Първо-убедена съм,че всеки може да има опитности извън тялото!
Щом дори мъжът ми,който е доста песимистичен по отношение на това,се е отделил,значи всеки може.Той го направи един следобед,слушайки диск с инструкции на Р.Монро.Институтът Монро има продукт от 5 диска,разработен точно за това.Та вторият диск е лека хипноза/водена от Монро,неговият глас/ на фона на хемисинк звуци.
Мъжът ми е от онзи тип хора,които заспиват за 30сек.,явно е доста податлив и на
хипноза./Тук следваше разказ за неговия опит,обаче котката се цопна на клавиатурата и го изтри,а не ми се пише втори път,друг път ще го напиша пак/
Ще кажа само,отново,че звукът от записа копира честотата на въпросните вибрации.
Аз съм ги слушала 4,5 пъти през деня винаги и не ми дейтват.Не мога да се отпусна достатъчно.
При мен има успех и друга "хватка"-ударно четене на окриляваща,ангелска литература.Това е важно условие,за да бъде вдигнато будното съзнание на по-висока честота.Но само с четене,ако не го чувствате и преживявате,не става!
От малка съм усещала вибрациите,но не знаех изобщо какво става.Години наред си мислех,че спя.За това помагаше един факт-че няма абсолютно нищо старашно!Никаква заплаха от вън,от други същества и т.н.Чела съм разни бъртвежи на незапознати/да не ги наричам по друг начин/ колко е опасно,как може да....дори не ми се цитира.
Това е абсурд!От 3-4годишна имам спомени как се гледам отстрани в леглото в една болница в Ст.Загора.30 години по-късно все още съм си в тялото и никой не ме е нападал,заплашвал или други глупости.
Страхът ми се появи,когато вече бях прочела Монро/преди няколко години/и то дори не първият път,малко след това,а вторият на следващата нощ,когато бях обещала да се върна на едно място и някой ми помагаше да изляза,но беше избрал да ме тегли за краката.Явно усили издърпването,'краката ми" се опряха в стената отсреща и се стреснах.После се постараха повече и така...
Мисля,че когато сънуваме духът ни наистина напуска тялото,но отива на едно само място и там изживява сънища по скоро като холограми.Така мисля аз.И затова за хората,които могат да се осъзнаят в съня си/аз все още не мога/,това място е отправна точка за странствания.Споделих преди,че за мен отправна точка е този физически свят-виждам светлините на града в далечината,понякога усещам хлад гогато изляза и т.н.А те тръгват директно от астрала.Това е по-лесно,защото ми се е случвало да изляза,да полетя малко,да не зная какво да правя и хайде обратно

което си е чисто пилеене на талант...
Може би има и друга група,които осъзнавайки се в съня си все пак не напускат това място,а пренареждат сценария по начин,който искат.Но те си остават на едно и също място и не "пътуват'.
Това засега,стана дълъг пост...