eses ,
Това, което описва Монро са неговите Опитности Извън Тялото. За разлика от нас двете, той не е имал осъзнати сънища преди това, изобщо е нямал интереси в тази сфера.
Това, което ти се случва на теб е началната фаза на подобно изживяване. В един момент съзнанието ти няма да успее да заспи и тогава започва купона.
Тялото ти изтръпва и ако случайно решиш да помръднеш установяваш, че си парализиран.
Първият път е страшна паника, борих се дълго с парализата, хиляди мисли ми минаха през главата (най -вече че съм умряла) и когато накрая реших, че вече се движа свободно, станах и за моя изненада минах направо през вратата.
Тука няма да описвам последващата ми реакция, но по мое мнение вземи да прочетеш поне първта книга на Монро, ще ти бъде от голяма полза ако се наложи.
Сега и аз ще я препрочитам отново, че съм я позабравила.
mitko,
Честно ще си призная, че досега не съм поглеждала директно към тялото си, но имам едно огромно огледало в спалнята си. Там стоях веднъж поразена от липсата на отражение и забелязах, че излиза нещо откъм гърба на онова в леглото, изглеждаше като струйка течност, която ромоли но поради някаква причина това не предизвика интереса ми в онзи момент.
Ако има някакво значение за теб мога да ти кажа нещо интересно от последното ми преживяване. Преди две нощи си легнах и си мислех, че заспах успешно и безпаметно докато не разбрах, че гледам лампата в спалнята, където ставаше все по светло.
Усетих започващото изтръпване от към краката и докато обхващаше цялото тяло в стаята ставаше все по -светло. Направих няколко безуспешни опита да помръдна и реших този път да изтърпя вибрациите без да се отделям от тялото. Стана ми любопитно защо е толкова светло и "надигнах глава" за да видя. Огромен сноп светлина минаваше през едната стена и влизаше в мен странично през краката ми. Когато светлината започна да намалява, започнаха да затихват и вибрациите.
До сега не бях забелязвала този светлинен сноп. Имаш ли някаква идея какво е това.