Автор Тема: Какво се случва на планетата Земя?  (Прочетена 35126 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Информацията за това, което се случва на планетата Земя расте като снежна топка. Всеки ден се предоставят нови материали от различни източници. Съществуват много уеб сайтове, които са посветени на тази тема и трябва да се забележи, че сред тях своето място са заели и такива родни(руски) сайтове като   www.e-puzzle.ru; www.ascension.ru; www.year-2012.narod.ru; http://soznanie.org; www.kais-c.ru и др. Да не говорим и за публикуваните материали на Крион, Стив Ротър, групата Телос, каху Фред Стърлинг и др, в интернет редовно се появяват ченълинги чрез различни контактьори (Ronna Herman, Celia Fenn, Aurelia Jones, Т. Микушина и др.)

Разбираемо е, че всеки получава информация от своя източник и в нея се разглеждат различни аспекти на общата картина за това, което се случва. Преминаването на планетата и човечеството на ново ниво на съзнание към по-високи измерения. По различен начин бихме могли да се отнасяме към такива ченълинги ( гласът на Висшия ви Аз – вашата интуиция винаги ще ви подскажат как именно), но при един обективен анализ може да обърнем внимание на общото, което обединява тези материали. На практика, те всички говорят за този енергиен подем, който се е случил в края на 2006г и за тези, вече станали много явни изменения, които се случват в последно време.

Да започнем с известните източници, на които се доверяват много от последователите на Светлите сили. Духовния учител Солара, която редовно публикува на своя сайт месечна прогноза, говори за „квантов прилив”, който е започнал есента на 2006г и ще продължи през 2007-2008г.. Тя пише за продължаващия процес на навлизане в Невидимото – „Лотосния Свят”.
В едно от последните си интервюта Друнвало Мелхиседек е обърнал внимание на въпроса за случилото се издигане и за мнението на старейшината Майя ( на когото той се доверява ) по тези въпроси. Ето какво е казал Друнвало „.....Преди време старейшините Майя са казали, че случващите се процеси изпреварват „разписанието” с 5 години.....И ето – на 5 септември, преди няколко дни (според тяхното мнение), ние сме навлезли в подем ( на измеренията) и това се е случило 1 година по-рано от предполагаемия от тях срок !”
Друнвало казва, че е наблюдавал дълбоки изменения във възприятията на хората на обкръжаващото ги – от настройката „Тук нещо не е както трябва, аз трябва да го променя” все повече хора преминават към „Всичко е единно и цяло, аз съм в безопастност и съм ЕДНО с цялото”.
Тук Друнвало има предвид обнародваната по-рано от старейшините информация за това, че преходът от 2012г фактически ще се състои през 2007г.
Интересното е, че в един от миналогодишните ченълинги същото нещо казва и Крион (19.08.2006 г., Сан Диего, Калифорния). Той казва, че това не се отнася за всички хора, а само за „определена част от човечеството – тази, която ще бъде готова да приеме енргиите на 2012г през следващата година”.

Интересна информация за събитията, които се случват на Земята има и на сайта  www.kais-c.ru. Тези материали се получават от група работници на Светлината (групата КАИС), която редовно се събира за съвместна духовна работа. Техните материали се отнасят както към глобалните, така и към космическите аспекти, те обхващат цялата история на човечеството от началото до наши дни и съдържат прогноза за предстоящите събития. Съгласно материалите на тази група Земята е започнала навлизане във фотонния пояс през декември 2006г
За фотонния пояс има още много научни и езотерични материали. Адама, описва възгледите на лемурийците, казвайки, че фотонния пояс се състои от 12 огромни вортекса от интензивните вълни на Светлината. „Фотонния пояс под формата на огромен кръг, състоящ се от светлинни вълни за първи път е бил открит от вашите учени през 1961г”. смята се, че навлизането в първия вортекс се е случило през май 1998г. Според материалите на групата КАИС срещата с периферията на следващата светлинна вълна на фотонния пояс, която се е очаквала през януари 2007г всъщност се е случила в началото на декември 2006г и е минала без предизвикване на хаос, изключване на електричеството или каквито и да е други сътресения. Тези, които се интересуват от тези явления, съпровождани от вече измененото време и изменените енергетически характеристики на пространство/време могат да се запознаят подробно с това на сайта на www.kais-c.ru .

