Тъпи лапета, какво очакваш? Но ако оставим радостта на страна ми идва един въпрос на ум, нужно ли беше да стоят толкова време в затвора? Защо трябваше целият случай да се проточва толкова дълго, като накрая ги пуснаха буквално за една седмца, кой е имал изгода цялата история да се проточва цели 8 години и какво печели от това? Може би нещо свързано с надеждите на хората и техните енергии, не знам по тези въпроси съм бос. Определено супер странно се получи това освобождаване, като нагласено ми изглеждаше точно в последният момент, президентшата на Франция отива и ги пускат. Има нещо особено около целият този случай.
Ами виж сега, нагласено изглежда по следната причина: Върховния съд нарочно даде доживотна присъда, за да може да се задейства оная директива, дето сме я имали с Либия от 80-те години, някаква спогодба беше. Беше ясно, почти на 100% че след доживотната присъда, ще ги пуснат, именно заради тази директива.
Гнусната игра на Либия беше според мен, да си извлекат дивидентите на базата на този процес. Ако просто ги бяха пуснали след да речем 5-6 години размотаване, такова ембарго щяха да им наложат и ЕС и САЩ, че щеше да им се стъжни живота. Щяха да ядат хляб и сол, като 70-те години. Обаче сега няма да стане така, щото се подписаха една камара спогодби и съглашения, и сега не можеш ги пипна. За жалост. На всеки яеясно, че сестрите ни не са виновни. Тия селяни ползват една спринцовка, докато се изтърка, щото не дават пари за здравеопазване там, ама иначе имат самолети и бомби!!!! Скапани либийски араби, които нямат нищо общо с арабската култура и цивилизация!!! Гнусна паплач!!!
Handle the Clan Buffer!