Автор Тема: Какво се случва на планетата Земя?  (Прочетена 29694 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #30 -: Май 26, 2007, 15:53:53 pm »
Много силен ден в енергийно отношение, въздухът направо изгаря дори да си на сянка. От началото на месеца това е третият такъв ден , но с една малка разлика-ако предишните два можеха да се нарекат леки летни бури като сила, този е цунами  ;) 
Според мнението на виждащи и знаещи този огромен приток на нова съзидателна енергия е трябвало да бъде в края на юни, незнайно защо обаче се издърпва по-рано. Имам някаква идея за причината, но засега ще премълча...
За симптомите при приемането на този енергиен вихър-учудващо е, но сравнително лесно е за усвоение въпреки силата си. Въпреки всичко усещат се вибрациите на всяка една клетчица в тялото, парене на кожата и известно напрежение в главата.
Хубав ден, красив ден и ... много полезен  :) 
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #31 -: Юни 04, 2007, 08:36:29 am »
Трудна седмица беше, може би заради пълнолунието. Не знам какво се случва на планетата Земя в такъв период, но винаги е трудно.
Вчера например бях на едно местенце близо до вр.Руен, високо в планината на около 1400м надморска височина, на 2км след с.Добралък. Свежо, зелено...хор от щурци и птички... Това добре, обаче имах чувството, че черепът ми е отхлупен и всичките тези иначе чудесни звуци ги възприемах не с ушите си, а навлизаха в главата ми отгоре през фонтанелата. А и не само звуците, но и нещо невидимо, като че ли Космосът се стоварваше върху ми.
Какво ще кажете за пълнолунието?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #32 -: Юни 04, 2007, 09:09:24 am »
Почти не можах да спя,а тази нощ беше определено една от най-тежките.Не мога да си намеря място през ноща и където и да легна все ми беше тясно.Уж ми се спи,а бях като някой караконджул.Учудващо е,че въпреки това имам енергия и не съм изморена.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #33 -: Юни 10, 2007, 09:04:36 am »
Текстът, който ще предложа по-долу, е един малък откъс от всекидневните преживявания на една жена, "виждаща" и "чуваща". Лично на мен нейните писания ми дават отговор на голяма част от усещанията, които по време почти съвпадат с нейните.