Много хора вече усещат въздействието на енергиите на фотонния пояс по своето състояние (сънливост, умора, изменение на режима за сън и хранене и др.) трябва да кажем, че тези, които се съпротивляват на Светлината и на измененията, които тя носи на Земята няма да могат да преминат през всичките 12 вортекса. Затова е много важно осъзнаването на всичко това, което се случва на Земята и себе подготовката за тези нови условия.
Бихме могли да кажем, че в светлината на фотонния пояс преобладават високите честоти и свойства на Пламенното Възнесение. Но фотонния пояс това далеч не е всичко, най-важното идва след него. Това е онази полоса на Огъня, която ни предстои да преминем, онези Огнени Енергии, за които е писала още Е.Рьорих, и за които се говори в ченълинга откъс , от който следва и ни бе предоставен с любезното съдействие на авторите:
„Огън, Жарта прониква в тялото, заема го цялото. Мигновенно се възпламеняват всички центрове, не само най-главните, но по периферията на цялото тяло.
Жарта се оттегли и остави усещане за лекота, прозрачност и ефирност на цялото тяло. Тишина и Покой се разляха в обкръжаващия ни свят. И нямаше страх пред този жарещ огън, който на моменти бе толкова нетърпим, че ти се искаше да извикаш : „Господи, Ти да ме изгориш ли искаш?” Но пълното доверие към Бога не само не изтръгна тези викове но даже и сянка на ропот не се появи в сърцето на човека.
Само при тези условия, в такива случаи ще преминат човешките създания чрез Линията на Огъня в момента на пресичането й с орбитата на планетата. И това не е фотонна линия, това е Космически Огнен Поток, който е скрит зад фотонната линия от „очите” не само на физичните уреди, земните учени, но и от очите на ясновидците и маговете от всички рангове и положения, по причина известна само на Създателя......
« Последна редакция: Март 17, 2007, 20:46:21 pm от Alien »
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Зема?
« Отговор #1 -: Март 17, 2007, 20:10:33 pm »
Не се страхувайте от нищо скъпи приятели и наши ученици, Пълното Абсолютно Доверие към Бога, към Небето ще ви помогне радостно и леко да преминете Огненото Кръщение, обещано на всички светове още от незапомнени времена. Гответе човешкото си естество............отначало към преминаване през вълните на Фотонния Пояс, а след това и през Огнището на Космическия Огън. Гответе се психически да приемете Огъня с Радост и Любов и ТОЙ ще ви отвърне със същото и няма да изгори телата ви, а мигновенно ще ги преобрази в ново ефирно състояние, зад което стои безсмъртието. Това ще бъде вашият Преход, това Възнесение в тялото, за което са говорили по-рано чрез посланниците на Небето – Тружениците на Земята”.
Но каква ще бъде 2007 година? Учителите говорят, че тази година ще ни донесе много ново. Солара смята, че 2007г – това е критична година, която ще премине под знака на „Всичко или Нищо”. Тя го нарича Великата Преходна година и Мега Превратен момент, след което връщане назад към миналото няма да има.
Групата КАИС пише, че „2007г – година на промени, на открити възможности и чисто творчество. Годината може да отвори очите на всички хора на Земята, за да осъзнаят присъствието на тънкия свят и да усетят взаимодействието с него....... Тази година е плодородна и богата за тези, които дишат с любов........ (неговия) девиз – обичай с цялото си сърце и твори  Любов за служба на ближните”.

