Автор Тема: Масонството в България  (Прочетена 243881 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен alhimika

• Четящ
  • *
  • Публикации: 64
Re:Масонството в България
« Отговор #90 -: Февруари 13, 2009, 15:06:14 pm »
Хаха тея първите 2 списъка си имена кой ги е написал бе.
Някой е решил да изброи всички пък все ще уцели някои.  ;D
„Хората ще ви съдят по това, което сте построили, а не по това, което рушите“  OBAMA

Androctonus

• Гост
« Отговор #91 -: Февруари 13, 2009, 15:34:18 pm »
Да, странно е.
Като източник е посочен някакъв друг интернет форум :Р

Неактивен yovkoa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #92 -: Февруари 20, 2009, 16:37:08 pm »
Здравейте!
Много съжалявам че ще ви разочаровам, но организацията Ротаракт няма нищо общо с масоните... Мисля че е време да се научите да четете и да се интересувате малко повече преди да напишете 2-3 думи и да направите copy-paste в форумите... който получава е-майли от въпросната организация може да ми пише на е-маил [email protected]  и с най-голямо удоволствие ще поправя грешката.!

Неактивен yovkoa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #93 -: Февруари 20, 2009, 16:41:36 pm »
Хаха тея първите 2 списъка си имена кой ги е написал бе.
Някой е решил да изброи всички пък все ще уцели някои.  ;D

Неактивен Breath

• Пишещ
  • Публикации: 565
  • The lamps are different but the light is the same
« Отговор #94 -: Февруари 20, 2009, 18:10:35 pm »
Здравейте!
Много съжалявам че ще ви разочаровам, но организацията Ротаракт няма нищо общо с масоните... Мисля че е време да се научите да четете и да се интересувате малко повече преди да напишете 2-3 думи и да направите copy-paste в форумите... който получава е-майли от въпросната организация може да ми пише на е-маил [email protected]  и с най-голямо удоволствие ще поправя грешката.!

Не мисля, че разочароваш някого, и вместо да поучаваш, няма да е лошо да дадеш малко повече информация. Така ще може всеки да прецени за себе си за какво става въпрос.
THERE IS A DIFFERENCE BETWEEN KNOWING THE PATH AND WALKING THE P

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
  • Публикации: 2 314
« Отговор #95 -: Февруари 21, 2009, 16:24:15 pm »
Васил Стоев- масон 33 степен: Илия Павлов се съмняваше, че Дарина му изневерява с Жоро Илиев!
http://www.bulpress.net/article/9968

Неактивен remalyks

• Четящ
  • *
  • Публикации: 199
  • in/at/on 11
    • 11
« Отговор #96 -: Февруари 21, 2009, 22:39:17 pm »
Васил Стоев- масон 33 степен: Илия Павлов се съмняваше, че Дарина му изневерява с Жоро Илиев!
http://www.bulpress.net/article/9968

Доста Интересно!
11

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #97 -: Февруари 24, 2009, 23:02:40 pm »
Каква е разликата според вас?Между Масон 33 степен и ,,VOLLBLUTIGE REPITILOID'',тоест пълнокръвен рептилоид ?(рептилоидите са извънземни от четвърто измерение ,контролиращи световният елит,науката,църквата ,политиците и разбира се нас биологичните роботи :),начинът да се свържете с тях е да попаднете в някоя промасонска ложа,секта,орден, неправителствена организация  ...,а и няма гаранция,че може и на работното си място да ги срещнете...Разбира се,ако не четете езотерична,философска или окултна литература.,..Блаватска..или Дейвид Айк никога няма да разберете за какво става на въпрос ,а и те няма да ви забележат..за тях вие или ние човешките същества сме техният пореден неуспешен генетичен експеримент... :)
за създаване на висша  раса ,напълно подчинена на матрицата ,лишена от собствена воля и интелект , Според Дейвид Айк (Големите тайни),Всички членове на тайни общества,ложи, ордени и велики империи,като британската например или Вавилонската са били свързани с рептилоидното съзнание от векове.Властта не се дава ей..така.ЗА да могат да екзистират в нашата дименсия в човешки тела всички те(репт.) се нуждаели,от кървави жертвоприношения и ритуали, извършвани в древността от жреците, в чест на боговете,а в днешно време от членовете на тайни ордени и общества,следващи древните езотерични традиции и писания .Според Дейвид Айк рептилоидите се закрепвали за 6-та и 7 -та чакра на човека и напълно го подчинявали...
Що се отнася до масонските степени...,колкото по висока е степента, толкова повече човек се сраствал с рептилоидното съзнание или ставал пълнокръвен  РЕПИТИЛ или просто  не  човек...,а тяло обитавано от същество от друго измерение.В тайните общества работели много добри месмеризатори ,можещи под въздействие на хипноза да отстранят  от  човека душата му/или биоплазменното му тяло/и да я затворят в т.н.осма сфера...описана от Блаватска и от Рудолф Щайнер...
 :)

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #98 -: Февруари 25, 2009, 05:54:42 am »
   Мислех аргументирано да опиша защо и с кое от последното мнение не съм съгласен. Обаче ще ми е по лесно да спомена, че за мен единствено термина "рептилоидно съзнание" отговаря на истината. Става дума за тип съзнание, което определя поведението и реакциите на индивида.
   Когато започна да ми просветва какво представлява "системата човек", се изненадах колко е лесно да си прехвърляме умствените "зарази" един на друг. Но това става САМО и ЕДИНСТВЕНО със съгласието на приемника. Сега вече не обвинявам хипотетичните неземни рептили, че видите ли, ми сторили нещо. Сега бих им благодарил за това, че са ми показали пропуски в развитието и самоусъвършенстването ми. Приемам ги като "малкия тиранин" на дон Хуан.
   Ти би ли приел мнението ми, че човек е повече от рептилите и те немогат да му навредят? Да, ако ТВОЕТО мислене, типа съзнание са сходни с моите. Приел си изложеното от теб становище, следователно типа ти съзнание е сходен с разпространяващите и споделящите го. Дори си се самоопределил като "биологичен робот" :o
(рептилоидите са извънземни от четвърто измерение ,контролиращи световният елит,науката,църквата ,политиците и разбира се нас биологичните роботи
   Аз не съм биологичен робот. Аз съм човек, който използва транспространствено-темпорален комуникатор-контролер с цел опознаване на Творението, Твореца и собствената ми същност. Физическото тяло е частица от всичко това, прекрасен инструмент.

