Автор Тема: Небесната конница!  (Прочетена 73340 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Re: Небесната конница!
« Отговор #75 -: Юли 19, 2007, 00:28:27 am »
Викам да пратим Тина командировка в тоя форум да им обясни откъде изгрява Слънцето:)))

Не разбираш Handle.... Аз мога да се включа в техния форум да им препоръчам да си заврът теориите "където слънцето никога не изгрява"....ама...те ще си вярват на тях...както и ние на нашите....както и всички ще вярват .... на "фабриките за промиване на мозъци"! Безполезни факти....срещу духовното!

Независимо от всичко тази тема се обърна на прекрасно познание за мен. Много часове на четене на "неща" в интернета...на книги които ми пратиха и на .....вибрации, които се свързаха с мен. Много от участниците на темата "поеха" или "са" по пътечката на небесната конница и аз ги усетих...както и те мен....

Това беше едно свързване между нас в невидимия свят и ...продължава... Моля не спирайте темата - нека си тече!

...стоя като в пещера и докосвам доста изказвания като светещи сталактити в тъмна пещера и ...чакам още мнения...например за Атлантида и Българите...за опитомения барс и конника...за кучето и Сириус...за тройната звезда ... за Нефертити..... и за 7-те осми на ритъма....

Или който каквото извади от...българското си подсъзнание...защото за мен тази тема вече се обърна на прекрасна игра на невидимото и скритото.  :) :) :)

Неактивен Fiery

• Пишещ
  • Публикации: 543
« Отговор #76 -: Юли 19, 2007, 01:08:40 am »
Тина, прикачила съм ти една книга - "Същност на музикалното и тоново изживяване в човека".Може да ти бъде полезна.:)Аз все още не съм я чела ...
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 01:09:31 am от tan4e »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #77 -: Юли 19, 2007, 01:58:00 am »
 :) ;) :D

(Жалко, че не мога да кача пълния вариант! - Мой скромен опит да комбинирам гласа на Валя Балканска и космически спътник.....)
« Последна редакция: Юли 19, 2007, 10:10:44 am от Tina »

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #78 -: Юли 19, 2007, 11:14:18 am »
Така-а-а-а.... Нека да погледнем тука хороскопа на България: http://astro.tondy.com/archive/BAA/horoskopBG.htm

И да прочетем Мавров, но за България:

"Двоен козирог. Двоен ад....За вашата съдба най-точно може да се каже – безкомпромисен план на небето, който ще се изпълни, въпреки всички пречки, стига вие да не се откажете от стремежа си към освобождение. И понеже такова не може да настъпи преди човечеството да прогледне, ще стоите тук, докато цикълът завърши и змията захапе опашката си. Тогава ще чуете някой да пита:
Адаме, где си?! Вие знаете кой е Той!"

Кармично съдбата ни е да победим Пазача на Мрака - Цербера и да освободим Прометей - да дадем светлината на човечеството. Но дали е свързано с така наречената шеста раса, която ще тръгне от България според Петър Дънов? 

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #79 -: Юли 19, 2007, 11:32:31 am »
Специални поздрави от мен на онзи, който е правил хороскоп на България !!!!  >:(
И който си позволява така да спекулира с надеждите на хората, КАКТО ВСЕКИ ГО ПРАВИ В ТАЯ ПЪКЛЕНА ДЪРЖАВА!!!
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Fiery

• Пишещ
« Отговор #80 -: Юли 19, 2007, 12:00:52 pm »

Тук съм извадила някои неща,които Дънов ( и не само ) е казал за шестата раса  ;)

http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=3283.msg62547#msg62547
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Tina

• Доста Писал
« Отговор #81 -: Юли 19, 2007, 19:47:45 pm »
Специални поздрави от мен на онзи, който е правил хороскоп на България !!!!  >:(
И който си позволява така да спекулира с надеждите на хората, КАКТО ВСЕКИ ГО ПРАВИ В ТАЯ ПЪКЛЕНА ДЪРЖАВА!!!

Ти не знаеше ли, че има хороскопи за държавите? :)

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #82 -: Юли 20, 2007, 02:16:38 am »
Чел съм непотвърдени сведения, че Именника е фалшив, също като Джагфар Тарихи.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Oberon

• Доста Писал
  • Публикации: 1 092
« Отговор #83 -: Юли 20, 2007, 11:20:43 am »

Ти не знаеше ли, че има хороскопи за държавите? :)

Ако ще и хороскопи на Галактики да има, за мен са въздух. На каква база се прави хороскопа на една държава? Датата на основаването? Ако е така, кога е основана Българиа, за да е точен хороскопа, м?
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #84 -: Август 20, 2007, 10:25:57 am »
И да прочетем Мавров, но за България:

"Двоен козирог. Двоен ад....За вашата съдба най-точно може да се каже – безкомпромисен план на небето, който ще се изпълни, въпреки всички пречки, стига вие да не се откажете от стремежа си към освобождение. И понеже такова не може да настъпи преди човечеството да прогледне, ще стоите тук, докато цикълът завърши и змията захапе опашката си.