И това е много сходно с тази година, която Архангел Михаил нарича Годината на Любовта. И през тази година вече се случи едно от най-важните събития при прехода на Земята към ново ниво на съзнание. Това е откриването на 8-те врати на остров Майорка, Испания, което на 11 февруари е проведено от Солара заедно с голяма група единомишленници, към които са се присъединили  хиляди работници на Светлината от цял свят. Повече от 40 групи са работили в Русия в подкрепа на това глобално събитие. Ние в центъра „Цвете на Живота” също проведохме специална медитация 11:11:11 (на 11 февруари, точно в 11 часа и 11 минути), духовно обединени с всички работници на Светлината на планетата в този знаменателен ден.

През тази година се очаква още едно интересно събитие, информацията, за което е дошла от Крион. В нея се казва, че на 9 септември 2007г децата Индиго ще получат своя „план”, който ще бъде основан на универсалната доставка на енергията за новото съзнание на децата на тази планета. Става дума за това, че всички Индиго на Земята ще бъдат по някакъв начин организирани. Ще се извърши преход на съзнанието: „Индиго ще имат една обща цел. „Организация” – те ще започнат интуитивно да осъзнават своя план. И както винаги, те ще имат свободен избор и ще могат да правят всичко, което им се прииска.  Вие ще видите бавното и обединено движение на младите хора на Земята към сътворението на много необичайни неща, които в момента витаят във въздуха.....”

По-нататък, в текста, ни съветват да не се учудваме, ако Индиго „свалят правителства, създават невъзможното, съпротивляват се на системите и отхвърлят някои свещенни правила, това е единственния начин за създаване на Новия Йерусалим. Старата парадигма трябва да си отиде. Ще ги откриете в Палестина и Израел, ще ги откриете в Йордания и Сирия, Обединените Арабски Емирства и Кувейт, ще ги откриете в Ирак и Иран......Именно това са тези места където децата Индиго ще извършат най-големите изменения. Даваме ви тази дата като начало за осъществяване на плана им.......”

В заключение, за последното интервю на Друнвало, което той даде през януари 2007г по време на обединения семинар „Земя-Небе/Живей в Сърцето” във Вашингтон. В него той обобщава предсказанията на аборигените, които по удивителен начин съвпадат и с информацията за бъдещето, получена от тях самите от своите духовни водачи. Той казва, че му било позволено да погледне в бъдещето. И въпреки, че той прави оптимистичен извод, че всичко при нас ще се „получи”, макар че ще ни се наложи да преминем през тези малки „иглени уши”, когато всичко ще изглежда безнадеждно, в самия край. И после нещо ще се случи и ситуацията в света бързо напълно ще се промени. Но в началото това ще предизвика преминаването на много хора, на три  вълни, за много кратък период от време( за това нещо говори и Солара в книгата си „Звездно Раждане”, за съжаление все още не преведена на руски език).
В пророчеството на американските индианци се говори, че останалите хора ще се съберат заедно в едно сърце и ще станат практически едно същество. При тях ще изчезне разделението, основано на расовата и религиозна принадлежност и те ще станат като едно семейство. След това, с това ново повишено състояние на съзнанието тези, останалите хора, ще вземат земята и ще полетят на нея, като на космически кораб, който води на ново място и на земята ще започне един прекрасен нов живот. (тук отново има интересна аналогия със Солара, която вижда възнесението на човечеството като издигаща се нагоре огромна птица – бяла гълъбица,  съставена от възнасящи се човешки души, където всяка една от тях ще бъде на мястото си).

Друнвало говори, че  това  ще се случи, когато майката Земя се прочисти, когато я обновим цялата, но не чрез технологии, а с помощта на чистото Съзнание. Чрез своята  същност. Майката Земя знае кои ще бъдат тези хора, които ще се съединят в едно сърце – в онова Свещенно място, което често наричат лотос. „Когато влезете там, Майката Земя напълно ще поеме грижите за вас, ще ви защити и ще ви предостави всичко необходимо......Затова бъдете безстрашни и просто вярвайте в присъствието на Бога.”

