petyr Ако не си практикувал някакви техники,бих ти казал не го прави умишлено.Може да хфанеш на нейде и да се загубиш(пряко и преносно).А ако си практикувал техники явно имаш(или ще имаш)проблем.
може ли в малко по разбираем вид да ми кажеш какво имаш в предвид

petyr въобще не се връзвай на meander. И на мен ми се е случвала да ходя на непознати места на сън и когато проверя в будно състояние всичко да е така както съм го сънувал. Да се обясни подобно нещо е доста трудно но има и много теории. Аз ще дам две теории които ми си струват най-удачни и не си противоречат

.
Възможно е да си бил в астрала в нещо като ОИТ и да си видял астралното копие на мястото. Както каза kossev книгата на Робърт Монро ще ти е много от полза.
Възможно е подсъзнанието ти да е сглобило сцената от твои спомени. Не е нужно ти да си спомняш може някои да ти е казал нещо за мястото където си отишъл на сън ,да си го видял на снимка или чул някои да си говорят за него. Подсъзнанието ти съхранява цялата информация която ти получаваш и е напълно възможно да я използва за да сглоби сън за място за което ти нямаш съзнателни спомени.
Второто обяснение е също много възможно.
П.П meander можели пример за човек изгубил се на сън и пострадал в реалния свят. и също пример за човек пострадал от "техники"
.А ако си практикувал техники явно имаш(или ще имаш)проблем.