Автор Тема: Къде отива душата след смъртта  (Прочетена 54762 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Unlock_the_Light

• Четящ
  • *
  • Публикации: 162
  • Veritas Vos Liberabit!
Re:Къде отива душата след смъртта
« Отговор #60 -: Ноември 04, 2009, 17:01:25 pm »
Преражда се.

Подкрепям.  :drinks:
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен eli

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
« Отговор #61 -: Ноември 04, 2009, 22:40:26 pm »
Сигурни ли сте в това което четете по книгите за душите , някой може ли да го подкрепи с лично преживяване (разговор с починал роднина примерно)!
Ако цитирате това със сънищата си е чиста заблуда , според мен .
Откакто дядо ми почина разговаряме с него насън. В съня си винаги знам, че не е жив и си говорим за другия свят. Първия сън беше няколко дена след погребението - сънувах, че се появява сред всички близки и ни казва, че е добре и е на хубаво място. В следващите сънища обикновено аз го разпитвах и той ми разкажваше за "там". На сутринта не помнех почти нищо от въпросите и отговорите. Но помнех, че има "там", което мисля, че е по - важното в случая. В един друг форум попаднах на тема, където много хора са споделяли сънища с починали свои близки и установих, че много от тях си приличат и много от тях не могат да бъдат обяснение с илюзия на мозъка в следствие на тъга. Имаше сънища, в които сънуващия е развеждан из мястото, където починалия се намира, също така сънища, в които починалия предава някаква информация, която сънуващия не знае.
Разбира се допускам, че може и да сънуваме други същества, които ползват образа на близките ни, за да комуникират с нас, но все пак всичко това са факти, над които човек си струва да размисли.
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 22:48:26 pm от eli »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #62 -: Ноември 04, 2009, 22:42:48 pm »
Сигурни ли сте в това което четете по книгите за душите , някой може ли да го подкрепи с лично преживяване (разговор с починал роднина примерно)!
Ако цитирате това със сънищата си е чиста заблуда , според мен .
- сънувах, че се появява сред всички близки и ни казва, че е добре и е на хубаво място.

Аз сънувах същото за моя дядо.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #63 -: Ноември 05, 2009, 18:00:43 pm »
Имам приятелка която твърди,че може да осъществява контакт с мъртвите.Миналият месец се свързахме с леля ми.Общо взето сеанса протече добре,но не ми каза нещо което да не зная(с изкл.за малкия,но времето ще покаже дали е права)Но за там ми каза,че е много хубаво(обичайното)толкова хубаво,че ние дори не можем да си го представим.Останах с усещането обаче,че инфото е някак си "замърсено"от приятелката ми.Говореше най-вече за личният ми живот и за детето,а аз честно казано имах друго намерение.На малкото въпроси които успях да и задам,ми отговори,че не ми трябва да знам толкова много ::)Обаче аз съм тъпа и упорита ??? и мисля при възможност да опитам пак и този път да бъда по-добре подготвена с въпросите..като стане ще пиша

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
  • ТРОЯНА
« Отговор #64 -: Ноември 05, 2009, 19:09:38 pm »
Това ме подсеща някой да постави тука програма за регресия.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен Ken1

• Четящ
  • *
  • Публикации: 114
« Отговор #65 -: Ноември 05, 2009, 19:27:10 pm »
Виш дали щети свърши работа :)

http://www.scribd.com/doc/12713039/hipnoza

тук има книга за хипнозата и на 38 страница има глава за регресията

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
« Отговор #66 -: Ноември 05, 2009, 20:11:49 pm »
Ако човек не знае къде отива, значи не отива на добро място. Ако знае не пита другите за това.  :writer:
Soli Deo Gloria!

Неактивен sesiliq

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 289
  • ТРОЯНА
« Отговор #67 -: Ноември 05, 2009, 20:43:30 pm »
Това го имам.Нещо друго?
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #68 -: Ноември 05, 2009, 21:05:44 pm »
Ако човек не знае къде отива, значи не отива на добро място. Ако знае не пита другите за това.  :writer:
С питане са казали хората и до Цариград се стига. 8)
И честно казано благодарна съм,че имаше кой да питам и още повече кой да ми отговори.Иначе този форум за какво е?Благодарна съм на админите и всички онези които пишат смислени постове,за да могат такива като мен да се ориентират в тъмното...
А още по благодарна съм,че гръбнака на този форум не се има за "богоизбран"...
« Последна редакция: Ноември 06, 2009, 17:00:47 pm от konstantin2007 »