Кармично съдбата ни е да победим Пазача на Мрака - Цербера и да освободим Прометей - да дадем светлината на човечеството. 

Случайно се загледах в герба на Казахстан и какво да видя-двоен козирог  :)
"...золотокрылые с рогами в форме полумесяца, фантастические скакуны - тулпары.  Силуэт скакунов на языке геральдистов имеет глубокий смысл и содержание. Он означает: бесстрашие льва, прозорливость сокола, физическую мощь и силу быка, быстроту, скорость и пластику лани, хитрость и находчивость лисы в борьбе против врагов."

...златокрили с рога във формата на полумесец, фантастични коне-бегачи (тулпары  не знам какво значи...). Силуетът на конете-бегачи на езикът на хералдистите имат дълбок смисъл и съдържание и означава: безстрашието на лъва, прозорливостта на сокола, физическата мощ и сила на бика, бързината, скоростта и грациозността на лопатара, хитростта и находчивостта на лисицата в битката срещу враговете.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен JulesWinnfield

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #85 -: Август 24, 2007, 15:00:42 pm »
След като спомена Казахстан , ето нещо от форума на Воините относно тази държава , чийто президент е тенгрианин.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=1257

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #86 -: Август 24, 2007, 20:00:15 pm »
Е-пощата ми е руска и към нея има нещо като ISQ  и по цял ден ми се набутват разни лелки (и не само де   :P) , та ми се налага да ги трия. Днес обаче гледам  търси ме някой и се именува Рада Ли, погледнах за информация-от Казахстан. Бре, викам си, каква ще да е тая казахка с типичното българско име Рада и, нали съм си любопитен, завързахме мохабет. Оказа се, че наистина е от Казахстан, но произходът и е корейски. Викам и добре де, ама от какъв зор пък имаш българско име, да не би все пак да имаш някаква жилка. Тя се изчерви и - даже не съм и предполагала, че ми е такова името.
За съжаление родителите и са починали и ще я накарам да поразпита други роднини за името, което определено не е корейско. Дали пък не е и тенгрианка...?
Не вярвам в случайностите, дали пък не се събира небесната конница   :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен veselqk-U

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
« Отговор #87 -: Август 24, 2007, 20:46:34 pm »
Абе,както казват алтайските шамани:

Българите оцеляват,защото трябва да ги бъде.

Неактивен Fiery

• Пишещ
« Отговор #88 -: Септември 23, 2007, 10:16:33 am »
Цитат
Но дали е свързано с така наречената шеста раса, която ще тръгне от България според Петър Дънов? 

Според Петър Дънов :

Цитат
УЧИТЕЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ
откъс от "Изворът на Доброто"
http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/download/iz_dob_bul.html

В религиозно отношение у българина има много заблуждения. Не са се освободили още от идолопоклонничеството. Българите имат в живота си много неща, които не са Божествени, а човешки.

Под "българин" разбирам човек, който търси Учителя си, намира го и учи. От гледището на Божествената философия това е значението на думата "българин".

Българите ме интересуват дотолкова, доколкото могат да изпълнят Волята Божия, да служат на Бога. На българите, ако не се помага, не могат да се избавят. Те са така загазили, че само Божественото може да ги избави.

Ако сега България не приеме идеите, които проповядвам, ако изтърве благоприятните условия, които й са дадени, тогава ще я оставят и тя ще има същите условия за повдигане в най-добрия случай след 2000 години най-малко, или при най-лошите условия - след 15 хиляди години най-късно.

Желая в българите да се роди Новият Човек. Това е възможно, защото българинът има добро сърце.

http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=29.msg47797#msg47797

« Последна редакция: Септември 23, 2007, 10:19:34 am от Fiery »

Неактивен Fiery

• Пишещ
« Отговор #89 -: Септември 23, 2007, 14:29:36 pm »
Цитат
Затова годината 1897 е определена като Космическа година за човечеството от Петата Коренна раса. Това е краят на 19 век и според П. Дънов, за нея се говори в 19-та глава на Откровението на Св. Йоан, тъй като всяка глава отговаря на всеки отделен век. В нея пише, че е изпратен Оня, който язди на бял кон и името му е Божието Слово и из устата му излиза остър меч, защото мечът на Духа е Словото. И точно през тази свята и пророческа година П. Дънов издава книжката си “Хио-Ели-Мели-Месаил” във Варна. Това е Гласът Божий, Словото Божие, Духът на Третия Завет на Бога към избраника и помазаника Божий.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27