Автор Тема: Скрити сатанински кадри в клип на bTV  (Прочетена 66212 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

georgi_nz

• Гост
Re:Скрити сатанински кадри в клип на bTV
« Отговор #45 -: Февруари 01, 2006, 14:16:12 pm »
Сладка, сладка ама благодаря - мацки не ям!

viryska

• Гост
« Отговор #46 -: Февруари 01, 2006, 14:21:47 pm »
Ахам...сладка е,но пича е меко казано малко инфантилен :P,
ние в къщи си умираме от смях с тая реклама ;D

Виж тая с бебетата,памперсите и А**С,си е направо прокурорска........

.....кво ли не прави алчноста човешка >:( >:(

Oberon

• Гост
« Отговор #47 -: Февруари 01, 2006, 15:47:27 pm »
Е това вече минава всякакви граници !!!! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

viryska

• Гост
« Отговор #48 -: Февруари 01, 2006, 15:55:42 pm »
Обероне,ти тая с бебетата гледал ли си я?

Oberon

• Гост
« Отговор #49 -: Февруари 01, 2006, 16:11:57 pm »
Тая коя? Реклама някаква?
БТв не гледам, нервира ме. Приятелката много я гледа и чат пат се сдърпваме.
Най-много ме дразнят как в новините за спорта...бе тва не са новини за спорта. Почват с футбол и не знам си кви бози...кой шеф на незнам си кой некадърен селски отбор бил не знам си кво....пълни помии. Наблягат само на футбола, а аз не го поняасям...
Да не говорим че хората от техните реклами могат да придобият комплекси за:
1. Че все са с пърхот
2. Че са все неизпрани
3. Че мъжете са растения ( рекламите за прах, където мъжа е тъп като ножчето от казармата на дядо ми ( Мир на Душата му )
4. И още дето ся не се сещам, щото прая една ДБ

Оберон

viryska

• Гост
« Отговор #50 -: Февруари 01, 2006, 17:07:46 pm »
Накарай гаджето си да ти преразкаже рекламата с бебетата,дето пеят песен на А**С,

мисля,че по Нова върви в момента ::)по-голяма тъпня не бях гледала

Eon

• Гост
« Отговор #51 -: Февруари 01, 2006, 17:24:18 pm »
КАКВО Е А**С :---

viryska

• Гост
« Отговор #52 -: Февруари 01, 2006, 18:15:39 pm »
А**С-АЗИС :-X

Eon

• Гост
« Отговор #53 -: Февруари 01, 2006, 18:47:23 pm »
мухахахахааааааа
хааааааааахахахахахааааа

:D :D :D :D :D :D :D :D

боже това не го очаквах
хахахахахахахахахаха

споменаваш го все едно е (С****Н - САУРОН)

хааааааахахахахахаха ;D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wilka

• Гост
« Отговор #54 -: Февруари 01, 2006, 19:43:21 pm »
Тая коя? Реклама някаква?
БТв не гледам, нервира ме. Приятелката много я гледа и чат пат се сдърпваме.
Най-много ме дразнят как в новините за спорта...бе тва не са новини за спорта. Почват с футбол и не знам си кви бози...кой шеф на незнам си кой некадърен селски отбор бил не знам си кво....пълни помии. Наблягат само на футбола, а аз не го поняасям...
Да не говорим че хората от техните реклами могат да придобият комплекси за:
1. Че все са с пърхот
2. Че са все неизпрани
3. Че мъжете са растения ( рекламите за прах, където мъжа е тъп като ножчето от казармата на дядо ми ( Мир на Душата му )
4. И още дето ся не се сещам, щото прая една ДБ

Оберон

Аз само не разбрах какво общо има бТВ с това, че БГ-рекламите са идиотски.А знаете ликакви шефове на фирми има? Работила съм в рекламна агенция и знам как идва шефа на една фирма за олио и казва искам календар с гола жена, и като го питаш за какво ти е тая гола жена - ще ти направим хубав календар - по различен, той ти казва не искам гола цена на календара защото това харесват хората. Нямате си и на идея що реклами сме направили с голи жени (даже и плакати за боза, която обикновенни пият децата ?!?! - защото собсвеника на фирмата иска това, и ако ти не му го направиш, той ще отиде в друга фирма които ще му вземат паричките и ще му сложат голата кака).
Това за рекламите - че са прости прости са. Че фолкадйииките, голите жени и Азис "продават" -продават - знаете ли колко са се увеличили продажбите на бира Ариана след като рекламно лице стана Мара-отварачката ? - отговора е много.
Докато в България е пълно с дебили ще гледате дебилски реклами - това е положението.
Още много неща мога да напиша за БГ рекламите ама няма, като направите тема за тях тогава.
Та тези реклами се въртят по всички телевизии Оберон не само по бТВ!!! по абсолитно всички - Канал 1, Нова, по всички кабеларки - като там има и още по ужасни повярвай ако ги гледаше щеше да знеш !!! Ама ти не ги гледаш тъй че не коментирай :)
А ако се поогедаш малко по улиците или в градския транспорт когато пътуваш ще се увериш че повечето хора наистина са неизпрани с пърхут и смърдят, жалкото е обаче че повечето хора възприемат рекламите като нещо свръх досадно, което прекъсва любимият им сериал точно на най-интересното, само мърморят колко са тъпи и т.н. и въбще не се замислят.

