Много е интересна цялата тази работа с камъните - според мен НЕ са фалшификат - в една книга "Ние от Космоса" (дет съм я чел сигурно 100 пъти) прочетах за пръв път за тях. Ако са фалшификат това значи че тоз дет ги е направил не е взел нищо за труда си, който от своя страна е доста голям дори за няколко човека. Не може някой ей така за единия майтап да ги е направил тез хиляди камъни. А пък и на някои от тях се срещат видове динозаври които са познати на науката СЛЕД намирането на камъните.
Датирането с въглерод 14 обаче не е 100% надежден метод.
п.с.
http://btv.bg/news/?magic=curious&story=55912Уникален вид акула се появи край бреговете на Япония
Предполага се, че морското животно е от праисторическа епоха. Необичайното създание е било забелязано от рибари.
Уникалният морски обитател представлява своеобразен хибрид между риба, змиорка и акула. Той е с дължина около метър и половина и тежи около 10 килограма. Учените го наричат "жива вкаменелост", защото откритите от него следи датират отпреди 50 милиона години. Обичайното му местоживеене е на около 600 метра дълбочина. Специалистите предполагат, че акулата е била издигната близо до повърхността от някое морско течение.
Що ли си мисля че сред тез камъни ще има и неин образ.