Автор Тема: Масонството в България  (Прочетена 241741 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
Re:Масонството в България
« Отговор #105 -: Март 04, 2009, 16:31:02 pm »
,,Grösste Geheimnis,,DAVID ICKE...в момента не мога цялата ...нямам тази възможност и време,но ще се опитам когато ми остане повече време да публикувам каквото мога...
Аа, значи все пак от там било... благодаря. Предполагам, че повечето от форума са я чели все пак. Аз ще си я потърся самосиндикално, не се притеснявай.
(добавка- моля те, не пропускай определителните членове!)
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Breath

• Пишещ
  • Публикации: 565
  • The lamps are different but the light is the same
« Отговор #106 -: Март 06, 2009, 17:42:44 pm »
Долни и горни нива на астрала няма. Това са Ню Ейдж термини. Астралните рептилии могат да се срещнат НАЙ-ВЕЧЕ в някой орден, защото именно там ги привикват в тела чрез ритуали и се съвокупляват с тях. Астралните рептилии не са някаква рядкост, те просто си търсят енергия. Не се чувствайте "поласкан" ако ви се лепне такъв. Просто природата им е такава.

Разбира се, че има нива в астрала и това няма нищо общо с ню едж-а, учудвам се, че точно ти го казваш.
И тук не ставаше въпрос за ритуалите, които се правят, а за това, че едва ли не всички масони са влечугоподобни.

Изпращам ви карикатурни илюстрации на CLIVE BURROVS .....Как човек би изглеждал ,когато е обладан от РЕПТИЛИ....Може да ги срещнните при политици,банкери,бизнесмени ,военни...и..т.н.......Те неса те.... :) :)

Тези илюстрации са от книгата на Айк или от друга, не схванах?
И какво е заглавието всъщност на български?
THERE IS A DIFFERENCE BETWEEN KNOWING THE PATH AND WALKING THE P

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #107 -: Март 06, 2009, 19:15:08 pm »
Долни и горни нива на астрала няма. Това са Ню Ейдж термини. Астралните рептилии могат да се срещнат НАЙ-ВЕЧЕ в някой орден, защото именно там ги привикват в тела чрез ритуали и се съвокупляват с тях. Астралните рептилии не са някаква рядкост, те просто си търсят енергия. Не се чувствайте "поласкан" ако ви се лепне такъв. Просто природата им е такава.

Разбира се, че има нива в астрала и това няма нищо общо с ню едж-а, учудвам се, че точно ти го казваш.

Казах няма "долни" и "горни", а не че няма нива. Аре да се четеме ;) Jazz FM по-горно ли е от Classic FM, само щото първото е на 104 Mhz, а второто на 88? Естествено че има връзка с ню ейджа - с цялата вълна за "царството на светлината", дето е 108-мо измерение едва ли не, а то си е в същия фокус като на мюсюлманите (примерно).

И тук не ставаше въпрос за ритуалите, които се правят, а за това, че едва ли не всички масони са влечугоподобни.

Ми аз не съм коментирал кой е гущер и кой не :) Коментирах това:

Астралните няма как да ги срещнете попадайки в някой орден, секта или неправителствена организация. Всъщност няма как изобщо да ги срещнете освен ако не "слизате" до долните нива на астрала, които обитават те. И те не притежават човешки тела и нямат нужда от кръв.

щото е ебати глупостта :)

Иначе книгата е "The Biggest Secret".

Неактивен Breath

• Пишещ
  • Публикации: 565
  • The lamps are different but the light is the same
« Отговор #108 -: Март 06, 2009, 22:30:45 pm »
Мии, за теб няма, за мен има. Нали знаеш мнения всякакви и много.  :)

И това за ордените, сектите и неправителствените организации, че едва ли не във всеки един ще ги срещнете си мисля, че е глупост. Тези неща не се правят навсякъде и постоянно. За всичко си има определено време и места.
THERE IS A DIFFERENCE BETWEEN KNOWING THE PATH AND WALKING THE P

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #109 -: Март 06, 2009, 23:26:45 pm »
Ми то мнения много, но истина една, нали се сещаш ;) Ако вярваш че ги има разделенията, те сами се създават, защото съзнанието е водещо. Ама айде да не се връщаме в първи клас, не сме чааак за там.

