния свят и ...май-никой не смее да твърди със сигурност...с божествения свят!
Какво откриваме - предчувствия, мисли, влияние върху чакри, вълни, физически енергии, телепатия...?!
И това за което говорим НАИСТИНА Е ИЗВЕСТНО САМО НА ОКОЛО 70-80% от населението, като изключим суеверието.
Сигурно и затова ние тука стъпаме като в паници с изказванията си, цитирайки разни източници....
Аз много бих искала да си попишем за виденията - като светкавични образи в будно състояния или сънища, но не мислите ли че това пак е част от КОНТАКТИТЕ? Писахте за контактьорите, ама те са си като древните медиуми - дали ще правят контакт с Плеядите или с духовете на мъртви роднини - те са си едно и също. А ние можем ли да го правим или го отричаме? Какво са виденията на апостолите и светците, ако не връзка с ОНЗИ свят?
Как едно "видение" или "контакт" влияе на тялото - вълни енергии, пламване на ушите (примерно)?...Как медиума или контактьора разбира кой е източника и дали изобщо е правилен?