Автор Тема: За Сънищата, Осъзнатите Сънища и Опитностите Извън Тялото  (Прочетена 305917 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Regul

• Четящ
  • *
  • Публикации: 25
Скоро сънувах,и знаех че сънувам,различното този път беше,че не се саудих веднага,по-принцип като ми се случи така,винаги се появява някои в сунями и ми  казва трябва да се събудиш веднага,а сега си казах на глас,аз сънувам,това значи че мога да правя каквото си  искам,беше неворятно усещане и се страхувах да не се събудя,помня  че се погледнах в огледало да видя дали наистена съм аз,видях се размазан,като през опушено  стъкло но си беше моя силоет...и следващия момент (може  да звучи смешно) си пожелах да летя и стана,казах  си искам да видя земята от космоса,но успях да се задържа малко над зградите,помня че се движех мн бързо и се смеех от радост,имаше и хора които ме виждаха и ме сочиха,викаха ми нещо но така и неги чувах,незнам дали е било просто сън,или наистена беше нещо повече,но си остава едно най-живитеми изживявания в животами досега. 

Неактивен ~крем~

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
Темата ми е безкрайно интересна. Отговорих си на много въпроси и си поставих още много нови. Ще следя с интерес  :)
в търсене на истината

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
    Ето  едно  оригинално  излизане  от  тялото!  http://liternet.bg/publish9/ekacarov/monro4.jpg
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен kambera

• Четящ
  • *
  • Публикации: 43
mitko няма "оригинално излизане от тялото" човек трябва да го преживее и пак няма как да го опише, базирайки се на "науката", "религията: и т.н.Това е дадено на човека, затлачвано от съвременната наука, медия, и разбирания.Винаги е било част от "израстването" ни, но все повече и повече е стопирано от "прогреса" на човечеството.Докато ти(не визирам mitko или някой друг от четците), не го изпиташ, няма как и да го опишеш.Да, виждал съм етерната нишка свързваща ме с тялото ми, но съм и виждал, как тази нишка се свързва с много повече от познатата ни "Вселена".Разбира се, това може да е плод на моето съзнание, но какъвто и въпрос да си задам, най-големия е: Към кой? Защото докато си в ОИТ или осъзнат сън, при мен винаги е идвал въпроса:Господ/Разума/Вселената.... време ли е да го събудя?
Упоритостта, о, Партха, с която глупците не се освобождават от сън, страх, тъга, отчаяние и от заблу

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
     Прав  си!  Но  по  преди  спорехме  за  нишката!   Смятам  нишката  за  нещо  задължително  при  излизане  от  тяпото!  Липсата  на  нишката  означава  игра  на  съзнанието  и  няма  действитерно  ОИТ  преживяване! 
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 18:52:29 pm от mitko »

Неактивен kambera

• Четящ
  • *
mitko,  нишката я има ако я търсиш...В едни от първите ми ОИТ я търсих, и толкова ме беше шубе, че я намерих, и признавам си тя ме ограничи до материалното...(пожелавам на всички да видят спящото си "Его" незабравимо е :) :)
При мен излизаше от пъпа, и така ме изплаши, че до ден днешен си го спомням :)
Толкова ефирна и толкова тънка, страх ме е даже да си помисля, че държи живота в моето тяло, след като преодолях страхът, вече не мисля за нея(етерната нишка) знам че ме свързва с тялото но не е фактора, който ще ме ограничи да изследвам астрала, хора, това е даденост , която няма аналог в света, използвайте го!
Радвам се да чуя, за ОИТ , 1 на 3-ма преживява ОИТ, не го крийте, не сте болни от нелечими болести или психози, това е даденост, която ние хората трябва да "събудим"
Упоритостта, о, Партха, с която глупците не се освобождават от сън, страх, тъга, отчаяние и от заблу

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
"Трябва" не е точната дума.

Въпреки, че не съм имал ОИТ, съм убеден, че ОИТовците знаят за какво говоря...

Да кажем, че едно нещо трябва да се постигне. Нещото... то съществува. Независимо в кое измерение си, и каква е реалността около теб, не можеш да избягаш от нещото.

Измеренията не са това, което "съдържа" нещата. Нещата са извън измеренията и във всички измерения има едни и същи неща.

Та да кажем, че нещо трябав да направиш. Независимо в кое измерение избереш да го правиш, то винаги ще е еднакво трудно/лесно. Независимо в кое измерение решиш да вършиш нещото, резултатът от него също ще са едни и същи неща, от което и измерение да ги гледаш.