                                                                                       Ирина Сутокская (airis777[at]mail.ru)


Огромни благодарности на едно момиче, stefany!   :)
Не мисли като човек!-Крион

da4I

 • Гост
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #2 -: Март 18, 2007, 20:44:45 pm »
 Браво Миротворец чудесно е.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #3 -: Май 14, 2007, 13:01:10 pm »
Цитат
Много хора вече усещат въздействието на енергиите на фотонния пояс по своето състояние (сънливост, умора, изменение на режима за сън и хранене и др.) трябва да кажем, че тези, които се съпротивляват на Светлината и на измененията, които тя носи на Земята няма да могат да преминат през всичките 12 вортекса. Затова е много важно осъзнаването на всичко това, което се случва на Земята и себе подготовката за тези нови условия.
Бихме могли да кажем, че в светлината на фотонния пояс преобладават високите честоти и свойства на Пламенното Възнесение. Но фотонния пояс това далеч не е всичко, най-важното идва след него. Това е онази полоса на Огъня, която ни предстои да преминем, онези Огнени Енергии, за които е писала още Е.Рьорих, и за които се говори в ченълинга откъс , от който следва и ни бе предоставен с любезното съдействие на авторите:
„Огън, Жарта прониква в тялото, заема го цялото. Мигновенно се възпламеняват всички центрове, не само най-главните, но по периферията на цялото тяло.
Ей, голям зор е от началото на този месец и продължава, може вече да сме в полосата на Огъня ...  :-\  Вечер като се почне от 18ч.,  та откарва до след полунощ - много яко енергийно блъскане. Усеща се в цялото тяло, все едно те напомпват .... към 22ч. вече се усещаш подпухнал и всяко движение е трудно. Усещането е, че нямаш сили, пък то е от прекалено натрупване на енергия, която тялото не може толкова бързо да обработи.
Около 1-2ч. си лягам и спя непробудно като пор (не че знам как спи порът, ама нали така се казва  ;D), а сутринта се събуждам като пребит, едва си влача краката и ми трябват 15-20мин. да се освестя и да се убедя, че съм все още Аз. След това ми минава ... донякъде... колкото да си върша всекидневната работа. И така пак до вечерта ...
На някой да са му познати тези усещания?   ;)
Не мисли като човек!-Крион

milenski

 • Гост
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #4 -: Май 14, 2007, 13:29:08 pm »
Абсолютно същите симптоми, свързани със съня. Едва издържам вечер до 23 часа, а нормално си лягам към 2. Сутрин пък съм като упоена, все едно изобщо не съм спала. От около седмица и нещо съм така.
Иначе тези енергийни зареждания не ги усещам. Имах 1-2 ударни такива от началото на месеца, но не са всеки ден.

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #5 -: Май 14, 2007, 19:53:48 pm »
Цитат
На някой да са му познати тези усещания?
 
На мен и то до болка.Вече ми казват спящата красавица. :( А снощи не можах да се побера в кожата си.Всичко ме сърбеше,беше  ми тясно,ужасно горещо и изнервено.Спах 3-4 часа и аз като пор и сега едвам гледам вече,но ме е срам да ида да си легна. ::)

ipnovst

 • Гост
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #6 -: Май 14, 2007, 20:37:13 pm »
 Е не баж същите,ама и аз от няклко седмици(че може и повече)спя по 11-12ч. на ден,дори и по повече ::).Мойте вече не могат да ми видят очите :(.Ама аз по принцип спя повече от 8ч.(нали ушким толко спят средно хората).

