Автор Тема: За Сънищата, Осъзнатите Сънища и Опитностите Извън Тялото  (Прочетена 305871 пъти)

0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Panta Rei

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
Благодаря ти, че сподели с нас.  :hi:
На мене повече ми харесва първата ти дарба – въображението. И то е черта на съзнанието.
Искам да отделиш време някой път в съня си и да отидеш до звездата Полукс от съзвездието Близнаци (любимата ми звезда) и да ми кажеш дали има планета, която обикаля около нея. Веднъж (не си спомням как – на сън или не) ми дойде на ум, че около Полукс обикаля невероятна планета. Това съвсем сериозно го казвам.
Ще ми е интересно какво ще каже въображението ти по този въпрос.  @---

Сънят, осъзнат или не, е добър начин да видим и усетим неща, които в реалния живот не можем.
Другият начин е да мечтаем, което най-добре го умеем докато сме все още малки деца, но с порастването започваме да пренебрегваме мечтите.
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 23:34:10 pm от Panta Rei »

Неактивен вещичка

• Четящ
  • *
  • Публикации: 188
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

Искам да отделиш време някой път в съня си и да отидеш до звездата Полукс от съзвездието Близнаци (любимата ми звезда) и да ми кажеш дали има планета, която обикаля около нея. Веднъж (не си спомням как – на сън или не) ми дойде на ум, че около Полукс обикаля невероятна планета. Това съвсем сериозно го казвам.
Ще ми е интересно какво ще каже въображението ти по този въпрос.  @---

Ами малко ме разсейват в момента, но се опитах да видя със съзнанието си и това което успях да асимилирам като картинка е, че има 3 планети. Първата и третата са сиви и по-малки - подобни на нашите Плутон и Меркурий, а втората е с някакъв блясък като слънце, но не точно - нещо златисто е сякаш и е малко по-голяма от другите. А някой път като заспя и ако се сетя разбира се за Полукс, ще отида да проверя лично.  ;)
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен Panta Rei

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
Хмм да ти кажа, че има прилики между това, което ти си видяла и това, което аз си представях, но трябва да отидеш лично и после ще видим дали е така, както си го представях.  8)
Хайде лягай да спиш, че нямам търпение.  :blum1:
А това „виждане със съзнанието“ как го правиш? Изведнъж си представяш някаква картина ли?

Неактивен вещичка

• Четящ
  • *
  • Виждам те!
Ами то не става така "Лягай да спиш!". Трябва и да се осъзная, че сънувам, па и да се сетя в съня къде искам да отида.  ;D

Виждането е лесно, дори не си затварям очите. Просто казвам "Искам да отида еди къде си." като не нетоварвам съзнанието си с някакви очаквания и резултати... и то просто си става - появява се картина за секунди и после изчезва. Номера е да се науча да запомням детайлите от картината за тези няколко секунди  ;D.
« Последна редакция: Септември 26, 2011, 20:34:22 pm от Mirotvorec »

Неактивен Castiel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 52
вещичка - та ти се изкара направо гуру бе...хората тия неща с години труд ги правят,а тя само си казвала искам да отида там и отивала >:( Иначе всеки може да си измисля,ако искаш може и аз да ти напиша уж някое мое "извън-телесно пътешествие" Въобще не разбирам,защо им се връзвате на такива болни мозъци...

Неактивен вещичка

• Четящ
  • *
  • Виждам те!
вещичка - та ти се изкара направо гуру бе...хората тия неща с години труд ги правят,а тя само си казвала искам да отида там и отивала >:( Иначе всеки може да си измисля,ако искаш може и аз да ти напиша уж някое мое "извън-телесно пътешествие" Въобще не разбирам,защо им се връзвате на такива болни мозъци...

Не разбирам какво визираш под гуру. Не се опитвам да се изкарам каквото и да било. Мога да правя някои неща и ги правя, ти сигурно можеш да правиш други неща, които аз не мога. Не си измислям абсолютно нищо Не те карам и да вярваш в абсолютно нищо. Имам си мои възпроятия за света и ги използвам максимално, това, което не мога да правя се уча да го правя!

Относно "болните мозъци" си говори каквото ти хрумне - не можеш да ме засегнеш. Нито ще се защитавам, защото е безмислено, нито ще ти опонирам пак по същата причина. Има прекалено много знания на тази планета и всеки изучава, това, което му импонира най-силно. Ако нещо не ти е интересно, никой не те насилва да го четеш  ;).

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
Няма нищо странно в това. Нарича се Remote viewing.
Браво, вещичка. И най- вече за това, че си се отървала от преградите. Всички пречки са в нашия мозък. :hi:
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен reply

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
а каква техника използваш за remote viewing?