Неактивен _

• Четящ
  • *
  • Публикации: 49
  • mind heist
« Отговор #69 -: Януари 20, 2010, 00:49:07 am »
аз все пак си оставям с мисленето че това са просто някакви си мисли на малко по високопоставени хора и тези които са на по ниското се водят по чуждият акъл, иначе има много предположения за душата, мисля че може чрез електромагнитен резониращ импулс да се останови връзка с душа както може би правят истинските екстрасенси  :)
« Последна редакция: Януари 20, 2010, 00:54:17 am от petyr »

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
« Отговор #70 -: Януари 20, 2010, 02:00:29 am »
 eli  Здравей
Цитат
Разбира се допускам, че може и да сънуваме други същества, които ползват образа на близките ни, за да комуникират с нас, но все пак всичко това са факти, над които човек си струва да размисли.
С това и аз съм съгласен.Не е хубаво да се притесняват умрелите,Така че не е нормално да сънуваш каде са.Има си правила,хората тука а починалите там.
  :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен eli

• Четящ
  • *
  • Публикации: 171
« Отговор #71 -: Януари 26, 2010, 22:49:27 pm »
Не знам дали е нормално или не, не бих нарекла сънуването притесняване, защото аз сънувам не по свое желание. Спорна тема и недоказана тема, нека не бъдем категорични.
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 08:20:13 am от Mirotvorec »

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #72 -: Януари 30, 2010, 12:00:13 pm »
       Веднъж  призори  сънувах  един  от  онези  осъзнати  сънища,  където  знаеш,  че  сънуваш,  но  в  същото  време  можеш  и  да  мислиш! 
       Спя,  и  усещам,  че  нещо  ме  бута,  обърнах  се  и  видях  една  жена  на  около  тридесет,  да  сяда  до  мен  на  леглото!  Попитах  я  коя  е  и  тя  се  представи!  Тази  жена  е  значително  по-стара  от  мене,  а  сега  беше  много  по-млада  и  е  починала  отдавна!  Не  си  спомням  какво  ми  обясни,  но  станах  облякох  се,  тя  ме  хвана  подръка  и  излязохме  Вървяхме  доста  и  стигнахме  до  един  мост!  Моста  съществува  действително!  Малко  преди  моста  я  попитах:  Моят  ред  ли  е? - Да  трябва  да  отведа  един  30г  по-млад  от  мене! - отвърна  тя.  Значи  може  и  да  не  съм  аз - си  помислих  и  започнах  да  се  дърпам!  Като  физика  тя  бе  доста  невъзрачна,  но  ме  водеше!  Малко  преди  моста  и  двамата  чухме  глас  и  се  обърнахме, - Какво  прави  тази  жена  сега  не  е  ред  на  Митко!  Я  викнете  Коенчо  само  той  може  да  излезе  на  глава  с  нея! 
    Коенчо  е  съпругът  й,  също  починал.  От  групата  се  отдели  мъжка  фигура,  а  жената  ме  пусна,  превърна  се  в  малка  светлинка  и  изчезна  в  храстите!  Изчезна  и  групата  хора  зад  нас!  Но  страхът   остана! 
    Събудих  се!  Взех  две  свещи  и  отидох  в  гробището,  намерих  гробовете  на  Ирина  и  Коенчо.  Ирина  бе  З0г  по-стара  от  мен! 
    Най-интересното  бе,  че  по  времето  когато  Ирина  ме  водеше  към  моста  е  починал  мой  набор! 

"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен b.boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
  • Музиката е нещото което ме прави щастлив!
    • The Mystery
« Отговор #73 -: Януари 31, 2010, 14:31:00 pm »
Душата на човек идва на Земята за да се учи! 
Приемете го така:
представете си че има много светове (примерно от 1 до 10 ) и ние се раждаме в 1-я свят.На края на живота ни ако сме си научили житейските уроци,след смъртта преминаваме на горното стъпало 2-я свят.А ако не сме се справили отново се прераждаме на Земята.Но не е казано че трябва пак да сме хора.И така докато не стигнем до края...

Не знам...това са си мои мисли : ) аз така си обяснявам нещата.Всеки мисли различно и по различен начин си обяснява нещата.

Чудно ми е дали има закон от сорта - Ако някой човек убие или стори нещо лошо,след това да се прероди във животно.Тоест в някакво същество много по ниско по интелигентност.Нещо като наказание : ) ?

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #74 -: Февруари 01, 2010, 13:58:13 pm »

Чудно ми е дали има закон от сорта - Ако някой човек убие или стори нещо лошо,след това да се прероди във животно.Тоест в някакво същество много по ниско по интелигентност.Нещо като наказание : ) ?
Това ми звучи нелогично и абсурдно.Нима си мислиш,че е наказание да бъдеш животно?
Убиецът ще се роди пак като човек и ще изкупи греховете си като човек.
Ако някой избира да се върне назад в еволюцията си,и да се роди като животно то сигурно си има друга причина,едва ли е наказание,и си мисля,че са малко тези които го правят.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27