Относно спортните новитни ...... тъй като също скоро не си гледал нито спортни нови нито обикновенни искам да ти кажа, че те също са едни и същи по всички телевизии. И когато се случи нещо в сферата на твоя любим спорт баскетбол, то се отразява от всички спортни новини, като сменят шефа на някои селски футболен отбор - поради липса на по значителни спортни новини от деня - съобщават това. Все нещо трябва да кажат имат си ефирно време което трябва да е запълнено. Гледай по-редовно спортни новини и ще се убедиш.

ma3u

• Гост
« Отговор #55 -: Февруари 01, 2006, 21:20:36 pm »
Какво значи , че докато е пълно с дебили ще гледаме дебилски реклами?Ще чакаме да измрат дебилите с надеждата сега прохождащите да са по-малко дебили-до тогава и ние ще сме поумрели или най-малкото престарели?Или ще се надяваме на чудо свише да се събудят една сутрин - и хоп да не са дебили вече?
  КАЖЕТЕ КАК ДА СТАНЕ?

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #56 -: Февруари 02, 2006, 02:12:53 am »
Трябва да си тъп да гледаш реклами с ясното съзнание, че ти промиват мозъка. Трябва да си още по-тъп да гледаш безсмислени сериали, тип "Отчаяни съпруги" или още не знам си какви тъпотии... Трябва да си тъп, да знаеш, че телевизията е средството от памти века, за да те направи консуматор тип "янки на фотьойла с пуканки и салца в купата".

Има си предавания за готини реклами, които наистина имат смисъл. Аз лично съм се удивлявал на дълбокият замисъл на някои. В нета е пълно btw... Вместо да гледате рекламата с А**с, вземете и четете.
Телевизията е BRAINWASH!
bTV двойно по-голям, защото се вкара по програмата тук. Нова ТВ също откак почна с простотиите. "Изведнъж" стана национална и маааалко след това се появиха култовите шоута. Айде бе... Онея дават луди пари за поредната душа. А хората стоят и гледат като галфони и си правят прогнози какво ще се случи с еди коя си от Биг Брадър утре. Повръща ми се.

Oberon

• Гост
« Отговор #57 -: Февруари 02, 2006, 11:49:44 am »
Wilka :))))
Това си е твое мнение, обаче аз не искам да ми се внушава с 25-и кадър идеята на някой кретен за нещо. Не, мерси:))) От повечето телевизии просто няма никакъв смисъл!!!! Ако не дай си Боже, утре отидеш на планина и се загубиш? Ще си спомниш "Приятели" :))? И дали не е ставало въпрос за звездно ориентиране хехе. Не че "Приятели" е лош сериал, напротив:) Хората имат нужда от повече духовност, не просто от сноп електрони в тръбата. Повечето телевизии страдат от лиспа на духовност, от липса на качествени предавания. Да, ще кажеш ти, защото хората са тъпи и трябва тъпи и плоски предавания да има? Не, напротив. Медията трябва да движи обществото напред, а не да го връща назад. Защото е медия, съответно вид манипулация.
Ако искаш да поспорим отговори хехе :)))

Оберон БиТиВиОн

Неактивен RedGuy

• Пишещ
  • Публикации: 769
  • Your personal geopolitical therapist.
« Отговор #58 -: Февруари 02, 2006, 20:24:34 pm »
Цитат
Още много неща мога да напиша за БГ рекламите ама няма, като направите тема за тях тогава

Аз съм много любопитен, Вилка да сподели с нас нейният опит и да даде своето мнение относно:

ИДЕЕН ПРОИЗХОД НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА РЕКЛАМИТЕ

-кои страни са отговорни за съдържанието в рекламата
-какви типове клиенти имаме
--какви са техните интелектуални качества
-Кое прави рекламата сполучлива
-Начини да се предпазим от досадни реклами...
-Лични идеи (те могат изцяло да заместят предложените теми за дискусия)

и вече останалото е по нейно усмотрение.

Обем на отговора, предлагам да е min 1000 - max. 2000-2500 думи. Около 500 думи на точка и по 250 на под-точка. Но, ще съм съгласен и на ОЩЕ! в раздел:
http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?board=17.0
« Последна редакция: Февруари 02, 2006, 20:27:00 pm от RedGuy »

x-37

• Гост
« Отговор #59 -: Февруари 11, 2006, 12:32:52 pm »
Доколкото разбрах, тези кадри немогат да се намерят туко така, били от някаква сектантска книга или нещо подобно!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27