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #7 -: Май 14, 2007, 23:38:43 pm »
Вече съм по-спокоен, защото колкото по-вече хора имат такива усещания-толкова по-лесно ще бъде за всички   ;)
Лошото е, че на планетата Земя се случват и не толкова приятни неща.... По същото това време, когато се трудим да усвоим всички тези нови енергии, тъмните са се активизирали доста, огладнели са "миличките". Пазете се кой както може  ;)
Не мисли като човек!-Крион

lexas

 • Гост
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #8 -: Май 15, 2007, 12:46:29 pm »
 Начи и аз ги усещам.Чудех се защо толкова ми се спи.Обаче да ви кажа от доста отдавна не съм ставал бодър като репичка.Сериозно,някой от вас някога да е ставал като покрай планински извор?Аз не.Случвало ми се е няколко пъти в живота да стана бодър,отпочинал,зареден с енергия.През всичкото останало време ставам като Утепан.Лягам си пак и спя още ...уж да си почина...Ставам и пак като Утепан.Единия ми дядо преди време беше казал,че от града.Ако спиш на село или някъде сред природата , се събуждаш още преди първите петли и си готов за война ;) Ама тука в града.Нима мислите,че това,което дишаме е въздух? (Нали  :) Като в "Матрицата" сме станали от тия ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ) Просто всичко ни е смазало толкова много,че не можем да дишаме,да използваме капацитета на дробовете и в резултата биологичното ни тяло е перманентно смазано от всички въздействия на околната среда - крайно замърсена и изпълнена със стрес,шумове и т.н.Защото ако разглеждаме нещата от гледна точка на законите на този свят,това е съвсем нормално и няма как да е иначе.Просто ние сме толкова отделени от естественото си съществуване,че няма до къде.Променили сме всичко.Изградили сме огромна бетонна и стъклена и кой знае каква там "джунгла",където вече не достига истинска светлина или въздух.Днес всичко е вредно...или поне така ни учат,че е. Искрено се надявам този "недостиг" на енергия или "пренатрупване" на енергия да е причината всички да се събуждаме и да се чувстваме леко като зомбита.Вярвам,че нещата тръгват към определена промяна,защото все повече хора се обръщат към духовната страна или търсят някакъв друг отговор на всичко,което им се случва.И аз се опитвам да намеря този отговор.Така че посрещам с истинско любопитство и любов времената,които ни предстоят.Вярвам,че ще са безкрайно интересни и вълнуващи!

EVP

 • Гост
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #9 -: Май 15, 2007, 12:56:42 pm »
Хей, и аз съм така!

Мислих, че е някакъв период на умора, но след тези постове ми се разясни...
Лягам си някой път към 11 и ставам в 10, а съм утрепан. Едвам мърдам - целия ден ми е крив - очите ми са подпухнали и цял ден ме онася. Вечер се прибирам у дома и като седна пред РС имам чувството, че ще заспа.

Случвало се е да легна в 2 и да стана в 7, резултатът е абсолютно същия...

Цитат
Всичко ме сърбеше,беше  ми тясно,ужасно горещо и изнервено.

Същото...

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #10 -: Май 15, 2007, 20:15:43 pm »
Да питам някой да е проявил признаци на алергия?Аз от 4 месеца имам алергия към нещо..... :( Другата седмица в петък имам час за лекар да видят от какво е.За сега уж е сенна хрема,ама май имам алергия към всичко.Понякога е добре ми не ми се налага да пия алергозан,но е за много кратко.Подути очи,запушен нос,кихане,кашляне,ужасни сърбежи по тялото...........Няма начин да е грип за толкова дълго време,само където като спя(ако спя де) не се чувствам така.А да и от 3 дена насам ми претъмнява и нещо ми става със главата. :(
Мисля,че от днес има някакво задвижване в положителна насока.Имах много енергийно зареден ден със хубави и шокиращи неща.Тоя свят напълно лудна........... :-[

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #11 -: Май 15, 2007, 21:29:46 pm »
Цитат
А да и от 3 дена насам ми претъмнява и нещо ми става със главата.
Имаше ги и такива моменти, при мен бяха за по 20-30сек., пълно зашеметване и погледът се загубваше    ;)  Но, както казваш-нещата се оправят. Колкото по-луд е светът-толкова по-добре!  Ако не друго, поне по-весело ще е  ;D
Не мисли като човек!-Крион

ipnovst

 • Гост
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #12 -: Май 15, 2007, 21:30:59 pm »
 От няколко дена насам постоянно ме сърбят очите.По няколко пъти на ден!Сега вече се замислям по сериозно щото проблеми със зрението нямам. :-\

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #13 -: Май 15, 2007, 21:41:17 pm »
Какво се случва?

