Аз ако зная как го правя точно...и книга мога да напиша...но не зная,става от самосебе си.Някой рисуват,други пеят...аз излизам от тялото си.
Не зная какво точно предизвиква вибрациите,просто става.
Не зная дали има копие на нашия свят в астрала,не мисля.Не зная дали хората,които са там са астрални копия,може би...
Когато излизам във физ.свят,нашият,съм винаги сама и просто се мотам,ходила съм да видя кафето,което посещавам отгоре,домовете на разни хора...не съм влизала у тях,просто отгоре.
И понеже заговорихте за починали роднини,това го бях забравила,но миналата година два дни /доколкото помня/преди баба ми да почине,се озовах в моята стая/преди/в дома на нашите/майка я гледаше там/.Уточнение-аз не живея в БГ,но по това време мъжа ми беше там за 2седмици.Та,тогава бях си легнала и много бързо сякаш ми се присъни,че стоя на люлеещ се стол и се клатя на него,после ми затрепераха дланите,преряза ме в корема и сякаш се превъртях със стола и буквално цопнах на леглото в БГ,в стаята.Онемях,защото не исках да ходя там!Тогава видях силует на жена в сиви дълги до замята дрехи,с качулка и без лице да стои седнала на шкафа за телевизор срещу мен.Изплаших се,разбира се,после сякаш от нея се отдели друга жена в черно и замина на някъде.Помня само че казах,добре,но аз сега си тръгвам,защото ме е страх.И на другия ден/значи е било нощта преди смъртта/мъжът ми се обади по тел.и каза баба ти си отиде,не бях учудена.
А когато съм ходила вън от този свят,винаги е имало някой с мен.Не зная кой,може и аз самата,но си говоря с някой 'по-голям".Този някой ме пази и обича,и води.Ако се отплесна ме подканя да побързам.Пуска ми шеги и аз се смея и забавлявам.Много е странно,но съм доста остроумна,не че и иначе не съм...Някой ден може да имам отговор на този въпрос.Но си мисля,че аз съм била,защото веднъж зърнах себе си срещу себе си...Все пак спомените не са много ясни,не помня всичко,не като в сън.Сънят трае малко време,нищо че ни се струва много.А ОИТ трае около час/ако не ми се доходи до т./ и ако има ходене извън този свят.Е не мога да цитирам всяка дума изречена за час време,дори в реалния живот.
Последно-това е нещо,което не ми се случва всеки ден.Не правя опити да го постигна съзнателно.Понякога просто искам да поспя и нарочно спирам вибрациите,събуждам се,ставам пуша и така.Не се натискам да ми се случва постоянно.Ако този/или/тези,които ми помагат са всеки път с мен-да,но сама,скучно е...Те ме дърпаха за краката,или той.