Vanesa_ ,
извинявай, ама слагаш цитати от други теми, които са много интересни, но не са свързани с темата. От твоите връзки намерих само една тема за Ахура Мазда, която може и да се върже с дуалистичността и 7/8-те на тялото. Поясни се ако искаш, ама не ни бомардирай с материали, които не са по темата...
Прости ми Тина, но от този ти пост не разбрах почти нищо. Струва ми се, че трябва да се изясниш първо със себе си.
По темата за Небесната конница (която ти беше пуснала в Български конспирации ако си забравила) основно аз съм подавала езотерична информация от самото начало. Добре знаеш кой стои зад Vanesa_ и можеш спокойно да се обръщаш към мен с Fiery.
Очевидно е, че не правиш връзка с извадките които давам, но в случая не мога с нищо да помогна, колкото и да се обяснявам. Пък и не разполагам с такова време. Това, което мога да направя, е да дам насочваща литература, за тези, които наистина търсят.
Защо все пак не прочетеш Мавров? Той е добър човек и знае достатъчно. Със сигурност повече от теб самата и е единствения, който е писал за Българската Небесна конница. Още в езотеричния прочит за Мадарския конник споменава за нея, както и много други подробности. Ти това го знаеш, нали? Иначе нямаше да започнеш тази тема...
Мога да ти услужа с новата му книга. Вече съм ти я предлагала, но ти вместо това, избра да събираш публична информация за човечността му.
Мисля, че си в състояние сама да си сглобиш пъзела.
Наистина не разбирам за какви връзки и други теми говориш, но ако визираш Божествените драми на ТОД, то линка съм предоставила по молба на Танграта (понеже наистина не бях упоменала източника и се радвам; много добре се получи - нека
тези уникални книги, които обработихме с приятел, стигнат до повече хора) и тъй като драмите са 7 поредни, то не мога да не дам такъв и към останалите.
Ако ТЕЗИ ТВОРБИ на ТОД (без нито едно изключение), нямат връзка с Небесната конница, то явно ти си далеч от знанието за нея. За мен е повече от явно.
П.С. Разбирам отношението и реакциите ти, но хайде моля те, дай си почивка.
Между другото, Гил е на прав път...толкова ясно ти го каза