Към 2012г. вие ще влезете в безвремие. Оставяте концепцията за линейното време, за да влезете в холографското или космическо време. Всъщност там няма да има време такова, каквото вие го знаете. Линейното време е изкуствено създадено, създаващо ритми, неизравнени с космическия пулс. Излизайки от това изкуствено създадено време в "безвремие", вие повишавате честотата в точката, където линейното време не съществува повече за вас. Вие живеете в състояние на пълна мигновенност, която ние наричаме исходно присъствие. Вашият рационален ум се учи да възприема тези изменения посредством постепенното забавяне на времето.
Със забавяне на времето до пълното му прекратяване, влизайки с вашата подготовка в холографското време, повдигайки своята вибрационна честота така, че да съответства на честотата на космическата холограма, която се намира отвъд пределите на линейното време, вие ставате по-опитни в умението си да се изявявате.Изравнявайки се с космическия пулс, вие по-пълноценно ще се изравните със своята вътрешна Светлина и Божественост, със своята способност да създавате и проявлявате. И след като това го правите с висока скорост, то ви се струва, че времето се ускорява.

Защо никой не забелязва измененията в тъканта на времето и реалността?

Разбира се, че се забелязват измененията...но от нерационалният ум. Рационалният ум все още се опитва да поддържа илюзията, че всичко е такова, каквото винаги е било, че нищо не се е променило силно. Умът се чувства в безопасност по такъв начин. Той все още не е уверен в стабилността на новата квантова реалност. Но останалата част от вашето същество неумолимо се придвижва към холографската реалност, а умът регистрира стрес в тялото във вид на паника или безпокойство, когато познатият свят се променя. Много хора страдат от безпокойство и хроническо разстройство докато се стремят да се справят с дълбоките промени.

Убеден съм, че много от вас са запознати със "симптомите на Възнесението". По-голямата част от тях като изтощение, гадене, главозамайване и болки в главата и т.н. почти нямат отношение към "изчистването", а са вследствие на приспособяването на тялото към новата времева схема. Това е процес на рекалибровка към по-висша честота, която се проявява като "забавяща" схема на реалността. Но вътре в тази схема изявяването протича много бързо, предизвиквайки у някои чувство на безпокойство и дезориентация.

Дълбоките емоционални и ментални промени са в резултат на рекалибровката и повторното изравняване. Изравнявайки се близко към Божествената Същност вътре във вас, към своя основен център на Светлина и Любов, вие се придвижвате към по-чисто и непорочно усещане за своята собствена същност, тази, която ние наричаме Абсолютна Истина на това, Което Вие Сте. С всеки даже малък скок вие се превръщате все повече в това, което сте и още по-вече илюзии и нечистота изчезват.  Вие ще разберете, че сте Същество от Светлина в космоса на Проявената Любов. Това е вашата истинска личност в царството на Светлината, наречено "небеса".

Измененията могат да предизвикат безпокойство и стрес, тъй като комплексът тяло/ум регистрира, че има нещо, различно от това, което е било и, че тъканта на реалността, каквато е била хиляди години, вече много бързо се променя. Това може да предизвика дълбока вътрешна депресия, тъй като битието ви се оказва неуправляемо. Да не забравяме, че линейното време-това е контролиращ механизъм. Вие винаги сте знаели как и защо се случват нещата в зададената времева схема. Сега вие се движите в случайно поле, където именно законите на
синхронността и резонанса създават реалност, те оперират извън пределите на линейното време.

