Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220230 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен multisync

• Четящ
  • *
  • Публикации: 33
Re:За Царичина
« Отговор #240 -: Януари 26, 2010, 21:51:49 pm »
Съществува теория,че е осъществен контакт със съществата "консервирани" във въпросната зала-камера на края на прословутия тунел.
 След като група от ръководителите на операцията е влязла във въпросната зала са видяли апаратура и уреди с неясно за тях предназначение поддържащи няколко стъклени съркофага с живи тела в летаргия.
 Комуникирали са по телепатичен път.Можем да гадаем дали и каква информация е получена от съществата но главната идея е била ясна - Нямате работа тук.
 Веднага след това,за броени дни,всичко приклчва запечатано с много бетон в прекият и в преносният смисъл на думата.
Аз до колкото съм чувал не са успели да стигнат до края. 2-3 метра преди да достигнат до точното място определено от Логинова им нареждат да спрат работата и да запечатат дупката.Дали са намерили нещо преди това или не е трябвало да виждат нещо друго, което са щели след тези 2-3 метра незнам.

Неактивен Manve

• Четящ
  • *
  • Публикации: 126
« Отговор #241 -: Януари 27, 2010, 00:09:22 am »

Това е официалната версия за финала на историята.Погледната критично и безпристрастно,обаче,тя е много нелогична.
 Според мен това е дезинформация и манипулация на общественото мнение за това какво е търсено там и какво е намерено.
 Нелогично е да се спре работа на няколко метра от предполагаемата гробница по какъвто и да е повод.Официалното твърдение е,че са били много близо до подземна река,която щяла да залее дупката при продължаване на изкопните работи.
 Никой не отрича,че работата по тунела протича невероятно леко.Логинова обяснява простичко,че тунела вече е бил построен а екипа просто изкарва пръстта от него.Този модел на създаване на тунели по късно е патентован в чужбина.
 Няма логика тези,който са позволили да се работи по тунела,напътствали са Логинова и са им помагали  баш накрая да си променят мнението и да решат,че всъшност са размислили и нищо няма да им показват.
 Накрая вместо да бъде просто заровен тунелът е бетониран.Обвиняват ги в умишлени злоупотреби за безмислени цели и след това същите обвинители и екзекутори на тази операция наливат още допълнително пари,защото този тунел бая бетон е погълнал, с тврдението за безопасност на хората,които евентуално ще полюбопитстват какво има там.Пръстта щеше да свърши същата работа,но явно,това което е долу трябва да бъде сигурно запечатано.
"Бъди възторжен идеалист - смел до безумство,влюбен в България до фанатизъм,честен до самопожертвува

Неактивен jediguardian

• Пишещ
  • Публикации: 570
    • Сериалът Heroes
Царичина
« Отговор #242 -: Февруари 13, 2010, 23:00:36 pm »
Днес говорих с госпожата си по история за Царичина и се оказа, че двама приятели на мъжа й са били там(военни са).
Та ситуацията е следната, първо са докарали багер там, но не можел да изкопае като хората. Имало наказани.
Докарали втори багер, но и той не свършил работа. Имало наказани.
Докарали багер от Русия, който вече успял да свърши работата.
Освен, че Ванга е насочила Людмила Живкова към мястото, по време на разкопките е имало винаги контактьорка, която е казвала как точно да изкопаят земята.
Какво са намерили не знам, но след това всичко е било залято с бетон. Питах госпожата дали е било наводнено, но тя отрече. Само е залято с бетон.
Документите за всичко, което е станало там били в министерски съвет, в някаква стаичка, която била залята с бетон.
Също така имало трима в държавата, които знаят какво се е случило там, но не са казали имена.

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
Царичина
« Отговор #243 -: Февруари 13, 2010, 23:16:38 pm »
 ;) Значи ключоната дума е бетон.
Да, но нали земята или тухлите около бетона си остават меки ;D

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Царичина
« Отговор #244 -: Февруари 13, 2010, 23:23:02 pm »
Документите за всичко, което е станало там били в министерски съвет, в някаква стаичка, която била залята с бетон.
Също така имало трима в държавата, които знаят какво се е случило там, но не са казали имена.

