Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220371 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dream

• Четящ
  • *
  • Публикации: 75
Re:За Царичина
« Отговор #285 -: Ноември 09, 2010, 11:30:25 am »
Снимки.
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 11:31:48 am от dream »

Неактивен MindOrganizer

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
« Отговор #286 -: Ноември 09, 2010, 22:35:12 pm »
И?!... Нищо.
В крайна сметка намерили ли са нещо или не? И ако са какво е то?

Неактивен Sangre

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 294
« Отговор #287 -: Ноември 10, 2010, 09:57:31 am »

Да, сфера и орел са намерили. Къде се съхраняват сега не става ясно.
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 10:10:45 am от Mirotvorec »
Places change, Faces change, Life is so very strange...

de4i

• Гост
« Отговор #288 -: Ноември 10, 2010, 22:36:29 pm »
Аз преди години ходих в с. Царичина от чисто любопитство, за да видя какво има там. Беше мисля 1999 година. Разпитах селяните, те ми показаха къде е копано. Ливадата, която ми показаха, с нищо не напомняше, че е работено там. Селяните ми обясниха, че преди да си отидат, военните са изсипали огромно количество бетон и после са подравнили с пръст така, че да се образува ливадата така, както е изглеждала отначало.
Преди споменатата година обаче /някъде около 1995г./, работих известно време с един човек, да го нарека условно "Петър". По това време Петър беше на около 40 год., бивш военен и живееше в кв. Овча Купел. Той ми разказа, че имал съсед от входа, също военен - с висше звание. Та този негов съсед е бил нещо като ръководител на разкопките в Царичина и е поел поста, след като предишния ръководител  - също висш военен - се е побъркал. В медицинския смисъл. Та Петър ми разказа, че неговия съсед също не изкарал до края на разкопките. Защото също се побъркал. Другото, което зная от Петър е, че всички разкопки са извършвани на ръка /с кирки и лопати/ и то само от младши офицери. След определена дълбочина машините спирали да работят. Какво е открито там Петър не знае. Не зная дали думите му са достоверни. Но Петър нямаше мотив или интерес да ме лъже.  
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 22:38:28 pm от de4i »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #289 -: Ноември 14, 2010, 14:41:50 pm »
Истината е, че още не сме дорасли за да стигнем до дъното на Царичина и да извадим на бял свят това което се намира там. Тетрадките на Логинова са в МОСАД-подарена или продадени от Луджев за дамаджана ракия. Това твърдеше един от министрите на МО-мисля Свинаров. Случайно ли, е че в тази дупка след като спряха изкопните работи се изсипаха хиляди кубици бетон. Някои ръководител прояви "похвална" инициатива да закопае милиони лева народна пара и да направи така, че следващите поколения да не си помислят даже да копаят отново. Удивително "натегачество" от един военен началник,известен с мързела си и глупостта си.

Неактивен maximus

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #290 -: Януари 17, 2011, 18:56:23 pm »
Нов участник съм. За това - първо да благодаря на "сайта", неговите създатели и списвователи за това, че Ви има!
Темата за царичинската епопея явно е под контрола на "онези" които се опитват, доста успешно, да управляват света, да му казват какво ми е позволено и какво не. Ако забелязвате, използван е целия арсенал от средствата за дезинформация - от къде на къде някакви си българчета ще знаят за тези неща - от една страна и от друга - те са достатъчно страхливи и продажни и лесно ще ги накараме да се самозаплюят.
Пълното разсекретяване на "случая" би бил в съзвучие с явлението "Главен преговарящ с извънземните към ООН".
Да, ама Не! /с извинение към автора на репликата/
Няма да ни позволят "да поведем" в Знанието и Науката. Явно, управляващите в това число и от МО ПАК ни ПРЕДАДОХА! Наведоха се да вземат "сапунчето", при това с готовност и удоволствие - естественно за сметка на Истината и на Интереса на страната ни, пък и на Целия Обикновен Свят!!!
С Уважение Къв Всички в Сайта!

Неактивен letqshtata

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #291 -: Януари 17, 2011, 21:27:05 pm »
maximus е много прав.За нас ако е изгодно да знаем какво се крие в Царичина, за други не е.Световните сили също няма да позволят да напреднем в науката или по-точно на нас да принадлежи някакво голямо богатство,което е решаващо за целия свят.А акашовите записи на екстрасенската са продадени в чужбина от нашите добронамерени към народа ни управници :flag_of_truce:

Неактивен CASIO

• Четящ
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #292 -: Януари 29, 2011, 17:49:39 pm »
По тази интересна тема за Вас.....
1.Основен източник на информация е книгата на полковник Цветко Кънев.
2.След неиното побликувене г-н.Атанас Стригачев започна обиколка из страната за да я представи и дискутира пред читателите.Автарът пк. Кънев липсваше.Според Стригачев
няма никаква извън земна връзка.ІТой тагава бе Президент на Асоциация "Феномени".
Сега не знам какъв е...Но знам друго..Тогава когато се развиваше тази опреция просто бях там наблизо...по работа. Тогава имаше извънземно присъствие.
Накратко за какво става въпрос.
В Царичина на това място има инергийно устроиство.Така наречените огнени хора правят опит да проникнат в него.Там остава блокиран техен пратеник.Хуманоид с двуполова структора.Който е следил моите информации ще му стане ясно за
  какво става дума..Тава са противниците на нашите създатели.Този опит за проникване при тях е бил отдавна.Сега правят нов,чрез внушение.В книгата е описано.
с

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #293 -: Януари 30, 2011, 01:12:38 am »
Колеги, що  ме заливате с толкова дълги копи-пейсти и обременявате форума?
По-добре посочете източника, дайте резюме, собствено мнение и готово.
Примерно цитатите, публикувани в 3 поста на dream, си е чист плагиат от http://www.secretsbg.com/bulgaria.php

Във филма на  Бтв - Документите <Феноменът Царичина>  е интересен   коментарът на Веселин

Неактивен letqshtata

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #294 -: Януари 30, 2011, 15:44:30 pm »

Неактивен Hacko

• Доста Писал
« Отговор #295 -: Февруари 01, 2011, 21:12:52 pm »

Тайните на Царичина -  http://www.vbox7.com/play:a52e2fe3

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #296 -: Февруари 01, 2011, 22:34:50 pm »
Наско, благодарско за филмчето. Малко уточнение към началото на филма: Старото име на Волгоград/Сталинград/ е бил Царицин, а не ЦариЧин.Нещата как се вързват.

Неактивен Hacko

• Доста Писал
« Отговор #297 -: Февруари 02, 2011, 16:00:14 pm »
teni, какво ти е мнението за това съвпадение. 
Според Елисавета Логинова, хората на Земята са преселници от планетата Фаетон, която е била унищожена. 
Интересното е, че същото трвърди и  Сергей Апин (виж след 38 мин.) с тази разлика,  че след това човечеството се преселва на Марас, а след самоунищожението си там идва на Земята.

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #298 -: Февруари 02, 2011, 16:54:23 pm »
Да Наско, Сергей Апин също много логично навързва нещата. За първи път слушам за това какво ще се случи евентуално през 2012 от тази гледна точка. Определено много интересно и напълно възможен сценарий.

Неактивен nikoko

• Четящ
  • *
  • Публикации: 203
  • Castigo corpus meum
« Отговор #299 -: Февруари 07, 2011, 20:49:54 pm »
http://www.vbox7.com/play:a52e2fe3&start=76
Виждате ли НЛОто от лявата страна между дърветат при сцената, която войниците минават. Всъщност това може да не е НЛО но аз поне не видях нещо което да го държи.
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27