Автор Тема: Чернокожите, еволюцията и Дарвинизма  (Прочетена 19635 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sunflower

• Четящ
  • *
  • Публикации: 207
Отг: Чернокожите, еволюцията и Дарвинизма
« Отговор #30 -: Септември 21, 2006, 10:30:38 am »
А аз и на коса  :P
"В изпълнение волята на Бога е силата на човешката душа."                                           

Antonium

• Гост
« Отговор #31 -: Септември 21, 2006, 12:36:43 pm »
Тъмната коса и кафявите очи са присъщи за земните хора – очи и коси с различен цвят показват извънземен произход.

Ура, поне на очи го докарвам.

Това е въведено като забрана (религиозна) и има чисто практически характер. Същото е и с молитвата, която е няколко пъти на ден.

Звучи правдоподобно.

Ако си като аватара си на коса трудно бих казал :D :D :D :D

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #32 -: Септември 21, 2006, 13:05:35 pm »
Но нима сега има човек с "чист" произход? :o  След толкова хилядолетия не сме ли се смесили? Аз имам най-близки роднини от моето лично семейство със сини и зелени очи, в моите предци и обкръжаващи роднини също, но самата аз съм с кафяви очи и коса. Какво означава това?

Въпроса ми е свързан конкретно с теорията поднесена ни от Хорус.
« Последна редакция: Септември 21, 2006, 13:10:08 pm от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Eon

• Гост
« Отговор #33 -: Септември 21, 2006, 13:12:57 pm »
Предвид думите във форума относно издигане в по-горно измерение, същността на човешката душа и т.н.

някакви дребни външни белези от сорта на цвят на очи и коса не би трябвало да ви притесняват, праФ ли съм?

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #34 -: Септември 21, 2006, 13:17:10 pm »
Предвид думите във форума относно издигане в по-горно измерение, същността на човешката душа и т.н.

някакви дребни външни белези от сорта на цвят на очи и коса не би трябвало да ви притесняват, праФ ли съм?

аПсолютно  праФ !!! ;D :D
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Дъвиан

• Гост
« Отговор #35 -: Септември 22, 2006, 16:04:03 pm »
Тъмната коса и кафявите очи са присъщи за земните хора – очи и коси с различен цвят показват извънземен произход. Ако резус факторът ви е отрицателен – В или 0, значи има извънземен фактор във вашата кръв.
Днешният земен човек е изкуствено творение. Съществуват множество прекрасни извънземни, както и множество зли такива, а също и мнозина, които са по средата. Помнете, че вие не сте своето тяло и че за да бъдете събудени трябва да отстраните идентифицирането със своето тяло/раса/пол и да откриете кои наистина сте.

Ти ни затри всичките бе Хорусе. Добре че очите ми са пъстри. Значи, викаш, тялото е изкуствено творение на "лошите"?

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
« Отговор #36 -: Септември 23, 2006, 20:13:15 pm »
Тва неможе да се докаже на 100% (въпреки че лично аз смятам голяма част за вярно), просто е въпрос на разбиране и вяра  ;)

Неактивен GNOSTIC

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
« Отговор #37 -: Септември 26, 2006, 09:21:08 am »
Не злоупотребявай с вярата!

Неактивен P.E.A.C.E.

• Доста Писал
  • Публикации: 1 499
Re: Отг: Чернокожите, еволюцията и Дарвинизма
« Отговор #38 -: Октомври 07, 2006, 16:24:26 pm »
Не злоупотребявай с вярата!
Ако вярата е истинска и чиста, мисля че е 100% НЕВЪЗМОЖНО да се лоупотреби с нея ! ! !

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Относно: Чернокожите, еволюцията и Дарвинизма
« Отговор #39 -: Април 25, 2008, 19:29:20 pm »
Купих си една интересна книжка за грешките в историческите датирания на артифакти и съответните конспирации за поддържане на теорията за еволюцията (на Дарвин). В нея автора Джонатан Грей дава хиляди примери на грешни датирания доказвайки, че хора, растения и животни всъщност са се развили само за около 4500 години. Той самия е поддържник на теорията за създаването и развива аргументите си около библейската история за потопа. (Аз лично не съм съгласна, че големия потоп е станал тогава - по-скоро поддържам идеята, че е станал пред 7513 години според Българския календар, ако е верен.) Както и да е - използвайки доказани научно факти, че ако се роди дете на чисто черен(а) и чисто бял(а), тяхното дете ще бъде мулат в една от ДЕВЕТ нюанса. Той дава подробни описания за гените и комбинациите, но не ми се превежда.