Ха-ха-ха! :lol: :lol: :lol:

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #245 -: Февруари 13, 2010, 23:35:53 pm »
ИМА НЕЩО ТАМ в тази дупка. :lol:

Наистина има въпреки всички спекулации и изляна пумия, пари и бетон вътре.
« Последна редакция: Февруари 14, 2010, 00:01:14 am от H. »

Неактивен jediguardian

• Пишещ
  • Публикации: 570
    • Сериалът Heroes
« Отговор #246 -: Февруари 14, 2010, 23:41:39 pm »
А между другото този пост е за Гробницата на Бастет в Странджа, бях отворил и двете теми и явно без да искам тук съм го постнал. Преместете го ако може :D.
« Последна редакция: Февруари 14, 2010, 23:43:45 pm от jediguardian »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #247 -: Февруари 14, 2010, 23:50:08 pm »
Объркан съм. Пишеш за Царичина, но е за гробницата на Бастет в Странджа? Кое от двете последно?

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #248 -: Февруари 14, 2010, 23:58:41 pm »
А между другото този пост е за Гробницата на Бастет в Странджа, бях отворил и двете теми и явно без да искам тук съм го постнал. Преместете го ако може :D.

Кво пък, може да се окаже, че между Царичина и гробницата на Бастет може да има нещо общо. Знае ли човек.
Може провидението да ти е насочило ръката при това постване ;)

Неактивен iranikolova

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #249 -: Февруари 15, 2010, 15:54:55 pm »
И все пак аджеба не е ли странно и нелогично военни от висш ранг да се подведат по-думите си на някаква си контактьорка.Айде един,двама да го направят,но пък и държавата да го одобри и да се пренасочат пари за такова копане,е не ми се връзва. :nea:
И аз мисля,че се е намирало нещо там(моята версия е,че е имало хора такива като нас в капсули и вярвам,че земята е била населена от хуманоидни колонии,който са се разраствали в галактиката и са търсели подходящи условия за тях на други далечни планети и Земята е една от тях),което е взето и след това са бетонирали всичко.
Незнам защо такава версия ми изниква в съзнанието от много време,просто ако се признае,че ние не сме продукт от еволюция на маймуната и сме заселели планетата ни вече като твърде разумни същества ще преобърне всички  официални теории на учените.
Просто за мен преди стотици хиляди години тука са оставени свръх разумни същества и по-някакви причини обаче колонията е била оставена на самотек и така с времето и кактаклизмите е забравяла постепенно възможностите си и е почнала да се развива в един момент от нулата.
Ох и аз много объркано си написах мислите....
Със стари български гени....

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
« Отговор #250 -: Февруари 15, 2010, 16:19:18 pm »
 IrinaNikolova, правилно разсъждаваш. Моля виж тази тема, смятам че ще представлява интерес за теб - http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,4485.15.html
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #251 -: Февруари 15, 2010, 23:17:06 pm »

Просто за мен преди стотици хиляди години тука са оставени свръх разумни същества и по-някакви причини обаче колонията е била оставена на самотек и така с времето и кактаклизмите е забравяла постепенно възможностите си и е почнала да се развива в един момент от нулата.