08-06-2007год.  Поредната вечерна приливна енергийна вълна ... и поредната преработка. Много дълбока... И не само на моя негатив...Цялото "удоволствие" протече междзу 18.00ч и 22.00ч - в сън ли, в медитация ли...Състояние на безсилие-всичките ми сили отидоха в дълбочината на реалността.
Всичко започна с това, че аз се почувствах и видях като фуния-канал, притегляща към себе си негативизма на Земята, негативизма от реалността. Това беше период на натрупване, на концентрация на негатива в моите тела. Несъзнателно, тялото само действаше. Целите и последствията на това всмукване, както и типа на избирания негатив, аз не осъзнавах.
Вторият етап-започна неописуема болка в главата. Търся начин да я премахна...Разбирам, че тази болка означава,че част от моето съзнание е отделено, "отчуждено" от мен. Къде е то...?
Неочаквано си спомням за различни ползващи се с власт подлеци в политиката, ръководството...Това припомняне донесе и отговор: оказва се, че са в сила всеобщи взаимовръзки, част от моята структура присъства в бъдещето на тези мошеници. Така както и съзнанието на много от обикновените хора. Защото именно ние със своя труд обезпечаваме тяхното благополучие и те строят планове за бъдещето(продължават да обират народа), отчитайки нашите ресурси, нашето присъствие-иначе тяхното изобилие не би се реализирало.
Вече е по-леко, болката в главата я няма-аз си прибирам всички ресурси от това бъдеще, което е изгодно за такива "слуги на народа" и други такива паразити. Ясно виждам разделянето на пространството в бъдещето в две разклонения, съответстващи на висша вибрация и на сегашната.
Известно време картината не се променя, докато не разбирам, че част от хората преминават от едното пространство в другото, променят ориентацията си, преразглеждат своите ценности.
Паралелно нахлу още един въпрос-защо хората се поддават на егрегорите, на различните същности...
Следващият етап...С бъдещето като че ли се разбрахме, но тялото продължава да е пълно с незнайно какво. Това не мога да го опиша... Като плътна тъкан, състояща се от вибрациите на всички негативни качества и емоции, които можете да си представите. Те бяха толкова плътни, че ги усещах като еднородна среда и аз бях цялата пропита от нея. Отделна, локална болка не усещах-беше просто невъзможно да правя каквото и да е, бях напълно неподвижна. Тази неподвижност беше в следствие на това, че когато всичко е толкова много и силно- на човек не му стигат ресурсите да отреагира макар и на едно нещо само.
Дълго търсех причината, с усилие на волята си опитах да премина през тази завеса...Срещу мен от дълбочината избухна Светлина, която тутакси се оформи като фраза: "Понякога подобно взаимодействие се поддържа само чрез магическо влияние". Странно, тази фраза не беше произнесена на глас, тя изкристализира от припламването на Светлината. Това вече беше поразително и ново за мен.
Разбира се, тя носеше в себе си подсказване. Разбрах, че този пласт от негатив е образуван по магически начин. Да, но какъв...? Още малко усилие- и аз излизам в периода на развитие когато е почнала да се формира тази маса в реалността... Виждам, че самата структура на тогавашната реалност е много по-разредена, по-лека, ненаситена от съвременните еманации на различните намерения и по-малката плътност позволяваше на новата реалност да попива в себе си като гъба намеренията на различните същности.
Някои от негативните намерения създадоха в реалността Качество, което "размножи" негатива! А вие помислете-колко лесно е да се разпространи паниката, агресията- и колко по-малко влияние оказваше Светлината(до неотдавна, разбира се). И възникнал някъде, в някакво място, огнището на негатива се внедряваше в съдбата на хората, създаваше много свои "отражения", влияеше на бъдещето...
Добре, но Какви Мисли са в основата на това качество? И това разбрах. Вярата в Родовите и други предаващи се проклятия ... просто пожелание за зло... Фрази от типа "нека да ти...". Звучи познато, нали?

Още 20 минути...Какво ставаше с мен след това... Беше като излекуване след интоксикация. Освен обикновеното гадене в стомаха, болката в главата - цялото ми тяло се чувстваше зле, отвътре, в дълбочина...усещанията не бяха силни, а притъпени, но те просто бяха много. И "отровата" се разпространяваше също така по целия обем на тънките ми тела.Когато преработвах всичко това в себе си-излезе още една, още по-дълбока мисъл, която пораждаше цялата тази мерзост. Но отначало почувствах срам, угризение на съвестта, желание да се оправдавам, за да докажа своята невинност...И на фона на тези вибрации се появи Потребността да прехвърля на другите отговорността за своите тъмни дела.
А сега да "отмотаем" това, което съм написала, в обратен ред-как всичко това се е развило в реалността:
-Присъствие на Земята на същности, съзнателно ориентирани към разрушение и други тъмни дейности;
-Потребност да прехвърлят на други отговорността за своите тъмни дела(кармическа отговорност);
-Възникването на противодействие в хората под формата на оправдания, лъжливо чувство за грях, угризение на съвестта
-На базата на тези вибрации е построена магическа мрежа за тиражиране на негатива-когато човек сам приема някакво негативно качество като свое собствено, опитва се да се избави от него и го предава на другите;
-Увеличаващата се концентрация на отразените, повтарящи се негативни вибрации в пространството на Земята;
-Возможност за построяване на изкривено бъдеще по пътя на още по-голямото поробване един-другиго.
Ако искате-вярвайте, ако искате-проверете го, тази схема я преминах между 18 и 22ч. И още един час отиде за възстановяване.

