ultrafutur
Темата е необятна наистина и много вълнуваща,понякога имам прозрения,колкото и смешно сигурно да звучи за някой хора,които се мислят за трезвомислещи и за мен беше в началото нереално,все пак съм 28 годишен човек на който му е насаждано,че примерно тези и тези факти са истини.
За Царичина исках преди 3 години да отида до там да усетя дали наистина има някакво по странно усещане човек там,някаква космическа енергия,за съжаление тогава не успях.
Смятам да го направя сега началото на лятото като се позатопли,обаче съм чувала,че било заградено мястото и се охранявало от военни,това истина ли е или някой малко е преувеличил???
Наскоро имах случка,която първоначално доста ме уплаши,както си спях чух силен глас ,който ми крещеше на език,който не ми е познат,не ми звучеше изобщо на земен език или ако е на някакъв древен приличаше,такъв твърд,груб.Сепнах се и станах цялата трепереща да светна лампата през това време още някаква дума чух и всичко свърши,сърцето ми щеше да се пръсне.Имам малко дете,отидох да го проверя,ако искайте ми вярвайте,но за мен си беше реално всичко това онази нощ,знан,че звучи налудничаво,но не мога да спря да мисля какво точно ми беше казано и то с такъв страшен глас...
Последното не по-темата и съжалявам за спама,но реших да го споделя....