Колкото до другото. Ти почна да говориш едва ли не, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТКРИЯТ НА ПОДОБНИ МЕСТА, а аз ти казвам че те са точно там и е трудно да ги видиш на другаде, защото енергията която търсят не е от достатъчно качество за тях. Въпреки че и там си има йерархия както и измежду 3D рептилиите. А сега почна да пишеш че не било сериозно да са във всяко тайно общество - нещо което никой не е твърдял че може да стане във всяко едно такова организирано събрание. Човекът писа че един от начините да се срещнат е като се отиде на такова място. Това че повечето масони с ритуалите си дори не разбират какво има около тях нищо не значи. Това че ти не можеш да го видиш, нищо не значи. Това че аз не мога да го видя нищо не значи. То може да е там.
Естествено, че не са навсякъде, естествено че в селската ложа около някой от по-големите градове ги няма. Ама да ми пляскаш неща от рода на:

Цитат
Астралните няма как да ги срещнете попадайки в някой орден, секта или неправителствена организация. Всъщност няма как изобщо да ги срещнете освен ако не "слизате" до долните нива на астрала, които обитават те.

прилича на публикация тип "аз искам да имам пост в тази тема, щото е важно за мен", каквито във форума в момента има в изобилие. А да - и ти беше една от тези, които каза че това не им харесва :D Колко странно :)

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
  • Публикации: 2 314
« Отговор #110 -: Март 20, 2009, 20:37:31 pm »
Масоните в Пловдив се изпокараха коментари

Масонската ложа в Пловдив е пред разцепване. Нечуваното събитие за общност от такъв ранг се случва, след като двама от най-видните представители на тайното общество – Георги Гергов и Степан Ерамян, се скараха. Разривът между тях стана публичен и двамата видни пловдивчани преминаха в открити нападки един срещу друг в контролираните от тях медии – съответно телевизия “Евроком България” и вестник “Марица”.
Началото бе поставено преди няколко месеца с непремерена публикация в изданието на Ерамян, в която се съобщаваше за отклоняване на средства при строителството на Завода за изгаряне на твърди битови отпадъци в село Шишманци. В отговор телевизията спря да включва “Марица” в сутрешния преглед на печата. Последвалото затишие гръмко бе нарушено от нова публикация в регионалния вестник. Този път изданието на Ерамян изнасяше негативна информация за откритото ден по-рано Международно изложение “Винария”. Последва светкавична реакция от страна на изпълнителния директор на Пловдивския панаир Георги Гергов и той покани Ерамян да подаде оставка като заместник-председател на Борда на директорите на националното изложение. В публичното пространство се появи информация, че вестникарят не е изпълнил молбата и е бил освободен от поста по инициатива на мажоритарния собственик на панаира.
Днес на 1-ва страница на “Марица” има специална декларация от тримата издатели на вестника – Степан Ерамян, Атанас Спасов и Спас Василев. В нея те заявяват, че не се намесват в съдържанието на вестника, то е отговорност на журналистите и на главния редактор. “Мисията на “Марица” е да отразява живота такъв, какъвто е – без забранени теми и охранявани личности. Истинският вестник е свободният вестник”, пишат в декларацията издателите на най-големия извънстоличен вестник.
Трусовете в медийния пазар в Пловдив започнаха още миналата година. Тогава за пръв път се заговори, че Степан Ерамян има намерение да продаде своя дял от вестник “Марица”. Един от кандидатите бе медийната акула на Доган – Ирена Кръстева. Сделката се провали, защото съдружниците на Ерамян – Атанас Спасов и Спас Василев, не бяха съгласни с промяна на собствеността. По-късно обаче самият Спасов влезе в контакт с друг известен пловдивски бизнесмен – хотелиерът Ветко Арабаджиев, който издава седмичника “Акцент”, и купи част от акциите. Предстои съвсем скоро вестникът да се превърне в ежедневник. Заедно с него ще стартира и интернет издание, което ще бъде с агенционен формат.
Паралелно с това се заговори, че Георги Гергов има интерес да купи “Марица”, но новината не бе потвърдена от достоверен източник. Самият Гергов още миналата година обяви, че смята да прави свой вестник и има намерение да възроди славата на спрения преди 15 години вестник “Глас”. Наскоро стана ясно, че Гергов е избрал за главен редактор на вестника си Антон Баев, който до преди две години заемаше същия пост в “Марица”, но напусна. /БЛИЦ
http://-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/news/article/40719