А сега за положителните усещания... Беше удивително това разтваряне на мигновения Светлинен импулс в оформящата се фраза. Имах усещане за изчистване на организма. По своята дълбочина-гърба, кръста, таза...този път реагираха и колената. Чувство на расслабване и освобождаване на Светлината.

И още! Когато разчлених намерението да се тиражира негатива в реалността-аз едновременно с това разбрах, че в реалността не е била заложена съзнателна цел за разпространение на Светлината! Това се подразбираше, но не ми беше показано. И тъмните са се възползвали от това. От своя страна аз внесох това качество в реалността(за съзнателно разпространение на Светлината) и веднага в сивата маса започнаха да припламват Светлинни сфери. Те възникваха от точки и мигновенно се разпространяваха, разрушавайки негативните натрупвания.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 798
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #34 -: Юни 29, 2007, 20:22:22 pm »
За защитата от низшите слоеве на финия план

Висшите планове се очистиха от несвойствените за тях прониквания и всички онези, които са недрожелюбно настроени към земната еволюция, са притиснати близо до земните слоеве, до физическия план. Затова в днешно време се усилва влиянието на не особено добрите слоеве на финия свят върху жителите на Земята.
Този етап на еволюцията е закономерен и на вас ще ви се наложи да живеете в условията на близкия до вас астрален план и низшите слоеве на менталния план. В тези слоеве са съсредоточени не най-добрите достижения на човечеството. Много човешки поколения пораждаха нискокачествени образи и некачествени мисли, и сега вие сте принудени да се сблъскате с това, което сами сте породили. Това е като битка, в която вие се сблъскавате не само със своята нереална част, но и с нереалната част на колективното безсъзнателно човечество, която е породена от много поколения хора.

Световете се приближиха едни към други и кармата може да бъде отработена единствено от вас самите. И
натрупванията от негативна енергия, които съществуват, трябва да бъдат преработени сега от вас. Има индивиди, които са очистили своите аури и чакри до такава степен, че са способни да пропускат в плътния физически свят голямо количество Светлина и когато тази Светлина преминава във вашия свят, тя може да стопява тъмнината, натрупала се в близките до Земята фини планове.

Когато вибрациите на вашите тела станат доста по-високи от средните вибрации на човечеството, вие придобивате способност да възприемате астралния план и неговите обитатели. Хората, които не са постигнали значителен напредък в очистването на своите четири низши тела, по старому живеят във физическия свят и не усещат финия план.
Сега при вас има места, където световете се приближават много близо един до друг и проникват един в друг. Не всички хора могат да усещат финия план, но за да можете да вървите по-нататък по пътя на еволюционното развитие е необходимо да знаете определена техника на безопасност при контакта ви с низшите слоеве на финия план, низшите слоеве на астралния и менталния планове.

Има периоди от време, когато съществата от тези планове стават видими или осезаеми за най-фино организираните човешки индивиди. Може да усещате безпричинна тревога, безсъние, може да виждате с периферното си зрение движещи се фигури в мръсно сив цвят. Трябва да знаете, че нито един обитател на астралния план и никаква енергия от този план не може да ви причини вреда, когато сте уверени в своята невредимост и защитеност. Затова трябва да се научите да не изпитвате страх в каквато и ситуация да попаднете и каквото и да усещате. Само вашите несъвършенства могат да накарат астралния план да ви атакува и да ви причинява вреди. Докато запазвате своето съзнание съсредоточено на Божествения свят и изпитвате чувство на неуязвимост, няма от какво да се страхувате. По-голямата част от обитателите на астралния план треперят пред огнеността на вашите чакри. За тях вие сте източник на опасност и наистина онези от вас, които провеждат огъня във вашия физически свят, очистват астралния план с огъня на Кундалини, с меча на Кундалини. Непроизволното издигане на Кундалини неутрализира цели пълчища от обитатели на астралния план.

