Много добре си спомням миналогодишната опитност / към края на Юни / с вибрациите, които преминаваха през цялото ми тяло-най-вече след сън. Беше невъзможно да стоя изправена. Първоначално мислех, че има поредица от земетресения - вертикални, които са характерни за Средиземноморието. По нашите земи са рядкост, и тогава разбрах, че самото ми тяло вибрира. Миротворец помни за какво иде реч
След около 2 седмици, вибрациите отшумяха, но се появиха отново в края на есента последвани от рязко покачване и спадане на кръвното налягане ( 110/140-160 - 40/60). Не знам как оцелях. Интересното в случая бе, че на три пъти ми подменяха лекарствените препарати и дозата, но нищо не беше в състояние да ми помогне. И това отшумя... В този период-от началото на лятото до късна есен - много трудно се концентрирах, губех ориентация и памет.Например, шофирайки, се оказвах на непознато място и никакъв спомен как съм стигнала до там. Губеха ми се цели фрагменти... Но пък ми се е случваше да бодърствам по 3 дни!
От скоро - може би от два месеца, се случва нещо ново

, подобно на това ,което описвате.Освен, че на моменти съм повече от неадекватна / залитания, притъмняване, придружено с влошено зрение /, и ми се спи непрекъснато, ми се случи на няколко пъти да заспивам докато се придвижвам от една стая към друга у дома.Например ...на пода! Да, колкото и да е странно,и нямам спомени как се е случило. Просто се събуждам на пода! След което тръгвам в друга посока и отново заспивам някъде. И това отшумява! Да видим какво ще следва ...