Колкото си осъзнат в триизмерната реалност (3Д), толкова ще си осъзнат и навсякъде другаде. Колкото си умен в астрала, толкова ще си умен и в 3Д. Колкото енергия имаш в 3Д, толкова ще е и в астрала.
Също така - каквото си преодолял в 3Д, преодолял си го навсякъде из измеренията. Каквото си преодолял в астрала, преодолял си го и в 3Д.

Всяко измерение си има своите закони. Така всяко нещо може да бъде постигнато по различни начини и според различни закони в зависимост от това къде се намираш.

Ако нещо не ти уйдисва в 3Д, то може би повече ще ти пасва да го постигнеш според законите на астрала. Ако нещо не ти е по вкуса в астрала, то постигането му според законите на 3Д може би ще ти хареса повече.

Така че "трябва" със сигурност е грешна дума, понеже обиконвено се отнася до създаване на самоцели. Естествено в случая е използвана поради прибързване и е използвано нейното светско значение, а не първичното.

Така че всеки върши нещата си откъдето най му харесва, но отвсякъде е еднакво трудно/лесно/просто/сложно. Това е поради причината, че законите на всяко измерение са "балансирани" така да кажем.

Естествено трябва да се има предвид транслацията на нещата между измеренията и отношенията между законите. Например в астрала може да се свърши нещо, което в 3Д ще бъде свършено по-късно... понеже в астрала няма "време" например, за разлика от 3Д, където има такъв закон и тн...

Знам, че на хора като мен не им е мястото точно тук, точно в тази тема =) Но ако си научил нещо някъде, то е общовалидно навсякъде (нещо като диплома от западен университет) и просто споделям какво съм научил аз по въпроса, вървейки по другия бряг на реката =)
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 21:07:32 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил

Знам, че на хора като мен не им е мястото точно тук, точно в тази тема =) Но ако си научил нещо някъде, то е общовалидно навсякъде (нещо като диплома от западен университет) и просто споделям какво съм научил аз по въпроса, вървейки по другия бряг на реката =)

Да,  можеш  да  си  добър  събеседник,  когато  не  се заяждаш!  Поста  ти  е  точен!
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 21:54:43 pm от mitko »

Неактивен kambera

• Четящ
  • *
Колкото си осъзнат в триизмерната реалност (3Д), толкова ще си осъзнат и навсякъде другаде. Колкото си умен в астрала, толкова ще си умен и в 3Д. Колкото енергия имаш в 3Д, толкова ще е и в астрала.
Също така - каквото си преодолял в 3Д, преодолял си го навсякъде из измеренията. Каквото си преодолял в астрала, преодолял си го и в 3Д.
Спорт и здраве, съжалявам, че нямаш достъп до астрала.В смисъл не и този в който аз се "потопих", там няма закони, няма добро или лошо, разбираш ли ме?Няма Божии закони, няма и религии, всичко е прогрес.Няма закони в астрала!!!Запомни, Вселената се ръководи от твоите/нашите закони.Не мога да поясня.Нямам и право!
Спорт и здраве, събуди се в съня си, гарантирано програмата ще те изхвърли !
Направи го пак!Отново ще те "баннат" от съня, но ще мислиш тогава:)Ще имаш мнение, и това ще те замисли, надявам се!Няма 3 Д смешно е.......нито 4D....Вслушай се в себе си: и най-вече въпроса :АЗ за какво съм тук?

Неактивен mitko

• Доста Писал
    • профил
     Камбера,  аз  излизам  в  астрала  чрез  медитация,  тоест  волево,  ти   отиваш  там  чрез  съня  си,  дали  има  някаква  разлика? 
     Спорта  е  прав  що  се  отнася  до  личноста,  различното  е  в  това  което  е  там  и  тук  като  реалност!

Неактивен kambera

• Четящ
  • *
Мите, не отивам там чрез съня си, отивам там съзнателно!Няма как да ме разбереш/ете докато не го изживееш и повярвай ми, ти го можеш. както и той!
Астрала е съвкупност от закони, време ли е да ги нарушим?Мите, осъзнавайки съня си, редно ли е, G да е равно на 9.8? Нима летейки в съня си, не приемаш този закон и не го игнорираш?Дааам, летя, но все пак в съня си аз "падам" от време на време разчитайки на Анщайн?Както и да е, не е нужна физиката, психиката е важна, мили хора, всичко е в нашите ръце!"РЪКоводете се"

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
kambera, ще ти отнеме толкова време да откриеш законите в астрала, колкото време е отнело на човечеството да открие закона за гравитацията.