Перфектно казано, iranikolova! И това е само един аспект от развитието на човешкото съзнание на тази планета. Друг такъв е контролът, който определени същности са наложили на Колонията, която е била оставена "на самотек" да се развива според нуждите и "идеалите" си...
Голяма тема е това, и ако ти е интересно, кажи какво още предполагаш интуитивно?
musica universalis

Неактивен iranikolova

• Четящ
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #252 -: Февруари 16, 2010, 12:37:54 pm »
ultrafutur
Темата е необятна наистина и много вълнуваща,понякога имам прозрения,колкото и смешно сигурно да звучи за някой хора,които се мислят за трезвомислещи и за мен беше в началото нереално,все пак съм 28 годишен човек на който му е насаждано,че примерно тези и тези факти са истини.
За Царичина исках преди 3 години да отида до там да усетя дали наистина има някакво по странно усещане човек там,някаква космическа енергия,за съжаление тогава не успях.
Смятам да го направя сега началото на лятото като се позатопли,обаче съм чувала,че било заградено мястото и се охранявало от военни,това истина ли е или някой малко е преувеличил???
Наскоро имах случка,която първоначално доста  ме уплаши,както си спях чух силен глас ,който ми крещеше на език,който не ми е познат,не ми звучеше изобщо на земен език или ако е на някакъв древен приличаше,такъв твърд,груб.Сепнах се и станах цялата трепереща да светна лампата през това време още някаква дума чух и всичко свърши,сърцето ми щеше да се пръсне.Имам малко дете,отидох да го проверя,ако искайте ми вярвайте,но за мен си беше реално всичко това онази нощ,знан,че звучи налудничаво,но не мога да спря да мисля какво точно ми беше казано и то с такъв страшен глас...
Последното не по-темата и съжалявам за спама,но реших да го споделя....
Със стари български гени....

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
« Отговор #253 -: Февруари 16, 2010, 14:25:34 pm »
 Няма никакви военни, това са преувеличени неща. Общо взето няма нищо там където е била дупката в момента е полята и разбира се има бетон отдолу.
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен b.boy

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
  • Музиката е нещото което ме прави щастлив!
    • The Mystery
« Отговор #254 -: Февруари 20, 2010, 22:18:06 pm »
Здравейте  :hi: Домъкнах се и в тази тема  ;D.Нямам време да прочета всички 17 страници които сте изписали,но се радвам че има такъв голям интерес към темата Царичина.Преди гледах филма по БТВ,след това още няколко предавания  в които Елисавета Логинова разказваше за неща скрити и не показани във филма.

Ако това е истината,за първото същество населявало Земята,защо са спрели операцията по откриването му...при условие че са били толкова близо?! Защо ли....еми според мен 100% има намеса от страна на църквата.Какво искам да кажа? Ако има такова същество и хората научат,цялото човечество и всички църковни закони ще се преобърнат с главата надолу !  Всъщност не знам дали...хората ще се страхуват при мисълта че има друг живот,освен този на Земята,или пък че приемат това с интерес и желание за ново начало,както се казва НА ЧИСТО !!! Защото на всички сегашни по-възрастни хора...на миналото поколение им се внушават неща в които трябва да вярват.И какво става като един родител каже на детето си "няма извънземни това са глупости..." това дете от НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ приема това за истина... и така се спуска една "завеса" пред погледа му относно света!

Имам и няколко въпроса:
Защо в днешно време,никой не отива там за да копае и да разкрие истината?
Защо няма организации които да свършат тази работа?
Според вас...хората боят ли се да научат истината?
Има ли политическа намеса и контрол от други държави...за да се скрие това?
Да сте чували скоро да се говори за "Феномена Царичина" или това се е забравило?

Това са някой от въпросите,на които се надявам да получа отговор.

<ПС> Гледал съм филма за Царичина поне 10-15 пъти.И веднъж се случи нещо.Понеже аз сънувам много рядко,а когато сънувам е нещо интересно!!! И така,цял месец не бях сънувал нищо,спах си спокойно.Един ден реших отново да гледам филма за село Царичина и така стана,изгледах го.Същата вечер сънувах извънземни,помня че наблюдавах НЛО да летят из небето,беше вечер,по едно време се почука на вратата (сещате се кой е чукал) но аз не отворих !!! Беше ме страх....по-едно време се стреснах и се събудих!!! Мисля че филма ми е повлиял,за да сънувам този сън...И дали значи нещо :) Какво мислите?

:writer: Поздрави... B.Boy ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27