Защо написах все пак всичко това, уж не по темата?
   Време е тези, които се смятат за масони, теософи, езотерици, психотроници .... рептили  ;)... елита, да седнат на четирибуквието си и да се запитат: "Какво, кой и какъв съм аз?" След това да си определят преоритетите. Време е да разберат, че най-прекия път да бъдат щастливи(нали това е всечовешки стремеж?) е да даряват щастие. Защото "Щастие с пари не се купува." Ако не искат да бъдат а само да се чувстват щастливи, то да продължават да множат нещастието като изсмукват щастие от околните.
   и те така...
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Breath

• Пишещ
  • Публикации: 565
  • The lamps are different but the light is the same
« Отговор #99 -: Февруари 27, 2009, 11:07:44 am »
Каква е разликата според вас?Между Масон 33 степен и ,,VOLLBLUTIGE REPITILOID'',тоест пълнокръвен рептилоид ?(рептилоидите са извънземни от четвърто измерение ,контролиращи световният елит,науката,църквата ,политиците и разбира се нас биологичните роботи :),начинът да се свържете с тях е да попаднете в някоя промасонска ложа,секта,орден, неправителствена организация  ...,а и няма гаранция,че може и на работното си място да ги срещнете..

Влечугоподобни има и 3D има и в 4D. Астралните няма как да ги срещнете попадайки в някой орден, секта или неправителствена организация. Всъщност няма как изобщо да ги срещнете освен ако не "слизате" до долните нива на астрала, които обитават те. И те не притежават човешки тела и нямат нужда от кръв. Те се хранят чрез т.нар. ни лоши вибрации или чрез страх.
Влечугоподобните от 3D вече са тези, които са физическите. Някои от тях може  да срещнете и на улицата. Но да твърдим, че всички управляващи на неправителствени организации или ордени или секти са рептилии е малко несериозно за мен. Нека не се вкарваме чак в толкова дълбоки конспирации. Масоните 33-та степен не са задължително влечугоподобни.
THERE IS A DIFFERENCE BETWEEN KNOWING THE PATH AND WALKING THE P

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #100 -: Февруари 27, 2009, 13:57:36 pm »
Каква е разликата според вас?Между Масон 33 степен и ,,VOLLBLUTIGE REPITILOID'',тоест пълнокръвен рептилоид ?(рептилоидите са извънземни от четвърто измерение ,контролиращи световният елит,науката,църквата ,политиците и разбира се нас биологичните роботи :),начинът да се свържете с тях е да попаднете в някоя промасонска ложа,секта,орден, неправителствена организация  ...,а и няма гаранция,че може и на работното си място да ги срещнете..

Влечугоподобни има и 3D има и в 4D. Астралните няма как да ги срещнете попадайки в някой орден, секта или неправителствена организация. Всъщност няма как изобщо да ги срещнете освен ако не "слизате" до долните нива на астрала, които обитават те. И те не притежават човешки тела и нямат нужда от кръв. Те се хранят чрез т.нар. ни лоши вибрации или чрез страх.
Влечугоподобните от 3D вече са тези, които са физическите. Някои от тях може  да срещнете и на улицата. Но да твърдим, че всички управляващи на неправителствени организации или ордени или секти са рептилии е малко несериозно за мен. Нека не се вкарваме чак в толкова дълбоки конспирации. Масоните 33-та степен не са задължително влечугоподобни.

Долни и горни нива на астрала няма. Това са Ню Ейдж термини. Астралните рептилии могат да се срещнат НАЙ-ВЕЧЕ в някой орден, защото именно там ги привикват в тела чрез ритуали и се съвокупляват с тях. Астралните рептилии не са някаква рядкост, те просто си търсят енергия. Не се чувствайте "поласкан" ако ви се лепне такъв. Просто природата им е такава.

Неактивен Z-931

• Пишещ
« Отговор #101 -: Март 04, 2009, 14:38:40 pm »
Изпращам ви карикатурни илюстрации на CLIVE BURROVS .....Как човек би изглеждал ,когато е обладан от РЕПТИЛИ....Може да ги срещнните при политици,банкери,бизнесмени ,военни...и..т.н.......Те неса те.... :) :)

Неактивен Z-931

• Пишещ
« Отговор #102 -: Март 04, 2009, 15:58:38 pm »
Това са и другите
« Последна редакция: Март 04, 2009, 16:05:18 pm от Z-931 »

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
« Отговор #103 -: Март 04, 2009, 16:02:42 pm »
А книгата как се казва? Можеш ли да я прикачиш да я разгледаме по- подробно?
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Z-931

• Пишещ
« Отговор #104 -: Март 04, 2009, 16:10:31 pm »
,,Grösste Geheimnis,,DAVID ICKE...в момента не мога цялата ...нямам тази възможност и време,но ще се опитам когато ми остане повече време да публикувам каквото мога...
« Последна редакция: Март 04, 2009, 16:14:53 pm от Z-931 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27