Неактивен znaesht

• Четящ
  • *
  • Публикации: 109
« Отговор #111 -: Март 24, 2009, 13:34:31 pm »
    Здравейте !!
    Подготвих една ориентировъчна схема на тайните общества в България !!
    Картинката е с ниско качество, но смятам,че отразява основните връзки между тях ...
    ПОЗДРАВИ !
« Последна редакция: Март 24, 2009, 16:32:27 pm от H. »

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #112 -: Март 24, 2009, 16:34:55 pm »
Поздрави за труда :)

Неактивен lubarski

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 254
« Отговор #113 -: Март 24, 2009, 17:31:52 pm »
Благодаря.
It' oil stupid.

Неактивен NTT

• Четящ
  • *
  • Публикации: 54
« Отговор #114 -: Март 24, 2009, 17:39:09 pm »
Дам за България е добре, ако се сложат и имена ще стане още по-добре но е много трудоемко.
Прикачих един фаил за световно правителство и връзките между тях интересно е, но лошото е че е малко старо 2002-2003 :D
« Последна редакция: Март 24, 2009, 17:59:35 pm от NTT »
"Политическото величие е като пирамидите където, никой освен орлите и влечугите не може да достигне

Неактивен znaesht

• Четящ
  • *
« Отговор #115 -: Март 24, 2009, 19:31:17 pm »
 NTT , много добър материал !  :D

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #116 -: Март 24, 2009, 20:01:37 pm »
С уважение към постващия обаче материала не струва нищо.

И кво излиза AGF има връзка само с Allianz.

Със същия успех мога да свържа AGF с друга немска компания.

Ако нещата бяха толкова прости да се представят е 1 стр. на PDF...  ;D

Неактивен A познай кой

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 385
« Отговор #117 -: Март 24, 2009, 20:38:31 pm »
Според мен е много дробе направено. ;)Ако искаш мога да ти напиша цял роман за една песъчинка.Вярно ,че тука не е показано всичко ,но е показано достатъчно.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

Неактивен NTT

• Четящ
  • *
  • Публикации: 54
« Отговор #118 -: Март 24, 2009, 20:47:23 pm »
Така е прав си че не може да се покаже всичко, но все пак е доста добре направено а и освен този има още околко 10 pdfа, ето и един за Ротшилд.
Ето го и сайта http://utangente.free.fr/anewpages/cartes.html Заслужава си, може би частта за финансовите институции не е вярна за момента но останалото си е така. ;)
« Последна редакция: Март 24, 2009, 21:30:15 pm от NTT »
"Политическото величие е като пирамидите където, никой освен орлите и влечугите не може да достигне

Неактивен znaesht

• Четящ
  • *
« Отговор #119 -: Март 29, 2009, 21:33:41 pm »
Тук бих искал да кача статиии от вестници, посветени на Българските Масони ;)
« Последна редакция: Март 30, 2009, 00:04:39 am от H. »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27