Вие сте неуязвими за астралния план. Но в случай, че допускате несъвършени състояния на съзнанието, такива като тъга, мъка, страх, омраза, неприязън, вибрациите ви се снижават и вие ставате уязвими за този план. Затова ние идваме отново и отново, и ви молим да отделяте внимание на хигиената на вашето съзнание, да го очиствате от всичко, което е с ниски вибрации, което е несъвместимо с Божествения свят.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен =======

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 377
Относно: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #35 -: Май 04, 2008, 23:53:29 pm »
http://www.vinnitsa.com/masterjoke/jump.htm
Намерих една статия за "Нас ожидает квантовый скачок"(Нас ни очаква квантов скок). Пускам я тук с молбата, ако някой може да я преведе от знаещите руски. Аз няма да мога, тъй като имам и други неща за превод и четене и доста изоставам вече.
Това е адреса, от който е взет статията. Има интересна и за "Синдромът на Луцифер" и за планетата ни и за бъдещите промени.
« Последна редакция: Май 05, 2008, 14:21:18 pm от Mirotvorec »

Неактивен ELSINOR

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Относно: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #36 -: Юли 04, 2008, 13:40:37 pm »
Много е странно като усещане, като че ли живееш между два свята-този, който виждаш и този, който усещаш със сърцето си. Непрекъснато ми се дава доказателства за двойственната ни природа и знам, че не съм това, което виждам в огледалото. Веднъж ми се случи да погледна през очите на другото в мен,  но не гледах с очи, а като че ли през сърцето си, много е странно като усещане, след това видях ръката си -светлинна беше, като направена от жълти звезди, много хубаво усещане. Това преживяване ме убеди тотално в истинската ни природа. Всичко това се случи в състояние на границата между съня и будността....
« Последна редакция: Юли 05, 2008, 09:15:26 am от Mirotvorec »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808

Неактивен Sasho

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 90
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #38 -: Юни 10, 2009, 19:45:29 pm »
Здравеите!

От 2008 започнаха да ми се случват много интересни неща.  
Буда се между 2 и 4:30 всяка нощ и после заспивампо това време имам много силно главоболие за макс 5 сек, всякаш душата ми се е върнала в тялото  ;D
Започнах да мяркам "черни фигури", да умирам от жега а да е студено. Също преди си лягах към 11, а сега вече в 8 ми се спи, ставам в 5:30 всеки път и да се чувствам страшно уморен.
Първоначално си мислех, че си внушавам, но явно не.
« Последна редакция: Юни 10, 2009, 19:46:40 pm от Sasho »

Неактивен nana_cool

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #39 -: Юни 11, 2009, 01:14:26 am »
С извинения към Миротворец, че за малко да оспамим темата за сънища.  :-*
Тази точно в момента нямам времемто да я изчета, но ще го направя при първа възможност.

Освен безсънието което ме мъчи напоследък и аз като Sasho, страдам от главоболие и друга физическа болка, в промеждутъка 1.30 - 4.30 сутрин. Това е UK времева зона. Забелязвам напоследък, че и детето ми (август ще направи 4 години) е хипер активно и най-лошото, непредвидимо агресивен.  ??? Изпитва огромна нужда от тичане върху трева (то кое ли дете го няма това), но след като ми е направило впечатление, да, не е типично за него. Разказах вече за съня с енергията, която ако вярвам достатъчно може и да не е само сън а действителност и вътрешно усещане. Преди 2 дена имах момент след събуждане, в 00.20 ?, да "наблюдавам" вливане на информация в мен с капсули. Знам колко налудничево звучи това, но...нямам друго обяснение за съжаление.