Та теорията му е, че Ной и семейството му са имали заложени всички гени - тоест средно мургави, но пръскайки се по света и развъждайки се изолирано от другите постепенно хората са се обособили като раси главно в зависимост от това в какъв климат са и кой цвят е оцелявал. Например наследниците на Ной в топлите страни са станали черни, защото от слънцето са образували повече меланин, а в студените - по бели за да могат да приемат повече слънчеви лъчи и т.н. Самото кръстосване във вече обособените раси е довело до екстримни цветове - като снежно бели кожи със изумително светли очи или пък толкова черни, че чак синеят.

Той изчислява, взимайки впредвид войни и масови епидемии, че за 6,4 билиона население са необходими 4400 години, което поддържа неговата теория за времето на потопа, но ние сме почти 9 билиона, което пък поддържа моята теория за потопа по българския календар. 

Неактивен Hope

• Четящ
  • *
  • Публикации: 24
« Отговор #40 -: Ноември 11, 2008, 15:52:39 pm »
Цитат
Та теорията му е, че Ной и семейството му са имали заложени всички гени - тоест средно мургави, но пръскайки се по света и развъждайки се изолирано от другите постепенно хората са се обособили като раси главно в зависимост от това в какъв климат са и кой цвят е оцелявал. Например наследниците на Ной в топлите страни са станали черни, защото от слънцето са образували повече меланин, а в студените - по бели за да могат да приемат повече слънчеви лъчи и т.н. Самото кръстосване във вече обособените раси е довело до екстримни цветове - като снежно бели кожи със изумително светли очи или пък толкова черни, че чак синеят.

Имаше теория, че Адам и Ева също са били черни.По- ми е интересно защо негрите, които живеят от стотици години на север/пр.Англия/ не побеляват щом твърдите,че условията на живот са определящи за цвета.Арийците не са ли руси ,със сини очи или се заблуждавам.Вярно ли е че половият орган на негрите се различава от на белите?Това пак ли е от условията?Според мен различните раси нямат общ корен.Може би са представители на извънземни от различни планети.
« Последна редакция: Ноември 11, 2008, 20:49:43 pm от H. »

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #41 -: Ноември 11, 2008, 16:51:07 pm »
разбира се, това е най-очевидното за което ще се сети човек. То не е само цвета разликата. Черните имат по 1 педя език и по 3 пръста дебели джуки в комплект със 30 сантиметровата паламарка.
Като са прави пръстите на ръцете им стигат до под коленете. Затова и носят разни странни размъкнати дрехи размер ХХХХХЛ за да не си личи много.
Косата им е също съвсем различна. Затова и съвременната мода е или гола обръсната или много къса, за да прилича повече на европейска (главата).
Жените пък 99% от тях си вплитат чужди коси и перуки, пак за да приличат на европейки. Почти няма черна жена, която да е с истинската си коса.
От тях няма синеоки, няма руси.
Има и вътрешна разлика, макар само една - ахилесовото сухожилие е двойно захванато (и 2те части са разделени). При белите е само единично. Затова и могат да скачат доста повече (освен разибра се и развитата мускулатура)
Структурата на тялото също леко се различава. Хормоналният баланс също.

Да приписваме всичко това на слънцето и пигментацията, и кой бил по- на юг е меко казано неуместно.

Да приписваме, че белите им се бъркали на континента и са им развалили всичко, е също неуместно.
През по-голямата част от историята в Африка е имало такива кръвожадни племена, че никой не е смеел да припари навътре (а и е нямало за какво)
Робите са се ловяли от краищата на континента и са се извозвали от там. С това едва ли може да се повлияе на основния ход на цял един континент.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27