Неактивен Castiel

• Четящ
  • *
  • Публикации: 52
Браво, вещичка. И най- вече за това, че си се отървала от преградите. Всички пречки са в нашия мозък. :hi:
Magnolia МНОГО ДОБРЕ знам,какво е.Работата е,че не и вярвям,че може да го прави винаги,когато си поиска,на секундата...

Неактивен вещичка

• Четящ
  • *
  • Виждам те!

Благодаря ти, Магнолия, за милите думи. Обаче това не е Remote viewing - чела съм за него малко и самата му същност не я знам, защото част от материалите бяха на английски, а аз съм скарана с този език  ;D. Доколкото съм разбрала това за Remote viewing-а е по-скоро нещо техничарско, а не продукт на свободното съзнание. Това, което правя аз, а и някои от моите приятели и познати е съвсем друго. Нашите съзнания са почти /казвам почти, защото има все още какво да се желае/ свободни и можем да ги манипулираме и управляваме в доста голяма степен, когато решим. Честно, наистина не знам точно като как да го обясня... Общото, което съм забелязала астрологично при нас е, че всички имаме Меркурий във водолей в хармонични аспекти с Уран и Сатурн - на обикновен език казано, това е следното: Меркурий е планетата свързана с ума и съзнанието /на митологична основа това е Хермес Трисмегист/, а водолея е знака на общото, революциите, космическото и нестандартното, знака на свободата и разрушаването на преградите. Уран като управител на водолея е с още по-силен заряд на гореописаното и в астрологията се води транссатурнова планета - така наречените тежки планети, или планети разрушители на статуквото. Сатурн е старият управител на водолея и като такъв освен структурата във висшата си форма дава разрушение на структурата и изповядва по-горните принципи. Хармоничните аспекти пък са тези, които прокарват лесно една енергия към друга без проблеми и прегради. Надявам се поне малко да е станало ясно за какво става въпрос  :).

Това, за което говоря не е ясновидство или прозрения в бъдещето, а просто пускане на съзнанието по следа, която трябва да изследва. Реално човек използва съвсем малка част от мозъка си за рутинните задължения, а на мен ми е забавно и интересно да се впускам в дълбоките води и да изследвам собствените си възможности. Самата езотерика много ми е помогнала да осъзная някои неща и закони и затова, когато се впускам в такова начинание нямам никакви очаквания и предварителни нагласи за това, което бих видяла където и да изпратя съзнанието си. Но това си е моят начин и затова го правя по него...  :hi:

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
Фантазиране няма нищо лошо, преди 35-40 години и аз пусках съзнанието си да се рее летях почти всеки ден ...., до колко планети и с колко извънземни съм се борил .... но както и да е с годините детското закърня и ето сега на което по възрасните му викаме отрезвяване, да ама не.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
Magnolia МНОГО ДОБРЕ знам,какво е.Работата е,че не и вярвям,че може да го прави винаги,когато си поиска,на секундата...

Ами твоя си работа на кого вярваш. Зависи колко бързо може да влезе в алфа. Някои хора могат да влизат мигновено, когато си пожелаят.
Вещичка ти го е написала:   ;)

Мозъкът ми в нормално състояние функционира на най-ниските алфа вълни или високите тета. И така съм се родила, тоест виждам и доста неща наяве без да ми се налага да заспивам

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
      Само  за  сведение  ще  добавя,  че  съм  го  правил  на  зъболекарски  стол,  в  автобус,  на  банкет!  Става  винаги  щом  мозъкът  затихне!!!!!!  Е  аз  не  съм  напреднал  толкова,  че  да  знам  на  какви  вълни работи  мозъкът  ми,  но  и  не  ме  е  вълнувало  какъв  е  хим.  състав  на  баницата! 
      Олд,  относно  възраста  не  си  прав,  доста  съм  по-възрастен  от  теб! 
« Последна редакция: Септември 28, 2011, 15:58:20 pm от Mirotvorec »
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
Сънувах, че непознат мъж ми подава лист с написани следните числа: 18.08 (бяха записани така, като дата или час) :o Някой може ли да ми разтълкува числата?

Голямо значение отдадох на този сън. Но нищо интересно не се случи на нито една от вариациите 18.08, 9.08, 18:08, 08.09.
Може би не се е отнасяло за т.г., а за вбъдеще, ако същестува...
oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
На мен ми хрумна да ги събера.(1+8+0+8=17=8
Виж дали няма да ти просветне нещо оттук:
http://iasnovidstvo.net/numerologiq/item/146-%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-8
« Последна редакция: Октомври 02, 2011, 08:37:45 am от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27