Искрено бих желала, ако някой има времето да ми отговори на няколко въпроса които ме безпокоят. Проблема ми е, че вече абсолютно не мога да различа къде е истина и къде илюзия продиктувана от подсъзнанието ми и желанието да намеря повече отговори на неща, които от съвсем скоро ме интересуват. Притеснява ме (без да се смеете), че ем знам че всичко е истина, ем (възможно е и заради негативизма на повечето хора) всичко това да е илюзия на подсъзнателно ниво. Нямам опит с осъзнатите сънища, така че вероятноста да "инсценирам" съня с обливащата енергия е под 0.001%, но възможно ли е да е въз основа на други тревоги? В смисъл винаги съм била изкючително нещастна заради начина по който върви света. Дори и с детето, не мога да открия това пълно и безметежно щастие и радост. С две думи, винаги със се чувствала като на гости на тази планета и живот, и нямам търпение да си тръгна.  ::) Това последното особено ме притеснява, ако трябва да съм честна.

Извинявайте за дългия пост, но както вече споменах, съм много новак в тази територия и много неща, които се случват с мен не са ми ясни.

Неактивен Tuki

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 134
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #40 -: Юни 11, 2009, 10:53:52 am »
Преди 2 дена имах момент след събуждане, в 00.20 ?, да "наблюдавам" вливане на информация в мен с капсули. Знам колко налудничево звучи това, но...нямам друго обяснение за съжаление.

Ще разкажеш ли повече за това? Наблюдавала си го след събуждане, но не си могла да мърдаш, докато го наблюдаваш, така ли?


Аз мисля, че хората са напълно контролирани от по-висши от тях сили.

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 222
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #41 -: Юни 11, 2009, 13:32:55 pm »
Да, в последният месец се забелязват големи промени - някаква тежест на тяло и дух, най-добрите ти приятели се обръщат към теб с невиждана омраза, черни мисли ни обладават и ни показват немислими кадри за фатални случки с най-близките и милите ни... в такъв момент, някак си естествено си изградих един образ на защита - майката планета Земя, пулсираща и пронизвана от множество светлинни снопове, пречистващи я из корен... тази мисъл ми помага и същи така поне веднъж седмично за 2 часа в топлият минерален басейн, уикенда разходка из гората. И наблюдавам, как множеството от хора с които работя и контактувам се успокояват край мен...

п.с. избързах да се изкажа и след това прочетох по-горното изказване за "мечът на кундалини" - точно в този си вид си го представям очистването на Земята - меч, който с един размах пресича всички паралели и меридиани, до земното ядро и пулсира в синьо-бял безкраен сноп светлина!
« Последна редакция: Юни 11, 2009, 13:41:39 pm от WhiteKnight »

Неактивен ThreeFaces

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 137
 • Omnia ab Uno
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #42 -: Юни 12, 2009, 02:58:22 am »
Целият свят е в паника заради финансовата криза -този масов страх не може да не отчете големи промени в енергетиката.
Хората с духовни занимания са осбено чувствителни към тях както и децата ( като случаите, които описва nana_cool). Безсъние, главоболие, постоянна умора, неоснователна тревожност, цветни и ярки сънища са само върха на айсберга.
Активните езотерици сигурно могат да споделят далеч по -стряскащи неща от това, което се наблюдава в момента.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #43 -: Юни 12, 2009, 12:09:17 pm »
Какво е това "активен езотерик"?
Това малко звучи като "главен енергетик"

Всъщност не знам, аз към тях ли съм? ;D

(Ако да, тогава бъдете спокойни. Кризата не се отразява зле в енергетично отношение. Няма умора и отпадналост. Дет вика Миротвореца, дошъл е момента за редовното годишно зареждане. Юни, Юли са пикови месеци. Дали защото съм роден тогава или заради лятното слънцестоене, не знам, но тоя цикъл го усещам особено осезателно всяка година.)
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Tuki

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 134
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #44 -: Юни 12, 2009, 12:20:42 pm »
Юни, Юли са пикови месеци. Дали защото съм роден тогава или заради лятното слънцестоене, не знам, но тоя цикъл го усещам особено осезателно всяка година.)

Сигурно е защото си в Сатурнова дупка. А аз тази година изобщо не усетих Сатурнова дупка. Напротив, беше ми много добре. Но май след рожденният си ден се промених - към по-добро.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27