Няма нищо странно в това. Нарича се Remote viewing.
Браво, вещичка. И най- вече за това, че си се отървала от преградите. Всички пречки са в нашия мозък. 
Благодаря ти, Магнолия, за милите думи. Обаче това не е Remote viewing - чела съм за него малко и самата му същност не я знам, защото част от материалите бяха на английски, а аз съм скарана с този език ;D. Доколкото съм разбрала това за Remote viewing-а е по-скоро нещо техничарско, а не продукт на свободното съзнание. Това, което правя аз, а и някои от моите приятели и познати е съвсем друго. Нашите съзнания са почти /казвам почти, защото има все още какво да се желае/ свободни и можем да ги манипулираме и управляваме в доста голяма степен, когато решим. Честно, наистина не знам точно като как да го обясня... Общото, което съм забелязала астрологично при нас е, че всички имаме Меркурий във водолей в хармонични аспекти с Уран и Сатурн - на обикновен език казано, това е следното: Меркурий е планетата свързана с ума и съзнанието /на митологична основа това е Хермес Трисмегист/, а водолея е знака на общото, революциите, космическото и нестандартното, знака на свободата и разрушаването на преградите. Уран като управител на водолея е с още по-силен заряд на гореописаното и в астрологията се води транссатурнова планета - така наречените тежки планети, или планети разрушители на статуквото. Сатурн е старият управител на водолея и като такъв освен структурата във висшата си форма дава разрушение на структурата и изповядва по-горните принципи. Хармоничните аспекти пък са тези, които прокарват лесно една енергия към друга без проблеми и прегради. Надявам се поне малко да е станало ясно за какво става въпрос

.
Това, за което говоря не е ясновидство или прозрения в бъдещето, а просто пускане на съзнанието по следа, която трябва да изследва. Реално човек използва съвсем малка част от мозъка си за рутинните задължения, а на мен ми е забавно и интересно да се впускам в дълбоките води и да изследвам собствените си възможности. Самата езотерика много ми е помогнала да осъзная някои неща и закони и затова, когато се впускам в такова начинание нямам никакви очаквания и предварителни нагласи за това, което бих видяла където и да изпратя съзнанието си. Но това си е моят начин и затова го правя по него...