Мислех аргументирано да опиша защо и с кое от последното мнение не съм съгласен. Обаче ще ми е по лесно да спомена, че за мен единствено термина "рептилоидно съзнание" отговаря на истината. Става дума за тип съзнание, което определя поведението и реакциите на индивида.
Когато започна да ми просветва какво представлява "системата човек", се изненадах колко е лесно да си прехвърляме умствените "зарази" един на друг. Но това става САМО и ЕДИНСТВЕНО със съгласието на приемника. Сега вече не обвинявам хипотетичните неземни рептили, че видите ли, ми сторили нещо. Сега бих им благодарил за това, че са ми показали пропуски в развитието и самоусъвършенстването ми. Приемам ги като "малкия тиранин" на дон Хуан.
Ти би ли приел мнението ми, че човек е повече от рептилите и те немогат да му навредят? Да, ако ТВОЕТО мислене, типа съзнание са сходни с моите. Приел си изложеното от теб становище, следователно типа ти съзнание е сходен с разпространяващите и споделящите го. Дори си се самоопределил като "биологичен робот"
(рептилоидите са извънземни от четвърто измерение ,контролиращи световният елит,науката,църквата ,политиците и разбира се нас биологичните роботи
Аз не съм биологичен робот. Аз съм човек, който използва транспространствено-темпорален комуникатор-контролер с цел опознаване на Творението, Твореца и собствената ми същност. Физическото тяло е частица от всичко това, прекрасен инструмент.
Защо написах все пак всичко това, уж не по темата?
Време е тези, които се смятат за масони, теософи, езотерици, психотроници .... рептили

... елита, да седнат на четирибуквието си и да се запитат: "Какво, кой и какъв съм аз?" След това да си определят преоритетите. Време е да разберат, че най-прекия път
да бъдат щастливи(нали това е всечовешки стремеж?) е да даряват щастие. Защото "Щастие с пари не се купува." Ако не искат
да бъдат а
само да се чувстват щастливи, то да продължават да множат нещастието като изсмукват щастие от околните.
и те така...