Сега ще въведем нов термин "локализирано време", за да заменим идеята за линейното време. Локализираното време-това е мястото, където вие се намирате точно в този момент. Това е точката на съзнание, избрана от вас от целия спектър на това, което вие сте в много измерения на светлината, за да се фокусирате в земния план. По такъв начин вие възприемате вашата реалност там, където се намирате точно сега на Земята. Но в същото време вие съществувате в холографското или космическо време, което е много по-голяма схема, съдържаща реалността на това, което сте.

Значи човечеството се придвижва към възприемане на нелокализираното или космическо време?

Действително, така е. Това е целта на великият скок на човечеството. Това е огромен скок в тъканта на реалността и в това как тази реалност се възприема. След този скок ние ще преминем към нов начин на живот и творчество.
Какво значи това? Означава, че вие имате силата да видите своята реалност такава, каквато е, извън тесните граници на линейното време и дуалността. Вие можете да видите и разберете колко просто е всичко. Когато вие създадохте линейното време, създадохте и парадигмата на конфликта. Да напомня, че линейното време е контролираща система, а всички такива системи са против космическия поток и предизвикват противопоставяне. Това е, което вие нарекохте "война между светлината и тъмнината". И наистина, само тежката природа на линейното време предизвиква чувство на тъмнина, като в действителност всичко е светлина. След като линейното
време си отива, а вие отново се интегрирате в космическия пулс у вас ще се появи свободата да сътворявате това, което си изберете в потока на Божествената Творческа Разумност или холографското време. Противопоставянето ще изчезне и честотите  на светлината ще се излеят на планетата като симфония на Космическото Творение.

Защо изобщо създадохме линейното време?

Това беше необходимо за развитието на човека-Ангел, каквито вие сте. За да изпитате плътността на материалното съществуване напълно на вас ви разрешиха да създадете тази плътна контролираща система, която да направлява и контролира вашето материално съществуване и да създава илюзията, че вие сте отделени от Светлината. Сега вие унищожавате тази илюзия и линейното време вече няма да ви трябва, за да бъдете пак във вашите материални тела.
Сега, разбирайки напълно природата на материалната плътност, разбирайки, че вие сте Безкрайни Същества на Светлината, вие сте свободни да изберете да се намирате в материално тяло и в същото време да се чувствате безкрайни същества на светлината.

Какво да кажем в заключение? Ние вече сме в друго пространство, място и времева схема-магическа, подвижна, творческа и прекрасна. Ние се пробуждаме и все повече разбираме какви сме-удивителни същества на светлината, преживяващи материалното съществуване заради  удоволствието да бъдем в този изключителен Сън на Битието.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #14 -: Май 15, 2007, 22:11:22 pm »
Цитат
А да и от 3 дена насам ми претъмнява и нещо ми става със главата.
Имаше ги и такива моменти, при мен бяха за по 20-30сек., пълно зашеметване и погледът се загубваше    ;)  Но, както казваш-нещата се оправят. Колкото по-луд е светът-толкова по-добре!  Ако не друго, поне по-весело ще е  ;D
Много е неприятно и при мен са горе-долу със същото времетраене и в тези моменти не знам къде се намирам.Всичко ми избледнава и все едно ми излиза някаква светлина от очите.Все едно съм само две очи. ::) На 3-4 пъти беше доста сериозно и се налагаше да клекна за да не падна.Не е от кръвното,защото ми го мериха и е като на космонавт 120/80. :-\

Edit С две думи казано,чувствам се като блуждаещ електрон.Напълно съм се примирила със ситуацията и съм се пуснала по течението.Приемам нещата каквито са и не анализирам,щото няма смисъл. ;D Не усещам да се е забързало времето,карам си я все едно изобщо няма такова,и нямам грижи дори когато ги имам.Определено обаче се е зсилила скороста за обмяната на информация.
И моята чувствителност.Като видя дете и ме изпълват радост и тъга едновремено.Не съм виждала ангели,но децата ми приличат на тях и ми се плаче.Малееее напълно съм щурнала. ;)
« Последна редакция: Май 15, 2007, 22:18:40 pm от Mystic »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27