Всъщност ти сам си забелязал колко много закони има там, но все още не си даваш сметка за това.

С "Няма закони!!!" казваш, че - Там няма нито един закон, еднакъв със законите в триизмерната реалност.

Само че в случая го казвам аз вместо теб, защото знам какво искаш да кажеш.

П.П.
Но, че нямаш право да поясниш - това вътрешно усещане е маскираното усещане, че не си приключил с разбирането си по даден въпрос.

П.П.1.

И съм убеден, че въобще не смяташ за смешно триизмерното пространство. Защо говориш за неща, които никога не си преживявал? Ако те влече към астрала, добре. Но ще сгрешиш, ако го поставяш в йерархична последователност над триизмерното пространство, в което са концентрирани всичките ти страсти, страхове, отчаяния и надежди. Малки и големи.

По-добре излизай в астрала, за да рафинираш разбирането си за триизмерната реалност, понеже явно това е енщото, което не разбираш вес още. Защото ако беше на моя бряг от реката, щеше да знаеш колко е смешно някой да нарича смешна триизмерната реалност.

Нещо повече - отричаш границите между нещата, наричайки смешни измеренията по принцип. Имам една такава близка позната, която се опитва да възприеме идеята за Единството за вездесъща.

Аз си мисля, че това няма да стане скоро, поне докато не се чувства съвсем безкрайна.
« Последна редакция: Октомври 09, 2010, 23:01:03 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен cassio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
Спорт и здраве, съжалявам, че нямаш достъп до астрала.В смисъл не и този в който аз се "потопих", там няма закони, няма добро или лошо, разбираш ли ме?Няма Божии закони, няма и религии, всичко е прогрес.Няма закони в астрала!!!Запомни, Вселената се ръководи от твоите/нашите закони.Не мога да поясня.Нямам и право!
Спорт и здраве, събуди се в съня си, гарантирано програмата ще те изхвърли !
Направи го пак!Отново ще те "баннат" от съня, но ще мислиш тогава:)Ще имаш мнение, и това ще те замисли, надявам се!Няма 3 Д смешно е.......нито 4D....Вслушай се в себе си: и най-вече въпроса :АЗ за какво съм тук?

Само да попитам: Какво конкретно "правиш" в този (РАЙ) астрал, след като се отделиш от тялото? Просто си стоиш и си гледаш заспалото тяло, установявайки, че имаш нишка от пъпчето? Или си литкаш по измеренията, но с каква цел?
Ей, сега сигурно ще се окаже тайна.
Добре, аз тази вечер ще пробвам. Утре ще ви кажа как е минало  :--- :yes:

Неактивен ThreeFaces

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
  • Omnia ab Uno
Някак ми се иска да изоставим сарказма в тази тема, понеже не са много практикуващите, който имат смелостта да говорят за подобна опитност и може би причината е не само в неразбирането, но и в типичното отношение.

За хората от другия бряг ще поясня, че ОИТовците (взимам думата на заем от Спорт-Здраве4) трябва да обяснят преживяване, което не само няма аналог, но и променя целия сугестиран светоглед на човека.

Поради тази причина се появяват затруднения в комуникацията и се изпада в ситуация, в която безмислено трябва да се защитава ползата от тази практика и това при положение, че 3D хората са царе в сферата на безполезните дейности.

Една от тях е постоянната справка с така наречения аналитичен ум и точно поради този навик, разсъжденията и въпросите на 3D хората не могат и няма как да излязат извън неговата ограниченост.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
Комуникацията също е подчинена на законите на съответната реалност.

Така че след като говорим за това тук, съгласете се, че аналитичният ум е един от действащите закони при комуникацията в тази реалност и без него е невъзможно да направим това, което правим.

Ако ще сме в астрала на конференция например, там комуникацията ще е подчинена на неговите закони, без които няма да я има и прочие.

Затова, ако някой иска да каже или да прочете нещо от извънмерния свят, просто е невъзможно да се случи от тази позиция.

И след като се намираме в триизмерната реалност и комуникираме помежуд си тук, всеки ще трябав доколкото може да прави транслации между видовете комуникация в резличните измерения на интуитивно ниво, ако иска да е по-близо до истината.

П.П.
Според личното ми мнение истината си остава истина, през каквото и измерение да е погледната. Затова се опитвам да се придържам към истината на 3Д, когато говоря от 3Д, за да може съществената част на говореното тук също да остане истина и в астрала, въпреки, че ще изглежда по тотално различен начин от това тук.
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 04:44:57 am от Спорт-Здраве4 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27